Dodaj do ulubionych

obóz zerowy SGH

04.08.05, 21:28
kto jedzie?? jakie miejsce i termin?? bo się zastanwiam który obóz wybrać
Obserwuj wątek
    • Gość: jok Re: obóz zerowy SGH IP: 80.51.250.* 04.08.05, 22:15
      chyba bede jechał na kajakowy na czarną hańczę
      • agul86 Re: obóz zerowy SGH 04.08.05, 22:36
        Ja dotychczas nic nie planowalam, ale dzis dostalam list, a raczej spora przesylke od samorzadu studentow i tam jest cala masa ofert, niektore nawet mi sie podobaja. W ostatecznosci moze sie wybiore...

ps. tez dostaliscie te informatory? mysle ze to bardzo dobry pomysl na zaznajomienie studentow pierwszego roku z klimatem i zasadami na Uczelni. To duzy PLUS, i chyba przestaje watpic, iz esgieh rzeczywiscie jest najlepszym ekonomikiem w Polsce, takze pod wzgledem oganizacji i podejscia do studentow :)))
        • Gość: jok Re: obóz zerowy SGH IP: 80.51.250.* 05.08.05, 00:25
          ja też to dostałem a jeżeli chodzi o pomysł to nie jest wcale dobry! jest GENIALNY a informator jest świetny, chociaż dotychczas przeczytałem tylko małą jego część. Zwłaszcza rady co do barów, opisy akademików, wynajmu mieszkań, przedstawienie wykładowców, hasło do logowania na esgieha.pl (które niestety nie działa ale wierze że to tylko chwilowa usterka i niedługo będzie można poszukać sobie przez tą stronę lokum :))
          podsumowując SŁOWA UZNANIA DLA SAMORZĄDU (i kto teraz powie że SGH to nie najlepsza uczelnia? z prawa z UW dostałem tylko krótkiego maila a z SGH prosze!...)
          • Gość: neorydzu Re: obóz zerowy SGH IP: *.ostroleka.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.05, 02:16
            ja chyba wybiorę obóz CWFiSu
            • agul86 Re: obóz zerowy SGH 05.08.05, 13:58
              heh, wlasnie wyczytalam w informatorze, ze jak sie pojedzie na sportowy oboz zerowy, to wystarczy jeszcze tylko jeden semestr by zaliczyc wf i dostac lacznie 4 pkt! Cale szczescie juz wiem, o co w tym wszystkim chodzi.
              • agul86 Re: obóz zerowy SGH 05.08.05, 14:07
                aaaaaaaaaaa a co do loginu to na esgieha.pl pisza ze zostal on zmieniony na PIERWSZAK
                • Gość: majka Re: obóz zerowy SGH IP: *.devs.futuro.pl 18.08.05, 17:39
                  i co jedziecie w końcu na jakiś obóz, bo jak ja w końcu się zdecydowałam to już
                  nie ma miejsc nigdzie... może się orientujecie gdzie są jeszcze jakieś ciekawe
                  obozy dla studentów SGH i są jeszcze wolne miejsca??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka