takajakty 11.07.05, 17:14 czy ktoś wie moze kiedy mają być ogłoszone wyniki na chemie na Uniwersytecie Warszawskim, nie moge tego nigdzie znaleźć na stronie uczelni. z góry dziękuje za informacje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: elafan Re: CHEMIA-UW----->wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 19:24 Dołączam się do pytania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stru_na Re: CHEMIA-UW----->wyniki IP: 80.51.222.* 11.07.05, 23:58 pani z dziekanatu powiedziała na ten temat tylko: "ok 13. można wejść na swoje konto i sprawdzic". kwestie precyzji pojecia 'okolo' pozostawiam wam :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guska Re: CHEMIA-UW----->wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 00:03 no to pieknie, miejmy nadzieje,ze to ok bedzie bardzo ok 13 :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guska Re: CHEMIA-UW----->wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 00:24 a ile macie punktow ?? jak sadzicie jaki bedzie prog ?? mam nadzieje,ze taki calkiem przyzwoity zebym sie dostala ;) Odpowiedz Link Zgłoś
elafan Re: CHEMIA-UW----->wyniki 12.07.05, 06:12 Punkty: chemia : 98+95=193, matma: 82+48 i obawiam się, że nie mam szans z ludźmi, którzy zdawali biologię... No ale UW to i tak tylko w razie gdybym się do Wrocławia nie dostał. A Wy jak stoicie z wynikami? Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: takajakty Re: CHEMIA-UW----->wyniki IP: 80.50.61.* 12.07.05, 09:12 no dokładnie, też właśnie się tego obawiam. jeszce licze ,ze duża cząś z tych chem-bio pójdzie na AM... mam nadzieje,ze sie dostane, też zdawałam chemie i matme: chemia 98+88, matma 96+72. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elafan Re: CHEMIA-UW----->wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 18:32 No i tak jak myślałem - nie dostałem się. Jestem za to w Rezerwie I :P Na szczęście Wa-wa to było tylko na wszelki wypadek. Czekam na Wrocław. A jak Wy? Aha- miałem : 161,5 pkt-ów. Ciekawe od ilu przyjmowali... Pozdrawiam i gratuluję tym, którym się udało:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as-ia Re: CHEMIA-UW----->wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 18:47 Ja też się nie dostałam :-( Też jestem w I Rezerwie i miałam 158,5. A nie wiesz ile jest osób na tej rezerwie i czy tą listę można gdzieś w necie zobaczyć bo ja nie jestem z W-wy i nawet nie wiem która jestem i czy mam ryzykować i tam złożyć dokumenty czy na SGGW bo tam się już dostałam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika do elefan IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 12.07.05, 18:41 a skąd to wiesz jak to sprawdziłeś błagam o informacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :( Re: do elefan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 18:44 ja tez nie ;(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: do elefan IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 12.07.05, 18:47 odezwij się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as-ia Re: do elefan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 18:49 Musisz wejść na stronę i się zalogować i masz okienko wyniki rekrutacji. Trzymam kciuki!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
elafan Re: do elefan 12.07.05, 18:56 w oknie logowania w IRKU wyświetliła mi się taka informacja. Życzę powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dia próg?!! IP: *.chello.pl 12.07.05, 19:43 Jestem w rezerwie i mam 166 punktów. Czy ktoś może wie od ile przyjmowali? Nie wiem która jestem na liście rezerwowej - to bez sensu! HELP :( Odpowiedz Link Zgłoś