linkinfan 16.08.05, 20:33 Czy wiecie jakie warunki panuja w akademikach Uj i ktory z nich jest najlepszy? Do ktorego najczesciej wysylaja studentow drugiego roku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: * Re: Akademiki UJ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 16:52 Polecam "Piast" Jest teraz remonotwany. Pokoje przytulne, lazienka wspolna dla dwoch pokoi, kuchnia jedna na pietro, obok Plus. Mozliowosc skorzystania z internetu(10 komputerow ale tylko jeden dziala;D ale zawsze cos;D), wypozyczalnia rowerow, winda, rozklad PKP przy wejsciu, niemila recepcjonistka;/ ale ogolnie ok, podobno inne akademiki sa w duzo gorszym stanie, tak slyszalam, a w Piascie mialam przyjenosc troszke pomieszkac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uj Re: Akademiki UJ! IP: *.fobos.net.pl 17.08.05, 18:19 ja słsyzałam że najlepsze warunki mieszkalno-sanitarne panują w Nawojce!!!!w ubiegłym roku był remont Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalina Re: Akademiki UJ! IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 21.08.05, 13:34 A co powiecie o Żaczku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beta Re: Akademiki UJ! IP: 83.17.* / *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.05, 10:44 a sie zapytam: kiedy i w jaki sposób dowiem sie ze przyznano mi akademik? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Akademiki UJ! IP: *.tomaszow.mm.pl 13.09.05, 15:20 mnie pani w moim instytucie powiedziala, ze oni o przyznaniu akademika sami informowac nie beda, dlatego powinnam sie z nimi sama kontaktowac i pytac... mozna telefonicznie... Odpowiedz Link Zgłoś