Dodaj do ulubionych

CHEMIA-UW----->wyniki

11.07.05, 17:14
czy ktoś wie moze kiedy mają być ogłoszone wyniki na chemie na Uniwersytecie
Warszawskim, nie moge tego nigdzie znaleźć na stronie uczelni. z góry
dziękuje za informacje.
Obserwuj wątek
    • Gość: elafan Re: CHEMIA-UW----->wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 19:24
      Dołączam się do pytania.
      • Gość: stru_na Re: CHEMIA-UW----->wyniki IP: 80.51.222.* 11.07.05, 23:58
        pani z dziekanatu powiedziała na ten temat tylko: "ok 13. można wejść na swoje konto i sprawdzic". kwestie precyzji pojecia 'okolo' pozostawiam wam :) pozdrawiam
        • Gość: guska Re: CHEMIA-UW----->wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 00:03
          no to pieknie, miejmy nadzieje,ze to ok bedzie bardzo ok 13 :P
    • Gość: guska Re: CHEMIA-UW----->wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 00:24
      a ile macie punktow ?? jak sadzicie jaki bedzie prog ?? mam nadzieje,ze taki
      calkiem przyzwoity zebym sie dostala ;)
      • elafan Re: CHEMIA-UW----->wyniki 12.07.05, 06:12
        Punkty: chemia : 98+95=193, matma: 82+48 i obawiam się, że nie mam szans z
        ludźmi, którzy zdawali biologię... No ale UW to i tak tylko w razie gdybym się
        do Wrocławia nie dostał. A Wy jak stoicie z wynikami?
        Pozdrawiam,
        • Gość: takajakty Re: CHEMIA-UW----->wyniki IP: 80.50.61.* 12.07.05, 09:12
          no dokładnie, też właśnie się tego obawiam. jeszce licze ,ze duża cząś z tych
          chem-bio pójdzie na AM... mam nadzieje,ze sie dostane, też zdawałam chemie i
          matme: chemia 98+88, matma 96+72. pozdrawiam.
          • Gość: elafan Re: CHEMIA-UW----->wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 18:32
            No i tak jak myślałem - nie dostałem się. Jestem za to w Rezerwie I :P
            Na szczęście Wa-wa to było tylko na wszelki wypadek. Czekam na Wrocław. A jak
            Wy? Aha- miałem : 161,5 pkt-ów. Ciekawe od ilu przyjmowali...
            Pozdrawiam i gratuluję tym, którym się udało:)
            • Gość: as-ia Re: CHEMIA-UW----->wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 18:47
              Ja też się nie dostałam :-( Też jestem w I Rezerwie i miałam 158,5. A nie wiesz
              ile jest osób na tej rezerwie i czy tą listę można gdzieś w necie zobaczyć bo
              ja nie jestem z W-wy i nawet nie wiem która jestem i czy mam ryzykować i tam
              złożyć dokumenty czy na SGGW bo tam się już dostałam...
          • Gość: mika do elefan IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 12.07.05, 18:41
            a skąd to wiesz jak to sprawdziłeś błagam o informacje
            • Gość: :( Re: do elefan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 18:44
              ja tez nie ;((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
              • Gość: mika Re: do elefan IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 12.07.05, 18:47
                odezwij się
                • Gość: as-ia Re: do elefan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 18:49
                  Musisz wejść na stronę i się zalogować i masz okienko wyniki rekrutacji.
                  Trzymam kciuki!! :-)
                • elafan Re: do elefan 12.07.05, 18:56
                  w oknie logowania w IRKU wyświetliła mi się taka informacja. Życzę powodzenia!
                  • Gość: dia próg?!! IP: *.chello.pl 12.07.05, 19:43
                    Jestem w rezerwie i mam 166 punktów. Czy ktoś może wie od ile przyjmowali? Nie
                    wiem która jestem na liście rezerwowej - to bez sensu! HELP :(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka