szpinakk 15.10.05, 11:54 Czy ktoś z Was może polecić jakieś kursy przedmaturalne we Wrocku - przeglądałam trochę sieć, ale trudno ocenić co jest sensowne a co tylko stratą pieniędzy. Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anka Re: kursy przedmaturalne - Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.05, 01:48 ja chodzilam na teczowa, matma beznadziejna traktuja ludzi jak glabow (zreszta takich mialam w grupie), natomiast wos i historia w porzadku. zalezy na kogo trafisz. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: kursy przedmaturalne - Wrocław IP: *.univ.szczecin.pl 05.11.05, 09:33 Jeżeli chcecie się lepiej przygotować szczególnie z wosu i historii POLECAM - a już jeżeli chcecie isc na 1 z tych kierunków to już całkiem :):):) zobacz komentarze! allegro.pl/show_item.php?item=71061315 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: kursy przedmaturalne - Wrocław IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.11.05, 12:17 ja też chodziłam na kursy na Tęczowa( były organizowane przez Regiolnalny Ośrodek Edukacji)...BYŁAM BARDZO ZADOWOLONA.... kursy to przede wszystkim regularne powtórki, co jest chyba najważniejsze w przygotowaniech do maturki:) chodziłam na chemię, biologię i fizykę....wszystkie przedmioty wykładane były na bardzo wysokim pozoimie, robiliśmy dużo zadań typu maturalnego.... nio, i udało się : od tego roku jestem studentką I roku wydziału lekarskiego we Wrocławiu:))) Odpowiedz Link Zgłoś