klimek1986 20.07.05, 20:43 trzeba samemu napisać czy można też nabyć gotowe? a tak poza tym miałem 56 i krótko mówiąc lipa pozdro "Nadzieja umiera ostatnia" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: asia77 Re: Odwołanie AE kraków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.05, 20:47 nie mow ze lipa ja tez tyle mialam;) i uwazam ze na nowa mature to nie tak zle.... w sumie to i tak wiekszosc staromaturzysrow sie dostala i moze akurat beda rezygnowac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nightdream Re: Odwołanie AE kraków 20.07.05, 20:51 tez na to licze szczerze mowiac...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klimek Re: Odwołanie AE kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 09:32 to jak z tym odwołaniem ? dzwonie do nich i dzwonie ale się nie moge dodzwonić jaja sobie robią czy co ? dobra a tak na marginesie czy do kraka można było złożyć jeszcze odpis orginału czyli ten drugi papierek od oke ? A wkurza mnie to wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia77 Re: Odwołanie AE kraków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.05, 09:47 wlasnie a co z naszymi papierami co ktorzy sie nie dostali?? beda nam je odslylac czy jak? wie ktos moze?? i jak z tym odwolaniem ? trzeba jeszcze raz ten formularz wypelaniac i wyslac im?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moniqe Re: Odwołanie AE kraków IP: 81.219.215.* 21.07.05, 10:27 a do kogo powinne byc adresowane odwolanie? do dziekana wydzialu czu moze do rektora? jak to z tym jest??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Odwołanie AE kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 10:30 wlasnie tez jestem ciekawy - jak ktos wie to dajcie znac :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moniqe Re: Odwołanie AE kraków IP: 81.219.215.* 21.07.05, 11:11 moze ktos jednak wie jak to jets z tym odwolaniem? do kogo nalezy je adresowac?? z gory dzieki za odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: Odwołanie AE kraków IP: 80.48.254.* 21.07.05, 12:21 jak sie pisze odwoałanie są jakies wzory????????/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aqq Re: Odwołanie AE kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 12:50 do dupy! hehe mam ten sam problem :p Odpowiedz Link Zgłoś
neurosia odwołanie - można w taki sposób - wzór 21.07.05, 13:11 można np. tak: Kraków, 21. lipca 2005 Anna Kowalska PESEL: XXXXXXXXXXX Kowalskiego 55 99-999 Wąchock tel. (XX)XXXXXXXX Do Komisji Odwoławczej Akademii Ekonomicznej w Krakowie Uprzejmie proszę o rozpatrzenie mojego odwołania od decyzji komisji rekrutacyjnej. Zwracam się z uprzejmą prośbą o ... (...) ... Dlatego też głęboko wierzę w Państwa dobrą wolę i z niecierpliwością oczekiwać będę na decyzję, mam nadzieję - pozytywną. Z wyrazami szacunku, Kowalska (własnoręczny podpis) --------------- pamiętajcie o odpowiednim układzie graficznym i dobrej argumentacji :) pamiętajcie też żeby podać kilka kierunków, na które ewentualnie będzie Wam pasowało, żeby Was przyjęli... zawsze to większe szanse... można też załączyć dodatkowe dokumenty do odwołania, np. zaświadczenie o złym stanie zdrowia, złej sytuacji rodzinnej, np. śmierci kogoś bliskiego w trakcie matur, osiągnięć w różnych konkursach... to może dużo zdziałać! powodzenia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: odwołanie - można w taki sposób - wzór IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 13:16 Jak juz pewnie zauwazylas, nie mam dobrego zdania o tej uczelni, ale ciagle wierze, ze to jednak liczba punktow zdobytych na egzaminie, a nie jakies lipne zaswiadczenia i prosby, sa podstawa do przyjecia z odwolania. Odpowiedz Link Zgłoś
neurosia Re: odwołanie - można w taki sposób - wzór 21.07.05, 13:18 dlaczego od razu zakładasz że lipne? :] i zawsze lepiej załączyć, niż później sobie wyrzucać, że mogło się zrobić więcej niż się zrobiło... zresztą z tego co wiem tak w zeszłym roku radziły osobom odwołującym się panie które przyjmowały odwołania... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: odwołanie - można w taki sposób - wzór IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 13:23 A ile osob sposrod zdajacych moglo miec wtedy akurat klopoty ze zdrowiem? 2-3? Teraz dopiero zaczynaja sie najwieksze przekrety. Mnie sie wydaje ze to jednak liczba punktow zadecyduje, sporo osob zrezygnuje, moze granica sie obniizy. Jeszcze raz przepraszam jesli poczulas sie dotknieta moimi uwagami na temat AE Odpowiedz Link Zgłoś
neurosia Re: odwołanie - można w taki sposób - wzór 21.07.05, 13:27 to już jest sprawa uczciwości tych osób i tylko o nich świadczy... ja bym się do czegoś takiego nie posunęła jak podrabianie orzeczenia lekarskiego. wspomniałam o tym tylko dlatego, że może akurat ktoś posiada takowe, więc powinien je załączyć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joooo Re: Odwołanie AE kraków IP: *.netis.net.pl / 195.117.8.* 21.07.05, 13:46 a jak mnie przyjeli ale na III z kierunkow ktory podawalam to moge sie odwolywac?:P zeby mnie wzieli pod uwage do tego kierunku ktory wybralam jako I? Odpowiedz Link Zgłoś
neurosia Re: Odwołanie AE kraków 21.07.05, 14:11 Jasne, możesz. ale chyba rzadko się udaje, nie chcą se najwidoczniej robić dodatkowego bałaganu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joooo Re: Odwołanie AE kraków IP: *.netis.net.pl / 195.117.8.* 21.07.05, 14:14 hmm to ja juz nie wiem:P Odpowiedz Link Zgłoś
neurosia Re: Odwołanie AE kraków 21.07.05, 14:26 możesz spróbować... :-) co Ci szkodzi... to nic nie kosztuje. a nuż się uda... na co się dostałaś, a na co chiałaś się dostać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joooo Re: Odwołanie AE kraków IP: *.netis.net.pl / 195.117.8.* 21.07.05, 14:33 dostalam sie na ZiM skladalam na ekonomie i probowalam na SM ale to tak na jaja;) heheh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joooo Re: Odwołanie AE kraków IP: *.netis.net.pl / 195.117.8.* 21.07.05, 14:34 a jak napisac te prosbe o rozpatrzenie mojego ewentualnego przyjecia:P? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joooo Re: Odwołanie AE kraków IP: *.netis.net.pl / 195.117.8.* 21.07.05, 15:23 a gdzie trzeba odwolanie dostarczyc?? Odpowiedz Link Zgłoś
neurosia Re: Odwołanie AE kraków 21.07.05, 19:35 chyba do działu nauczania... tak przynajmniej rok temu było. 1. piętro budynek główny Odpowiedz Link Zgłoś