Dodaj do ulubionych

chemia chemia chemia

24.01.06, 16:59
Jak wam poszła dzisiejsza chemia??? Uważam, że podstawowa była prosta, ale rozszerzona dziwna trochę i trudniejsza niż rok temu...
A wy co sądzicie???
Obserwuj wątek
    • Gość: a Re: chemia chemia chemia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 17:31
      forum o poprawianiu
      • Gość: kshaq Re: chemia chemia chemia IP: *.devs.futuro.pl 24.01.06, 21:48
        no fakt podstawa była prosta, a na rozszerzeniu pojechali na maxa ;P no cóż
        jeszcze wiosna zostaje i AM wita :D
        • madzia10002 Re: chemia chemia chemia 27.01.06, 14:30
          Podstawa i rozszerzony z chemii byly proste.Fiza poszla troszku gorzej:(Mogliby
          sie ruszac z podawaniem odpowiedzi;)
    • Gość: przyszla maturzyst Dylemacik ;) IP: *.stegny.2a.pl 28.01.06, 15:26
      za rok chcialabym zdawac na maturze chemie, ze wzgledu na to ze moim marzeniem
      jest dostanie sie na kierunek studiów na który potrzeba wlasnie chemii.I to na
      poziomie rozrz.Problem w tym,że jestem w klasie humanistycznej i nauki tego
      przedmiotu zostalo mi juz tylko pół roku!!! Czy myslicie ze moglabym w rok
      zdazyc przyswoic sobie tak ogromny material? Jest sens próbowac? A jakie Wy
      mieliscie wyniki z chemii , długo sie uczyliscie do matury??Jakie oceny
      mieliscie z chemii w LO i jak przelozylo sie to na wasza mature? Prosze
      odpiszcie!!! z Góry dzieki :):):)
      • Gość: m3lm4k Re: Dylemacik ;) IP: *.opticom.pl 29.01.06, 14:38
        poszedlem na studia chemiczne zdajac mature z.... matematyki ;-) i nie majac rok
        chemii, a aktualnie nie narzekam , wiec wszystko jest wykonalne i w pelni
        zalezne od checi :)
    • Gość: me Cheemia;) IP: *.stegny.2a.pl 28.01.06, 15:28
      jakie oceny mieliscie w LO z chemii i jak sie to przelozylo na Wasza mature?
      Prosze odpowiedzcie, ja mam 3 i nie wiem czy warto podjac sie zdawania jej na
      egzaminie...
    • ach_ta_fiza Re: chemia chemia chemia 28.01.06, 23:10
      ja przez 3 lata w LO mialam 3 z chemii...a na maturze podst.90 rozszerz.70 to chyba nie tak zle....glowa do gory oceny w szkole trzeba olac...
      • Gość: mala Re: chemia chemia chemia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 11:10
        Nie warto sugerowac sie ocena na swiadectwie. Ja chemie mialam tylko 2 lata i
        teraz w maju bede zdawac mature z chemii. Jak sie sprezysz to sie nauczysz.
        Najwazniejsze to regularnie powtarzac sobie material zeby sie utrwalil.
        Potrzeba na to duzo czasu ale jesli zalezy ci na studiach to mysle ze nie
        bedzie zle.
        • Gość: fifik64 Re: chemia chemia chemia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 12:40
          Ja z chemii miałam w LO czwórki ale w życiu nie chciałabym jej zdawać. Ocena o
          niczym nie świadczy, materiału na sprawdzian łatwo się nauczyć, do matury to
          inna sprawa.
          Co do czasu to w tym tygodniu zmieniłam deklarację maturalną (a do matury tylko
          3 miesiące!), wzięłam dodatkową historię. A więc nie martw się, masz kupę czasu!
          Głowa do góry!:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka