jenny.s 24.01.06, 16:59 Jak wam poszła dzisiejsza chemia??? Uważam, że podstawowa była prosta, ale rozszerzona dziwna trochę i trudniejsza niż rok temu... A wy co sądzicie??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: a Re: chemia chemia chemia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 17:31 forum o poprawianiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kshaq Re: chemia chemia chemia IP: *.devs.futuro.pl 24.01.06, 21:48 no fakt podstawa była prosta, a na rozszerzeniu pojechali na maxa ;P no cóż jeszcze wiosna zostaje i AM wita :D Odpowiedz Link Zgłoś
madzia10002 Re: chemia chemia chemia 27.01.06, 14:30 Podstawa i rozszerzony z chemii byly proste.Fiza poszla troszku gorzej:(Mogliby sie ruszac z podawaniem odpowiedzi;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przyszla maturzyst Dylemacik ;) IP: *.stegny.2a.pl 28.01.06, 15:26 za rok chcialabym zdawac na maturze chemie, ze wzgledu na to ze moim marzeniem jest dostanie sie na kierunek studiów na który potrzeba wlasnie chemii.I to na poziomie rozrz.Problem w tym,że jestem w klasie humanistycznej i nauki tego przedmiotu zostalo mi juz tylko pół roku!!! Czy myslicie ze moglabym w rok zdazyc przyswoic sobie tak ogromny material? Jest sens próbowac? A jakie Wy mieliscie wyniki z chemii , długo sie uczyliscie do matury??Jakie oceny mieliscie z chemii w LO i jak przelozylo sie to na wasza mature? Prosze odpiszcie!!! z Góry dzieki :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m3lm4k Re: Dylemacik ;) IP: *.opticom.pl 29.01.06, 14:38 poszedlem na studia chemiczne zdajac mature z.... matematyki ;-) i nie majac rok chemii, a aktualnie nie narzekam , wiec wszystko jest wykonalne i w pelni zalezne od checi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me Cheemia;) IP: *.stegny.2a.pl 28.01.06, 15:28 jakie oceny mieliscie w LO z chemii i jak sie to przelozylo na Wasza mature? Prosze odpowiedzcie, ja mam 3 i nie wiem czy warto podjac sie zdawania jej na egzaminie... Odpowiedz Link Zgłoś
ach_ta_fiza Re: chemia chemia chemia 28.01.06, 23:10 ja przez 3 lata w LO mialam 3 z chemii...a na maturze podst.90 rozszerz.70 to chyba nie tak zle....glowa do gory oceny w szkole trzeba olac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala Re: chemia chemia chemia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 11:10 Nie warto sugerowac sie ocena na swiadectwie. Ja chemie mialam tylko 2 lata i teraz w maju bede zdawac mature z chemii. Jak sie sprezysz to sie nauczysz. Najwazniejsze to regularnie powtarzac sobie material zeby sie utrwalil. Potrzeba na to duzo czasu ale jesli zalezy ci na studiach to mysle ze nie bedzie zle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fifik64 Re: chemia chemia chemia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 12:40 Ja z chemii miałam w LO czwórki ale w życiu nie chciałabym jej zdawać. Ocena o niczym nie świadczy, materiału na sprawdzian łatwo się nauczyć, do matury to inna sprawa. Co do czasu to w tym tygodniu zmieniłam deklarację maturalną (a do matury tylko 3 miesiące!), wzięłam dodatkową historię. A więc nie martw się, masz kupę czasu! Głowa do góry!:) Odpowiedz Link Zgłoś