Dodaj do ulubionych

<>_List z KUL'u_<>

20.07.05, 21:36
Robi sie coraz pozniej, a ja wciaz czekam na list z KUL'u...czy ktos juz go
dostal? gdzie mieszkasz?
Obserwuj wątek
    • Gość: don kamillo Re: <>_List z KUL'u_<> IP: *.ozarow.net / *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.05, 21:46
      CZEKAM Z NIECIERPLIWOŚCIĄ TAK SAMO JAK TY. JUŻ SIĘ NIE MOGE DOCZKEAĆ. NIE WIEM
      CZY MAM SZANSE.
      ALE COS DŁUGO IDZIE TEN LIST. BARDZO DŁUGO!!!
      • Gość: gingersowna Też nie mam - Starachowice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.05, 22:10
        Kolega dostał już, ale on z filii w Stalowej Woli...może dlatego przysłali mu szybciej. Może jutro dojdą :)
        • Gość: helitka123 Re: Też nie mam - Starachowice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.05, 23:07
          dostałam dzisiaj list z KULU. Mieszkam w Lublinie. Do osób z poza Lublina listy
          dotrą ewnie jutro . Ale nie przemujcie się termin składania dokumentów upływa
          30. 07. Pozdrawiam przyszłych studentów KULU!
          • Gość: :( Re: Też nie mam - Starachowice IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 20.07.05, 23:09
            a napisali moze od ilu pkt przyjmowali?
          • Gość: gość Re: Też nie mam - Starachowice IP: 80.51.153.* 20.07.05, 23:13
            Ja też czekam na list z KUL-u. A wiecie może czy dużo jest osób z punktami
            poniżej 60? Ja mam 45,73 ( nie pisałam rozsz. angielskiego)i nie wiem czy mam
            mieć jeszcze nadzieję.
            • Gość: :( Re: Też nie mam - Starachowice IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 20.07.05, 23:35
              nie mam pojęcia, ja mam wg przelicznika 59 pkt, ale byłem zwolniony z konkursu
              swiadectw... ale i tak nie dostalem sie na ekonomię, probuje z odwołaniem :/
              • Gość: marika Re: Też nie mam - Starachowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 00:30
                Ja Lublin. Dostałam na razie tylko z administracji. Z prawa jeszcze nie. Jest
                tutaj adnotacja, że sie dostałam i moja liczba punktów. Plus ta okładka nad
                która sie tak zastanawialismy:) Nie ma zadnych progów:(
                • Gość: aga slask ma IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.05, 14:40
                  dostalam dzisiaj z prawa :)
                  • gingersowna Re: slask ma 21.07.05, 14:43
                    Starachowice też dostały - z administracji :]
                    • Gość: don kamilllo Re: slask ma IP: *.ozarow.net / *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.05, 14:47
                      aga możesz napisac co tam jest napisane?? Która no jestes w kolejce, jaki próg
                      ile przyjęli osób?? Prosze o odp
                      • Gość: aga Re: slask ma IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.05, 14:51
                        <lol> ok,jak wroce do domu. bo jestem w pracy i mama mi tylko dzwonila ze przyszlo:)
                      • Gość: cherryf1 Re: slask ma IP: *.telpol.net.pl 21.07.05, 15:04
                        zamiast agi,ja moge odpisac,poniewaz wreszcie i mnie dzisiaj odiwedzil
                        listonosz. w liscie podany jest wynik,ktory osignales oraz decyzja o przyjeciu.
                        nie wiem,jak lis wygladal bedzie u osob,ktorym tych pnktow zabraklo. aby
                        wszystko bylo jasne i miec sie od czego odwolywac powinien byc podany prog.
                        • Gość: :( Re: slask ma IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 21.07.05, 15:06
                          A na co się dostałaś? Ile masz punktów?
    • Gość: :( Re: <>_List z KUL'u_<> IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 21.07.05, 15:23
      do kiedy musicie potwierdzić, czy chcecie tu studiować?
      • Gość: gingersowna Re: <>_List z KUL'u_<> IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.05, 15:47
        do 30 lipca
    • Gość: Asar Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 16:43
      List z KULu dotrał juz do stolicy, niestety narazie tylko z administracji ...
      • mtv_yo Krasnystaw i okolice 21.07.05, 19:06
        list dotarł dzisiaj, oczywiscie odmowny... jest na nim wszystko, limit punktów
        i ile ja miałam... na zarzadzanie i marketing mam 42,1 przyjmowali od 45,4 czy
        mam szanse dostac sie z odwolania??bo w liscie nie pisze ktora jestem...
        • Gość: ania Re: Krasnystaw i okolice IP: 212.244.54.* 23.07.05, 08:55
          niestety na zarządzanie i marketing nie masz co liczyc, ja mam 43 pkt i w
          sekretariacie mi powiedzielize zazwyczaj 95-100% przyjetych nie rezygnuje, a
          pozatym liudzi z moim wynikiem jest 45 :(
    • Gość: Asar > Aktualne orzeczenie lekarskie < IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 19:13
      Pytanie za 100pkt, skad mam to (> Aktualne orzeczenie lekarskie <) wziać ?
      Wystarczy isc do jakiegokolwiek lekarza ? Jak to ma wygladac ?

wiem, jestem idiotą %):D
      • Gość: marika Re: > Aktualne orzeczenie lekarskie < IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 19:17
        To pytanie też mnie nurtuje:) Chyba trzeba iść np. do lekarza rodzinnego i on
        pewnie wypełnia jakiś swistek. Myśle, ze powinnien go miec.
        • Gość: Lol Re: > Aktualne orzeczenie lekarskie < IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 19:19
          A gdzie poświadczyliscie xero dow. osobistego?
      • Gość: Nie jestes;) Re: > Aktualne orzeczenie lekarskie < IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 19:18
        Nie jestem na 100% pewna że o to chodzi ale ja złoże oswiadczenie lekarskie na
        kartce ktora dostalam pare miesiecy temu ze szkoly. Jest tam takze druk ktory
        wypelnila pielegniarka szkolna i ja sama:) Pzdr.
        • mtv_yo Re: > Aktualne orzeczenie lekarskie < 21.07.05, 19:24
          fakt, orzeczenie lekarskei to to co dostaliśmy ze szkoły (ja to chyba
          zgubiłąm...a wypełnaiłam z 3 tyg temu u lekarza...) a co do dowodu.... nom...
          potwierdzic go można u notariusza chyba :))))
          • Gość: Asar > Aktualne orzeczenie lekarskie < IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 19:42
            My tez dostawalismy druczek od pielegniarki szkolnej, ale jakos tak nikomu sie
            nie chcialo do nie isc i na koniec roku pielegniarka kazdemu napisale w
            karcie: "nie stawił się" i oddała puste druczki :D:D:D

Moze wystarczy isc do przychodni, wbic sie na chama do jakiegos gabinetu i
            zdobyc tylko podpis na karteczce ??? :D:D

Hmmm, a ja sie chyba poswiece i pojade w poniedzialek ze wszystkimi dokumentami
            do Lublina (jestem spod WaWy) :D ...
          • Gość: marika Re: > Aktualne orzeczenie lekarskie < IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 19:43
            Ja mam pytanie co do metryki chrztu. Dajecie oryginał/kserokopie/czy odpis z
            parafii?????
            • Gość: aga Re: > Aktualne orzeczenie lekarskie < IP: *.streamcn.pl 21.07.05, 20:02
              metryki daję odpis. oswiadczenie od lekarza nie bylo latwo zdobyc-kazala mi
              jakies badania krwi robic ale ją wkręciłam że to potrzebuje od zaraz a badanie
              krwi doniosę przy okazji :]

zaskoczyli mnie tym obozem w grecji,nawet nie jest drogi
              • herbataczarna Re: > Aktualne orzeczenie lekarskie < 22.07.05, 00:32
                To orzeczenie powinno być od lekarza rodzinnego (tak mi napisali w mailu z
                KULu). Lekarze wiedzą o co chodzi, mają takie świstki, które wypełniają :)
                • Gość: marika XERO dowodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 10:33
                  Nie napychajcie kieszeni notariuszom, bo na pewno mogą poświadczyć na miejscu:)
                  Dzwoniłam i sie pytałam.
                  • Gość: basiac Re: A ja jeszcze nie dostałam odmowy z prawa:( IP: *.chello.pl 22.07.05, 20:44
                    Powiedzcie mi do kiedy można się odwoływac. PRoszę!!!!!
                    • Gość: zxc Re: A ja jeszcze nie dostałam odmowy z prawa:( IP: *.comernet.pl 23.07.05, 12:31
                      14 dni od daty otrzymania listu
    • Gość: acier Re: <>_List z KUL'u_<> IP: *.comernet.pl 22.07.05, 11:25
      Yo ludziska, jak ma wyglądać to całe odwołanie ??
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka