Dodaj do ulubionych

Dojazd na mature PKP

19.12.05, 09:51
My jako społeczność Żmigrodzka (a dokładniej maturzyści) czujemy sie
pokrzywdzeni brakiem alternatywnego dojazdu na nasza pródną mature. Z powodu
opóźnienia pociągów o ok. 180min (na chwilę obecną) nie mamy możliwości
sprawdzenia swojej wiedzy. Nie dość, że po zmianach w rozkładzie jazdy z dn.
11.12.2005 zabrano nam pociągi to jeszcze te, które są spóźniają się, a
uczniowie z okolicznych wiosek są w jeszcze gorszej sytuacji, ponieważ pociągi
na ich stacjach w ogóle nie zatrzymują się.
Obserwuj wątek
    • Gość: em Re: Dojazd na mature PKP IP: *.gigabit.net.pl / *.gigabit.net.pl 19.12.05, 11:22
      tak właśnie! to jest prawdziwy skandal!!! przez to nie napisze matury ;( ;( ;(
      • Gość: xXx Re: Dojazd na mature PKP IP: *.zmigrod.jarsat.pl 19.12.05, 16:10
        A również zgadzam się bo też nie dojechałem przez PKP i straciłem pieniądze
        wydane na arkusz maturalny :/
        • nomanda Re: Dojazd na mature PKP 19.12.05, 17:12
          Jakie pieniądze za jaki arkusz?! To wy musieliście jeszcze za to płacić???!!!
          Przecież to sponsoruje ministerstwo oświaty, przynajmniej tak powinno być...
          • boss_53 Re: Dojazd na mature PKP 20.12.05, 18:31
            Za te arkusze płaciliśmy 5zł przynajmniej tak było u mnie w szkole.
            • Gość: okapiaga Re: Dojazd na mature PKP IP: *.krj.com.pl / 80.51.131.* 20.12.05, 19:04
              To macie fajnie, że tylko tyle u mnie płaciło się 20 zł ale jakoś nikt zbytnio
              nie protestował.
              • Gość: blabla Re: Dojazd na mature PKP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.05, 01:17
                nieźle powariowali... a na prawdziwej maturze też macie płacić?! Przecież to
                skandal
                • boss_53 Re: Dojazd na mature PKP 25.12.05, 16:24
                  Pewnie też się będzie płacić. Ktoś musi zarobić nawet na biednych maturzystach.
    • Gość: ja Re: Dojazd na mature PKP IP: 213.158.197.* 31.12.05, 03:04
      no ja mam podobny problem...metro mi sie spoznilo o 2 minuty .... i tez o maly
      włos bym nie zdazył...ale udalo sie...matura(probna)napisana.ale zgadzam sie-
      skandal!!!
    • Gość: ja Re: Dojazd na mature PKP IP: 213.158.197.* 31.12.05, 03:06
      a jeszcze mam pytanie...ten zmigrod to w polsce w ogole???i czy to w ogole jest
      na mapie i jest tabliczka przy wjezdzie???
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka