Gość: arbok IP: *.acn.waw.pl 24.09.02, 23:56 KOREPETYCJE DO BIOLOGII, FIZYKI i CHEMII POTRZEBUJE Z DOBRYMI WYKLADOWCAMI KTORZY PRZYGOTUJA MNIE DO EGZAMINU NA AKADEMIE MEDYCZNA. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jakema Re: POTRZEBNI KOREPETYTORZY Z B, CH i F 26.09.02, 17:37 hehehe :D a nie lepiej samemu sie zabrac do pracy? a jezeli masz tak duzo forsy, to sproboj isc na kurs, moze sikory. w warzsawie mnostwo tego jest.ja przykladowo mieszkam pod szczecinem i musze uczyc sie sama, chciaz sa jedne kursy na mojej am. jesli chcesz o czyms porozmawiac, to mail to jakema@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonofagun Re: POTRZEBNI KOREPETYTORZY Z B, CH i F IP: *.acn.waw.pl 26.09.02, 19:47 a co jak nie rozumiem termodynamiki i kinematyki chemicznej albo dynamiki ciala stalego? w zadnym podreczniku tego nie ma... ze o biologii nie wspomne...trafilem w testach pytanie o sposob wykrywania tluszczowcow-nie mialem pojecia, a okazalo sie ze potrzebne sa ziarna racznika i Sudan III lub Sudan IV i skad ja niby mialem to wiedziec??? zawzialem sie i znalazlem skad pochodzi ta informacja. w podreczniku do 1 klasy, w dziale doswiadczenia (ktorego raczej ktos kto nie ma mikrospoku omija). z kolei na pytanie o fitoncydy odpowiedz rowniez znalazlem malutkim druczkiem w doswiadczeniach...nie chce czegos ominac a doswiadczony korepetytor pomoze mi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakema Re: POTRZEBNI KOREPETYTORZY Z B, CH i F IP: *.stargard.sdi.tpnet.pl 09.10.02, 20:55 no widzisz sam znalazles odpowiedz na nurtujace cie pytania,oznacza to ze sam tez sie mozesz przygotowac,chociaz to bedzie o wiele trudniejsze niz przy korkach. chodzi o setki testow na ktorych bedziesz cwiczyl. zycze powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalleah Re: POTRZEBNI KOREPETYTORZY Z B, CH i F IP: *.acn.waw.pl 28.12.02, 00:44 Kurs sikory...b fajny....ponad 1000 za jeden przedmiot...a jak porownywalam z kolezanka z tego kursu....maja to samo co na kursie na sggw jest za 450... Acha kursy na AM zaczynaja sie juz w 3- ej klasie... Odpowiedz Link Zgłoś