Dodaj do ulubionych

WYNIKI W BIAŁYMSTOKU NA UB!!!!!!

13.07.05, 23:36
ludzie sa juz wyniki na socjologii??? jak tak to jaki prog????? odpowiedzcie
Obserwuj wątek
    • Gość: lolek Re: WYNIKI W BIAŁYMSTOKU NA UB!!!!!! IP: *.mexico.one.pl / 217.97.164.* 14.07.05, 16:25
      Socjologia w poniedzialek. Jest część filologii i historia z tego co wiem
      • Gość: misiek Re: WYNIKI W BIAŁYMSTOKU NA UB!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 16:47
      • Gość: misiek Re: WYNIKI W BIAŁYMSTOKU NA UB!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 16:48
        Ja też czekam na wyniki z socjologii. Nie wiecie ilu jest kandydatów na miejsce?
        • Gość: mcb_nostradamus Re: WYNIKI W BIAŁYMSTOKU NA UB!!!!!! IP: *.mexico.one.pl / 217.97.164.* 14.07.05, 21:05
          No ja też złożyłem na socjologię. Po ile macie pkt?;]
          • monika0001 Re: WYNIKI W BIAŁYMSTOKU NA UB!!!!!! 14.07.05, 21:06
            44,86 wtopa,a ty??
            • Gość: mcb_nostradamus Re: WYNIKI W BIAŁYMSTOKU NA UB!!!!!! IP: *.mexico.one.pl / 217.97.164.* 14.07.05, 22:05
              69,24... i nie jestem pewien swego losu:/
              • monika0001 Re: WYNIKI W BIAŁYMSTOKU NA UB!!!!!! 14.07.05, 22:06
                ......zalamalam sie:( a na cos jeszcze skladales??w bialym?? np na
                zarzdzdzane??
                • Gość: emi Re: WYNIKI W BIAŁYMSTOKU NA UB!!!!!! IP: *.radiostrada.pl 14.07.05, 22:26
                  ja składalam na historie, ale nie jestem z białego i nie moge sie dowiedziec
                  czy sie dostałam ...przez tel niechcą powiedziec , czy ktos z bialego kto
                  bedzie jutro tam szedl moglby mi sprawdzic..?? jelsi tak to prosze o kontakt
                  moj numer gg 2219226
                  • Gość: fika Re: WYNIKI W BIAŁYMSTOKU NA UB!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 23:30
                    zlozylam na anglistyke i jestem w szoku, mnostwo ludu zlozylo w tym roku na ten
                    kierunek:( poki co jest lista rankingowa,mam nadzieje ze sie pzmienia jeszcze
                • Gość: mcb_nostradamus Re: WYNIKI W BIAŁYMSTOKU NA UB!!!!!! IP: *.mexico.one.pl / 217.97.164.* 15.07.05, 20:54
                  tak skladalem na prawo
                  jak sie dostane to z przyjemnoscia zwolnie miejsce:]
              • Gość: solitaire Re: WYNIKI W BIAŁYMSTOKU NA UB!!!!!! IP: *.75.63.187.ostrow63.ptc.pl 15.07.05, 00:18

jak dla mnie system przeliczania punktow z matury jest strasznie pokrecony...nie potrafilam sie w tym polapac.
    • Gość: ja Re: WYNIKI W BIAŁYMSTOKU NA UB!!!!!! IP: *.stok.xen.pl 15.07.05, 00:11
      Jak filologia polska ,jaki próg ???
      • Gość: . Re: WYNIKI W BIAŁYMSTOKU NA UB!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 08:42
        a jak policzyć punkty na socjologie? jaki jest przelicznik?
        • Gość: dzidzi Re: WYNIKI W BIAŁYMSTOKU NA UB!!!!!! IP: *.trajan.pl / 217.97.141.* 15.07.05, 08:52
          ja jestem 40 na anglistyce ;)
          • kotka_behemotka FILOLOGIA POLSKA 15.07.05, 11:35
            kandydaci na filologię polską wpisujcie wyniki!
            dziś dzwoniłam i dowiedziałam się, że mam 155pkt
            lista przyjętych będzie w czwartek.
            napiszcie ile macie pkt to porównamy
            • m.a.t Re: FILOLOGIA POLSKA 15.07.05, 12:24
              Z moich obliczeń wynika, że mam 184... Próbuję się dodzwonić, ale z marnym
              skutkiem... Czy nie lepiej by było zamieść listę w necie...?
              • m.a.t Re: FILOLOGIA POLSKA 15.07.05, 12:28
                Właśnie się dodzwoniłem... Mam 184, a lista będzie 21ego... Czekają na
                zwiększenie limitu miejsc...
                • Gość: ja Re: FILOLOGIA POLSKA IP: *.stok.xen.pl 15.07.05, 12:49
                  Jakie zwiększenie limitu miejsc ??????????????????????????????????
                  I jak Wy liczycie te punkty ??????????????????
                  napiszcie proszę ;)
                  • mikasa5 Re: FILOLOGIA POLSKA 15.07.05, 13:01
                    up
                  • m.a.t Re: FILOLOGIA POLSKA 15.07.05, 13:04
                    Punkty za ustną 0-100pkt + punkty za poziom podstawowy x1.0 lub rozszerzony
                    x1.2 (wybierają lepszy)...
                    • mikasa5 Re: FILOLOGIA POLSKA 15.07.05, 13:07
                      Wow to tam jeszcze ustną liczą ,eh bezsens...
                      Nawet nie wiedziałam:/
                    • Gość: ja Re: FILOLOGIA POLSKA IP: *.stok.xen.pl 15.07.05, 13:10
                      Ustną ?? 1 raz słysze,ehh no pięknie ,to mam 143,6 ,już się dostałam patrzę :
                      (((((
                      A o co chodzi z tym zwiększeniem limitu ,napisz prooszę!
                      • Gość: Makintosze Re: Historia UwB IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 15.07.05, 13:17
                        Ja jestem 13 na historii, a mój brat bliźniak 33! :D
                      • m.a.t Re: FILOLOGIA POLSKA 15.07.05, 13:20
                        Nie mam pojęcia o co z tym chodzi... Zadzwoniłem, zapytałem o wyniki i listę...
                        Dowiedziałem się, że wyniki są... ale listy nie ma:) Mogę się tylko dowiedzieć,
                        że mam 184 punkty (co w sumie wiedziałem). A lista przyjętych będzie 21ego bo
                        czekają na zwiększenie limitu miejsc. Tyle... Nic więcej nie wiem...
                        • Gość: ja Re: FILOLOGIA POLSKA IP: *.stok.xen.pl 15.07.05, 13:24
                          No to moim zdaniem zwiększą limit ,czyli powinni przyjąć więcej osób niż
                          90,ciekawe tylko ile więcej :/
                          Cholera z tą ustną (miałam tylko 80%) :((
                          Przecież to wszystko zależy od szkoły ,bezsens..
                          Dzięki za info
                          • m.a.t Re: FILOLOGIA POLSKA 15.07.05, 13:30
                            Też trochę się zastanawiam jak można porównać 100% z ustnej do 100% z
                            podtsawowej czy 84% z rozszezronej... Z tym, że dla mnie to jest korzystne więc
                            nie marudzę; mam tylko świadomośc, że to trochę nie do końca fair. Choć w sumie
                            do ustnej przygotowywałem się bardziej niż do pisemnej...
                            • Gość: ja Re: FILOLOGIA POLSKA IP: *.stok.xen.pl 15.07.05, 13:35
                              Ja również ,ale moi znajomi olewali ustną ,coś tam powiedzieli ,na pytanie też
                              poodpowiadali ,uczyli się w gorszych szkołach ,mimo to mają sporo pktów za
                              ustną , u innych tak łatwo nie było:/
                              Taka prawda..
                              • m.a.t Re: FILOLOGIA POLSKA 15.07.05, 14:02
                                No wiem jak było z ustną... Wiadomo, że 20pkt mógł dostać ktoś kto olał
                                kompletnie, a ktoś kto się przygotował mógł spalić się i zarobić 15 czy mniej...
                                • Gość: ja Re: FILOLOGIA POLSKA IP: *.stok.xen.pl 15.07.05, 14:06
                                  Dokładnie ,jednym słowem wyrolowali niektórych np mnie ,pięknie już nie mam co
                                  nawet marzyć o tych studiach :((
                                  Chciałam zapytać o ten limit ,zadzwonić ,ale pracują aż od 10 do 13!!!!
                                  • m.a.t Re: FILOLOGIA POLSKA 15.07.05, 14:14
                                    Hmm nie wiem o ile podwyższą, ale tak sobie myślę, że jeśli nawet nie
                                    dostaniesz się od razu to z odwołania jak najbardziej...
                                    • Gość: ja Re: FILOLOGIA POLSKA IP: *.stok.xen.pl 15.07.05, 14:45
                                      Znowu tydzień nerwów :((( same kłopoty z tą nową maturą i pie... rekrutacją:(
                                      Pozdrawiam!
                                      • m.a.t Re: FILOLOGIA POLSKA 15.07.05, 14:54
                                        Wiem o czym mówisz...
                                        A poza tym startowałem na UMCS na politologię... Pewnie wiesz o co chodzi...
                                        Pozdrawiam
                                        A jesteś z Białego lub okolic?
                                        • Gość: ja Re: FILOLOGIA POLSKA IP: *.stok.xen.pl 15.07.05, 15:28
                                          Z Białegostoku jestem:)
                                          • m.a.t Re: FILOLOGIA POLSKA 15.07.05, 15:37
                                            Bielsk Podlaski here:)
                                            Pozdrawiam
                                            • Gość: ja Re: FILOLOGIA POLSKA IP: *.stok.xen.pl 15.07.05, 15:43
                                              nie tak daleko :P
                                              Pozdrawiam również :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka