Dodaj do ulubionych

Kandydaci na KUL !!! -ważne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

13.07.05, 13:36
Nie dostałam się na UMCS:(:(..na admiinistracje zabrakło mi 3 punktów...kat!Na
pewno będę pisała odwołanie...mam nadzieje ze to pomoze:I ...KUL jest moją
ostatnia deską ratunku...prosze was!!-wypisujcie na jakie kierunki się
wybieracie...i ile jest osób na 1miejsce!!! (Ja złozyłam na socjologie i
pedagogike)
Obserwuj wątek
    • Gość: max Re: Kandydaci na KUL !!! -ważne !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 13.07.05, 13:40
      ja na ekonomie :)
      • Gość: kasia Re: Kandydaci na KUL !!! -ważne !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 13:43
        ja na germanistyke
        • Gość: zagłebiak Re: Kandydaci na KUL !!! -ważne !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.telpol.net.pl 13.07.05, 14:00
          • Gość: palestra:-) Re: Kandydaci na KUL !!! -ważne !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.telpol.net.pl 13.07.05, 14:04
            aby zachowac temat przed zniknięciem,mowię,ze chiałbym by moj tesc mial prawnika
            zięciem;-/ ja ide na prawo-nie dostalem sie na UJ i UŚ;-( więć z początkowo
            opcji powiedzmy awaryjnej stał się jedyną i naprawde wyczekiwą.pozdrawiam
            • Gość: Ania Re: Kandydaci na KUL !!! -ważne !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 212.244.54.* 13.07.05, 14:12
              ja tez socjolgoia. ile miałas pkt?
              • Gość: słonko Re: Kandydaci na KUL !!! -ważne !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chelm.tebo.net / *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.05, 14:25
                wesprę ten wątek :) ja na prawo i prawo kanoniczne.
                • Gość: Twixi Re: Kandydaci na KUL !!! -ważne !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 13.07.05, 14:44
                  ja na prawo i KUL początkowo rezerwowa stał się moją ostatnią deską ratunku.
                  Niestety słabo widzę swoje szanse. Zostaje mi chyba tylko jakaś fizyka
                  stosowana, gdzie biorą wszystkich ;/
    • sssabinka Re: Kandydaci na KUL !!! -ważne !!!!!!!!!!!!!!!!! 13.07.05, 14:48
      A ma ktos może info...ile osób jest na miejsce..obojetnie jakie kierunki...ale
      najlepiej było by z socjologii :]
      • Gość: don kamillo Re: Kandydaci na KUL !!! -ważne !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ozarow.net / *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.05, 16:35
        widze ze duzo tu prawników. Podajcie jakie macie wyniki??????????
        • Gość: ANia Re: Kandydaci na KUL !!! -ważne !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 212.244.54.* 13.07.05, 16:37
          napiszcie ile macie pkt na socjologie
          • Gość: Asar Re: Kandydaci na KUL !!! -ważne !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 16:40
            Administracja i anglistyka ...
            • Gość: gingersowna Re: Kandydaci na KUL !!! -ważne !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.05, 16:41
              Dokladnie tak jak Asar :)
              • tommy.100 don kamillo ---- 13.07.05, 16:43
                ja też składam na prawo ... ale widze że oprócz nas praktycznie na tym forum
                nikt wyników na to prawo nie podawał :/
              • Gość: Lasso Re: Kandydaci na KUL !!! -ważne !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 13.07.05, 16:43
                Ja na prawo mam ok. 70 pkt.
                • tommy.100 do lasso ---------- 13.07.05, 16:44
                  jak masz tyle pkt to chyba KUL jest twoją deską ratunku bardziej niż droga
                  docelowa nie ???? bo na UMCS z wynikami które podejrzewam że masz to tez sie
                  dostałes jak składałeś.
                  • Gość: Lasso Re: do Tommy.100 ---------- IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 13.07.05, 19:01
                    Ja nie probowalem na UMCS, więc nie powiem Ci czy bym się tam dostał. Zdaję
                    jeszcze na Uniwersytet Łódzki, ale nie wiem co bym wybrał, jeśli się na oba
                    dostanę.
    • Gość: sssabinka Re: Kandydaci na KUL !!! -ważne !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 80.51.226.* 13.07.05, 18:20
      No to widze...ze nikt sie nie wybira na pedagogike...uff...to dobrze hehe:p ;)
    • Gość: Savo Re: Kandydaci na KUL !!! -ważne !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.cyberbajt.pl / 82.160.98.* 13.07.05, 18:29
      jeśli się dostane na KUL-Prawo to na 90% zwalniam wam miejsce...
      • Gość: madzia2905 Re: Kandydaci na KUL !!! -ważne !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 80.51.226.* 13.07.05, 18:53
        ja nie dostalam sie na UMCS zostal mi KUL- prawo,administracja i filologia
        angielska
        • Gość: marika Re: Kandydaci na KUL !!! -ważne !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 19:14
          magda ja tez prawo i administracja
    • Gość: maturzystka Re: Kandydaci na KUL !!! -ważne !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.05, 19:57
      Mam do Was prożbę; czy moglibyście mi podać w jaki sposób przelicza się punkty
      na administrację na KUL? Z góry dziękuję !
      • tommy.100 Re: Kandydaci na KUL !!! -ważne !!!!!!!!!!!!!!!!! 13.07.05, 20:03
        po co sie gmatwać z tym podawaniem jak sie to liczy ... lepiej podaj swoje pkt
        i ja ci przelicze :)
        • Gość: madzia2905 Re: Kandydaci na KUL !!! -ważne !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 80.51.226.* 13.07.05, 22:19
          na administracje sie przelicza tak samo jak na prawo: historia- (PP*0.3+PR*0,7)
          *0,5
          polak(PP*0,3+PR*07)*0,25
          anglik(PP*0,3+PR*0,7)*0,25
          • Gość: madzia2905 Re: Kandydaci na KUL !!! -ważne !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 80.51.226.* 13.07.05, 22:23
            Chcialabym sie dostac na KUL ale po UMCSie mam przykre wspomnienia:-(na prawo
            na KUL mam 55,275 tyle samo na administracje oczywiście a na filologie
            angielska 71,53 no ale jest tylko 50 miejsc.Jak nic nie wypali to zaoczne
            niestety
            • Gość: max Re: Kandydaci na KUL !!! -ważne !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 13.07.05, 22:39
              ja na ekonomie mam 59 punktów i jestem przyjmowany poza konkursem świadectw, bo
              z rozszerzonej matmy mam ponad 40%... Z tego co wiem to jest obecnie ok 6,5 os
              na miejsce :/ Boje się, że jednak nie bede miał powodów do śmiechu :(
              • Gość: max Re: Kandydaci na KUL !!! -ważne !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 13.07.05, 22:56
                regul;arnie czytam forum, ale jakoś nie moge znaleźć za wiele osób któe tez idą
                naekonomie :]
                • Gość: gingersowna Re: Kandydaci na KUL !!! -ważne !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.05, 23:57
                  Ja tez nie ide na ekonomie :D Ale podtrzymuje temat ;)
                  • Gość: max Re: Kandydaci na KUL !!! -ważne !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 14.07.05, 00:08
                    i skąd te 6,5 os na miejsce...... hehheheeee

Jutro mają przeprowadzić rekrutacje, ale na wyniki czekamy do 18, mam nadzioeje,
                    ze podadzą wcześniej....

a na co idzie? ile maz pkt?
                    • Gość: gingersowna Re: Kandydaci na KUL !!! -ważne !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 00:11
                      Anglistyka 67, Administracja 51

Drżę ze strachu ;)
                      • Gość: gingersowna Re: Kandydaci na KUL !!! -ważne !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 00:12
                        Jeśli dobrze obliczyłam, ofkors...
                      • Gość: max Re: Kandydaci na KUL !!! -ważne !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 14.07.05, 00:13
                        :/ jak ja bym chciał wiedzieć, że sie dostałem... pociesa mnie to że jesetm poza
                        konkursem, ale nie mam pewności że takich jak ja nie bedzie 200-300 osób.
                        • Gość: gingersowna Re: Kandydaci na KUL !!! -ważne !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 00:25
                          Glupoty gadasz, pewnie ze sie dostaniesz:)
                          • Gość: max Re: Kandydaci na KUL !!! -ważne !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 14.07.05, 00:29
                            Mam nadzieje, ze w październiku spotkamy sie na inaguracji roku akademickiego na
                            KULu :D
                            • gingersowna Re: Kandydaci na KUL !!! -ważne !!!!!!!!!!!!!!!!! 14.07.05, 00:35
                              Eeeee tam, nie na KULu tylko w jakimś barze przy browarze ;)
                              • Gość: max Re: Kandydaci na KUL !!! -ważne !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 14.07.05, 00:37
                                Dla mnnie może byc i w barze :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)
                                :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)
                                :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)
                                • gingersowna Re: Kandydaci na KUL !!! -ważne !!!!!!!!!!!!!!!!! 14.07.05, 00:39
                                  ;) ;) ;) Po wynikach dogadamy szczegóły :D
                                  • Gość: max Re: Kandydaci na KUL !!! -ważne !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 14.07.05, 00:46
                                    okk ;)

• Gość: sssabinka Re: Kandydaci na KUL !!! -ważne !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 80.51.226.* 14.07.05, 11:34
                                      Jakby ktoś znał...date wyników...to prosze odrazu krzyczeć :p...!!Ja już nie
                                      moge wytrzymać...!!
                                      • Gość: Twixi Re: Kandydaci na KUL !!! -ważne !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 14.07.05, 12:12
                                        dzwoniłam dziś do KULu i powiedziano mi, że wyniki są planowane na 18.07, ale
                                        mogą być wcześniej, więc proszę sprawdzać. Na razie nic bardziej konkretnego
                                        nie mogą powiedzieć. 7os./m-ce.
                                        • Gość: max Re: Kandydaci na KUL !!! -ważne !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 14.07.05, 13:25
                                          musza być wczesniej!! :D
                                          • Gość: ewa Re: Kandydaci na KUL !!! -ważne !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 14:10
                                            dostalam dzisiaj od nich list polecony - pisza ze wyniki 18.07
                                            • tommy.100 Re: Kandydaci na KUL !!! -ważne !!!!!!!!!!!!!!!!! 14.07.05, 14:46
                                              wiecie dziwi mnie dlaczego tak długo zwlekają z tymi wynikami .... to czekanie
                                              jest naprawde uciazliwe ... chciąłbym sie juz wkoncu dowiedziec prawdy ... nie
                                              wazne jakieś ... czy gorzkiej czy nie , ale chciąłbym już wiedziec na czym
                                              stoje i nie czuc tej niepewosci i wkoncu miec upragnione wakacje , bo naprawde
                                              czuje sie gorzej jak przed, w trakcie i pozakonczeniu matur wliczajac w to
                                              ogłoszenie wyników :/
                                              • Gość: kasia 19 Re: Kandydaci na KUL !!! -ważne !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 14:48
                                                tommy a na co składałeś/???
                                                • tommy.100 Re: Kandydaci na KUL !!! -ważne !!!!!!!!!!!!!!!!! 14.07.05, 15:16
                                                  prawo ... tylko ale z moimi pkt moze byc nie za ciekawie :/ a ty na co i ile
                                                  miałaś pkt kasiu?
            • Gość: leslie1986 Re: Kandydaci na KUL !!! -ważne !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 17:05
              ja zlozylam na filologie angielska. jak sie tam punkty przelicza?
            • Gość: jaa Re: Kandydaci na KUL !!! -ważne !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.it-net.pl 16.07.05, 10:48
              dlaczego masz przykre wspomnienia na po UMCSie????????
    • Gość: max Re: Kandydaci na KUL !!! -ważne !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 14.07.05, 16:09
      odpowiedz z KULu, nA pytanie kiedy wyniki:

Uprzejmie informuję, że decyzje czy kandydat został przyjęty czy nie
      zostaną ogłoszone najpóźniej do 18 lipca. Każdy kandydat taką decyzję
      otrzyma pocztą. Dodatkowo kandydat po zalogowaniu się na swoje konto
      będzie miał również dostęp do takich informacji.

Czy z tego wynika, że powiadomienie pisemne także dostaniemy do 18 lipca?
      • tommy.100 Re: Kandydaci na KUL !!! -ważne !!!!!!!!!!!!!!!!! 14.07.05, 16:14
        na to wyglada że nie. Oni wywiesza wniki do 18 ... a wysyłają chyba tego samego
        dnia wiec siła zreczy list bedzie szedł dłuzej.
        • Gość: słonko Re: Kandydaci na KUL !!! -ważne !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chelm.tebo.net / *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 16:18
          ale z tego wynika ze wyniki moga byc nawet jutro :) bo najpozniej to 18 lipca :)
          • tommy.100 Re: Kandydaci na KUL !!! -ważne !!!!!!!!!!!!!!!!! 14.07.05, 16:24
            ja już nie moge żesz noooo..... mogą być jutro albo w poniedziałek <sciana> ...
            tutaj człowiek sie stresuje a oni tam zamiast sie uwijac to moze tego a moze
            tamtego dnia ... wrrrrr
        • Gość: max Re: Kandydaci na KUL !!! -ważne !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 14.07.05, 16:18
          kurde, a miałem już nadzieje....
          A list pewnie będzie isc ok 3-4 dni, pomimo że ejst polecony :/ Tylko priorytet
          dochodzi na nast dzień.
    • Gość: qwerty Re: Kandydaci na KUL !!! -ważne !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.udn.pl 14.07.05, 16:25
      jak sie oblicza ile ma sie punktów na filologie angielska..?? Moglby mi ktos go
      podac..?? :(
      • Gość: max Re: Kandydaci na KUL !!! -ważne !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 14.07.05, 16:32
        www.kul.lublin.pl/studia/rekrutacja/nm/kryteria.html
    • tommy.100 oblookajcie 14.07.05, 16:37
      Punktowane wyniki z 3 przedmiotów na poziomie podstawowym lub rozszerzonym:

to jest odnosnieprzelicznika na prawo KUL ... tylko dlaczego tam jest
      napisane "lub" skoro liczy sie jeden i drugi??? moze mi ktos to wytłumaczyć czy
      to jakis poprostu blad jest??
      • Gość: sssabinka Czekajmy na wyniki....!! ehh:/ IP: 80.51.226.* 14.07.05, 17:38
        No nic...musimy czekać na te wyniki...i zyć w taaaakim stresie :I !! :/ Mam
        nadzieje ze to nastapi najpózniej jutro...:>bo inaczej...wrr..nabawie się nerwicy:]
    • Gość: słonko Re: Kandydaci na KUL !!! -ważne !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chelm.tebo.net / *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 17:42
      a czy wyniki beda podane w necie, na naszych kontach, bo jakos nie widzi mi sie
      czekac na list kolejne 3 dni :/
      • tommy.100 Re: Kandydaci na KUL !!! -ważne !!!!!!!!!!!!!!!!! 14.07.05, 17:43
        ktoś gdzies pisał na tym forum że mają byc na naszych kontach ... ale czy z
        podanym miejscem to jużmi nic nie wiadomo :/
      • Gość: sssabinka Re: Kandydaci na KUL !!! -ważne !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 80.51.226.* 14.07.05, 17:44
        Tak wyniki będą na necie...po zalogowaniu się na swoim koncie bedziesz mogła
        sprawdzić czy sie dostałaś...A na jakie kierunki złozyłaś papiery?? :> <lol>
    • kotka_behemotka Re: Kandydaci na KUL !!! -ważne !!!!!!!!!!!!!!!!! 14.07.05, 17:51
      ja złożyłam na filologię polską.
      wątpię czy coś z tego wyjdzie :/
      nadzieja matką głupich?
      • Gość: słonko Re: Kandydaci na KUL !!! -ważne !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chelm.tebo.net / *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 18:14
        a ja na prawo i prawo kanoniczne
        • Gość: sssabinka Ludziska !! IP: 80.51.226.* 14.07.05, 18:23
          Ludziska...głowa do góry !!Damy rade...gdzieś na pewno sie dostaniemy...jak nie
          to miejsca się zwolnia...no i bedzie git!!A pózniej będziemy to opijać:D:D...
          hehe...
          :):)... OBY :> !!
    • Gość: Asar Re: Kandydaci na KUL !!! -ważne !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 18:39
      Filologia angielska - 80,2
      Administracja - 57,2

Oby cos z tego wyszlo bo na UW narazie kiszka ...
      • tommy.100 Re: Kandydaci na KUL !!! -ważne !!!!!!!!!!!!!!!!! 14.07.05, 19:09
        nie dajmy spasc temu postowi.... niech chociaż ta jedna informacja o rekrutacji
        na KUL zostanie :/
        • Gość: słonko Re: Kandydaci na KUL !!! -ważne !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chelm.tebo.net / *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 19:16
          jestem za! to moze wymyslmy jakis temacik rozmow :)
          • tommy.100 Re: Kandydaci na KUL !!! -ważne !!!!!!!!!!!!!!!!! 14.07.05, 19:18
            moze jakiś bardziej "słoneczny" :) już mam dosyć tej całej nerwówki :/ mozesz
            tylko powiedziec na co zdajesz i ile masz pkt? ... zobaczymy czy jestesmy w
            podobnym stanie przed ogłoszeniem wyników.
            • Gość: gingersowna Re: Kandydaci na KUL !!! -ważne !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 19:27
              Wpisujmy moze skad jestesmy:] Ja jestem ze Starachowic ;)
              • Gość: max Re: Kandydaci na KUL !!! -ważne !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 14.07.05, 19:30
                jestem z Ełku :)
                • Gość: słonko Re: Kandydaci na KUL !!! -ważne !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chelm.tebo.net / *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 20:07
                  ja z Chełma
              • tommy.100 Re: Kandydaci na KUL !!! -ważne !!!!!!!!!!!!!!!!! 14.07.05, 19:30
                ja spod białej podlaskiej :) wiec pare kilometrów jest :)
                • Gość: max Re: Kandydaci na KUL !!! -ważne !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 14.07.05, 19:34
                  Ja mam nawięcej ]:)
                  Jak się dostane, w co już straciłem wiare, to będę miał chyba cięzki dojazd
                  pociągiem do Lublina...
                  • tommy.100 Re: Kandydaci na KUL !!! -ważne !!!!!!!!!!!!!!!!! 14.07.05, 19:35
                    ja mam bardzo dobrze połaczenie ... ale co z tego jak na prawo bedzie sie
                    ciezko dostac :/
            • Gość: słonko UWAGA uwaga!!!! :o) IP: *.chelm.tebo.net / *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 20:10
              czy zdajesz sobie sprawe tommy ile ja juz razy pisalam na jakis kierunek
              złozylam papiery? (chyba z 5) ;) ale jakos nikt mnie chyba nie zauwaza ;) poza
              tym jestm z Wami w kazdym watku na temat prawa na KULu :)

a wiec jeszcze raz: zlozylam na prawo i prawo kanoniczne ;)

ach, sciskam Was!
              • Gość: Anka Re: UWAGA uwaga!!!! :o) IP: 212.244.54.* 14.07.05, 20:12
                hej! ja tez z chełma. moze mi ktos powiedziec jak oni te pkt przeliczają, bo nie
                bardzzo wiem
                • Gość: słonko a jaki kierunek Cie interesuje? IP: *.chelm.tebo.net / *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 20:15
                  na co skladasz?
              • tommy.100 Re: UWAGA uwaga!!!! :o) 14.07.05, 20:12
                a sorki baaardzo :) ale ja tyle komentarzy pisze i postów czytam że chyba mi
                wybaczysz co ?? :)
                • Gość: słonko Re: UWAGA uwaga!!!! :o) IP: *.chelm.tebo.net / *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 20:13
                  no jasne!! :)
                  • Gość: aniolek Re: UWAGA uwaga!!!! :o) IP: *.msk.net.pl / 80.48.255.* 14.07.05, 20:21
                    hm... nikt na psychologie się nie wybiera? dziwne...

Moje kierunki: filologia polska, administracja, MISH
                    • tommy.100 Re: UWAGA uwaga!!!! :o) 14.07.05, 20:23
                      hohoh ... same słonka i aniołki ... fajnie by sie na tym KUlu studiowało ;) nie
                      no ja sie musze tam dostac !!!!!!!!!! :)
                      • Gość: aniolek Re: UWAGA uwaga!!!! :o) IP: *.msk.net.pl / 80.48.255.* 14.07.05, 20:26
                        aniołek z piekła rodem :P :P :P

powodzenia uroczemu Panu życzę :)
                      • Gość: max Re: UWAGA uwaga!!!! :o) IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 14.07.05, 20:27
                        Musimy sie dostac ;p

Ale czekanie rozwala wszelkie moje plany, kikla razy spr już, czy jest jakies
                        info na koncie :/ i pewnie tak bedzie do konca
                        • Gość: aniolek Re: UWAGA uwaga!!!! :o) IP: *.msk.net.pl / 80.48.255.* 14.07.05, 20:30
                          Poczekajmy do 18go - wcześniej wyników raczej nie będzie. Ech... ja dziś na KUL byłam, ledwo tą wstrętną rozmowe na MISH przeżyłam :P :P :P
                          • Gość: max Re: UWAGA uwaga!!!! :o) IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 14.07.05, 20:31
                            ooo, a powiedz, dowiedziałaś sie czegos ciekawego? Moze wiesz coś, na jakim
                            poziomie moga być progi?
                            ja to nawet w Lublinie nigdy nie byłem, hehehehee
                            • Gość: aniolek Re: UWAGA uwaga!!!! :o) IP: *.msk.net.pl / 80.48.255.* 14.07.05, 20:34
                              Heh, nawet na KUL nikt nic nie wie :P :P :P

ale...

na stronie internetowej pisze że 14go jest konkurs świadectw (większość kierunków dziennych) - tak więc w najlepszym wypadku wyniki mogą być jutro :)))
                            • Gość: marika Re: UWAGA uwaga!!!! :o) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 20:37
                              przepraszam czy tylkoja tu jestem prosto z Lublina?:)))
                              • Gość: max Re: UWAGA uwaga!!!! :o) IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 14.07.05, 20:40
                                ja mam do Lublina hmmm 400-500 km.... duuuuuuużo :/
                                • Gość: sssabinka Re: UWAGA uwaga!!!! :o) IP: 80.51.226.* 14.07.05, 20:41
                                  Ja jestem z Lublina <lol>....ach co to za miasto :p :D
      • Gość: słonko Re: Kandydaci na KUL !!! -ważne !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chelm.tebo.net / *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 20:58
        ocho, wymyslamy kolejny temat, bo znow spadamy!!!!!!
        • Gość: aniolek katolicka uczelnia? IP: *.msk.net.pl / 80.48.255.* 14.07.05, 21:03
          nie zraziło was to?
          • Gość: ssssabinka Re: katolicka uczelnia? IP: 80.51.226.* 14.07.05, 21:06
            Eeee...tam. Studiowały tam 2 moje brejdaczki i mówią że jest tam spoko...i że
            bardzo miło wspominają tamte czasy...
            Heheh...modlic sie tam nie trzeba...<lol> jakby ktos nie wiedział..no tylko
            dodatkowo na kazdym kierunku jest przedmiot na temat kościoła-religii czy czegos
            takiego...to jest jeden minus-tak mi się przynjamniej wydaje :]:]
            • Gość: max Re: katolicka uczelnia? IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 14.07.05, 21:25
              a ja lubie religioznawstwo i napewno mnie to caciekawi :)
              • Gość: marika Re: katolicka uczelnia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 21:36
                dla mnie to nie ma większego znaczenia. ksiądz wykładowca to też człowiek:)
                niektorzy na samo dźwięk "katolicki" już puszczają komentarze, a nawet tam w
                środku nie byli:)
                • Gość: max Re: katolicka uczelnia? IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 14.07.05, 21:45
                  Jak sie dostane to napewno będę zadowolony i dumny, ze jestem studnetem KULu :)
                  Ogólnie KUL jest dość prestiżową uczelnia, czytałem, ze jest jedną z najlepej
                  rozwiajających się uczelni w Polsce....

ehhh - ludzie z rekrutacji - dajcie mi szanse ;)
                  • Gość: sssabinka Re: katolicka uczelnia? IP: 80.51.226.* 14.07.05, 21:54
                    <chlip> <chlip>...mi też dajcie szanse..!!
                    A nie pożałujecie <lol>
                  • Gość: jaaaaa albo on :) Re: katolicka uczelnia? IP: 80.51.249.* 14.07.05, 21:58
                    to prawda kul jest na wysokim poziomie. Prawo na które staram sie dostać jest
                    10 w polsce ... ale to ranking troche nienormalny bo np URz jest na 14
                    miejscu :D a wiemy wszyscy jak tam jest. KUL jak podejrzewam to scisła czołówka
                    najlepszych uczelni w Polsce. W rankingu szkół niepanstwowych pewnie piastuje
                    pierwsze miejsce ale takowegoz w rekach nie maiłem zatem to tylko domysl :)
                    • Gość: max Re: katolicka uczelnia? IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 14.07.05, 22:11
                      KUL, jako jedyna skzoła w Polsce, ma pełne prawa uczelni państowej i kościelnej.
                      • Gość: tommy DO MAXA!!!! IP: 80.51.249.* 14.07.05, 22:25
                        mylisz sie gdyż to UKSW jest taką własnie uczelnia ... a KUL jest uczlelnia
                        niepanstwową.
                        • Gość: max Re: Tommy IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 14.07.05, 22:30
                          Nie miałem na myśli, ze jest to szkoła państwowa. Chodzi mi o to, ż eskzola ma
                          takze prawa państowej uczelni i dlatego też częściowo jest finansowana z
                          pieniędzy publicznych. W statusie ma podane, ze jest to prywatna szkola
                          katolicka i z tym sie zgadzam.
                          • Gość: max Re: Tommy IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 14.07.05, 22:34
                            dodam jeszcze - ważne że studia na KULu są darmowe :)
                        • Gość: max Re: DO MAXA!!!! IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 14.07.05, 22:31
                          i od 4 kw KUL nosi imie Jana Pawla II :)
                          • Gość: sssabinka Re: DO MAXA!!!! IP: 80.51.226.* 14.07.05, 22:36
                            i dlatego chcem tam studiować...Uczelnia ta maaaa duuuuużo plusów:)
                            • Gość: max Re: DO MAXA!!!! IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 14.07.05, 22:41
                              no wiesz, ja nie wiem cyz sa jakies opłaty na KULu za studia typu czesne ;p

nie byłem nigdy ani w KULU ani w Lublinie, hehehe
                              • Gość: leslie1986 kul filologia angielska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 17:33
                                jeny wyniki beda juz jutro. cholernie sie boje ze sie nei dostane a to chyba
                                moja ostatnia szansa (nadal czekam na wyniki z poznania z rozmowy).. mam wg
                                tego przelicznika na stronie 84,3 punkta na filologie ale boje sie ze za malo,
                                bo w gdansku mi zabkralo 0,9 punkta zeby sie dostac :(

tak w ogole to ja do lublina mam prawie cala polske :P mieszkam niedaleko
                                kolobrzegu :)
                            • asilka są już wyniki na KULu?????? 15.07.05, 18:04
                              j.w
                            • Gość: kasia Są już wyniki!!!! IP: *.pl / *.leczna.enterpol.pl 15.07.05, 21:11
                              Są już wyniki na Kul a można je sprawdzić logując się na swoje konto!!!!!
          • Gość: słonko Re: katolicka uczelnia? IP: *.chelm.tebo.net / *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 22:05
            mi tez ani troche to nie przeszkadza :)

moj brat cioteczny studiowal prawo na KUL u i pracuje teraz w wawie. czyli
            mozna!!! nie tylko ci z UW sa dobrzy :)
            • Gość: marika Re: katolicka uczelnia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 22:21
              słonko a wiesz coś więcej o tym Kulowskim prawie od brata?:)
              • Gość: ssssabinka Re: katolicka uczelnia? IP: 80.51.226.* 14.07.05, 22:30
                :-) dla wszytskic aby podtrzymać..
              • Gość: ssssabinka Re: katolicka uczelnia? IP: 80.51.226.* 14.07.05, 22:30
                :-) dla wszystkich aby podtrzymać..temat<lol>
              • Gość: słonko Re: katolicka uczelnia? IP: *.chelm.tebo.net / *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 23:24
                nie wiem za duzo od niego, bo nie mam za bardzo z nim kontaktu ,to taki raczej
                mruk jest :/
                ale wiem ze bardzosobie chwalil atmosfere, zainteresowanie uczniem, mowil ze nie
                ma chmaskich posuniec wobec stuentow

narzekal jedynie ze czasami brak mlodej kadry
              • Gość: Twixi Re: katolicka uczelnia? IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 15.07.05, 08:33
                moja koleżanka studiowałam prawo na KULu i bardzo chwali tą uczelnię. Dziś
                pracuje w Warszawie. Z tego co mówi, to gdyby miała jeszcze raz studiować, to
                bez zastanowienia wybrałaby prawo na KULu.
                Ale jak znam swoje szczęście to zapewne wyląduję na jakichś zaocznych ;/
    • Gość: kjur Re: Kandydaci na KUL !!! -ważne !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 80.51.181.* 14.07.05, 22:57
      złożyłam papiery tylko na historię sztuki na KUL, jak sie nie dostane to nie
      wiem co zrobie:( bo nawete zaocznych nie ma. liczyłam sobie te punkty to mam
      około 75/100, czyli że nienajlepiej, na historię sztuki jest 4,5 osoby na
      miejsce :(... mam 50 km do llublina.
      • Gość: marika Re: Kandydaci na KUL !!! -ważne !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 23:11
        mysle ze nie jest tak zle u Ciebie...:) podtrzymujemy watek!!!!!!!!!
        • Gość: max Re: Kandydaci na KUL !!! -ważne !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 14.07.05, 23:20
          hmmm jak u niego nie jest źle, to u mnie jest tragicznie - 59 pkt na ekonomie,
          przyjmowany poza konkursem świadectw, ale takich jak ja bedzie pełno

:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(
          • Gość: ania :* Re: Kandydaci na KUL !!! -ważne !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 23:29
            heh czyżby nkt nie skladal na zarzadzanie imarketing? ja tam zlozylam a z amtmy
            mam heh 30 % ale marze o tym lenistwie :) na umcsie zostalam kopnieta a raczej
            wyjopana przez gostkow ze stara.. na kulu na angielska nie mam szans bo mam
            53,4 pkt... szkoda ze nie sumuja bo z podstawy mialam 98%... w kazdym razie
            marze o zimie...a tak poza tym to kto marzy podobnie????
      • Gość: słonko Re: Kandydaci na KUL !!! -ważne !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chelm.tebo.net / *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 11:05
        spicie jeszcze?? bo watek nam podumiera :)
        • Gość: max Re: Kandydaci na KUL !!! -ważne !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 15.07.05, 11:08
          Już wstałem i zajrzałem takze na konto na KULu i nic nie ma :/
          Piękna pogoda... ale ja będę czekac na wyniki, hehehehehehee
          • Gość: słonko Re: Kandydaci na KUL !!! -ważne !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chelm.tebo.net / *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 11:23
            tez juz zdazylam knto na KULu sprawdzic ;) na razie nie ma planow, woec posiedze
            troche tutaj ;)
    • Gość: max Ile jest osób.... IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 14.07.05, 23:56
      hey, czytałem teraz stronke KULu i mam pytanko:
      Na ekonomie czytez filologię polską można być zwolnionym z konkursu świadectw...
      zapewne o tym wiecie...
      Jak myślcice, czy takich osób, które, np z matmy rozszerz. mają ponad 40%,
      bedzie dużo? Na ekonomie jest 100 miejsc a chętnych ponad 600, obawiam się
      najgorszego...
      • Gość: ania Re: Ile jest osób.... IP: 212.244.54.* 15.07.05, 08:58
        hej! wiecie moze czy mozna gdzies w necie znalezc ile w tym roku jest chetnych
        na KUL?
        • Gość: słonko Re: Ile jest osób.... IP: *.chelm.tebo.net / *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 10:34
          raczej nie :/
    • Gość: max Re: Kandydaci na KUL !!! -ważne !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 15.07.05, 11:42
      Słuchajcie, weźcie napiszcie do KUlu maila i zapytajcie się, czy będą wczesniej
      wyniki. Wejdzie w Rekrutacje a potem kontakt. - odpowiedz napiszą bardzo szybko.
      Sam bym napisał, ale pisałem do nich już 3 razy w innych sprawach i teraz głupio
      mi kolejny raz zawracać im głowę.
      • Gość: słonko Re: Kandydaci na KUL !!! -ważne !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chelm.tebo.net / *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 12:00
        dobra, napisalam, teraz czekamy na odp :)
      • Gość: słonko Re: Kandydaci na KUL !!! -ważne !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chelm.tebo.net / *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 12:52
        hmmm... cos mi nie ospisuja....

ale za to strona z rekrutacja na KULu nie dziala, sprawdzie u siebie i
        powiedzcie czy tez tak macie (moze wpisuje wyniki na kontach?) :)
        • Gość: a Re: Kandydaci na KUL !!! -ważne !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 13:05
          mnie również ta stronka nie wchodzi
          • Gość: gingersowna Mnie tez nie chodzi ;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 13:13
            • Gość: kasiunia0101 Re: Mnie tez nie chodzi ;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 13:25
              to moze dzis juz beda wyniki rekrutacji :>>
              • Gość: a Re: Mnie tez nie chodzi ;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 13:33
                ja mam po przeliczeniu 57,1 na prawo. Daj Boże, żeby starczyło
                • Gość: max Re: Mnie tez nie chodzi ;) IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 15.07.05, 13:42
                  u mnie też nie chodzi... może trwa aktualizacja, oby jak najszybciej podali
                  wyniki :) no i żeby były one cool ;p
        • Gość: max Re: Kandydaci na KUL !!! -ważne !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 15.07.05, 13:43
          powinni dzis odpisać :)
          • Gość: gingersowna Re: Kandydaci na KUL !!! -ważne !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 13:49
            Bosh Bosh Bosh ...Aaaaaaaa...panikuję .... ;)
          • Gość: słonko jeszcze nie... IP: *.chelm.tebo.net / *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 14:21
            hmmm dalej ne widac maila od nich, na pewno sa zapracowani wprowadzaniem danych :)
            • Gość: max Re: jeszcze nie... IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 15.07.05, 14:31
              :/
              • Gość: sssabinka Re: jeszcze nie... IP: 80.51.226.* 15.07.05, 14:43
                ja pisalam do nich maila...o termin wynkiów odpisali mi..ze najpózniej będą 18
                lipca i ze moge sprawdzić wyniki jak już będą na moim koncie(które w tej chwili
                nie moge wejsc...<lol>cos nie działa...moze wpisuja wyniki)albo przyslą na
                poczte mailową....
                no to czekam...:D:D
                • Gość: słonko Re: jeszcze nie... IP: *.chelm.tebo.net / *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 14:58
                  akiedy do nich pisalas? bo ja dzisiaj i jak na razie nie ospisuja.
                  • Gość: aniolek Re: jeszcze nie... IP: *.msk.net.pl / 80.48.255.* 15.07.05, 15:35
                    Ja już się załamałam - i po studiach <beczy>
                    • Gość: słonko Re: jeszcze nie... IP: *.chelm.tebo.net / *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 15:40
                      a co sie stalo?? czemu tak?? :/
                    • Gość: max Re: jeszcze nie... IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 15.07.05, 15:41
                      dlaczego?
                      • Gość: gingersowna Re: jeszcze nie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 15:43
                        Strona juz chodzi, ale.....nic nie widze ciekawego ...
                        • Gość: max Re: jeszcze nie... IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 15.07.05, 15:45
                          u mnie to samo, nic nowego...
                        • Gość: aniolek Re: jeszcze nie... IP: *.msk.net.pl / 80.48.255.* 15.07.05, 15:46
                          Niestety... wyników nadal nie ma :/
                      • Gość: agrafka111 Re: jeszcze nie... IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 15.07.05, 15:45
                        i jak są już wyniki, wiecie może??? bo ja wchodze na swoje konto ale nic tam
                        nie ma.
                        • Gość: gingersowna Re: jeszcze nie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 15:47
                          Nie wiem jak Wy, ale mnie juz serce do przełyka podchodzi.
                          • Gość: max Re: jeszcze nie... IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 15.07.05, 15:51
                            nie no, ile można czekać! Jeśli dziś nie podadzą wyników to pewnie będziemy
                            musieli czekać do poniedziałku, bo w weekend mogą nie pracować. :/
                        • Gość: marika Re: jeszcze nie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 15:51
                          Byłam na kulu dzisiaj ale pustki dosłownie. Jedynie na drzwiach wisza wyniki
                          studiów międzywydziałowych
                          • Gość: aniolek Re: jeszcze nie... IP: *.msk.net.pl / 80.48.255.* 15.07.05, 15:53
                            "Jedynie na drzwiach wisza wyniki studiów międzywydziałowych" ????????????????? Czyli np. wyniki z MISH????
                          • Gość: gosiaczek Re: jeszcze nie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 15:57
                            jestes pewna ze sa to wyniki na MISH? niestety na koncie nie mam zadnych
                            informacji;/
            • Gość: słonko lipa IP: *.chelm.tebo.net / *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 15:55
              normalnie lipa, wynikow brak, na moim koncie maila od nich brak i do
              poniedzialku trzeba jednak czekac :(
              • Gość: aniolek MARIKA IP: *.msk.net.pl / 80.48.255.* 15.07.05, 15:57
                Nie wiesz czy były wywieszone wyniki na Międzywydziałowe Indywidualne Studia Humanistyczne?
                • Gość: gosiaczek Re: MARIKA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 15:57
                  mnie tez to interesuje:)
                  • Gość: aniolek Re: MARIKA IP: *.msk.net.pl / 80.48.255.* 15.07.05, 15:59
                    zdawałaś na MISH na KUL?
                    • Gość: aniolek Re: MARIKA IP: *.msk.net.pl / 80.48.255.* 15.07.05, 16:00
                      jeśli tak to zerknij i... tam możemy pogadać - forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=12784&w=26461530
                    • Gość: gosiaczek Re: MARIKA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 16:01
                      tak
                      • Gość: gosiaczek Re: MARIKA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 16:06
                        tu odpiszę:)

Wiesz ja również spotkałam się z opiniami, że komisje za wszelką cenę chciały
                        udowodnić co to one nie są. U mnie to było tak średnio... jeden człowiek z
                        komisji rzeczywiście lekko się czepiał i właściwie ta rozmowa mało miała
                        wspólnego z tematami, które wyrałam - niby zahaczał o temat, a jednak czerpał
                        baaaardzo spoza. Reszta komisji była bardzo miła i ich pytania mnie nie
                        zaskoczyły. No cóż - zadowolona nie byłam (tym bardziej, że tematy, które
                        wybrałam nie były mi obce - co ja gadam, czułam się w nich jak ryba w
                        wodzie:)). Mnóstwo osób wyszło nieusatysfakcjonowanych, więc nadzieja maluśka
                        jeszcze jest.
                        • Gość: aniolek Re: MARIKA IP: *.msk.net.pl / 80.48.255.* 15.07.05, 16:08
                          O której godzinie zdawałaś?
              • Gość: aniolek MARIKA IP: *.msk.net.pl / 80.48.255.* 15.07.05, 15:57
                Nie wiesz czy były wywieszone wyniki na Międzywydziałowe Indywidualne Studia Humanistyczne?
                WAŻNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                • Gość: aniolek Re: MARIKA IP: *.msk.net.pl / 80.48.255.* 15.07.05, 16:06
                  gosiaczek, o której godzinie zdawałas i jak Ci poszło?
                  • Gość: gosiaczek Re: MARIKA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 16:07
                    zdawałam o 9.00, reszta wyżej:)
                    a jakie wyniki miałaś z matury?
                    • Gość: aniolek Re: MARIKA IP: *.msk.net.pl / 80.48.255.* 15.07.05, 16:08
                      ok, ok... już widzę :)

matura kiepsko - 94% pp., 60 pr. A ty?
                      • Gość: gosiaczek Re: MARIKA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 16:10
                        w sumie ten przedmiot, który wybrałam nie najgorzej pp 97%, pr 91%. Ale wydaje
                        mi się, że tak czy siak rozmowa o wszystkim zadecydowała - a tu niestety
                        średnio:(
                        • Gość: gosiaczek APEL DO MARIKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 16:13
                          Mariko,
                          jeżeli jeszcze tu jesteś to czy mogłabyś potwierdzić, czy to rzeczywiście była
                          lista z wynikami z MISH-u? I jeszcze jedno małe pytanko: ile osób przyjęto?

co za stres:P
                        • Gość: aniolek Re: MARIKA IP: *.msk.net.pl / 80.48.255.* 15.07.05, 16:14
                          Z dwóch grup o godz 11:30 tylko jeden chłopak wyszedł zadowolony :P :P :P

Hm... piszesz, że rozmowa średnio... Inni mówili, że fatalnie więc jest jakaś nadzieja :))) Heh, ja już niestety bez szans jestem...
                          • Gość: aniolek Re: MARIKA IP: *.msk.net.pl / 80.48.255.* 15.07.05, 16:17
                            I jeszcze jeden dość niepokojący fakt:
                            na listach w budynku KUL wypisanych było 47 osób do rozmowy kwalifikacyjnej... A osób startujących na MISH jest 60! Czy w takim razie ta "szczęścliwa" trzynastka to olimpijczycy? Hm... kiepsko to wygląda :/
                            • Gość: max WYNIKI!!!!!! IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 15.07.05, 16:19
                              sa już wyniki na niektóre kierunki!
                            • Gość: gosiaczek Re: MARIKA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 16:20
                              z tego co się orientuję to było 57 osób (tyle naliczyłam, a sprawdzałam 2
                              razy:)). I słyszałam zaledwie o 3 zwolnionych z rozmowy. Więc nie jest
                              najgorzej.
                          • Gość: gosiaczek Re: MARIKA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 16:19
                            Aniołku nie będzie aż tak źle - zazwyczaj bywa tak, że jak się z egzaminu
                            wychodzi niezadowolonym, to później okazuje się, że stres był niepotrzebny, a
                            wyniki są zadawalające. Mam nadzieję, że będzie tak i w naszym wypadku:)
                            • Gość: aniolek Re: MARIKA IP: *.msk.net.pl / 80.48.255.* 15.07.05, 16:23
                              gosiaczku, hm... na listach rzecztwiście było chyba 57 czy 58 osób, ale... 11 osób (jedna lista - kartka) to staromaturzyści, którzy zdawali dodatkowo wybrany temat (ich nazwiska powtarzały się na reszcie list)... Ojj... obyś to ty jednak miała rację :)))
                              • Gość: SĄ WYNIKI! Re: MARIKA IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 15.07.05, 16:24
                                Macie już swoje wyniki??? Na ekonome jeszcze nie ma :/
                              • Gość: aniolek Re: MARIKA IP: *.msk.net.pl / 80.48.255.* 15.07.05, 16:25
                                *dodatkowo wybrany przedmiot
                              • Gość: gosiaczek Re: MARIKA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 16:29
                                ojojoj być może rzeczywiście to przeoczyłam;/ na początku niby coś uslyszałam o
                                12 miejscach już zajętych, ale nie chciało mi się wierzyć;/ później z kolei
                                mówiono o 3. może rzeczywiście ktoś puścił plotę i podłapałam;P

hmm... czytałam ostatnio w kurierze lubelskim, że na studia międzywydziałowe
                                jest około 3 osoby na miejsce. Podkreślam około - więc może było nas troszku
                                mniej niż 60. A poza tym wielu zrezygnowało i nie pojawiło się na rozmowie
                                (przestraszyli się co niektórych osób siedzących i 'ryjących' tuż przed
                                wejściem do sali).
                            • Gość: marika SĄ NA MISH!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 16:26
                              Aleście namnożyli tych "marik":))) TAk wiszą przed wejściem na KUL:)))
                              • Gość: max SPRAWDZCIE KONTA IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 15.07.05, 16:28
                                ... I POWIEDZCIE, CZY MACIE JUZ WYNIKI. OD ILU PKY I NA CO SIĘ DOSTALIŚCIE?
                                • Gość: gosiaczek Re: SPRAWDZCIE KONTA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 16:30
                                  u mnie na razie nic;/
                                  • Gość: max Re: SPRAWDZCIE KONTA IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 15.07.05, 16:31
                                    na razie pojawiły się wyniki na niektóre kierunki, mam nadzieje, ze jeszcze dzis
                                    podadzą na pozostałe...
                                • Gość: marika Re: SPRAWDZCIE KONTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 16:34
                                  Ja chcę prawo i administrację!!!!!!!!!!!!!!1
                              • Gość: gosiaczek Re: SĄ NA MISH!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 16:31
                                a na kontach PUSTO! Mogliby nas tak nie dręczyć:(
                              • Gość: aniolek Re: SĄ NA MISH!!!!!!!!!!! IP: *.msk.net.pl / 80.48.255.* 15.07.05, 16:31
                                marika, a ile osób przyjeli? z lublina jestes?

p.s. sorki, ze tak pisze, ale... brrr... cała sie trzese :P ;P :P
                                • Gość: gosiaczek Re: SĄ NA MISH!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 16:39
                                  na razie idę stąd... wróce za godzinę:P Może wtedy co nieco się rozjaśni:)
                                • Gość: marika Re: SĄ NA MISH!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 16:40
                                  tak z lublina. wiesz co nie mam zielonego pojecia:( myslalam , ze to juz na
                                  ktorys z moich kierunkow bylam zestresowana i tylko zerknęłam:)
        • Gość: leslie1986 Re: Kandydaci na KUL !!! -ważne !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 17:37
          na filologie ang jest 16,5 osoboy na miejsce.. tak mowili jak dzis dzwonilam
    • Gość: gingersowna Re: Kandydaci na KUL !!! -ważne !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 16:40
      Dostalam sie na administracje, punktow 51....aaaaaaaaaaaaa chyba zemdleje !!!
      • Gość: słonko Re: Kandydaci na KUL !!! -ważne !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chelm.tebo.net / *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 16:44
        serio sa wyniki???????????!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: gingersowna Re: Kandydaci na KUL !!! -ważne !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 16:45
          Sprawdzaj szybciutko !!
        • Gość: aniolek SA WYNIKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.msk.net.pl / 80.48.255.* 15.07.05, 16:46
          poza - Wydział Nauk Humanistycznych

hm... mi na MISH się nie udało :/
          gosiaczek, a Tobie?
          • Gość: gosiaczek Re: SA WYNIKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 18:28
            mi niestety też nie:( uzasadnili Ci może inaczej niż 'z powodu braku miejsc'?

hmm... myślisz, że jest sens składać odwołanie? a nuż zwolni się miejsce...
            • Gość: aniolek Re: SA WYNIKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.msk.net.pl / 80.48.255.* 15.07.05, 20:02
              HM... sens jest zawsze, ale... 12 osób to olimpijczycy - oni raczej nie zrezygnują, a reszta osób... KUL jako jedna z ostatnich uczelni przeprowadzała rekrutacje... tak więc, Ci co przyjechali na rozmowe raczej nie myślą o rezygnacji... ech... :((( aaa... ja odwołanbia nie pisze, jestem ZŁA i nie zamierzam już o nic ich prosić :P :P :P
      • Gość: bloody86 Re: Kandydaci na KUL !!! -ważne !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.75.61.196.ostrow61.ptc.pl 15.07.05, 16:49
        gratuluje :)
      • Gość: słonko Re: Kandydaci na KUL !!! -ważne !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chelm.tebo.net / *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 16:54
        a jak reszta? sprawdzajcie i piszcie!!!!!!!!!
    • Gość: Basia Są już wyniki na prawo i administracje na KULu IP: *.chello.pl 15.07.05, 17:05
      • Gość: marika Re: Są już wyniki na prawo i administracje na KUL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 17:16
        ADMINISTRACJA:)))) ALE JESTEM SZCZESLIWA:)))) ALE JESZCZE LICZE NA PRAWO Z
        ODWOŁANIA:))
        • Gość: Asar Re: Są już wyniki na prawo i administracje na KUL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 17:17
          Marika, a ile mialas punktow na prawie ? ;)
          • Gość: max Re: Są już wyniki na prawo i administracje na KUL IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 15.07.05, 17:21
            a jednak nie dostałem sie na ekonomie :(
            • bzyk86 Re: Są już wyniki na prawo i administracje na KUL 16.07.05, 01:14
              ile miałeś procent?? i wiesz moze jak to liczyli?? bo ja tez sie nei dostalem:((
              • Gość: max Re: Są już wyniki na prawo i administracje na KUL IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 16.07.05, 01:22
                miałem 59 pkt, a sposób liczenie jest tu:
                www.kul.lublin.pl/studia/rekrutacja/nm/kryteria.html
                Byłem też zwolniony z kunkyrsu świadectw, ale to nic nie pomogło :/
                • bzyk86 Re: Są już wyniki na prawo i administracje na KUL 16.07.05, 01:26
                  ja też byłem zwolniony z konkursu świadectw ale o tym co się dzieje w
                  lubelskich uczelniach najlepiej swiadczy fakt ze dostalem sie na uw,
                  prawdopodobnie dostane sie na ae w poznaniu i mozliwe ze na sgh a nie dostalem
                  sie na kul i umcs niezla nabita
          • Gość: marika Re: Są już wyniki na prawo i administracje na KUL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 17:23
            50 nie wiem czy to duzo czy malo. ale chyba nie za duzo:( ale dopoki nie poznam
            progu to nie zasne dzisiaj:)
            • Gość: Asar Administracja -> Prawo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 17:29
              Bo własnie sie dostałem na administracje i teraz załuje, ze nie skladalem
              papierów na prawo ... Ciekawe czy jest taka mozliwosc zeby przepisac sie z
              administracji na prawo. Pewnie nie, ehhh trudno ...
              • gingersowna Nie żałuj Asar.... 15.07.05, 17:33
                ....może się spotkamy na studiach razem ;)
                • Gość: nieszcześliwa:( Re: Nie żałuj Asar.... IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 15.07.05, 17:35
                  Ktoś wie jaki jest póg na administrację?
                  • gingersowna Ja miałam 51 pkt jesli dobrze policzylam,ale... 15.07.05, 17:38
                    ...progu nie znam.
                    • Gość: marika ile mieliscie na prawo i sie dostaliscie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 17:52
                      ja na administracje mialam 50
                      • Gość: max Re: ile mieliscie na prawo i sie dostaliscie? IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 15.07.05, 17:53
                        ja na ekonomie miałem 59 i byłem zwolniony z konkursy świadectw i sie nie
                        dostałem :(:(
                        • Gość: marika Re: ile mieliscie na prawo i sie dostaliscie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 18:02
                          max to jak to mozliew byles zwolniony i sie nie dostales... beda odwolania a
                          moze nieduzo Ci zabraklo!!!
                          • Gość: zaglebiak Re: ile mieliscie na prawo i sie dostaliscie? IP: *.telpol.net.pl 15.07.05, 18:12
                            Kandydat został przyjęty na kierunek: Prawo (dzienne magisterskie)
                            Wydział Prawa, Prawa Kanonicznego i Administracji- widzialem ten napis:-) mialem
                            63,9 pkt
                            kto za mna zamieszka?:)
                          • Gość: max Re: ile mieliscie na prawo i sie dostaliscie? IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 15.07.05, 18:12
                            ehh nie mam pojęcia, zostałem na lodzie :(
                            Miałem nadzieję, ze się uda, a tu lipa :(:(:(
                            Na razie nie pisze odwołania, poczekam na decyzję, którą pewnie dostanę za
                            tydzień :/
                            • Gość: Twixi zrozpaczona Re: ile mieliscie na prawo i sie dostaliscie? IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 15.07.05, 18:29
                              i ja tez się nie dostałam a w KULu była moja ostatnia deska ratunku ;/ Mogę
                              brać już za łopatę i zaczynać kopać rowy ;/
                              • gingersowna Re: ile mieliscie na prawo i sie dostaliscie? 15.07.05, 18:33
                                <glaszcze> Sluchaj...Kiedy Pan Bóg zamyka drzwi, okno otwiera...Nigdy nie ma sytuacji bez wyjścia - zapamiętaj !!
                                • Gość: słonko Re: ile mieliscie na prawo i sie dostaliscie? IP: *.chelm.tebo.net / *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 18:36
                                  hmmm... no wlasnie, madrze napisane :)
                                  • Gość: aniolek Re: ile mieliscie na prawo i sie dostaliscie? IP: *.msk.net.pl / 80.48.255.* 15.07.05, 20:43
                                    Buuuuuuuuuuuuuuuuu... ja chce wyniki na filologie polska :((((((((((((
                                    Jak mnie nie przyjma to... ech... :(((
                                • Gość: Twixi zrozpaczona Re: ile mieliscie na prawo i sie dostaliscie? IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 15.07.05, 21:25
                                  dzieki:* jak na razie to zamykają mi się i drzwi i okna ;/ Biednemu zawsze
                                  wiatr w oczy ;(
                    • Gość: zefirek Re: Ja miałam 51 pkt jesli dobrze policzylam,ale. IP: *.local2.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.05, 18:06
                      hej,ja mam pytanie,jak wyscie przeliczali te procenty na punkty?? tylko nie
                      odpisujcie mi,ze tak jak pisze na stronie tylko dokladniej,bo chyba mi mózg
                      wyparowALO
                      • Gość: słonko przelicznik IP: *.chelm.tebo.net / *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.05, 18:08
                        polak (pp*0,3 + pr*0,7)*0,25
                        angol (pp*0,3 + pr*0,7)*0,25
                        hira (pp*0,3 + pr*0,7)*0,5

no i dodać wszystko :)
                    • Gość: zefirek Re: Ja miałam 51 pkt jesli dobrze policzylam,ale. IP: *.local2.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.05, 18:10
                      hej,mam pytanie,jak wyscie przeliczali te procenty na punkty jesli chodzi np o
                      prawo????tylko nie piszcie mi,ze tak jak jest poidane na stronce,tylko
                      dokladniej mi opiszcie ,bo mi chyba mózg wyparowal przez te rekrutacje;)wiem,ze
                      sie dostalam,ale nie wiem z jaką iloscią punktow;)pozdrawiam:)
                      • Gość: słonko Re: Ja miałam 51 pkt jesli dobrze policzylam,ale. IP: *.chelm.tebo.net / *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.05, 18:16
                        podałam Ci juz wyzej ten przelicznik
    • Gość: ja Są juz wyniki na KUL IP: *.pl / *.leczna.enterpol.pl 15.07.05, 21:08
      Są juz wyniki na KUL można je sprawdzić logując się na swoje konto!!!
      • Gość: aniolek Re: Są juz wyniki na KUL IP: *.msk.net.pl / 80.48.255.* 15.07.05, 21:16
        Pojawiły się wyniki postępowania dla wszystkich kierunków, za wyjątkiem tych które są prowadzone przez Wydział Nauk Humanistycznych
        • Gość: agrafka111 Re: Są juz wyniki na KUL IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 16.07.05, 00:46
          o jeju jej chyba dziś nie spię wcale, dlaczego te wydziały humanistyczne sa tak
          opóźnione??? no dlaczego? co za stersss. Moja jedyna nadzieja w tej uczelni...
          • m.a.t Re: Są juz wyniki na KUL 16.07.05, 01:20
            I ja się zastanawiam co z tymi wydziałami humanistycznymi... Ale w Białym jest
            jeszcze lepiej... MIały być dzisiaj a będą 21ego... Na KULu i tak z
            wyprzedzeniem... Miały być 18ego
            • Gość: gingersowna IDŹCIE SPAĆ !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.05, 01:24
              • m.a.t NIE MA MOWY 16.07.05, 01:30

• Gość: gingersowna Khyhyhyhy :D A ja idę, doblanoć :* IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.05, 01:35
              • m.a.t Do miłego:) Ja tam nie sypiam w nocy... 16.07.05, 01:38

• Gość: kasia 19 Re: Do miłego:) Ja tam nie sypiam w nocy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 09:28
                  caekam,czekam i nic........
                  • Gość: agrafka111 Re: Do miłego:) Ja tam nie sypiam w nocy... IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 16.07.05, 11:25
                    • Gość: agrafka111 kiedy te wyniki??? IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 16.07.05, 11:27
                      jw. jeszcze nie ma... ciekawe o której sie pojawia? pewnie tak jak wczoraj
                      popoludniu... ile to jescze godzin niepewnosci, nadziei???
    • Gość: "WW" Re: Kandydaci na KUL !!! -ważne !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 16.07.05, 12:18
      Hey! Powiedzcie mi do kogo na KULu mam pisac odwołanie - do rektora? i od czyjej
      decyzji mam sie odwołać - uczelnianej komisji rekrutacyjnej??

:)
      • Gość: słonko Re: Kandydaci na KUL !!! -ważne !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chelm.tebo.net / *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.05, 12:30
        na razie to poczekaj na list od nich, bo moze tam bedzie jakis specjalny formularz
        • Gość: "WW" Re: Kandydaci na KUL !!! -ważne !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 16.07.05, 12:49
          ehhh czekanie potrwa napewno ok tygodnia :( a wiesz... cieżko oczekiwac na to :/
    • Gość: "WW" Re: Kandydaci na KUL !!! -ważne !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 16.07.05, 13:37
      a myślicie ze z ekonomii ktoś zrezygnuje? chociaż 1 osoba?
      • Gość: marika Re: Kandydaci na KUL !!! -ważne !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 18:30
        mysle ze nawet wiecej niz 2:) kul to w koncu uczelnia raczej humanistyczna to
        moze jak sie dostana gdzie indzuej to sobie pojda:) nie martw sie!!!
        • Gość: gingersowna Gdzie wszyscy uciekli, czemu nikogo nie ma? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.05, 10:39
          Nie żałujecie tej administracji? Bo mi zapał uciekł. Doszłam do wniosku, że to nie dla mnie, a nie mogę zrezygnować, bo nie mam na co :/
          • Gość: słonko Re: Gdzie wszyscy uciekli, czemu nikogo nie ma? IP: *.chelm.tebo.net / *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.05, 11:01
            wiesz, nawet jesli teraz czujesz ze to nie bedzie TO, to byc moze potem bedziesz
            zadowolona. Zreszta mozesz rok postudiowac i zawsze zmienic kierunek :) a jakies
            doswiadczenie juz bedziesz miala :)
          • Gość: aguh Re: Gdzie wszyscy uciekli, czemu nikogo nie ma? IP: 80.51.249.* 17.07.05, 12:20
            gingersowa jestem w podobnej sytuacji, pozostala mi jedynie administracja od
            ktorej poczatkowo sie bronilam :) tez bylam pewna ze to absolutnie nie kierunek
            dla mnie, ale teraz jestem szczesliwa ze mam w ogole mozliwosc dziennego
            studiowania
            mysle, ze poki co nie ma czym sie zamartwiac ;) pozyjemy, zobaczymy jak to
            bedzie - moze mimo obaw bedzie to doskonaly wybor :D
            pozdrawiam :)
            • Gość: gingersowna Re: Gdzie wszyscy uciekli, czemu nikogo nie ma? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.05, 12:40
              Hyhyhy...ale te studia nie mają żadnego polotu...mam nadzieję, że chociaż ludzie tam będą mieli polot i nudno nie będzie siedząc nad tymi wszystkimi kodeksami !!! Prawo pracy, cywilne, karne, samorządowe, finansowe, budowlane...Mniodko ;)
              • Gość: aguh Re: Gdzie wszyscy uciekli, czemu nikogo nie ma? IP: 80.51.249.* 17.07.05, 13:12
                moze w gruncie rzeczy okaze sie to bardzo ciekawe i bedziemy mialy ogrom radosci
                uczac sie takich rzeczy... :>
                tez mam nadzieje ze trafie na fajna grupe w ktorej lzej mi bedzie zniesc ciezar
                przygnebiajacej rzeczywistosci ;)
                • Gość: gingersowna Re: Gdzie wszyscy uciekli, czemu nikogo nie ma? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.05, 13:29
                  Tez chce byc tak optymistyczna :D Aaaaa, może jednak to nie głupie :)
                  • aguh86 Re: Gdzie wszyscy uciekli, czemu nikogo nie ma? 17.07.05, 14:20
                    lepiej szukac pozytywow niz negatywow - i tak jestesmy szczesciarami ktore beda
                    studiowac, wiec kobieto glowa do gory, jesli zechcesz bedziesz miala kupe
                    radochy z studiowania, nawet administracji

...przynajmniej mam taka nadzieje ;)
    • Gość: :( Re: Kandydaci na KUL !!! -ważne !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 17.07.05, 17:21
      hey, wysłałem maila na KUL z pytaniem, jakie mam szanse z odwołania - składąłem
      na ekonomie i byłem zwolniony z konkursu świadectw, mimo to jestem nieprzyjęty.
      odpisali mi:

"Bardzo proszę złożyć odwołanie z prośbą o przyjęcie w ramach miejsc
      zwolnionych przez innych kandydatów. Odwołania te są rozpatrywane według
      liczby punktów, więc im więcej osób zrezygnuje, tym większe ma Pan szanse
      na przyjęcie. Ponieważ ma Pan 100 punktów, jako kandydat zwolniony z
      konkursu świadectw, jest Pan w grupie osób, których odwołania będą
      rozpatrywane w pierwszej kolejności."

No i mimo wszystko nie dostałem się, napisałem odwołanie, jutro wyślę, moze w
      końcu się poszczęści :(:(:(
      • Gość: słonko Re: Kandydaci na KUL !!! -ważne !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chelm.tebo.net / *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.05, 17:30
        bedzie good, 3mam za Ciebie kciuki!!!!
        • Gość: Sabinkaaaaa Re: Kandydaci na KUL !!! -ważne !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 80.51.226.* 17.07.05, 18:37
          Ja mam bardzo podobny problem...co napiszesz/ecie w tym odwołaniu??? Ja tez mam
          zamiar pisać no ale nie wiem jak??
    • akne1 Re: Kandydaci na KUL !!! -ważne !!!!!!!!!!!!!!!!! 17.07.05, 18:40
      Piszecie odwołania: a skąd już wiecie którzy byliście na liście i ile wam brakło? Byliście na uczelni?
      • Gość: :( Re: Kandydaci na KUL !!! -ważne !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 18.07.05, 11:23
        Hey! Moze ktoś już byla na KULu. Wiecie ile osób przyjęli na ekonomię i od ilu pkt?
        • basiac2 Re: Kandydaci na KUL !!! -ważne !!!!!!!!!!!!!!!!! 18.07.05, 11:27
          Ja byłam bo chciałam się zapytać jaki był próg przyjec na prawo, jednak nikt
          nei chciał mi udzielić takiej informacji. Nie sądzicie, ze to jest dziwne? Jak
          dla mnie nie podawanie progu może śwaidczyć tylko o ogromnej korupcji. Uwazam,
          ze powinniśmy wiedziec jakie mamy szanse na dany kierunek
          • Gość: aga Re: Kandydaci na KUL !!! -ważne !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.05, 12:10
            lol, korupcja na katolickim uniwersytecie? hehehe,nie przesadzaj:)poza tym oni
            wyniki mieli podac dzisiaj,wiec dzisiaj pewnie bedzie tez dostepny prog:)z
            danych na forum wynika że prog byl ok. 60 punktow.
            • Gość: aniolek Re: Kandydaci na KUL !!! -ważne !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.msk.net.pl / 80.48.255.* 18.07.05, 15:56
              Nie zdziw się, ale jeśli chodzi o korupcje to KUL przoduje w opowieściach studentów :)
              • Gość: :( Re: Kandydaci na KUL !!! -ważne !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 18.07.05, 15:59
                to moze powiniem wysłac dodatkowa kopertę w kopercie z odwołaniem? ;p
                • gingersowna Re: Kandydaci na KUL !!! -ważne !!!!!!!!!!!!!!!!! 18.07.05, 16:08
                  Korupcja jest wszedzie nie wylaczajac UJ, AGH, AE i reszty...Sis mi opowiadala..az szkoda sie wypowiadac :(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka