Dodaj do ulubionych

Wkurzylam sie!!!!

01.03.06, 13:03
Tym wos'em. Myslalam, ze bedzie troche lepiej a tu porazka:/

Przez ta cholerna mature (czekanie za wynikami, zlozenie deklaracji itd.)
musialam wyjazd odlozyc. Bo jak w takiej sytuacji odpoczywac?

PS. W tym watku mozecie wyleac swoje frustracje, wrzeszczec, drapac,
gryzc...robic wszystko co pozwoli wyladowac zegatywne emocje!;P
Obserwuj wątek
    • ach_ta_fiza Re: Wkurzylam sie!!!! 01.03.06, 13:07
      jak spotkam ministra edukacji to go w izolatce zamkne z arkuszem matury z fizy niech rozwiazuje...do skutku...czyli na 100%...wspaniałomyslnie dam mu na to 5 lat!!!
      • oxy_gen_86 Re: Wkurzylam sie!!!! 01.03.06, 13:09
        Zamknij!!!
        I daj mu wszystkie arkusze - nie tylko fize!!!

;))
    • mueca Re: Wkurzylam sie!!!! 01.03.06, 13:08
      oh, to watek dla mnie. bo chyba tylko ja właściwie nic nie poprawiłam.
      wkurwiłam się strasznie tymi wynikami, i szczerze mówiąc to ja w nie nie
      wierzę. wczoraj policzyłam sobie punkty i nijak nie wychodzą mi takie wyniki
      jak mi napisali. złożyłam juz podanie w oke o wgląd do prac, ale i tak chuj, bo
      egzaminatorzy są nieomylni.
      • ach_ta_fiza Re: Wkurzylam sie!!!! 01.03.06, 13:10
        ja też sobie policzylam 5 pkt wiecej...a 5 pkt to 10% !!!
        • mueca Re: Wkurzylam sie!!!! 01.03.06, 13:13
          mi np z wosu z samego testu wychodzi ok 70 pkt, a wypracowanie mam bardzo
          zgodne z kluczem. wynik: 70. wogóle to trochę dziwne jest, że wyniki
          rozszerzone mam dokładnie takie same jak w sesji wiosennej, a z historii jestem
          pewna że powinnam miec dużo więcej.
        • oxy_gen_86 Re: Wkurzylam sie!!!! 01.03.06, 13:14
          OO ranyyy jacy oszusci!! Zabieram sie za sprawdzanie!;))
    • ach_ta_fiza Re: Wkurzylam sie!!!! 01.03.06, 13:16
      ALE MNIE TERAZ OSWIECIŁO!!! ja wiem czemu egzaminatorzy nam wyniki zanirzaja!!!! bo chca miec prace w maju a wiadomo jeden arkusz to dodatkowa kasa!wiec pozanizali zeby ludzie sie znowu poprawiali!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • kiniusiowy Re: Wkurzylam sie!!!! 01.03.06, 13:51
        hmmmm pewnie tak ;)

..................NIE DAMY SIE .........................
    • niepewna_ana7777 Re: Wkurzylam sie!!!! 01.03.06, 14:43
      hm..musze zobaczyc ta chemie. wierzyc sie nie chce!@
      • 21martiii Re: Wkurzylam sie!!!! 01.03.06, 15:08
        A co ja mam powiedziec?

"Jeśli zdający przystąpił do egzaminu maturalnego w sesji zimowej w
        roku szkolnym 2005/2006 ma prawo złożyć deklarację, nie później niż do dnia 15
        marca 2006 r. "

Dziś dyrektor mojej wspaniałej szkoły powiedział,że już za późno na składanie
        deklaracji do sesji wiosennej br. Nie chciał nawet mnie wysłuchac, że jest tak
        a nie inaczej :/ I co teraz. Jak to jest... Mam prawo złożyc, a nie moge :[ Co
        to za ludzie!!!!!
        • posypka Re: Wkurzylam sie!!!! 01.03.06, 16:07
          Wydrukuj ten przepis i podsuń mu pod NOS! a jak biedny kłopoty ze wzrokiem ma
          to trzeba mu "pomóc"!!
          No co za ludzie ,ja to bym takiemu nie darowała..
        • lupus86 Re: Wkurzylam sie!!!! 01.03.06, 16:23
          Nie miał prawa Ci tak powiedzieć! Drukuj deklaracje i składaj, a jak nie
          przyjmie, to dzwoń do oke lub ministerstwa!
          • reszelka33 Re: Wkurzylam sie!!!! 01.03.06, 18:03
            na jakiej stroniee jest deklaracja?bo jest ich kilka wersji nie iwem ktora jest
            wlasciwa...
            • oxy_gen_86 Re: Wkurzylam sie!!!! 01.03.06, 18:20
              Reszelka ja dzisiaj podalam link do strony z linkami ale nieststy nie pamietam,
              ktory to watek. Poszukaj. Tylko musisz wkleic sama link bo sie nie wyswietla -
              ale strona z deklaracjami jest dobra
              • reszelka33 Re: Wkurzylam sie!!!! 01.03.06, 18:31
                ok ,poszukam,dzieki;)
                • oxy_gen_86 Znalazlas? Jesli nie to podam Ci link:) 01.03.06, 18:50
                  • reszelka33 Re: Znalazlas? Jesli nie to podam Ci link:) 01.03.06, 18:59
                    znalazlam:) juz ja mialam,ale na stronie cke jest jeszcze inna wersja "delaracje
                    skladam raz kolejny" -takjest tam napisane.i napisan jest ze to na rok 2006/;2007
                    • oxy_gen_86 Re: Znalazlas? Jesli nie to podam Ci link:) 01.03.06, 19:12
                      to mozesz podac ta Twoja?:)
                      • oxy_gen_86 Re: Znalazlas? Jesli nie to podam Ci link:) 01.03.06, 19:14
                        Reszelka mam jeszcze pyatnie: jak ja drukujesz? Przeciez tak obustronnie to
                        chyba nie da rady, nie?
                        • reszelka33 Re: Znalazlas? Jesli nie to podam Ci link:) 01.03.06, 19:37
                          zaraz poszukam na stronie cke,ja drukuje obustronnie,najpierw na jednej
                          stronie,potem przekladam kartke i na drugiej:P
                        • reszelka33 Re: Znalazlas? Jesli nie to podam Ci link:) 01.03.06, 19:39
                          www.cke.edu.pl/images/stories/Procedury2006/zal_1b.pdf
                          • oxy_gen_86 Re: Znalazlas? Jesli nie to podam Ci link:) 01.03.06, 23:03
                            Reszelka aaaahaaa. To tak tez sie da?;) Hehe ale ja goopia jestem;P
        • thornfully Re: Wkurzylam sie!!!! 01.03.06, 19:45
          hehe mój też tak powiedział to go wyśmiałam:D
    • violatress Re: Wkurzylam sie!!!! 01.03.06, 23:09
      No dobra
      w sumie, jak patrzylam na klucz z polskiego, to bylam, praktycznie pewna 80%, a
      tu wyszlo 70. No trudno:(. Mamy jeszcze niepowtarzalna szanse w maju, oto moj
      wniosek:

proponuje teraz kilka dni dla siebie, spedzic je z chlopakami i przyjaciomi,
      wydac kupe kasy bez sensu, odstresowac sie i zrelaksowac, a potem zaczac sie
      BEZWZGLEDNIE UCZYC. Nie 2-3 godziny dziennie, nie tydzien przed WOSem. Tylko
      normalnie, odbebniac te 5-8 godzin, traktowac to jak prace, koniecznosc, a nie
      jako "ewentualnosc, bo i tak nie mam co robic". To nasza ostatnia szansa. I
      bedzie dobrze, pokarzemy tym gowniarzom (hihihi) na co stac rocznik 86 i
      wykosimy ich przy rekrutacji!!!!!

a kto sie nie zastosuje, ten dostaje kopa z glana:P, albo przynajmniej nie wolno
      mu pozniej beczec, ze "mu nie poszlo":D. TOTALNA MOBILIZACJA. Amen.
      • oxy_gen_86 Re: Wkurzylam sie!!!! 01.03.06, 23:18
        Hehe Violatress a potem rocznik "gowniarzy" bedzie sie tlumaczyl, ze nie
        dostali sie przez NAS!! Bo mielismy szanse az w 3 podejsciach!;)))

Poczekajmy jeszcze troche. W lipcu na watku Matura bedzie az wrzalo;P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka