Dodaj do ulubionych

AR - Lublin:) - odwołanie

18.07.05, 11:43
mam pytanko do Was:) bo napisałam na maila uczelni ale niestety coś czuje że
mi nie odpowiedzą, a dzwonić po raz kolejny do nich jakoś mi się już nie
uśmiecha:) oczywiście jesli mi nie odpowiecie to będę musiała zadzwonić...
ale liczę na Was:) pytanie brzmi: czy zaświadczenie o ilości uzyskanych
punktów przyślą nam też pocztą czy koniecznie trzeba jechać i odebrac je w
odpowiednim wydziale? bo niestety nie mieszkam blisko Lublina i wolałabym
żeby wysyłali listy:) w końcu chyba po coś dawaliśmy im koperty :D:D
PozdrawiaM:)
Obserwuj wątek
    • Gość: Asia Re: AR - Lublin:) - odwołanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 12:00
      Ciężko powiedzieć czy wyślą to zaświadczenie!Ja mieszkam w Lublinie ale jak
      dotąd nawet nie dostałam poleconego że mnie nie przyjeli:/Dziś tam byłam kazali
      odebrac zaświadczenie i od razu iść wypełnić odwołanie do jakiegoś tam pokoju:)
      i tyle ale była masakryczna kolejka więc zrezygnowałam prznajmniej dzis bo nie
      chciało mi sie stac!Lepiej zadzwoń:) Pozdrawiam
      • Gość: aka15 Re: AR - Lublin:) - odwołanie IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 18.07.05, 12:37
        qrcze... dzięki za info, ale w takim razie po co dawałam im te koperty?:/
        dziwne... może ktoś jeszcze coś wie?
    • Gość: kamara Re: AR - Lublin:) - odwołanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 12:43
      ja sie dostalam..wydaje mi sie, ze zaswiadczenia jednak nie przysla w
      kopercie...po co mieliby 1egzemplarz wysylac a drugi zostawiac u siebie?trzeeb
      sie chyba tam fatygowac osobiscie...powodzenia!!
    • Gość: mama Re: AR - Lublin:) - odwołanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.05, 13:49
      Mój syn własnie pojechal dziś. Jak bedę coś wiedziała to ci napiszę. Pobrał ze
      strony AR druk odwołania (w razie czego) i z wypełnionym pojechał.
      • Gość: aka Re: AR - Lublin:) - odwołanie IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 18.07.05, 14:17
        no chyba żartujecie że mam tam jeszcze raz jechać żeby głupie odwołanie podać i
        wziąć zaświadczenie:/ i ciekawe kiedy to zrobię:/ wrrrr....
        • Gość: aarricia Re: AR - Lublin:) - odwołanie IP: *.bochnia.pl / *.bochnia.pl 18.07.05, 15:23
          cze nie wiecie do którego trzeba złozyć potwierdzenie że sie bedzie studiowac
          tam bo ja sie dostałam ale na list to sie nie moge doczekać?
          • Gość: aka Re: AR - Lublin:) - odwołanie IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 18.07.05, 15:40
            wg mnie, ale to nie jest potwierdzone przez uczelnie, mozesz potwierdzić chęć
            studiowania w ciągu 7 dni od ogłoszenia wyników, tak przynamniej jest na
            (chyba) wszystkich uczelniach:) a na list to się chyba nikt nie doczeka:/ i po
            co dawałam im te koperty? ech...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka