malowana505 26.08.11, 17:57 Zawsze kiedy odpowiadam albo kogoś poznaję robię się potwornie czerwona. Czy znacie jakieś techniki relaksacyjne, żeby się nie czerwienić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malowana505 . 27.08.11, 13:42 Bardzo mi pomogłaś, wiesz? Myślisz, że sama sobie tego nie powtarzam? Odpowiedz Link Zgłoś
malowana505 . 28.08.11, 11:46 Jesteś genialna - dla nierozumiejących, tak to jest sarkazm. Może jakieś przydatne odpowiedzi? Proszę! Odpowiedz Link Zgłoś
yellow_celica Re: Rak. Och ten rak! 28.08.11, 12:27 też mam ten problem, a wszystkie poradniki mówią: 1. trenuj przed lustrem 2. trenuj przy znajomych, poproś ich o pomoc 3. nie myśl o tym, jak wypadasz, po prostu bądź sobą, itd. niestety ja nie bardzo potrafię o tym nie myśleć i też ciągle się czerwienię. poszperaj w internecie, możesz też wypróbować jakieś tabletki albo kremy dla cery naczynkowej. zawsze warto spróbować Odpowiedz Link Zgłoś
malowana505 Re: Rak. Och ten rak! 28.08.11, 12:37 Wreszcie ktoś normalny! Dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
sook Re: Rak. Och ten rak! 28.08.11, 13:23 też miałam ten problem ale może cie to pocieszy ja mam już to za sobą,z wiekiem to staje sie mniej widoczne, ja żeby to zakryć używałam podkładu i wtedy było to faktycznie o wiele mniej widoczne ale jest to rada przydatna tylko w wypadku gdy lubisz się malować. polecam też korektor do twarzy w kolorze zielonym, Odpowiedz Link Zgłoś
malowana505 Re: Rak. Och ten rak! 28.08.11, 13:32 Maluję tylko usta-błyszczykiem. No, ale spróbuję! Odpowiedz Link Zgłoś
blizniaczkii Re: Rak. Och ten rak! 28.08.11, 13:47 ja jednak bym używała delikatnego pudru... tutaj jest dla cery trądzikowej, ale i tobie pomoże Odpowiedz Link Zgłoś
diamond_girl12 Re: Rak. Och ten rak! 28.08.11, 13:55 Ja zawsze gryzę się w język, albo szczypię w ręce, żeby nie myśleć o tym co mnie stresuje. xD Odpowiedz Link Zgłoś
monixx Re: Rak. Och ten rak! 28.08.11, 14:36 mam to samo... była keidyś produkowana baza na zaczerwienienia ale już nie produkują jej... najgorzej jest nawet po WFie, mam to w genach raczej Odpowiedz Link Zgłoś