Dodaj do ulubionych

>>>>> uwaga!!! chodzi o GeOgRaFiĘ i studia!!! <

01.03.06, 11:32
drodzy forumowicze :) zwracam sie do was w sprawie najwyższej wagi :) otóż chciałam sie dowiedziec na jaki interesujacy kierunek mozna isc majac zdana geografie na poz podst i rozszerz, oczywiscie do tego polski i jezyk obcy (angielski). nie chce by jakas nauczycielka gegry w szkole :P o to to nie :P wiec piszcie miasto i kierunek jak cos wiecie :) oczywiscie sama gegra zeby byla wymagana, bez np maty czy histy :) licze na was i na wasza pomoc, z góry dzięx wszyskim zyczliwym :)pa!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: animula UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 12:11
      Ja polecam UAM Poznań to stronka gdzie znajdziesz duuzo informacji o wszytskich
      kierunkach geograficznych geoinfo.amu.edu.pl/wngig/default.htm

jak sama zobaczysz jest tam nie tylko sama geografia ale tez wiele innych
      ciekawych kierunkow

Osobiscie polecam GEOINFORMACJE, ktorej jestem studentka. Ale sama przeczytaj i
      zdecyduj:) P.S.Jest tam cos wspomniane o matmie fizyce itd. ale to jest brane
      jako przedmiot drugorzedny ja zdawalam tylko geografie i tez sie dostalam:)
      Powodzenia
      • Gość: Jul Re: UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 13:40
        A ciezko jest tam na tej geoinformacji?? Jest tam tez informa i matma:/ bleee
        • Gość: animula Re: UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 18:50
          ano jest jest bez tego ani rusz:) ale ja orłem w matmie nie jestem tym bardziej
          w informatyce i dalam rade zreszta jak niemalze wszyscy:))
          sadze ze ciekawe rzeczy i tak naprawde geograficzne zaczynaja sie na 2-3 roku:)
          ja skonczylam klase humanistyczna a jednak nie bylo tak okropnie
          Pozdrawiam wszytskich MATÓŻYSTUF
      • efa333 Re: UAM 02.03.06, 20:41
        aaa i ile punktow trzeba miec bylo z geografii w tamtym roku?:)
        • Gość: animula Re: UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 09:20
          za bardzo nie wiem bo nie podawali takiej listy z punktami ale konkurencja
          rzeczywiscie spora podobno 10 osob na miejsce
          Ale na roku sa tez ludzie ktorzy dostali sie z odwolania
          Moje 94 i 90 wystarczylo zeby dostac sie w pierwszym rzucie ale nizsze wyniki
          na pewno tez byly wiec spoko:)
    • Gość: Jul Re: >>>>> uwaga!!! chodzi o G IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 13:26
      W Poznaniu napewno UAM,AWF i AE (turystyka i rekreacja)
      • ancyk86 Re: >>>>> uwaga!!! chodzi o G 01.03.06, 13:42
        wlasnie super zeby tylko gegre brali pod uwage a nie jeszce n mate czy cos innego :P piszcie dalej inne propozycje ciekawe ;)
        • efa333 Geoinformacja 02.03.06, 20:36
          zaintersowala mnie ta geoinformacja czy ze slabymi podtsawami matmy da sie rade?:)
          • Gość: animula Re: Geoinformacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 09:17
            wiec powiem krotko ja w liceum bylam w klasie humanistycznej a egzamin zdalam:)
            wykladowca jest spoko wiec z matma raczej nie ma problemow bedzie trzeba
            opanowac calki, macierze ale to tylko tak okropnie brzmi:)
            Pozdrawiam
            Jesli jestes naprawde zainteresowana to pisz na moje gg:1470202
            • Gość: franek Re: Geoinformacja IP: *.vlan.euronet.net.pl 06.03.06, 18:01
              poszcie dalej propozycje:):) i nie tylko poznan!!
    • ancyk86 Re: >>>>> uwaga!!! chodzi o G 08.03.06, 11:41
      ludu kochany a w olsztynie czy np.bialystok?? moze ktos studiuje Z&M na pol biał. i czy na ten kierunek mozna z geografia bo na stronce nie jes precyzyjnie napisane :/ wiec czekam dalej na info :) z gory dziex :)
      • Gość: sokol Szkoly w Krk IP: *.rol.ar.krakow.pl 09.03.06, 11:29
        Turystyka i rekreacja -AWF Krakow -geo pp + pr(opcjonalnie) + sprawnosciowka na
        50 m basen styl dowolny no i jezyk. Zarzadzanie i marketing -Akademia Rolnicza
        polski pp + geo pp+pr +jezyk pp + pr . POZDRAWIAM
        • Gość: gigi Re: Szkoly w Krk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.06, 19:58
          turystyka i rekreacja sggw w wawie -tylko gegra i język
          • Gość: jacek Re: Szkoly w Krk IP: *.vlan.euronet.net.pl 16.03.06, 19:33
            dzieki :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka