ancyk86 20.07.05, 19:41 jaka ma stronke żeby sprawdzić wyniki, prosze błagam podajcie bo to jest pilne. licze na wasza pomoc, z góry dziękuje, pozdrawiam, 3majcie się.pa!! :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ancyk86 Re: czy wiecie AR Wrocław.... 20.07.05, 19:56 błagam piszcie bo to cholernie pilne, prosze prosze , kochani dajcie mi to info. pozdro!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: % Re: czy wiecie AR Wrocław.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 19:56 to zależy na jaki kierunek Odpowiedz Link Zgłoś
ancyk86 Re: czy wiecie AR Wrocław.... 20.07.05, 20:00 WETERYNARIA ,mam nadzieje ze wiesz i ma napiszesz, prosze cie.pa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: % Re: czy wiecie AR Wrocław.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 20:02 odpowiedź na wątku o UWr pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
ancyk86 Re: czy wiecie AR Wrocław.... 20.07.05, 20:04 wiem, wlasnie widzialam :) bo juz pisze na dwóch i licze na to ze mi ktos poda. no a w sumie podaj mi te stronki z AR Wroc na których sa wyniki w necie, jesli znasz oczywiscie: pa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: % Re: czy wiecie AR Wrocław.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 20:09 www.aqua.ar.wroc.pl/ - tu masz geodezje wnoz.ar.wroc.pl/wnoz/ - wydzial nauk o żywnosci "Szczegółowe informacje dotyczące rekrutacji zamieszczone są na tej stronie. Komisja rekrutacyjna zamieściła listy rankingowe na tablicy obok dziekanatu Wydziału Nauk o Żywności. Listy te niestety z powodu braku zgody władz wydziału nie zostaną zamieszczone na stronie internetowej" nic więce nie wiem:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martusia Re: czy wiecie AR Wrocław.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 20:04 na weterynarie wyniki sa dopiero 29 a strona na której beda nie jest jeszcze aktywna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elka wszystko nieaktywne i stare IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 20:07 "Ostatnie zmiany wykonał 14.02.2005 (!!!) webadmin" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ye56yg Re: wszystko nieaktywne i stare IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 20:46 www.ar.wroc.pl/~wss/egzamin.html Odpowiedz Link Zgłoś
ancyk86 Re: zootechnika teraz!! 20.07.05, 20:59 no nie chodzi m iwlasnie ta stronka :/ a teraz mam nowe zapytanko, na zootechnike na AR Wroc tez oczywiscie nie znajde wyników w necie?? pa! Odpowiedz Link Zgłoś
ancyk86 Re: zootechnika teraz!! 21.07.05, 14:38 REAKTYWACJA!!!!!!!!!! teraz potrzebuje stroni gdzie mogę sprawdzić wyniki z zootechniki AR Wrocław. prosze was piszcie i z góry thx :) pa! Odpowiedz Link Zgłoś
ancyk86 Re: zootechnika teraz!! 21.07.05, 16:01 czekam, prosze napiszcie mi to o co prosze :) pa! Odpowiedz Link Zgłoś
pina-colada Re: zootechnika teraz!! 21.07.05, 16:04 Nie ma takiej strony raczej. Tylko na AR sprawdzisz. Mnie też trafia, bo mam daleko i niczego się nie mogę dowiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dilajla2 Re: zootechnika teraz!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 16:06 jeśli kogoś interesuje biologia, to próg ustalono na 212 pkt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mjuriel Re: zootechnika teraz!! IP: *.dolsat.pl 21.07.05, 16:12 dostalam dzisiaj powiadomienie z AR wiec i wy czekajcie cierpliwie :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ancyk86 Re: zootechnika teraz!! 21.07.05, 16:56 nio kurcze niech oni zrobia stronke i umieszcza na niej wyniki:/ oni myślą ze każdy moze przyjechac bez problemu i sprawdzic? moja kumpela che wiedziec czy sie dostala na AR Wrocław na zootechnike, no a do wrocka nie pojedzie specjalnie zeby na 5 min spojrzec na liste. a te panie w dziekanacie tak chetnie udzielają informacji ze szok :/ a przeciez zanim ona dostanie list, oo to wieki miną. ale qmpela na szczęscie wie że dostala się na AR Lublin i ja jej szczerze gratuluje, sama jej mowilam o tej uczelni :) papa, oczywiscie jak cos wiedziec będziecie to prosze pisać:) pozdro 600V! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: czy wiecie AR Wrocław.... IP: *.chojnow.sdi.tpnet.pl 21.07.05, 16:58 212? a gdzie sa wyniki na biologie ? i kiedy bedzie z zootechniki ??? Odpowiedz Link Zgłoś
ancyk86 Re: czy wiecie AR Wrocław.... 21.07.05, 17:02 no wlasnie kiedy z zootechniki bedą w NECIE???????? Odpowiedz Link Zgłoś
ancyk86 Re: czy wiecie AR Wrocław.... 21.07.05, 17:32 czekam :) i duuuzo innych osób na to info ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan Re: czy wiecie AR Wrocław.... IP: *.wroclaw.mm.pl 21.07.05, 17:43 nie bedzie wynikow w internecie, dzis przy mnie wywieszono w dziekanacie liste na biologie a na zootechnike tez wisi Odpowiedz Link Zgłoś
ancyk86 Re: czy wiecie AR Wrocław.... 21.07.05, 17:55 shit!!! no to ci co sa spoza wrocka musza specjalnie przyjechac i sprawdzić sobie?? a ja ktos mieszka w suwałkach albo rzeszowie?? boshe niech ci ludzie pomyslą troche. jak sie dzwoni nie chca nic powiedziec, a zamin te listy polecone dojda to tez minie czasu troce. a jak ktos sie zastanawia miedzy jednym a drugim kierunkiem i nie wie co robic??? niech oni pomysla i umieszcza to w necie.. pa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryśq Re: czy wiecie AR Wrocław.... IP: *.magma-net.pl 21.07.05, 17:53 ancyk86, mysle ze natepnym razem bedzie ci pomocna strona : www.google.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ancyk86 Re: czy wiecie AR Wrocław.... 21.07.05, 17:57 do czego?? myslisz ze google nie znam. ale chlopcze tam nie znajdziesz wyników z uczelni :P pa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: czy wiecie AR Wrocław.... IP: *.wroclaw.mm.pl 21.07.05, 18:36 oni moga pomyslec ale ty tez moglas zanim zlozylas na uczelnie do ktorej sie dostac nie mozesz Odpowiedz Link Zgłoś
ancyk86 Re: czy wiecie AR Wrocław.... 21.07.05, 18:48 ja na ar wroc nie skladalam papierow , to nie moja bajka, ja che tylko sie dowiedziec o wyniki mojej kumpeli bo ona tam skladala. i nie wiem czy ma deklarowac juz ar lublin bo tam sie dostala, czy zobaczyc jeszcze co z ar wroc. pa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: czy wiecie AR Wrocław.... IP: *.wroclaw.mm.pl 21.07.05, 18:53 no to kumpela tym bardziej, jak sama sie nie dowiaduje tylko ty za nia. to jest juz smieszne! Odpowiedz Link Zgłoś
ancyk86 Re: czy wiecie AR Wrocław.... 21.07.05, 18:57 ona nie ma netu to ja jej chce sprawdzic. a nie wiem czy wiesz co to jest przyjaźń, przujaciele sobie nawzajem pomagają. poza tym wez pod uwage ze ktos moze miec jakies problemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: czy wiecie AR Wrocław.... IP: *.wroclaw.mm.pl 21.07.05, 19:17 twoj caly post to DZIECINADA, miotasz sie dziewczyno i nie wiesz o czym mowisz, troche powagi i godnosci Odpowiedz Link Zgłoś