Dodaj do ulubionych

POLITOLOGIA UAM!!!

20.07.05, 16:54
jeśli był ktoś moze dzisiaj na rozmowie-nm-mozecie powiedziec jakie
zaganienia, jak to wyglada??? Pytania z zakresu zagadnien czy jakies kosmosy
tez??? ja mam jutro wies:/ dzieki!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: cal Re: POLITOLOGIA UAM!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 19:17
      no własnie!!!co dzisiaj było???
    • Gość: ak Re: POLITOLOGIA UAM!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 21:44
      a moze dzisiaj nic nie było to jutro nic nie bedzie........
    • Gość: Ila Re: POLITOLOGIA UAM!!! IP: 213.199.242.* 20.07.05, 22:02
      a ja jutro mam politologie i nic nie umiem ..i nie ide chyba, bezsensu ;/ nie
      wiecie jakie sa tego konsekwancje? bo jak sie starzy dowiedza to mnie zabija ;/
    • Gość: nnn Re: POLITOLOGIA UAM!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 22:45
      od jutra sa te rozmowy na politologie... wiec jak sa dwa dni to pewnie posmieca
      kazdemu z 5 min ... mam nadzieje ze to raczej na myslenie pytania beda niz na
      wiedze
    • Gość: tarczyn Re: POLITOLOGIA UAM!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 05:13
      Właśnie wstałem bo o 6 mam autobus do Poznania, ale ciężko widzę tą rozmowę :D
    • Gość: zigzag Re: POLITOLOGIA UAM!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 07:59
      ja tez nic nie umiem:/// pędze na żywca!!! powodzenia wszystkim!!!
      • Gość: tarczyn Re: POLITOLOGIA UAM!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 13:57
        I jak po? Ja coś tam powiedziałem, ale co z tego jak mam ledwo 400 pkt a pełno ludzi >480? :D
        • Gość: maturient Re: POLITOLOGIA UAM!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 15:11
          a ile osób w ogóle przyjmuja??
        • Gość: *** Re: POLITOLOGIA UAM!!! IP: *.turek.sdi.tpnet.pl 21.07.05, 16:05
          A pytają z zagadnień ? Jak to wogole wygląda - opowiedz cos
          • Gość: tarczyn Re: POLITOLOGIA UAM!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 18:44
            Ja miałem zestaw VII. Były to pytania:

1. Organizacje społeczne i ich rola w życiu politycznym.
            2. Otoczenie międzynarodowe Polski

Rozmowa wygląda tak: wchodzisz, losujesz i idziesz na jakieś 10 min się przygotowywać (weźcie długopis sobie, kartki tam rozdają), po 10 min podchodzisz i mówisz co wiesz na 2 tematy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka