Dodaj do ulubionych

AM Poznan DOSTALEM SIE (platne)

12.07.05, 10:53
co tam wazne ze jestem hahaha od sierpnia anatomia kur...juz sie
boje:DDDPozdrowiena moi przyszli koledzy z roku:P
Obserwuj wątek
    • bombel186 czemu od sierpnia? 12.07.05, 11:02
      Czemu już od sierpnia? Ja dostałem sie na stome (dzienne) Poznan
      • Gość: pati Re: czemu od sierpnia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 11:05
        Jak to się dostałeś???Przecież nie ma jeszcze listy przyjętych!!!Nie
        rozumiem........
        • Gość: karolina00 Re: czemu od sierpnia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 11:15
          wyniki juz sa na stronie am
          • Gość: goliattt Re: czemu od sierpnia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 11:52
            jak to nie ma wyników wejdz na strone www.amp.edu.pl - wyniki rekrutacji i
            zobaczysz a ze ja mam miejsce ex equo 248 i zabraklo mi 3,5 pkt procentowych a
            przyjmuja 60 osob i nie kazdy na platne pojdzie mam chyba szanse:DDDDD
            pozdrawiam, dzis widzialem atlas z anatomi bedzie odsiew:P
    • midi.max Re: AM Poznan DOSTALEM SIE (platne) 15.07.05, 13:27
      alkohol sprzyja przyjmowaniu wiedzy!
      • Gość: hm Re: AM Poznan DOSTALEM SIE (platne) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 13:32
        Po pierwsze dlaczego od sierpnia? a po drugie ile było osób chętnych na płatne?
        • Gość: goliattt Re: AM Poznan DOSTALEM SIE (platne) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 14:41
          osob na platne bedzie malo, na 99% jestem chyba ze rozmowy nie przebrne mysle
          ze beda pytac kto to był Marcinkowski patron, ale jeszcze nie trace nadzieji na
          bezplatne bo znalazlem kilka bledow w pracy matuarlnej za 2 tyg bede wiedzial,
          wtedy napisze odwolanie i moze wejde jako 205:D Pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka