Dodaj do ulubionych

PRAWO WIECZOROWE NA UMCS

12.07.05, 20:06
Do tych co sie nie dostali na dzienne prawo na UMCS ... kto z was planuje isc
na wieczorowe ?? i czy macie jakas opinie o tych studiach ..
Obserwuj wątek
    • Gość: robuś Re: PRAWO WIECZOROWE NA UMCS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 23:26
      Zajęcia na umcs na prawie wieczorowym odbywaja się w godzinach popołudniowych i
      wieczornych, czy normalnie??
      • Gość: aaa Re: PRAWO WIECZOROWE NA UMCS IP: *.129.udn.pl 12.07.05, 23:28
        normalnie, róznica, ze ktoś płaci, a któs nie.
        • Gość: marika Re: PRAWO WIECZOROWE NA UMCS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 15:55
          ja się nie dostałam na dzienne prawo i jeżeli nic nie wypali z KULem to wtedy
          idę tutaj, a potem będę się przenosić na dzienne. czy ktoś ma jeszcze jakieś
          bliższe szczegóły o prawie wieczornym? piszcie ludziska!!!
    • Gość: jarecki Re: PRAWO WIECZOROWE NA UMCS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 19:08
      kto idzie?
      • Gość: agusss Re: PRAWO WIECZOROWE NA UMCS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.05, 21:01
        Ja mam zamiar;)
        • Gość: marika Re: PRAWO WIECZOROWE NA UMCS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 21:32
          ooo coraz nas wiecej:) agusss a ile Ci zabrakło na dzienne? wiesz cos wiecej o
          tym wieczorowym?
          • Gość: gość Re: PRAWO WIECZOROWE NA UMCS IP: 80.51.153.* 15.07.05, 10:00
            wykłady od pon-czwartku w godz. 16-21!
          • Gość: agusss Re: do Marikaa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 16:57
            hejka:) co prawda nie skladalam na UMCS-a ale na UJ zabraklo mi 3 pkt...ehh
            napisalam odwolanie ale ani widu ani slychu.... a ze nie widzi mi sie studiowac
            na UJ zaocznie to wole UMCS wieczorowo:P
    • Gość: Wildrose Re: PRAWO WIECZOROWE NA UMCS IP: 80.48.33.* 15.07.05, 10:45
      ja właśnie nie wiem co robić bo dostałam się na dzienną administrację UMCS ale
      zawsze chciałam prawo i nie wiem czy iść na wieczorowe i się potem przenieść na
      dzienne... i czy coś takiego w ogóle by sie udało...
      • Gość: marika Re: PRAWO WIECZOROWE NA UMCS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 11:13
        jejku czego te zajecia sa tak pozno?!? :( to juz chyba zaoczne lepiej... to
        stracony caly dzien na takich wieczorowych:(
        • Gość: molly Re: PRAWO WIECZOROWE NA UMCS IP: *.dot / *.dot-com.net.pl 15.07.05, 11:34
          ja sie nie dostalam na te nieszczesne stosunki miedzynarodowe i politologie.ide na prawo zaoczne.decyduje kolejnosc zgloszen od poniedzialku.jak ktos ma pytania niech wali jak w dym;)
          • Gość: marika Re: PRAWO WIECZOROWE NA UMCS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 12:06
            a wiesz molly od której godziny mozna skladac?:) podobno sa takie straszne
            kolejki... wiesz cos o tym bop ja sie boje ze jakbym sie nie dostala na kul a
            pojde we wtorek to juz nie bedzie miejsc:(
            • Gość: gość Re: PRAWO WIECZOROWE NA UMCS IP: 80.51.153.* 15.07.05, 14:31
              to idź w poniedziałek
              • Gość: marika Re: PRAWO WIECZOROWE NA UMCS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 16:07
                gośściu nie umiem się rozdwoić, żeby być na 2 uczelniach na raz:)
                • Gość: gość Re: PRAWO WIECZOROWE NA UMCS IP: 80.51.153.* 15.07.05, 21:21
                  Z KUL-u na UMCS jest rzut beretem
                  • Gość: marika Re: PRAWO WIECZOROWE NA UMCS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 22:34
                    już Gościu nie musze :) dostalam sie na administracje:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka