Dodaj do ulubionych

ae katowice

16.07.05, 10:21
nie wiem dlaczego, ale wcielo nam watek :/

a tu jest link do pierwszego:
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=157&w=24043032
dla wszystkich nowywch, podaje punkty osob, ktore sie wpisaly w poprzednich
watku:
ola: 158.5
ziokes: 177
misia: 139.5
edytka19: 175.5
zakrecona: 153
dajing: 172.5
ktos1: 170.5
olka: 162.5
kiciopyza: 187
86madziarka: 161
wahi: 157
uni: 99
7u8: 141
aniulka86: 102
gosc: 165.5
isia: 153.5
kasia: 188
gosc: 166
jakub_86: 159.5
Obserwuj wątek
    • 7u8 wcięło, wcięło 16.07.05, 10:38
      i zastanawiam się dlaczego... :(

Kuba weź usuń z listy osoby których nie znamy, nie jesteśmy pewni ich wyniku. A
      już na pewno miałeś usunąć "kasia 188" bo to fikcja 100%
      • jakub_86 Re: wcięło, wcięło 16.07.05, 10:42
        wiem, bo to ty :> pisalas, ale nie chcialo mi sie usuwac :P
        ide sprzatac :] i do sklepu :] i cos tam jeszcze pewnie ;P
        aha, a z listy nic juz przeciez nie moge usunac, bo nie ma opcji edytowania
        postow :>
        • 7u8 ale możesz zrobić nową :P 16.07.05, 10:46
          i usunąć wszystkich ktosiów, gościów. A nawet nie wiem czy te podpisane inaczej
          są prawdziwe (nie licząc stałych użytkowików naszych pogawędek). Pamiętasz
          historię z ae? Też miał niby 181 pktów ;)
    • Gość: Ola Re: ae katowice IP: *.localdomain / 195.116.246.* 16.07.05, 10:52
      tu przynajmniej jest teraz lepsze odswiezanie, przynajmniej narazie:P
      • 7u8 hmy ale wcięło forum 16.07.05, 10:54
        z 30 wątkami :(
        • dajing Re: hmy ale wcięło forum 16.07.05, 11:10
          hymm.. no wlasnie.. a ja tak szukam i szukam.. i nie ma.. <hmm> :(
          ale teraz nowe wyzwanie przed nami - kolejne 2500 postow! ;D
          • Gość: alicja19 Re: hmy ale wcięło forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 11:42
            a ja juz myslalam, ze jestem slepa...
            • wahi Re: hmy ale wcięło forum 16.07.05, 12:05
              Ma ktos linka do wczorajszych egzaminow? sprawdzilbym sobie czy warto bylo
              zdawac mature z maty :P
            • Gość: ziokes Re: hmy ale wcięło forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 12:06
              Wy jak sie dostaniecie do katowic to co wybierzecie stancje z nieznajomymi,
              mieszkanie kątem u jakies rodziny czy moze trzecia mozliwosc akademik ( pytanie
              to nie dotyczy oczywiscie ludzi mieszkajacych na stale w katowicach )he?
              • Gość: alicja19 Re: hmy ale wcięło forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 12:11
                stancje ze znajomymi/nieznajomymi
                na dzien dzisiejszy zapowiada sie, ze bedzie nas 2-3 (mam nadzieje, ze kuzynka
                sie dostanie z odwolania i bedzie nas te 3) i bedziemy szukac wspolokatorow
                • Gość: ae wczorajszy egzamin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 12:12
                  Miałem wam opowiedzieć o egzaminie na ae katowice. No to powiem, że sobie juz
                  postudiowałem. Egzamin był o wiele trudniejsze niż rok temu ( kolejna ulga dla
                  nowych maturzystów - ta dyskryminacja! ). Wydaje mi się, że próg na finanse
                  będzie około 120 pkt. Ogólnie to każdy był załamany po egzaminie:((
                  • jakub_86 Re: wczorajszy egzamin 16.07.05, 12:18
                    a nie mowilem :>
                    z jednej strony dobrze, ze trudny - wzgledem nowomaturzystow, gdyz te cwaniaki
                    mialy wiecej czasu na przygotowanie, a zas wzgledem starych? <hmmm> chyba tak
                    samo mysle :>
                  • 7u8 no to zobaczymy :P 16.07.05, 12:32
                    bo ja złapałam załamkę po ogłoszeniu wyników z Wrocka
                  • Gość: banditierka Re: wczorajszy egzamin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.05, 13:07
                    też pisałam wczoraj egzamin
                    myślę, że rzeczywiście był trudniejszy niż w poprzednich latach
                    jednakże jeśli ktoś jest dobry z matmy to mu nie robi różnicy czy zdaje NM czy
                    egzaminy
                    dla mnie zadania były przystępne, ale zero czasu na sprawdzenie i moze nawet źle
                    przeniosłam odpowiedzi na arkusz zbiorczy, nie wykluczam
                    ludzie rzeczywiście narzekali, nawet na angielski, szczególnie w konfrontacji z
                    NM, która, moim zdaniem, obrażała maturzystów swoim poziomem
                    tu także powtarza się sytuacja: jeśli ktoś jest dobry z języka (mój poziom to
                    tak CAE/CPE), to wszystko zrobi bez problemu
                    do zobaczenia w październiku, chyba, że podobnie pójdzie mi egzamin w poniedziałek

PS przestańcie się przejmować tymi wynikami, szczególnie ci kandydaci na infę
                    dostaniecie się bez problemu
                    • 7u8 a z czego egzamin w poniedziałek? 16.07.05, 13:10
                      też na katowickiej ae czy może na coś innego?
                • jakub_86 Re: hmy ale wcięło forum 16.07.05, 12:15
                  ja tak samo :D
                  no to jeszcze jednego chlopaka i razem ze mna macie juz jeden pokoj zapelniony
                  i mniej do placenia ;)
                  • Gość: alicja19 Re: hmy ale wcięło forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 12:27
                    no to trzeba gdzies poszukac jeszcze tego jednego kolesia ;)
          • Gość: Ola Re: hmy ale wcięło forum IP: *.localdomain / 195.116.246.* 16.07.05, 12:36
            i tylko tyle: bo jak widac jest limit:(
            "Nie można wysłać wiadomości. Limit liczby wypowiedzi w wątku został osiągnięty,
            aby kontynuować dyskusję rozpocznij nowy wątek."
            szkodaaaaa:P
            • wahi Re: hmy ale wcięło forum 16.07.05, 12:39
              W ciagu najblizszego tygodnia limit ten pewnie osiagniemy jeszcze z dwa razy ;)
              • ziokes Re: hmy ale wcięło forum 16.07.05, 12:41
                czego uzywacie czesciej gg czy rozmowy glosowe np skype - ja odkrylem to
                urzadzenie pol roku temu i widze ze coraz wiecej people ma to
                • Gość: alicja19 skype vs gg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 12:57
                  ja gg
                  skype mialam... ale krotko. Ja w ogole nie przepadam za rozmowami przez tel wiec
                  na skype sie ta niechec tez przeniosla ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka