Dodaj do ulubionych

Ile miejsc na PRAWO UMCS ?????!!!!!!!!!!!

12.07.05, 21:34
ja mam pytanie dotyczace liczby miejsc na prawie UMCS. Normalnie było
napisane że bedzie to liczna 350 osób... ale dzisiaj przyjeli 400!!! Wiec
nalezy rozumieć że te 50 ponadprogramowe to jaka ich uchwała? Bo to przecież
nie mzoe być lista rezerwowych. Co o tym myslicie??
Obserwuj wątek
    • Gość: marika Re: Ile miejsc na PRAWO UMCS ?????!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 22:16
      tez mnie to zastanawia... dostales sie? ja nie:( jak myslisz ile osob moze sie
      wycofac? moze bylo tak ze przyjeli jezeli mieli po tyle samo punktow?
      • tommy.100 Re: Ile miejsc na PRAWO UMCS ?????!!!!!!!!!!! 12.07.05, 22:18
        noe dostałem sie bo jak napisałem ci w innym poscie mzabrakło mi 0,5 pkt :/ a
        wiec po odwołaniu powinienem sie dostać ... chyba. A tobie ile zabrakło? ja
        mysle że jednak jest 400 miejsc a odejdzie jakieś 20 do 30 osób raczej napewno.
    • tommy.100 Re: Ile miejsc na PRAWO UMCS ?????!!!!!!!!!!! 12.07.05, 22:54
      ten atek jest dosyc wazny bo ocenia nasze szanse przyjecia. Lepiej zeby szybko
      nie zniknął dlatego zaproponuje jego coem back :)
      • Gość: marika Re: Ile miejsc na PRAWO UMCS ?????!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 23:03
        no ja mialam 104 czyli 23 punkty zabrakło:( przy Tobie to ja wymiękam w
        porównaniu. zastanawiam się czy odwołanie to takie typowe trzeba pisac
        typu "jaka to ja madra" czy po prostu bedzie to forma jakiejs deklaracji...
        • tommy.100 Re: Ile miejsc na PRAWO UMCS ?????!!!!!!!!!!! 12.07.05, 23:05
          nie bedzie żadnego typowego odwoałania tylko przysla ci w kopercie z wynikiem
          takie cóś co trzeba bedzie wypełnić i to bedzie zastepowało odwołanie ... tak
          przynajmnije mówił znajomy mojej kolezanki mający jakieś tam znajomosci na UMCS.
          • Gość: kasiulekk Re: Ile miejsc na PRAWO UMCS ?????!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 23:10
            ja tam sie jutro dowiem jak to ma wygladac:D
            • tommy.100 Re: Ile miejsc na PRAWO UMCS ?????!!!!!!!!!!! 12.07.05, 23:12
              ooo znjomy kasiulek sie odezwał :D ja jutro dzownie i narazie sie nie spiesze..
              ale powiem ci wiecej ... wiem zę ma być coś takiego że w tej kopercie z twoim
              wynikiem przysla ci jakąs tam karteczke która ma zastapić odwołanie ...
              poczekamy zobaczymy ale są to sprawdzone dosyć źródła
              • Gość: Savo Re: Ile miejsc na PRAWO UMCS ?????!!!!!!!!!!! IP: *.cyberbajt.pl / 82.160.98.* 12.07.05, 23:19
                Tommy i Kasiulek - licze na was no bo sam tej wódki pić przecież nie będe;)
                • tommy.100 Re: Ile miejsc na PRAWO UMCS ?????!!!!!!!!!!! 12.07.05, 23:22
                  no savo ziomal ,...... my z kasią bedziemy skąłdac odwoałania albo
                  cośtakiego :D i ja ci tej wódy nie odpuszcze bo ty stawiasz :P bo pierwszy sie
                  dostałeś i masz wiecej czasu na oszczedzenie kasy na nia :P
                  • kasiulekk Re: Ile miejsc na PRAWO UMCS ?????!!!!!!!!!!! 12.07.05, 23:32
                    no wlasnie,stawiasz stawiasz;d ajjj,nie moge sie doczekac;p savo zapodaj nr gg
                    cio?;d
                    • tommy.100 Re: Ile miejsc na PRAWO UMCS ?????!!!!!!!!!!! 12.07.05, 23:34
                      no to juz wiemy jak to studiowanie bedzie wygladało :D hehe ... kto stawia
                      pierwsza połowke na studiach tego powinnoscią jest ostatnia piołówka na
                      studiach art1 konstytucji przyszłego studenta prawa UMCS :P
    • tommy.100 Re: Ile miejsc na PRAWO UMCS ?????!!!!!!!!!!! 12.07.05, 23:50
      no co wy spicie ludziska?? ja wiem zę dzisiaj był dzień extremalnych wrazen ale
      to chyba nie powód zeby iśc w kimono ... dawac wyniki bo sie niecierpliwią
      ludzie ... a tak poza tym to mówcie co tam jak tam bedzie z wieczorkiem
      zapoznawczym albo jakim innym wymysłem ... ale wiemy o co chodzi ;)
      • Gość: Savo Re: Ile miejsc na PRAWO UMCS ?????!!!!!!!!!!! IP: *.cyberbajt.pl / 82.160.98.* 13.07.05, 00:09
        nie śpimy - mój nr gg - 3619003 - odezwijcie się;)
        Zgoda - ja stawiam ,proponuje jakąś wyszukana meline ,np przy dworcu PKP:>
      • gmikoss Re: Ile miejsc na PRAWO UMCS ?????!!!!!!!!!!! 13.07.05, 01:04

Kiedy to pijecie? Ja chcę z Wami;) Pierwsza szklana Węgrowa zgłasza gotowość do
        podjęcia akcji:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka