Dodaj do ulubionych

UW!Nauki polityczne, europeistyka -> LIMIT PUNKTÓW

11.07.05, 16:00
Z bardzo dobrego źródła wiem, że limit punktów na europeistykę to 402,a na
nauki polityczne 382. To oznacza, że się nie dostanę:(((Kto nie wierzy,że tak
jest, niech poczeka do tego czwartku, a nuż zbawienie nadejdzie:>Ech:(((
Obserwuj wątek
    • Gość: neseser Re: UW!Nauki polityczne, europeistyka -> LIMI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 16:03
      jeśli tak to nich boh da zdarovlju tjebia i tvoi famili:)
    • Gość: a Re: UW!Nauki polityczne, europeistyka -> LIMI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 18:33
    • Gość: Tobiasz Re: UW!Nauki polityczne, europeistyka -> LIMI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 12:24
      Ja tam jestem spokojny - mam z palcem gdzieniegdzie 458 punktów :) Trzy lata
      wytężonej pracy w liceum i ograniczanie kontaktów ze znajomymi w celu
      skoncentrowania się na nauce, zrobilo swoje.Uważam, ze jedynie ludzi z takim
      podejściem jak ja (przede wszystkim obowiązki) mają szanse aby osiągnąć coś w
      życiu. P.s.Serdecznie pozdrawiam autora(ke?)tego posta
      • Gość: kinga Re: UW!Nauki polityczne, europeistyka -> LIMI IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 12.07.05, 12:26
        i wlasnie tacy ludzie jak Ty sie dostaną - nie wierze w prog na politologie 382
        punkty - mysle ze to bedzie grubo ponad 400... sama mam 399 i nie nastawiam sie
        na dostanie
        • monique021 Re: UW!Nauki polityczne, europeistyka -> LIMI 12.07.05, 15:00
          A skąd te informacje? Rozumiem że tyczy się to osób, które dostają się w
          pierwszej turze. Więc czy jeśli mam 380 pkt. to mogę na coś liczyć?
          • Gość: kinga Re: UW!Nauki polityczne, europeistyka -> LIMI IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 12.07.05, 15:03
            nie
      • Gość: mamba Re: UW!Nauki polityczne, europeistyka -> LIMI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 15:09
        gratuluje wyniku, lecz nie sama nauka czlowwiek zyje, Do prawidlowego rozwoju
        potrzebni sa takze rowiesnicy,rozrywka- a nie tylko tony ksiazek i laptop Ale
        jak chcesz byc uposledzonym spolecznie "geniuszem" to sie dalej tyle ucz :)
        Pozdrawiaaaaaaaaam
        • Gość: looftick Informator:> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 15:30
          Mój informator kopsnął się o 1 punkt przy naukach,ale widzicie,że i tak jest
          pewny:)Do chłopaka, który mnie pozdrawiał - nie dostanę się na europeistykę,
          ale mam bardzo bujne życie towarzyskie, a jak wiadomo - kontakty są podstawą
          życia pracowniczego w Polsce;P Tak poważnie, gratuluję wyniku i też pozdrawiam:)
          PS. Dostałam się na resocjalizację UW. Co o tym myślicie?;)
    • Gość: s Re: UW!Nauki polityczne, europeistyka -> LIMI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 14:53
      No i sie sprawdzilo :P .. w takim razie na Europeistyke sie nie dostalem .. super ://
    • Gość: ja Re: UW!Nauki polityczne, europeistyka -> LIMI IP: *.orasoft.net.pl 14.07.05, 14:56
      wiecie moze kiedy beda wyniki w necie na europeistyke na WDINP?? jesli ktos juz wie jaki prog jest na europeistyke to niech pisze..
      • wympieu Re: UW!Nauki polityczne, europeistyka -> LIMI 14.07.05, 15:00
        383 na politologie 372 na politekę społeczną. Europeistyka pewnie ciut wyżej,
        ale z rezerwowej pewnie sporo wezmą
        • Gość: g Re: UW!Nauki polityczne, europeistyka -> LIMI IP: *.acn.waw.pl 14.07.05, 15:51
          pewnie ze wezmą bo ludzie sie dublują na tych wszystkich kierunkach. a ponadto
          rozważają czy nie wprowadzic w tym roku 30 nowych miejsc na europeistyke:)
          • endangered_species pytanie 14.07.05, 16:58
            a mogę wiedzieć, jak u Was punkty się podlicza, i za co?
            Bo ja składam na UWr i ciekawa jestem, czy na UW bym sie dostała.
            Dzięki z góry za odpowiedź

pozdrawiam!
            • Gość: odpowiedź Re: pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 17:08
              liczom hista pods + hist rozsz + wos pods + wos rozsz 1/2 ang pods + 1/2 ang
              rozszerz

razem 500 punktów przyjmują od 400
              • endangered_species Re: pytanie 14.07.05, 17:52
                dziękuję :-)))
    • Gość: aaaaaaa Re: UW!Nauki polityczne, europeistyka -> LIMI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 17:17
      jest juz ta lista na europeistyke??? bo cos nie moge jej znalezc.....
      • Gość: gość Re: UW!Nauki polityczne, europeistyka -> LIMI IP: 217.97.128.* 14.07.05, 17:24
        ja też szukam i nie ma
        • Gość: aaaaaaa Re: UW!Nauki polityczne, europeistyka -> LIMI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 17:33
          www.europeistyka.uw.edu.pl/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka