lukas2005 31.08.05, 17:20 Witam, dostal juz ktos z usia decyzje o przyjeciu z listy rezerwowej ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majaodgucia Re: Uniwersytet Śląski - ODWOŁANIA ! 31.08.05, 17:24 Niestety - jeszcze nie .Szlag człowieka trafić może! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Uniwersytet Śląski - ODWOŁANIA ! IP: *.sedziszow.com / 82.160.41.* 01.09.05, 09:08 Wczoraj dzwoniłam do nich i powiedzieli że w poniedziałek już będzie wszystko wiadomo kto sie dostał z odwołania-trzeba dzwonić , a we wtorek będzie podana lista osób przyjętych z odwołania-w Internecie na stronie UŚ. Odpowiedz Link Zgłoś
majaodgucia Re: Uniwersytet Śląski - ODWOŁANIA ! 06.09.05, 18:25 ja się jeszcze łudzę bo u mnie wyniki albo jutro albo 10 tego - tak mi powiedziano.Cóż - nadzieja matką głupich. Odpowiedz Link Zgłoś
majaodgucia Re: Uniwersytet Śląski - ODWOŁANIA ! 01.09.05, 10:16 To znowu zaczyna się nerwowy weekend. Odpowiedz Link Zgłoś
sangohan Re: Uniwersytet Śląski - ODWOŁANIA ! 02.09.05, 10:34 Ja dostalem sie z odwolania na UŚ na historie, ale szczesliwie moge powiedziec, ze rezygnuje, bo wole Historia na UJ w Krakowie :). Aha, info o tym fakcie, dostalem poczta... czy to nie dziwne? Myslalem ze bedzie telefon... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: molk Re: Uniwersytet Śląski - ODWOŁANIA ! IP: *.crowley.pl 02.09.05, 11:52 I bylo plakac i sceny robic miesiac temu? Odpowiedz Link Zgłoś
majaodgucia Re: Uniwersytet Śląski - ODWOŁANIA ! 02.09.05, 11:08 A przepraszam jak to możliwe że już dostałeś wyniki odwołań i to na dodatek pocztą skoro dziś dobiero obraduje komisja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arczi_86 Re: Uniwersytet Śląski - ODWOŁANIA ! IP: *.compnet.com.pl 02.09.05, 12:26 No ja dostałem e-mail że dziś do 15:00 obraduje komisja akredydacyjna i wszystko będzie wiadomo KURCZE ALE SIE BOJE :( Juz mam dość :| Ciekawe czy sie uda ja na Niemiecki ale wątpie żeby ktoś z niego tam zrezygnował albo zeby brali z odwoałań :| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobrodziej Re: Uniwersytet Śląski - ODWOŁANIA ! IP: *.kg.net.pl / *.kg.net.pl 02.09.05, 12:43 Nikt z nas nie peka,choc krucho jest :P Odpowiedz Link Zgłoś
majaodgucia Re: Uniwersytet Śląski - ODWOŁANIA ! 02.09.05, 13:59 Kobieta w dziale nauczania powiedziała że komisja ( na pedagogikę) zbiera się 6 , 9, 14 września - ktoś to rozumie po co 3 razy? I wogóle kazała mi przyjechać osobiście bo telefonicznie nie udzieląją informacji.O co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Uniwersytet Śląski - ODWOŁANIA ! IP: *.sedziszow.com / 82.160.41.* 02.09.05, 15:44 Jak to??? To w końcu nie bedzie podane w Internecie?? Ale oni kombinują :/:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arczi_86 Re: Uniwersytet Śląski - ODWOŁANIA ! IP: *.compnet.com.pl 02.09.05, 16:48 No ktoś powiedział że w internecie będzie :| JA JUZ SAM NIE WIEM O CO BIEGA :( Macie jakieś przecieki :P Odpowiedz Link Zgłoś
sangohan Re: Uniwersytet Śląski - ODWOŁANIA ! 03.09.05, 00:51 hehehe, no moze troche spazmowalem miesiac temu, ale jeszcze wtedy balem sie o kawalerie, wiec nie dziwcie mi sie... aha... ktos tam spytal jak to mozliwe ze dostalem wyniki tak szybko i to jeszcze poczta... powiem krotko... NIE PYTAJCIE BO NIE WIEM... jak ktos nie wierzy, to moge to zeskanowac i wyslac komu tam trzeba:) ale co prawda... w internecie mnie nie ma :) To wszystko jest bardzo dziwne... moze historie rozpatrzono wczesniej... nie wiem... jest pewnie wiele wytlumaczen... a no dodam tylko, ze moj kumpel tez dostal list ze sie dostal :) i tez na historie... co nie zmienia faktu ze czeka jeszcze na wyniki z kulturoznawstwa, ale wyniki z historii juz dostal, tak jak ja... (rozumiecie cos z tego co napisalem, bo ja nie :)) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arczi_86 Re: Uniwersytet Śląski - ODWOŁANIA ! IP: *.compnet.com.pl 03.09.05, 19:13 Hej i co wiecie juz coś na temat tych odwołań i pełnych list studentów :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arczi_86 Re: Uniwersytet Śląski - ODWOŁANIA ! IP: *.compnet.com.pl 05.09.05, 11:26 HEJJJJ LUDZIE DZWONIŁ KTOŚ TAM GDZIE POWINIENEM ZADZWONIĆ ŻEBY ZAPYTAĆ O NIEMIECKI ?? I jest noey tydzień i co wiecie już coś konkretnego??:> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: Uniwersytet Śląski - ODWOŁANIA ! IP: *.cache.iB3.rudanet.com / *.rudanet.pl 05.09.05, 12:09 Wiecie już coś? To co robi Uś to kpina. Nikt nie jest w stanie udzielić informacji. Nikt nic nie wie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arczi_86 Re: Uniwersytet Śląski - ODWOŁANIA ! IP: *.compnet.com.pl 05.09.05, 12:22 Widać że umieją się wywiązywać z ustaleń na stronie pisze do 2 WRZEŚNIA PODANIE PEŁNYCH LIST STUDENTÓW NA I ROK STUDIÓW DZIENNYCH :| Jakoś trace nadzieje :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Uniwersytet Śląski - ODWOŁANIA ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 12:57 Na biologii już są listy z odwołaniami, więc na pozostałych też powinny być. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: Uniwersytet Śląski - ODWOŁANIA ! IP: *.cache.iB3.rudanet.com / *.rudanet.pl 05.09.05, 13:14 ale gdzie są? wywieszone na wydziałach czy gdzie? trzeba osobiście, żeby wiedzieć dzisiaj? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Uniwersytet Śląski - ODWOŁANIA ! IP: *.sedziszow.com / 82.160.41.* 05.09.05, 13:31 Dzwoniłam dzisiaj do mojego Wydziału( zarządzania i marketingu) i pani w dziekanacie powiedziała że listy wywieszone są już przed szkołą a w internecie bedzie podane dziś albo jutro:|. Niestety mieszkam daleko żeby jechać i sprawdzić czy się dostałam dlatego czekam nerwowo na wyniki w necie:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Uniwersytet Śląski - ODWOŁANIA ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 13:44 No dokładnie tak jest, listy są wywieszone na drzwiach wydziałów. Odpowiedz Link Zgłoś
majaodgucia Re: Uniwersytet Śląski - ODWOŁANIA ! 05.09.05, 14:30 A czy wiecie może czy rozpatrzone są już wszystkie czy tylko na niektóre kierunki? Bo za każdym razem kiedy dzwonię słyszę inne info , a tez mam daleko żeby robić sobie przejażdzkę po Katowicach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddd Re: Uniwersytet Śląski - ODWOŁANIA ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.05, 14:41 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddd Re: Uniwersytet Śląski - ODWOŁANIA ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.05, 14:42 hej,a co z geografią?? tam też juz jest lista przyjętych z odwołań?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arczi_86 Re: Uniwersytet Śląski - ODWOŁANIA ! IP: *.compnet.com.pl 05.09.05, 16:10 No kochani to czekamy na wyniki w necie :( O matko aż cały ze strachu ... normalnie chyba sie zes*** :| Jak wpisywali do netu wyniki z pierwszej TURY to pojawiły się o 18:00 tak ze jeszcze troche czasu jest :| O MATKO A WIECIE COŚ CZY KOGOŚ NA NIEMIECKIM PRZYJELI ?? Szczegolnie na kulturze i literaturze krajów niemieckiego obszaru językowego :| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Uniwersytet Śląski - ODWOŁANIA ! IP: *.sedziszow.com / 82.160.41.* 05.09.05, 16:46 Echhh ja już pomału trace nadzieje i wydaje mi się że te wyniki najwcześniej będą jutro...:| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: Uniwersytet Śląski - ODWOŁANIA ! IP: *.cache.iB3.rudanet.com / *.rudanet.pl 06.09.05, 08:01 no i gdzie te wyniki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arczi_86 Re: Uniwersytet Śląski - ODWOŁANIA ! IP: *.compnet.com.pl 06.09.05, 10:00 Nie ma ani widu ani słychu :| Ja juz wiem chyba ze lipa :| MÓj kumpel wczoraj dostał list z UŚ że sie dostał a ja nie chyba NAJPIERW POSYŁALI ZAWIODOMIENIA TYM CO SIE DOSTALI A POTEM .... SAMI WIECIE :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Uniwersytet Śląski - ODWOŁANIA ! IP: *.sedziszow.com / 82.160.41.* 06.09.05, 10:29 Arczi czyli moja nadzieja umarła :(;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: Uniwersytet Śląski - ODWOŁANIA ! IP: *.cache.iB3.rudanet.com / *.rudanet.pl 06.09.05, 10:34 a mnie powiedzieli ze jutro nalezy dzwonic, bo JESZCZE nie maja list z kulturoznawstwa i filozofii i jeszcze innych... nic juz nie rozumiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbbb Re: Uniwersytet Śląski - ODWOŁANIA ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 10:37 Spokojnie... Ja się dostałam z odwołania, a jeszcze żadnogo listu nie dostałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: Uniwersytet Śląski - ODWOŁANIA ! IP: *.cache.iB3.rudanet.com / *.rudanet.pl 06.09.05, 10:39 na jaki kierunek i ile Ci brakowało? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: Uniwersytet Śląski - ODWOŁANIA ! IP: *.cache.iB3.rudanet.com / *.rudanet.pl 06.09.05, 10:40 na UŚ? na jaki kierunek? ile Ci brakowało? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arczi_86 Re: Uniwersytet Śląski - ODWOŁANIA ! IP: *.compnet.com.pl 06.09.05, 11:28 Gosiu moja nadzieja też :| bbb gratuluje ci :| A jeszcze jedno gdzie dzwonić żeby zapytać o to czy sie dostałem ?? Podajcie mi najlepiej numer telefonu ja na Filologie germańską :| :( Beczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbb Re: Uniwersytet Śląski - ODWOŁANIA ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 11:35 na biologię, brakowało mi 1 ptk. arczi_86, jeżeli masz jeszczę decyzję którą dostałeś pocztą (tą o nieprzyjęciu) to tam powinien być nr. telefonu na który powinieneś zadzwonić. KJażdy wydział ma chyba inny numer. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KASKA Re: Uniwersytet Śląski - ODWOŁANIA ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 14:19 CZY KTOS WIE KIEDY BEDA ROZPATRZONE ODWOŁANIA Z KIERUNKU POLITOLOGIA????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
kaja86 Re: Uniwersytet Śląski - ODWOŁANIA ! 07.09.05, 14:23 Podobno lista wisi na wydziale. Odpowiedz Link Zgłoś
kaja86 Re: Uniwersytet Śląski - ODWOŁANIA ! 07.09.05, 14:26 i podobno przyjeli 20parę osób i chyba liczyla się tylko ilośc punktów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arczi_86 Re: Uniwersytet Śląski - ODWOŁANIA ! IP: *.compnet.com.pl 07.09.05, 15:54 Hej ja mam pytanko po I-sze czy jak sie nie dostałem otrzymam od nich list?? Po II-gie czy można się odwoływać raz jeszcze ??:> Po III-ie :P Czy ktoś wie ile osób zostało przyjętych na Niemiecki na Kul. i Lit. krajów niemieckiego obszaru językowego?? Odpowiedz Link Zgłoś
kaja86 Re: Uniwersytet Śląski - ODWOŁANIA ! 07.09.05, 16:01 list powinienes dostac, bo to chyba wszystkim wysyłaja. Chyba można odwołac się jeszcze raz, czasami ludzie dostaja się np po drugim czy trzecim odwołaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arczi_86 Re: Uniwersytet Śląski - ODWOŁANIA ! IP: *.compnet.com.pl 07.09.05, 20:16 Ej a nie jest to moze tak ze narazie mi nie posłali listu bowiem czekają aż sie moze jeszcze zwolnia miejsca od tych co sie teraz podostawali i znowu będą wybierać nowych ??:> Czy jakoś tak?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: Uniwersytet Śląski - ODWOŁANIA ! IP: *.ssnet.pl 07.09.05, 22:54 ja nie wiem, ale chyba od razu wysyłają. Odpowiedz Link Zgłoś
majaodgucia Re: Uniwersytet Śląski - ODWOŁANIA ! 06.09.05, 11:34 Arczi zadzwoń do działu nauczania - nr telefonu jest na stronie UŚ - oni udzielają takich informacji.Ja już mam dosyć czekania , dzwonienia , a moja kobieca intuicja mówi że guzik z tego będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Uniwersytet Śląski - ODWOŁANIA ! IP: *.sedziszow.com / 82.160.41.* 06.09.05, 11:47 ja cały czas dzwonie na mój wydział do dziekanatu i nikt nie odbiera:( moja nadzieja zgasła:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: Uniwersytet Śląski - ODWOŁANIA ! IP: *.cache.iB3.rudanet.com / *.rudanet.pl 06.09.05, 12:02 Poczekaj na decyzje. Listowna, internetowa, telefoniczna... trzeba wierzyć:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Uniwersytet Śląski - ODWOŁANIA ! IP: *.sedziszow.com / 82.160.41.* 06.09.05, 12:12 wiara czyni cuda albo nadzieja matką głupich :p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arczi_86 Re: Uniwersytet Śląski - ODWOŁANIA ! IP: *.compnet.com.pl 06.09.05, 12:29 Ide dzwonić ..... TRZYMAJCIE KCIUKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arczi_86 Re: Uniwersytet Śląski - ODWOŁANIA ! IP: *.compnet.com.pl 06.09.05, 12:36 No i NIESTETY nie dostałem się na NIEMIECKI :( Beczy Dzwoniłem :( A jednak .... :| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Uniwersytet Śląski - ODWOŁANIA ! IP: *.sedziszow.com / 82.160.41.* 06.09.05, 12:59 > No i NIESTETY nie dostałem się na NIEMIECKI :( Beczy Dzwoniłem :( A > jednak .... :| przykro mi Arczi:(:(:(:( <głaszcze> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbb Re: Uniwersytet Śląski - ODWOŁANIA ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 12:59 arcz_86 przykro mi :(, a ile Tobie brakowało punktów?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dobrodziej Re: Uniwersytet Śląski - ODWOŁANIA ! IP: *.kg.net.pl / *.kg.net.pl 06.09.05, 13:16 arczi to znajdz sobie studium policealne, na studia sprobujesz za rok.Nie maz sie, chlopaki nie placza ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arczi_86 Re: Uniwersytet Śląski - ODWOŁANIA ! IP: *.compnet.com.pl 06.09.05, 13:26 I tak w sobote juz zaczynam tydzien zerowy na Wyższej Szkole Bankowej w Chorzowie na zaocznej Politologi tak że nie ma źle a za rok na bank sproboje ponownie :] Mam nadzieje że bedzie dobrze bo dobrze być musi :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anubis Re: Uniwersytet Śląski - ODWOŁANIA ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 14:00 Wlasnie, nie płacz. Żołnierz nie płacze. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arczi_86 Re: Uniwersytet Śląski - ODWOŁANIA ! IP: *.compnet.com.pl 06.09.05, 15:10 Nie strasz mnie wojem :P Ja juz mam dokument ze jestem studentem i na rok odroczenie od służby ale zastanawiam się czy nie załatwić sobie jeszcze w trakcie tych studiów SŁUŻBY ZASTEPCZEJ :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddd Re: Uniwersytet Śląski - ODWOŁANIA ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 17:42 a czy te listy bedą na necie?? ma ktos moze juz linka?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sh Re: Uniwersytet Śląski - ODWOŁANIA ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 16:07 Kiedy będą wyniki odwołań na informatyke S-c? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Uniwersytet Śląski - ODWOŁANIA ! IP: *.sedziszow.com / 82.160.41.* 06.09.05, 16:25 Arczi dzwonilam na mój wydział- u mnie też porażka....:( a więc czeka mnie AE w Krakowie-zaoczne:) Odpowiedz Link Zgłoś
wojcik2000 Re: Uniwersytet Śląski - ODWOŁANIA ! 06.09.05, 16:32 a wie ktos cos o tym jak wyglada sytulacja na politoligii ? Odpowiedz Link Zgłoś
majaodgucia do Gosia 06.09.05, 17:07 Gosia a na co składałaś odwołanie ? I czy myśłisz że liczyło się miejsce pod kreską czy Osobiste względy? Nie łam się - będzie dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxx Re: do Gosia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 17:31 liczy się tylko i wyłącznie miejsce pod kreską. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re: do Gosia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 17:43 a czy te listy beda na necie?? ma ktos juz moze linka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: do Majiodgucia:) IP: *.sedziszow.com / 82.160.41.* 06.09.05, 17:44 Ja składałam na zarządzanie i marketing. Brakło mi 0,67 punkta Hmm sama nie wiem ale wydaje mi sie że byli poprostu lepsi ode mnie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arczi_86 Re: do Majiodgucia:) IP: *.compnet.com.pl 06.09.05, 18:12 No to Gosiu wspołczuje wiem co czujesz :| Ja tez jestem juz ZAOCZNIAKIEM politologii aha ale jeszcze jednak jest taka głupia nadzieja masz ją tez ?? Ja dopiero uwirze jak zobacze list to wtedy bede spokojny :|Ale gadam wam listy narazie dostali tylko ci co się dostali reszta dostanie pozniej a reszta SIE NIE DOSTAŁA :| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza arczi 86 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 21:02 a tak z czystej ciekawosci ile miales pkt z niemca ?? i jaki był prog na germe na US Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arczi_86 Re: arczi 86 IP: *.compnet.com.pl 06.09.05, 23:11 Prog był 46 ja miałem coś około 39/41 :( Tak szczerze mniej nie miałem moze więcej o pkt ale chyba przyjęli tylko tych co im 1 pkt brakowało :| Odpowiedz Link Zgłoś
majaodgucia Re: Uniwersytet Śląski - ODWOŁANIA ! 07.09.05, 09:25 Dziasiaj tam mam dzwonić - więc dla rozładowania napięcia - ale by były jaja gdyby okazało się że moje odwołanie wogóle nie dotarło bo wysałam pocztą ( tfu...):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arczi_86 Re: Uniwersytet Śląski - ODWOŁANIA ! IP: *.compnet.com.pl 07.09.05, 09:32 majaodgucia POWODZENIA moze tobie sie uda :* Odpowiedz Link Zgłoś
majaodgucia Re: Uniwersytet Śląski - ODWOŁANIA ! 07.09.05, 10:28 No kutwa - jeszcze nie rozpatrzone - dopiero 10 tego września.Ja tu nie wytrzymam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arczi_86 Re: Uniwersytet Śląski - ODWOŁANIA ! IP: *.compnet.com.pl 07.09.05, 15:55 Hej ja mam pytanko po I-sze czy jak sie nie dostałem otrzymam od nich list?? Po II-gie czy można się odwoływać raz jeszcze ??:> Po III-ie :P Czy ktoś wie ile osób zostało przyjętych na Niemiecki na Kul. i Lit. krajów niemieckiego obszaru językowego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dobrodziej Re: Uniwersytet Śląski - ODWOŁANIA ! IP: *.kg.net.pl / *.kg.net.pl 07.09.05, 21:33 Arczi odpusc juz se to, niepotrzebne nerwy, troche glupio ze chcesz rok przesiedziec wydajac wcale niemale pieniadze Odpowiedz Link Zgłoś
nelkaa Są wyniki odwołań na stronce?? 08.09.05, 13:04 jest tak to prosilabym o linka... Odpowiedz Link Zgłoś
majaodgucia Re: Uniwersytet Śląski - ODWOŁANIA ! 12.09.05, 14:17 Wiadomo już co z Pedagogiką? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: Uniwersytet Śląski - ODWOŁANIA ! IP: *.cache.iB3.rudanet.com / *.rudanet.pl 13.09.05, 08:50 A z filozofią? kiedy? :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: Uniwersytet Śląski - ODWOŁANIA ! IP: *.cache.iB3.rudanet.com / *.rudanet.pl 13.09.05, 11:16 Podobno wyniki już są. Spodziewaj się listu 15.09. phorum.us.edu.pl/list.php?f=6 Odpowiedz Link Zgłoś
majaodgucia Re: Uniwersytet Śląski - ODWOŁANIA ! 13.09.05, 12:32 DOSTAŁAM SIĘ!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: Uniwersytet Śląski - ODWOŁANIA ! IP: *.cache.iB3.rudanet.com / *.rudanet.pl 13.09.05, 13:17 Gratuluje. Wiesz moze co z ta filozofia? Dzwonilas czy dostalas list? Ile Ci brakowalo? Odpowiedz Link Zgłoś
majaodgucia Re: Uniwersytet Śląski - ODWOŁANIA ! 13.09.05, 14:51 Dzięki.Dzwoniłam - kobita powiedziała że list dostanę na dniach z info co mam im przywieźć itd.Odwołania rozpatrzone są już na wszystkie kierunki(chyba).A byłam pierwsza pod kreską - ale na pedagogikę nie wiem czym się kierowali bo moja kumpela zdawała na magisterskie i była coś 9 pod kreską, a zrezygnowało więcej niż 9 osób a się nie dostała.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: Uniwersytet Śląski - ODWOŁANIA ! IP: *.cache.iB3.rudanet.com / *.rudanet.pl 15.09.05, 09:04 czy ktos wie, co z filozofią? Odpowiedz Link Zgłoś
majaodgucia Re: Uniwersytet Śląski - ODWOŁANIA ! 15.09.05, 10:05 359 - 16 - 22 zadzwon to ci powiedzą co z filozofią :) Odpowiedz Link Zgłoś