Dodaj do ulubionych

Próg UW na zarządzanie jaki obstawiacie?

13.07.05, 12:40
Jaki obstawiacie próg na zarządzanie?
Jutro mają być wyniki, ale mnie już ciekawość zżera. Nie jestem z Warszawy,
więc się nie orientuję, może jakieś nieoficjalne progi?

pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: bule Re: Próg UW na zarządzanie jaki obstawiacie? IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 13.07.05, 12:42
      też jestem ciekaw... mam nadzieję, że bedzie jak najniższy ;)
      Wiesz może ile jest osób na miejsce?
      • maliboo Re: Próg UW na zarządzanie jaki obstawiacie? 13.07.05, 12:45
        Nie mam pojęcia ile jest osób. Szukalem na stronce UW, ale tam bylo napisane, że
        w ogóle nie udzielają takich informacji.
        Chyba w Wyborczej raz był artykuł, to psychologia chyba było ok. 28, stosunki
        ok. 20, na ekonomię bodajże ok. 16-17. Zarządzanie się nie załapało, więc sądzę,
        że tak pod 15 może podchodzić, ale to takie przypuszczenia, zważywszy że teraz
        wszędzie jest masa ludzi na 1 miejsce.
        • maliboo to wie ktoś??? /bt 13.07.05, 17:17
          .
          • rosquito Re: to wie ktoś??? /bt 13.07.05, 19:24
            W przeliczeniu na miejsce to pewnie nie dużo osób będzie. Raz - że dużo miejsc, a dwa - że liczba (bezwzględna) kandydatów raczej maleje rokrocznie niż rośnie.
            • Gość: max Re: to wie ktoś??? /bt IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 13.07.05, 19:38
              W zeszłym roku było 3,7 os/miejsce
              Mam nadzieje, ze w tym roku będzie mniej, chociaż mało to prawdopodobne.
    • Gość: P*** JUŻ SĄ WYNIKI!! IP: *.devs.futuro.pl 13.07.05, 23:05
      Podali, że próg wynosi 425 pkt. I wychodzi około 5 osób na jedno miejsce.
      • Gość: hmmm Re: JUŻ SĄ WYNIKI!! IP: *.dobrynet.pl / *.dobrynet.pl 13.07.05, 23:29
        a skad posiadasz te wiadomosc??
        • Gość: P*** Re: JUŻ SĄ WYNIKI!! IP: *.devs.futuro.pl 13.07.05, 23:34
          wystarczy wejść sobie na stronkę wydziału zarządzania na UW i sprawdzić. Ja się
          DOSTAŁAM :]
          www.wz.uw.edu.pl/rekrutacja/wyniki2005/wyniki-msd.htm
          • Gość: Jimi Re: JUŻ SĄ WYNIKI!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 23:36
            Dostalem sie ale papierow nie skladam i mysle ze wiele bedzie takich osob wiec
            nie rozpaczajcie jeszcze Ci, ktorzy naprawde tam chca :)
            • Gość: Tomek Re: JUŻ SĄ WYNIKI!! IP: *.dobrynet.pl / *.dobrynet.pl 14.07.05, 00:30
              Ja tez sie dostalem :P Ale mam nadzieje, ze takze nie bede zmuszony do odebrania
              miejsca chetnym... Pozdr
              • bestshow Re: JUŻ SĄ WYNIKI!! 14.07.05, 01:27
                Czy dużo osób ma zamiar zrezygnować? Do ilu może zmniejszyc się próg punktowy??
                Pozdrawiam.
                • Gość: ekhm Re: JUŻ SĄ WYNIKI!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 10:14
                  Czy ktos ma mozliwosc zrobienia z tego list uporzadkowanych? Tzn.. miejsce na
                  liscie, pesel i liczba punktow. To by mi dalo jakis obraz ktora jestem na
                  liscie.
                  Jak myslicie czy duzo osob zrezygnuje?
                  Pozdrawiam

• Gość: Tomek Re: JUŻ SĄ WYNIKI!! IP: *.dobrynet.pl / *.dobrynet.pl 14.07.05, 10:14
                  Moim zdaniem prog powinien spasc do ok. 400 pkt. , ale wszystko bedzie w glownej
                  mierze uzaleznione od progu na ESGIEHU... Powodzenia wszystkim!!!
                  • maliboo Re: JUŻ SĄ WYNIKI!! 14.07.05, 10:17
                    Ja się wieczorem "szarpnąłem" i zacząłem liczyć tych z punktami powyżej 425.
                    Wysszlo mi dużo więcej niż 300 - taki limit był podany na zarządzanie na stronie
                    UW.

Acha, ktoś wie kiedy Uczelniana Komisja Rekrutacyjna to zatwierdzi?
                    • Gość: P*** Re: JUŻ SĄ WYNIKI!! IP: *.devs.futuro.pl 14.07.05, 13:17
                      Podobnie zrobili na ekonomii, mieli przyjąć 180 osób, a podali, że dostało się
                      267. Pewni na zarządzaniu będzie też dużo więcej. Myślę, że sporo osób
                      porezygnuje, bo ten kierunek często jest tylko "ostatnią deską ratunku", tylko
                      ciekawe kiedy ogłoszą ostateczne listy.
                      • Gość: maliboo Re: JUŻ SĄ WYNIKI!! IP: *.devs.futuro.pl 14.07.05, 13:19
                        Dzwoniłem do nich i gościu powiedział, że jest ponad 400, dokładnie nie
                        pamiętam, ale oscylowało chyba ok. 430-440.
                        Wyniki podobno mają być 21 podane.

Dużo ludzi jeszcze na SGH składa, więc tych z ponad 500 punktami pewnie na UW
                        się nie spotka. Tylko nie wiem jak chcą to zrobić, bo wyniki na SGH są chyba
                        później niż 21.
                        • Gość: P*** Re: JUŻ SĄ WYNIKI!! IP: *.devs.futuro.pl 14.07.05, 13:31
                          Policzyłam sobie osoby, które przyjęto i jest ich 472.
                          Ciekawostką jest tylko to, że napisali na stronce, że studentami tego kierunku
                          zostaną osoby, które przeroczyły próg 425 pkt, a nie ile miejsc dokładnie.
                          Myślałam o tym i zaczęłam się zastanawiać, czy przypadkiem oni już nie złożyli,
                          że im odpadnie ponad setka osób. Bo mieli przyjąć 300 a w tej chwili jest
                          zdecdowanie więcej ludzi. Mogli poprostu założyć sobie, że część osób
                          przeniesie się na inne kierunki UW a część na SGH. I wcale nie jest
                          powiedziane, że obniżą próg, aby jeszcze więcej osób przyjąć...
                          • maliboo Re: JUŻ SĄ WYNIKI!! 14.07.05, 13:39
                            też się teraz wziąłem za liczenie i mi wyszło 470 osób, więc mniej więcej tyle
                            jest (parę w tę czy w drugą mogłem się pomylić) skoro Ci 472 wyszło.

Liczyłem też osoby powyżej 500 punktów lub równo 500. Wyszło mi 82. Duża liczba
                            tych osób odejdzie pewnie na SGH.

Ja mam 445, więc liczyłem też ile osób ma od 425 do 445 tak jak ja i wyszło mi 131.

• Gość: Angie Re: JUŻ SĄ WYNIKI!! IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.05, 18:17
                              Ja się dostałam, ale traktuję ten kierunek jako alternatywę do SGH, więc
                              zwolnię komuś miejsce, jeśli szanowna Komisja Rekrutacyjna SGH przyjmie mnie w
                              poczet studentów tej uczelni:) Pozdrawiam ;)
                              • Gość: T Re: JUŻ SĄ WYNIKI!! IP: *.dobrynet.pl / *.dobrynet.pl 14.07.05, 18:57
                                Podobnie jest ze mna... Tez mam nadzieje, ze bede mogl zwolnic komus miejsce!!!
                                Angie - a ile mialas pkt. na UW Zarzadzanie? Pozdr
                                • Gość: Angie Re: JUŻ SĄ WYNIKI!! IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.05, 19:37
                                  502... a Ty? pewnie więcej (intuicja mi tak podpowiada)... ;)
                                  • Gość: khamill Re: JUŻ SĄ WYNIKI!! IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.05, 19:46
                                    z ciekawosci...geo..czy hista?
                                    • maliboo Ale kiedy Wy zwolnicie te miejsca? 14.07.05, 20:54
                                      Ja mam tylko pytanko kiedy Wy zwolnicie te miejsca na UW? Bo na SGH to będziecie
                                      mieć pewnie później wyniki, więc jak macie potwierdzić, że nie wybieracie UW
                                      skoro nie macie zabezpieczenia w postaci pewnego indeksu na SGH??
                                      Jak zadzwoniłem to mi powiedzieli, że 21 komisja rekrutacyjna ma zatwierdzić
                                      bodajże, ale wtedy to nawet AE w Poznaniu nie ogłosi jeszcze wyników, to kto ma
                                      niby z UW zrezygnować jak nie będzie pewny reszty wyników??

Czy mógłby mi ktoś bliżej przybliżyć i rozjaśnić tę kolejną procedurę na
                                      zarządzaniu UW? Jestem z Lublina i pierwszy raz spotykam się z taką rekrutacją
                                      jak na UW. Normalnie przyjmuje się 300 osób jak jest 300 miejsc, a później
                                      odwołania, a tutaj przyjmują od razu połowę więcej i nie wiadomo dokładnie co
                                      dalej.

dziekuję z góry
                                      • Gość: pooh Re: Ale kiedy Wy zwolnicie te miejsca? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 21:12
                                        W ramach ciekawostki powiem, że osoba na 300 miejscu ma 452 pkt.
                                        Osób z punktacją min. 425 jest 472
                                      • Gość: pooh Re: Ale kiedy Wy zwolnicie te miejsca? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 21:23
                                        maloboo, oni po prostu zakładają, że ci z najwyższymi wynikami i tak do nich nie
                                        pójdą. Nawet jak złożą papiery to i tak je potem odbiorą. Więc prawdopodobnie
                                        jest tak, że żeby nie było ciągłego dochodzenia nowych osób z listy rezerwowych,
                                        to oni przyjmą "trochę więcej" (jakieś 172 osoby), zakładając, że i tak na końcu
                                        rekrutacji osiągną ilość osób zbliżoną do 300.
                                        • Gość: P*** Re: Ale kiedy Wy zwolnicie te miejsca? IP: *.devs.futuro.pl 14.07.05, 21:45
                                          Mi też tak się wydaje.
                                          • kinaa Re: Ale kiedy Wy zwolnicie te miejsca? 14.07.05, 21:50
                                            czy moze mi ktos podeslac ten .pdf na maila gazetowego?
                                    • Gość: Angie Re: JUŻ SĄ WYNIKI!! IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.05, 22:00
                                      Kwestia "geo-hista" stała się źródłem frustracji wielu kandydatów startujących
                                      do SGH. Ja zdawałam geografię ;) Pozdrawiam.
                                  • Gość: T Re: JUŻ SĄ WYNIKI!! IP: *.dobrynet.pl / *.dobrynet.pl 14.07.05, 22:33
                                    513 ... brawo za intuicje :P
                                    W pewnym poscie na tym forum napisalas, iz zdawalas na UG, tak?? Czyzby to
                                    oznaczalo ze jestes z Pomorza?? pozdr
                                    • Gość: Angie Re: JUŻ SĄ WYNIKI!! IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.05, 23:12
                                      A owszem jestem z Pomorza ;)
                                      • Gość: T Re: JUŻ SĄ WYNIKI!! IP: *.dobrynet.pl / *.dobrynet.pl 14.07.05, 23:29
                                        Hmmm... Meska intuicja:D:D:D
                                        A dokladniej skad jeste?? Ja wlasciwie z Gdyni...
                                        Pozdr
                                        • Gość: Angie Re: JUŻ SĄ WYNIKI!! IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.05, 23:38
                                          Męska intuicja? Ja bym to nazwała wyciągnięciem prawidłowych wniosków na drodze
                                          zwykłej dedukcji ;) Z Kwidzyna jestem, a właściwie to z jego okolic. Gdynia
                                          powiadasz... Przyjemne miasto (jak i całe Trójmiasto) ;)
                                      • Gość: wrr do angie IP: *.aster.pl 20.07.05, 14:34
                                        to sp......j na pomorze...jak ja nie lubie takich co sie pchaja gdzie nie
                                        trzeba...
    • Gość: tarara Re: Próg UW na zarządzanie jaki obstawiacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 00:48
      mogliby od 350 to bym sie dostala ale pewnie az trak nisko nie zejdzie a szkoda;
      (
      • Gość: max Re: Próg UW na zarządzanie jaki obstawiacie? IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 17.07.05, 16:47
        no właśnie,szkoda ;)
        • Gość: pooh Re: Próg UW na zarządzanie jaki obstawiacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 20:20
          ale chyba jeszcze nic nie składamy, tylko czekamy na list, co nie?
          • Gość: P*** Re: Próg UW na zarządzanie jaki obstawiacie? IP: *.devs.futuro.pl 17.07.05, 22:27
            No właśnie.. Trzeba czekać na ten list, czy już można pojechać złożyć papiery,
            a jeśli tak to gdzie?? Na wydział zarządzania??
    • maliboo Cieszcie się wszyscy :) 15.07.05, 15:50
      Wszyscy od 425 punktów już mogą świętować! Jeśli tylko chcesz iść na to
      zarządzanie to czuj się przyjęty. Dzwoniłem jeszcze raz na to UW i niezależnie
      od tego ile osób zrezygnuje wszyscy od 425 punktów są już przyjęci! tak więc nie
      musicie czekać na list od UW tylko możecie już sami śmigać do Wawy i składać tam
      papiery. Pani powiedziała, że nawet jak nikt nie zrezygnuje to te 470 osób
      przyjmą (co i tak jest nei możliwe że nikt nie zrezygnuje :))

Po prostu z założenia wychodzą, że ileśtam osób nie złoży dokumentów, a każdy
      powyżej 425 punktów jak chce to niech wali na UW :)
      • Gość: khamill Re: Cieszcie się wszyscy :) IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 15.07.05, 18:55
        Na pocieszenie tych, co czekaja na rezygnacje..(choc z tego co piszesz, nie wiem po co..)wyniki w SGH maja byc znane 21-22!. Wiec wszystko sie samo rozwiaze:)
        • Gość: P*** :/ IP: *.devs.futuro.pl 16.07.05, 00:03
          Obawiam się, że rezygnacje poszczególnych osób nic nie zmienią, tzn. być może
          UW już założyło, że nie zmniejszy progu.
    • Gość: maliboo Jakie dokumenty trzeba donieść??? IP: *.devs.futuro.pl 17.07.05, 14:51
      Pytanie jak z tematu. Jakie dokument trzeba złożyć jesli jesteśmy już przyjęci i
      chcemy studiować? Bo nigdzie tego znaleźć na stronie nie mogę. Wiadomo, że
      oryginał, ale jakieś zdjęcia i inne gówna też?

dzięki z góry
      • agul86 Re: Jakie dokumenty trzeba donieść??? 17.07.05, 22:43
        nie wiem jak na zarzadzanie, ale np na ekonomie trzeba zlozyc oprocz orginalu
        swiadectwa 4 zdjecia, podanie wydrukowane z irk i ksero dowodu osobistego (dwie
        strony) wiec mysle ze na zarzadzanie moze byc podobnie.

czy tylko mi nie otwiera sie strona www.wz.uw.edu.pl ????
        • Gość: maliboo Re: Jakie dokumenty trzeba donieść??? IP: *.devs.futuro.pl 17.07.05, 23:45
          Dzięki. Nie wiedziałem o tym ksero dowodu.
          Jadę z Lublina i nie chcę żeby mi coś zabrakło :) Bo np. do Poznania wysyłałem
          też jakieś oświadczenie lekarskie i nie wiem jak na UW, mam nadzieję, że nie
          będą teraz chcieli.
          A strona wydziału też mi nie działa i to już dłuższy czas, cały weekend.
          Wcześniej irk też nie wchodziło.
    • Gość: danielek86 Re: Próg UW na zarządzanie jaki obstawiacie? IP: 80.48.33.* 18.07.05, 01:15
      maliboo jestes z lublina???? bo ja jestem z pod i tez tam ide :D dostlaem sie na
      umcs na ekonomie ale wole wawke :) dobrze meic kogos z okolicy w razie czego ;)
      • maliboo Re: Próg UW na zarządzanie jaki obstawiacie? 18.07.05, 18:35
        Tak, jestem z Lublina :)
        Papiery już złożyłem i teraz będę szukał mieszkanka. A sam wydział zarządzania
        jest rewelacyjny, wygląd niesamowity.
        Co do papierów to trzeba było złożyć:
        -świadectwo
        -4 zdjęcia podpisane
        -wydruk podania z panelu
        -ksero dowodu
        -zaświadczenie lekarskie
        -potwierdzenie wpłaty
        -no i przynieść ksiązeczkę wojskową do skserowania (albo samemu skserować
        bodajże 3 strony) bo później wysyłają papiery do naszego WKU.

Chyba o niczym nie zapomniałem. Ale nawet jak czegoś nie weźmiecie to luz, ja
        nie miałem dowodu wpłaty, dali mi dostęp do kompa i wydrukowalem potwierdzenie,
        nie miałem ksiązeczki wojskowej to się dogadałem, że prześlę faksem :) więc
        żadnych problemów.

Jeszcze dali ulotkę na wypad integracyjny do Sulejowa we wrzesniu :P
        • Gość: :( Re: Próg UW na zarządzanie jaki obstawiacie? IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 18.07.05, 19:23
          hey! Dostałeś się na ekonomie na UMCS, składałes może też na KUL, albo wiesz,
          czy ktos z tych co się dostali ma zamiar zrezygnowac?

pozdro.
          • maliboo Re: Próg UW na zarządzanie jaki obstawiacie? 18.07.05, 21:40
            Rezygnuję z zarządzania na KULu i AE Poznań.
            • Gość: max Re: Próg UW na zarządzanie jaki obstawiacie? IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 18.07.05, 23:36
              hmmm czyli jest też szansa, ze ktoś z ekonomii KULu zrezygnuje...

dzięki za odpowiedz. pozdro. ;)
    • Gość: majka Re: Próg UW na zarządzanie jaki obstawiacie? IP: *.devs.futuro.pl 18.07.05, 09:00
      ej to nie jest tak że papiery składa się dopiero po dostaniu tego poleconego
      listu??bo ja go jeszcze nei dostalam a wy??
      • Gość: tarara Re: Próg UW na zarządzanie jaki obstawiacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 09:32
        a kto mysli o wieczorowych oczywiscie zarzadzanie?????
      • Gość: P*** Re: Próg UW na zarządzanie jaki obstawiacie? IP: *.devs.futuro.pl 18.07.05, 18:56
        No właśnie też jestem ciekawa. Ja też jeszcze nie dostałam żadnego listu, a już
        bym chciała to mieć z głowy, bo wyjeżdżam. Przyjmują bez żadnych problemów
        papiery na wydziale??
        • maliboo Re: Próg UW na zarządzanie jaki obstawiacie? 18.07.05, 21:43
          Jasne, nie ma problemu.
          Ja przecież tez nie dostałem jeszcze żadnego listu. Wcześniej dzwoniłem i się
          upewniałem czy mogę bez otrzymania listu i potwierdzili.
          Osoby, które przyjmują dokumenty są w dodatku b. miłe i można pogadać :)
          Sądzę też, że jak złożycie teraz przed otrzymaniem listu to unikniecie kolejek,
          później ludzie mogą się "rzucić" do składania dokumentów (niektórzy czekają
          jeszcze na wyniki SGH lub AE Poznań)
    • Gość: danielek86 Re: Próg UW na zarządzanie jaki obstawiacie? IP: 80.48.33.* 19.07.05, 02:14
      mam jeszcze jedno pytanko tak btw. hjak wyglada to zaswiadczenie lekarskie??? bo
      ja zadnego nie mam i gdzie sie je dostaje. pozdrawiam
      • maliboo Re: Próg UW na zarządzanie jaki obstawiacie? 19.07.05, 10:43
        Idziesz do swojego lekarza, mówisz o co biega, że chcesz papierek bo ubiegasz
        się na studia i wie o co chdzi, wypisuje opd ręki, że nie ma przeciwskazań czy
        coś w tym stylu.

Ja swoje wysłałem do Poznania, te które wyrabiałem teraz, a w Warszawie udalo mi
        się "wcisnąć" te które wyrabiałem jeszcze jak się ubiegałem o przyjęcie do
        liceum :) bo było wazne do 2006 roku :)
        • Gość: souksen Re: Próg UW na zarządzanie jaki obstawiacie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.05, 10:45
          a jakie dokumenty trzeba w ogole zlozyc bo nie moglem tego nigdzie znalezc
          • maliboo Re: Próg UW na zarządzanie jaki obstawiacie? 19.07.05, 11:32
            Napisałem to już pare postów wyżej :)

Co do papierów to trzeba było złożyć:
            -świadectwo
            -4 zdjęcia podpisane
            -wydruk podania z panelu
            -ksero dowodu
            -zaświadczenie lekarskie
            -potwierdzenie wpłaty
            -no i przynieść ksiązeczkę wojskową do skserowania (albo samemu skserować
            bodajże 3 strony) bo później wysyłają papiery do naszego WKU.

Chyba o niczym nie zapomniałem. Ale nawet jak czegoś nie weźmiecie to luz, ja
            nie miałem dowodu wpłaty, dali mi dostęp do kompa i wydrukowalem potwierdzenie,
            nie miałem ksiązeczki wojskowej to się dogadałem, że prześlę faksem :) więc
            żadnych problemów.
            • Gość: tarara Re: Próg UW na zarządzanie jaki obstawiacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 13:07
              naprawde nikt na wieczorowe sie nie wybiera
              • agul86 Re: Próg UW na zarządzanie jaki obstawiacie? 20.07.05, 10:52
                dzis mialy byc wyniki. na stronie wydzialu jest jakis link nie wiem czy to
                ranking czy co, ale pobieram go (chyba ma format .pdf) i nie moge otworzyc!
                pojawia sie komunikat ze wystapil blad! a moze jeszcze gdzies jest lista osob
                przyjetych? wiem ze wystarczy miec 425 punktow... ale chyba zawsze fajniej
                zobaczyc sie na tej liscie...
    • Gość: P*** Obóz integracyjny!?! IP: *.devs.futuro.pl 20.07.05, 19:43
      Czy ktoś z Was wybiera się na ten wyjazd integracyjny we wrześniu do Sulejowa,
      a może
      ktoś już tam był i może coś powiedzieć o takim wyjeździe??
      Dziękuję za wszystkie opinie!
      • agul86 Re: Obóz integracyjny!?! 21.07.05, 00:08
        ja nie byalm i tym bardziej sie nie wybieram

prosze niech mi ktos w koncu odpowie co z tymi listami przyjetych?? czy po
        prostu mam czekac na list??
        • Gość: P*** Re: Obóz integracyjny!?! IP: *.devs.futuro.pl 21.07.05, 10:06
          Ja zadzwoniłam do nich, żeby dowiedzić się czy na pewno jestem przyjęta i kiedy
          będą wysyłali te listy. Powiedziano mi, że zrobią to w środę tzn. wczoraj i
          wtedy zapytałam się czy muszę czekać na ten list, żeby złożyć papiery, bo nie
          bardzo mi to pasuję, gdyż chcę wyjechać. Koleś powiedział, że mogę przyjechać i
          spokojnie złożyć dokumenty i tak właśnie zrobiłam we wtorek.
          • maliboo Re: Obóz integracyjny!?! 21.07.05, 10:46
            Już chyba ze 3x w tym topicu pisałem, że nie trzeba czekać na te dokumenty.
            • Gość: madzia Re: Obóz integracyjny!?! IP: *.devs.futuro.pl 21.07.05, 16:04
              Spokojnie, widocznie nie każdemu chce się czytać wszytkie powyższe posty i
              idzie na łatwiznę ;)
    • Gość: danielek86 Re: Próg UW na zarządzanie jaki obstawiacie? IP: 80.48.33.* 21.07.05, 03:04
      No ja sie wstepnie wybieram. na stronie www.campusuniwersytecki.pl masz pełene
      info :D ja juz sie nie moge doczekac :P
      • Gość: P*** Re: Próg UW na zarządzanie jaki obstawiacie? IP: *.devs.futuro.pl 21.07.05, 09:53
        Wiem o stronce, bo dali mi taką ulotkę :] Skoro się wybierasz to może wiesz,
        czy po wypełnieniu tego formularza rejestracyjnego możemy jeszcze zrezygnować,
        a jeśli tak to w jaki sposób?? Ja chyba też pojadę, bo wiele osób starszych
        mówiło mi, że jest to bardzo fajny wyjazd, tylko miałam w tym czasie trochę
        inne plany.
    • Gość: danielek86 Re: Próg UW na zarządzanie jaki obstawiacie? IP: 80.48.33.* 21.07.05, 10:54
      no niestety nie mam pojecia mysle ze pasowlo by sie zapytac kogos z
      organizatorów w mailu :D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka