pakmal 23.09.05, 14:28 Kto che zaproszenie do grona? Dziś rozdają poprawiającym maturę za darmo! Piszcie na adres pakmal@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pakmal Re: GRONO.NET 23.09.05, 17:57 Naprawdę nie wiecie? Tysiące młodych ludzi już z tego korzysta. Można znaleźć znajomych, których się dawno nie widziało, można stworzyć swoje grono znajomych i dyskutować na gronach tematycznych, dokładnie wiedząc z kim sie dyskutuje. Oczywiście jest to wszystko za darmo w internecie. Strona www.grono.net , ale trzeba odebrać od kogoś zaproszenie. Bez tego nikt nie ma tam prawa wstępu. Trzeba się zalogować, ale najpierw ktoś musi was tam zaprosić. Jak chcecie spróbować to dajcie mi swoje e-maile. Wydaje mi się, że im wiecej jest osób tym prawdopodobioeństwo spotkania znajomych jest wieksze. Odpowiedz Link Zgłoś
oxy_gen_86 Re: GRONO.NET 23.09.05, 18:15 To ja chcę! jeśli mozna to ja proszę na maila gazetowego. Zobaczymy co to takiego:P Z gory dzieki:) Odpowiedz Link Zgłoś
pakmal Re: GRONO.NET 23.09.05, 20:38 już jest wysłane, napisz czy grono ci sie podoba Odpowiedz Link Zgłoś
kilam Re: GRONO.NET 23.09.05, 21:19 ja też poprosiłbym na maila gazetowego. Z góry dzięki!! Czekałem na to od dawna!! Odpowiedz Link Zgłoś
elvis1986 Re: GRONO.NET 23.09.05, 21:35 No to ja tez nie bede sie wyroznial i poprosze na maila gazetowego. Z gory dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś
maja86g Re: GRONO.NET 24.09.05, 03:16 jak możesz to ja też na gazetowego poproszę. z góry dziękuję:) Odpowiedz Link Zgłoś
pakmal Re: GRONO.NET 24.09.05, 08:06 Wysłałam. U mnie na Gronie widzę, że 2 osoby nie odebrały zaproszeń, informuję, że jak nie odbierzecie w najbliższym czasie,czyli nie zarejestrujecie się, to wam przepadnie i stracicie te możliwość, a jak wiecie, to bardzo rzadko ktoś rozdaje zaproszenia do tego. Odpowiedz Link Zgłoś
oxy_gen_86 Re: GRONO.NET 24.09.05, 11:58 Fajnie, że w ogóle moge sie zalogować:/ Odpowiedz Link Zgłoś
ana7777 Re: GRONO.NET 24.09.05, 22:12 też bym poprosiła i też na gazetowego dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
pakmal Re: GRONO.NET 25.09.05, 16:39 Nie wiem, dlaczego nie możesz się zalogować, ale poprosiłam koleżankę i ona wyśle ci tez zaproszenie. Może wtedy uda ci sie zalogować. Odpowiedz Link Zgłoś
oxy_gen_86 Re: GRONO.NET 25.09.05, 21:24 Wielkie dzieki za ponowne zaproszenie. Moze teraz sie uda... Odpowiedz Link Zgłoś
nef_86 Re: GRONO.NET 29.04.06, 20:33 a to co jakies konkursy zrobili z bonusami za to rozdawanie zaproszen?o.O jestem od dawna w tym gronie i jakos szkoda mi czasu na poziom wypowiedzi tamtejszych ludzi(moga byc wyjatki) Odpowiedz Link Zgłoś
myrtana Re: GRONO.NET 25.09.05, 09:16 Ja też bardzo ładnie proszę :)) i dziękuję z górki! Odpowiedz Link Zgłoś
ja_tylko_poprawiam_mature Re: GRONO.NET 25.09.05, 18:23 A mógłbyś wysłać mi zaproszenie? Brat mi coś o tym mówił, a chciałbym przekonać sie osobiście o co w tym wszystkim chodzi? Będę wdzięczny. :) dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
allllaa Re: GRONO.NET 25.09.05, 20:07 sorki za taki pytanie glupie ale czy jesli sie zarejetrowalam to mam tu swoje konto? tak jestem niekumata bo wszyscy piszecie zeby zaproszczenia wysylac na wasze konca A nikt ich nie podaje Odpowiedz Link Zgłoś
oxy_gen_86 Re: GRONO.NET 25.09.05, 21:21 A pytaj:) Jesli zarejestrowalas na forum to automatycznie otrzymujesz maila (wlasne konto). Aby miec do niego dostep musisz sie zalogowac a potem kliknac na swoj nik i juz. Niezbyt logicznie wytlumaczone ale mam nadziej, ze sie polapiesz. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
oxy_gen_86 Re: GRONO.NET 25.09.05, 21:28 Udalo sie!!! :)) Hmm... a gdzie moge znalezc info. na temat uslug platnych? Odpowiedz Link Zgłoś
pakmal Re: GRONO.NET 26.09.05, 08:13 Nie słyszałam, żeby na gronie były jakieś płatne usługi.. Odpowiedz Link Zgłoś
allllaa Re: GRONO.NET 26.09.05, 14:26 nadla trrcoche nie kapuje tzn kapuje tylko ja sie loguje to mi sie nie wyslietla moja skrzynka O co chodzi? np. jak bym chciala odebrac wiadomosc to co mam zrobic? Odpowiedz Link Zgłoś
oxy_gen_86 Re: GRONO.NET 26.09.05, 15:46 wchodzisz np. na odpowiedz powyzej (Twoja) i klikasz "czarny" nik (Twoj oczywiscie)... i jestes w skrzynce:) Odpowiedz Link Zgłoś
allllaa Re: GRONO.NET 27.09.05, 15:56 ok rozumie dzieki to teraz pytanie takie jak wasze:)Moglabym dostac zaproszenie do tego grona?:) Odpowiedz Link Zgłoś
motylek_86 Re: GRONO.NET 27.09.05, 18:49 no to w takim razie ja tez poproszę o zaproszenie na maila: liliana86@interia.pl :) Z gory dzieki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
allllaa Re: GRONO.NET 28.09.05, 15:21 nadal nie widze mojego konta:( moglabym wiec dostac to zaproszenie na adres alicjat@op.pl z gory dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
reszelka33 Re: GRONO.NET 30.04.06, 17:17 ja tez prosz o zaproszenie reszelka3@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
dzieweczka_z_laseczka Re: GRONO.NET 30.04.06, 02:20 bezser...,chyba grono nie jest po to,żeby dawać zaproszenie każdemu,kto się napatoczy...;/(ale pewnie chodzi o to,żeby zebrać jak największą ilość znajomych) eh....ludzie ludzie... Odpowiedz Link Zgłoś