Dodaj do ulubionych

WAŻNE!!! petycja do cke

• asiula_w Re: WAŻNE!!! petycja do cke 07.05.06, 11:45
      przearazajace jest to ze niektorzy popieraja to co zrobila komisja. GDYBY
      POINFORMOWALI WSZYTSKICH PRZED EGZAMINEM TO BYLOBY TO W PORZADKU A POZA TYM NIKT
      W TAKIEJ SYTUACJI NIE OSMIELILBY SIE SCIAGAC I BYLOBY OK. ja tez popieram ten
      wniosek.
      • Gość: technik Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 11:46
        Poinformowali, w informatorze, że praca niesamodzielna równa sie unieważnienie.
        Tak że i bez petycji unieważnią tym ściągającym, nie muszą o to walczyć:))
        • gagatka_gagatka Re: WAŻNE!!! petycja do cke 07.05.06, 11:52
          Unieważnią też tym, od których ściągano. Bo nie sądzę, by ktoś w CKE bawił się
          w dociekanie czyja wersja była pierwsza. I dobrze.
          • Gość: technik Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 11:55
            Nie. Grupy własnie pozwalają to rozróżnić.Mój angilsta opowiadał o poprawianiu
            zeszłorocznym, jaki to był stres stwierdzic, że jest 5 takich samych prac - bo
            jak ustalic, kto robił sam?

A teraz to widać. Samodzielny - ma swoje odpowiedzi do swojej grupy. Ściągający
            - jego odpowiedzi do innej grupy. Proste.
      • Gość: xyz Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 11:49
        A o tym jak będą rozdawane różne grupy na sali też powinni poinformować ?! Żeby
        było wiadomo kto ma tą samą grupe i do kogo się "uśmiechnąć ??!!
      • Gość: quistiska Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.06, 15:46
        przerazajaca to tu jest aprobata sciagania i oszukiwania gdzie i na czym sie da.
        Kazdy mial w takim samym stopniu dostep do ogloszen CKE,nie bylo jakis
        komunikatow-np jestes tym a tym, wstepu na ta storne nie masz.
    • gagatka_gagatka Re: WAŻNE!!! petycja do cke 07.05.06, 11:49
      Tyle krzyku o tę petycję, a pewnie w międzyczasie ktoś już ją napisał. To ja
      poproszę o przykład tekstu, jaki chcecie tam wysłać.
      Czy ktoś z niezadowolonych byłby uprzejmy podzielić się swoim pomysłem na treść
      petycji? Bardzo proszę.
      • Gość: hanka Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 11:52
        po co? do czego Ci to wszystko, zajmij sie swoimi sprawami, i przestan byc tak
        bardzo załosna.
        • Gość: xyz Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 11:55
          Żałosna to jest postawa osoby która uczciwość uważa za coś co należy
          potępiać...stuknij się dziewczynko 3 razy w tą pustą główke wypełnioną pomysłami
          na jakżę uczciwe i godne pochwały ściąganie
          • Gość: hanka Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 11:57
            "Żałosna to jest postawa osoby która uczciwość uważa za coś co należy
            potępiać...stuknij się dziewczynko 3 razy w tą pustą główke wypełnioną pomysłami
            na jakżę uczciwe i godne pochwały ściąganie"

"pustą główke "---> a na jakiej podstawie to stwierdzasz?
            • Gość: xyz Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 11:59
              Na podstawie twoich bardzo "inteligentnych" wypocin
              • Gość: hanka Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 12:05
                no wlasnie bronisz czegos, a kiedy prosze o argumenty to podkulasz
                ogon, "uczciwy człowieku", hahah
                • Gość: xyz Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 12:10
                  Dziewczyno czy ty naprawde jestes taka glupia czy tylko taka tu odgrywasz ?? Nie
                  potrzeba argumnentow na to,ze warto byc uczciwym ..to wlasnie ja chetnie
                  poslucham arguementów które przemawiają za tym, że lepiej być nieuczciwym (ściągać)
                  • Gość: hanka Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 12:11
                    Odwracasz kota ogonem a ja nadal czekam--->ale jak widze chyba sie nie doczekam
        • gagatka_gagatka Re: WAŻNE!!! petycja do cke 07.05.06, 11:57
          Gość portalu: hanka napisał(a):

> po co? do czego Ci to wszystko,

Bo naprawdę BARDZO mnie interesuje, jakimi argumentami piszący petycję chcą
          poprzeć swoje żądania i jakie te żądania są. Mam prawo być ciekawa.

zajmij sie swoimi sprawami,

To są właśnie moje sprawy.

i przestan byc tak
          > bardzo załosna.

Haniu, będę sobie żałosna, nieczuła, uczciwa i cokolwiek zechcę, bo jest
          demokracja. Piszę posty na temat, niekoniecznie o popularnej treści, ale
          poprawną polszczyzną i nie uwłaczające niczyjej godności. Nikogo nie oceniam,
          wyrażam swoje zdanie. Za to Ty oceniasz mnie, a to nie jest tematem tego wątku.
          • Gość: hanka Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 12:02
            1. "Bo naprawdę BARDZO mnie interesuje, jakimi argumentami piszący petycję chcą
            poprzeć swoje żądania i jakie te żądania są. Mam prawo być ciekawa."
            ciekawosc to pierwszy stopien do piekła:)

2. "To są właśnie moje sprawy."
            Twoje sprawy?buahahah, o ile wiem to są sprawy maturzystów:)

3. " będę sobie żałosna, nieczuła, uczciwa i cokolwiek zechcę, bo jest
            demokracja."
            bardzo dobrze, jest demokracja wiec pozwol innym rowniez robic to co chca,
            nawet ściagac:)

4. "Nikogo nie oceniam, wyrażam swoje zdanie"
            a opinia ze ja jestem uczciwa (mowie o Tobie) a inni nieuczciwi--->toż to nie
            ocena?

• Gość: technik Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 12:05
              > a opinia ze ja jestem uczciwa (mowie o Tobie) a inni nieuczciwi--->toż to n
              > ie
              > ocena?

Nie, hanka: cos, co wynika z faktów, to wniosek, nie opinia.
              Mówię, że cos z tą logiką...:)
              • Gość: hanka Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 12:06
                z jakich faktów?czy wg Ciebie faktem jest ze sciagam? wez sie troche zastanow
                nad tym co piszesz.
            • gagatka_gagatka Re: WAŻNE!!! petycja do cke 07.05.06, 12:06
              aga_ta85, a może tak zaczniesz pisać pod swoim loginem, co? :D :D :D
              • Gość: hanka Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 12:08
                a moze jednak bede pod swoim:jako hanka:)
                • gagatka_gagatka Re: WAŻNE!!! petycja do cke 07.05.06, 12:11
                  Whatever. :D Ty po prostu uprawiasz trollowanie. A na trolla jedna rada - nie
                  karmić, sam zdechnie. W związku z tym przestaję odpisywać na twoje komentarze,
                  bo to nie ma sensu. Tłumacz to sobie jak chcesz. Nawet tak, że wygrałaś.
                  Mądrzejszy ustępuje. :D
                  • Gość: hanka Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 12:13
                    Ty sie z pewnoscia do mądrzejszych nie zaliczasz, pewnie bedziesz to sobie tak
                    tłumaczyc "ale ja mądra", haha. "nie karmić, sam zdechnie."--->wybacz ale od
                    kiedy człowiek "zdycha"?--->bez uczuciowa kobieto, zimna jak lod
              • Gość: hanka Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 12:09
                i co bo popieram to co ona pisze, to juz oznacza ze nia jestem? haha,chyba ktos
                przypisał słowa nie do tej osoby , powinno gagatka-->to swiadczy o Twojwj
                głupocie.
    • Gość: hanka WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 11:56
      Ja jestem zadowolona, ale czy z wlasnej głupoty?hmm...nie sadze aby mozna było
      byc z tego zadowolonym,ale to juz ktos taki jak Ty moze cos tak "głupiego"
      wymyslec:0
      • Gość: dddd Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.06, 12:01
        Haniu, to ze branisz nieuczciwych (bo moze sama taka jestes) swiadczy o twojej
        glupocie. Czlowiek madry nie sciagnie, a nawet jak to zrobi i wpadnie tak jak
        wiekszosc to okaze troche pokory i uda, ze nic nie bylo, bo to ewidentnie wina
        tych co sciagali.
        • Gość: hanka Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 12:04
          "Haniu, to ze branisz nieuczciwych (bo moze sama taka jestes) swiadczy o twojej
          glupocie"--->sama taka nie jestem, ale skoro ktos sciaga to jego sprawa, on
          ponosi tego konsekwencje a nie ja, no i gdzie tu ta mopja głupota? bronie tych
          ktorym sie noga powineła:)
    • Gość: kasia Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 12:03
      żałośni jesteście.
      CKE nie kazało wam zaglądać do prac kolegów czy koleżanek. Nie miało też
      obowiązku informowania o róznych grupach.
      Ale sobie wojójcie ile wam się podoba, bo to ostatnia wasza możliwośc, choć i
      tak was oleją.
      Ale nie myślcie nawet o studiowaniu. Z takim nastawieniem się nawet nie
      nadajecie
      • Gość: hanka Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 12:04
        Kasia Ty tym bardzie sie nie nadajesz.
        • Gość: kasia Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 22:40
          niestety, matura (nowa) juz za mną, i pierwszy rok studiów prawie też. i to
          niełatwych studiów
          • Gość: hania Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 22:49
            i co w zwiazku z tym? co studiujesz? gdzie jesli mozna wiedziec?
            • Gość: kasia Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 18:24
              matematyka UWr
              to w zwiazku z tym, ze jesli przetrwałam semestr na matmie (z 290 osob zostało
              110), to sie jednak nadaje do studiowania...
      • Gość: sssss Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.06, 12:06
        Kasiu zgadzam sie, a Haniu idiotko- jak ktos sciagal to nie znaczy, ze mu sie
        noga powinela, mylisz pojecia ty pustaku!
        • Gość: hanka Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 12:07
          wzajemnie poprzedniku/poprzedniczko:)--->te słowa ktore napisałas odnosza sie
          wlasnie do Ciebie, sam/a teraz to potwierdziłas/es:)
          • Gość: sssss Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.06, 12:11
            nie sadze, ja nie bronie oszustow! sciaganie to jest oszustwo powinni wam
            uniewaznic matury, bez mozliwosci poprawy!
            • Gość: hanka Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 12:14
              dobre, dobre...wiec po co w ogole sa matury?
              • Gość: xyz Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 12:15
                Żeby takie kretynki jak Ty miały o czym pisać takie bzdety, że ściaganie na nich
                jest uczciwe
                • Gość: hanka Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 12:16
                  Przytocz moje słowa gdzie napisałam ze sciaganie jest uczciwe?
                  • Gość: xyz Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 12:24
                    Autor: Gość: hanka
                    Data: 07.05.06, 11:32
                    i co zrobicie, wielcy uczciwi ludzie...mi wstyd za takich jak Wy...za ludzie
                    bez serca, uczuc ale "uczciwych".

Ściąganie jest nieuczciwe (sama to niżej napisałaś wypierając się tego, że
                    twierdziłaś,że jest uczciwe) a słowami wyżej przytoczonymi dałaś do zrozumienia,
                    że nie popierasz ludzi uczciwych .. przeczysz sama sobie.. raz jesteś za
                    uczciwością (bo zgadzasz się , że ściąganie jest nieuczciwe) a wcześniej
                    piszesz, że ludzie uczciwi są "be" i jest Ci za nich wstyd ...więc jest CI też
                    wstyd za siebie ??
                    • Gość: hanka Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 12:26
                      Nie jestem za uczciwymi do bolu jak Wy.
                      "i co zrobicie, wielcy uczciwi ludzie...mi wstyd za takich jak Wy...za ludzie
                      bez serca, uczuc ale "uczciwych"
                      i gdzie tu sa słowa ze popieram nieuczciwosc?
                      • Gość: xyz Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 12:28
                        To, że jest Ci wstyd za uczciwych świadczy o tym, że popierasz nieuczciwych....
                        • Gość: hanka Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 12:30
                          Jest mi wsytd za takich uczciwych jak Wy, bo ja sama uwazam sie za osobe
                          uczciwą, ale nie gnebie tych, ktorzy sciagaja...
                • Gość: hanka Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 12:17
                  Mase kretynow mamy na świecie...
              • Gość: SSSSS Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.06, 12:17
                zeby wykazac sie swoja wiedza a nie cudza!!! wiesz co nie bede dyskutowac z
                osobo o tak niskim ilorazie inteligencji, bo zal mi ciebie i strach mnie
                ogarania jak widze twoj stosunek do oszustw. UStapie glupszej!
                • Gość: hanka Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 12:19
                  "niskim ilorazie inteligencji,"
                  jakiego rodzaju testy przeprowadziłas aby to stwierdzic?

"bo zal mi ciebie "
                  nie ma takiej potrzeby

"UStapie glupszej"
                  pod jakim wzgledem? Głupota to rzecz wsgledna, a jak na razie to Ty taka
                  jestes:)
            • asiula_w Re: WAŻNE!!! petycja do cke 07.05.06, 12:16
              sssssss, czlowieku! skad w Tobie tyle nienawisci?! naprawde tak Cie cieszy to ze
              inni teraz cierpia?
              • Gość: hanka Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 12:21
                Oni widza tylko świat przez rozowe okulary...
              • Gość: quistiska Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.06, 15:46
                cierpią, bo sami sobie krzywde zrobili, a nie CKE im.
    • Gość: Gorgeo Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 12:15
      Wszyscy tu jestescie żałosni, zarówno uczciwi jak i nieuczciwi...
      • Gość: fffff Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.06, 12:19
        Asiula nie rozumiesz, ze cierpia z wlasnej glupoty. takich ludzi nie jest mi
        zal, maja co chcieli
      • asiool Re: WAŻNE!!! petycja do cke 07.05.06, 12:20
        Właśnie. Zajmijcie sie czymś ciekawszym...na rower idźcie albo na spacer,
        poopalać się...Stres źle na was wpływa...
    • Gość: hanka Uczciwi na pokaz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 12:19
      Tacy wlasnie jestecie.
      • Gość: pyk Re: Uczciwi na pokaz... IP: *.zagan.visnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.06, 12:25
        Jasne, że ściągałam w LO. Zdażyło mi się parę razy. Ale nigdy nie robiłam afery,
        gdy zostałam złapana, a tym bardziej nie przyszłoby mi do głowy, żeby pisać
        petycję do nauczyciela, że zastosował rotację pytań i nie poinformował mnie o
        tym - nieraz miało to miejsce w LO!

To publiczne użalanie się nad sobą to głupota. Była informacja o grupach? Była!
        A nawet jakby CKE przemilczała zupełnie, miało do tego pełne prawo. Rozumiem, że
        ktoś zerknął do kartki do kolegi - zdarza się, choć wstydzę się, że i mi się to
        przytrafiło w trakcie edukacji. Ale gardzę ludźmi, którzy robią z siebie teraz
        męczenników! Każdy bierze odpowiedzialność za swoje decyzje.
        • Gość: Hanka Re: Uczciwi na pokaz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 12:27
          oki
    • gagatka_gagatka Tekst petycji 07.05.06, 12:21
      Ponawiam swoją prośbę o przykładowy tekst petycji do CKE. Może ktoś się pokusi?
      Bo skoro nikt nie zamierza jej pisać, to cały wątek jest chyba bezcelowy?
      • Gość: hanka Re: Tekst petycji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 12:22
        Nie rob Ty z siebie kretynki!!!!a moze juz taka jestes...
      • gagatka_gagatka Re: Tekst petycji 07.05.06, 12:33
        Nie sądzicie, że taki przykładowy tekst mógłby być pomocny dla tych, którzy
        chcą napisać, a nie wiedzą, jak to zrobić?
        • Gość: Hanka Re: Tekst petycji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 12:33
          To go sama napisz!
    • Gość: mary Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 12:22
      Skrzywdzili co najwyżej oszustów!
      Mała strata :-) tacy jak oni jakoś to przeżyją
      Może zdawalność zmaleje, w końcu nie każdy musi mieć maturę....
      • Gość: hanka Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 12:24
        Nie kazdy musi, wiec dlaczego takie imbecylw jak Wy maja mature?a moze Jej nie
        maja, i za te swoja "uczciwosc" teraz płaca wysoką cene:BRAK MATURY! HAHA
    • Gość: quistiska Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.06, 12:28
      jak ktos jest debilem to nie jest wina CKE. Centralna Komisja wcale nie musi
      podawac, ze ma rozne opcje. Matura powinna pokazywać naszą wiedzę, a nie
      zdolności paniki i nasze ściąganie, bo to jest nieuczciwe. Bylabym nawet za
      tym, zeby w zadnych szkolach nie bylo wiadomo o roznych rodzajach grup.
      Petycja jest żenująca.
      • Gość: hanka Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 12:29
        "jak ktos jest debilem "---> a po czym to stwierdzic?
        • Gość: xyz Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 12:31
          po tym jakie brednie wypisuje ;)
          • Gość: hanka Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 12:31
            tak? to przed matura tez mozna to stwierdzic?
            • Gość: xyz Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 12:32
              no baa nawet w gimnazjum :)
              • Gość: hanka Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 12:32
                wiec to stwierdzenie bardziej odnosi sie do Ciebie:)
                • Gość: xyz Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 12:36
                  oj bidulko ....jak mi ciebie żal ...tak bardzo się mylisz..szkoda słów. My
                  dorośli mamy niezłą polewkę z takich dzieciaczków jak tegoroczni maturzyści i te
                  ich pretensje do CKE o brka informacji o grupach. Pozdrawiam. Egzaminator. Ps.
                  Dziękuje w imieniu całego zespołu sprawdzającego za wskazówke, że może być duużo
                  dziwnie błędnych kart ;)
                  • Gość: hanka Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 12:38
                    "oj bidulko ....jak mi ciebie żal "
                    oj niepotrzebnie, Wy dorosli? ha ha ha
                    • Gość: xyz Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 12:39
                      Zobacyzmy jak będziesz płakała po ogłoszeniu wyników :)
                      • Gość: Hanka Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 12:46
                        Nie czytasz uwaznie...po jakim ogłoszeniu wynikow? ja juz dawno mature mam za
                        soba:) i nie czekam na zadne wyniki...wiec chyba nic nie zobaczymy
                        • Gość: xyz Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 12:49
                          Oj jaka szkoda..w każdym razie ten się śmieje kto się śmieje ostatni - to do
                          tych co się śmieją z uczciwych :) Miłego dnia ;)
                          • Gość: Hanka Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 12:52
                            No szkoda, ale dla Ciebie:). " to do tych co się śmieją z uczciwych :)" ja sie
                            śmieje z takich uczciwych jak Wy, a nie z uczciwych z prawdziwego zdarzenia,
                            niestety Wy jestescie bardziej tacy "uczciwi na pokaz".
                        • Gość: bgdd Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.06, 12:51
                          Haniu, dkarbi, moze bys do ksiazeczek usiadla, bo matura sie nie skonczyla, a z
                          tego co piszesz nie wynika zebys byla zbyt blyskotliwa, wiec poucz sie lepiej.
                          • Gość: Hanka Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 12:53
                            "a z tego co piszesz nie wynika zebys byla zbyt blyskotliwa", no chyba tu
                            piszesz o sobie...poczytaj posty wyzej a dopiero po dokładnym przeczytaniu
                            zabieraj głos."moze bys do ksiazeczek usiadla, bo matura sie nie skonczyla"-
                            wiec idz sie poucz.
                            • Gość: ddd Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.06, 12:56
                              haneczko glupku mature to ja juz mam! wiec sie idiotko powtrzymuj troche od
                              takich tekstow. ty sobie poczytaj pojezdzasz kazdego chyba jestes naprwde
                              ograniczona.
                              • Gość: hanka Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 12:59
                                ddd "glupku mature to ja juz mam! wiec sie idiotko powtrzymuj troche od
                                takich tekstow. ty sobie poczytaj pojezdzasz kazdego chyba jestes naprwde
                                ograniczona.", ja tez mam wiec poczytaj sobie wlasna wypowiedz i przyjmij do
                                wiadomosci ze wlasnie taki jestes
    • Gość: hanka Uczciwi na pokaz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 12:36
      I co myslicie ze od dzisiaj nikt nie bedzie ściagał?
      • Gość: klsjfd Spokoj!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 13:01
        bez bluzg i nienawisci mi tutaj!
      • Gość: psychidae do hanki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 13:09
        ej no sorki twoje posty wykazuja jaka jestes I D I O T K Ą!!
        wspierasz nieuczciwosc
        moze bedzie lepiej rozmawiac jak pojdziesz do lekarza ktorzy sciagal na
        egzaminiei zamiast wyciac ci wyrostek robaczkowy wytnie ci ... watrobe ...
        moze dzieki temu ten kraj pelen oszustow sie zmieni ... a moze twoja
        siostra/brat/kuzynka itp sciagali i teraz ich bronisz ... bo co bedzie jak nie
        zdadza matury
        ja jestem kiepska z angola ale bylam na tyle dojrzala zeby pisac sama to jest
        EGZAMIN DOJRZALOSCI!! nawet jakbym nie zdala to nic by sie nie stalo ... swiat
        sie nie skonczy ... a przez rokj odpoczelabym sobie ... nie musze byc we
        wszystkim najlepsza ... i co teraz?? ... no coz matura za rok ...
        a CKE powinno dostac jakas nagrode za ten "psikus"
        to tyle i nie osmieszaj sie juz bo jestes zalosną desperatka ...
        • Gość: hanka Re: do hanki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 13:14
          "to tyle i nie osmieszaj sie juz bo jestes zalosną desperatka ..."nie znasz
          pojecia to sie nie wypowiadaj, poza tym przepisac czyjs tekst tez potrafie,
          wiec kto tu jest ta IDIOTKA? Tylko i wyłacznie Ty:)
          • Gość: psychidae Re: do hanki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 13:16
            TAK MASZ RACJE PRZYZNAJE SIE jestem idiotka!!
            wybaczysz mi??
            poprostu podeszlam do matury jak uczciwa osoba
            i nie wiem co z tym zrobisz ale ...
            jestem dumna ze swojej uczciwosci nawet jesli nie zdam matury :D
            • Gość: Hanka Re: do hanki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 13:18
              Ja tez jestem dumna z wlasnej uczciwosci, bo dzieki temu zdałam mature i
              wszystkie inne egzaminy...ale skoro ktos sciaga to Jego sprawam, niech sobie
              sciaga. No ale te słowa i tak nie trafiaja do Ciebie...Wybacz sama sobie, ze
              taka jestes...
          • Gość: lol Re: do Hani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 13:19
            ja i tak popieram Hanie. wszyscy teraz gnebicie osoby ktore zerkaly. bo sa slabe
            z ang a ktos kto siedzial obok nich szykuje sie np na filologie ang. i chcialy
            jak najlepiej zdac egzamin wiec sobie cos spisaly. jest to nieuczciwe - to
            prawda. ale nie mozna na nie tak wjezdzac!!! to ich jeszcze bardziej dobija!
            Hani chodzi o to ze Wy sie tak obnosicie z ta uczciwoscia!!!
            • Gość: psychidae Re: do Hani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 13:21
              ale ja tez jestem slaba z angielskiego i jakos nie sciagalam
              da sie?? DA SIE byc uczciwym
              • Gość: Hanka Re: do Hani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 13:23
                Da sie oczywiscie, ale ta Wasza uczciwosc jest naprawde przesadna. Mozna
                pouczac innych, ale najpierw warto zaczac od siebie.
                • Gość: psychidae Re: do Hani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 13:28
                  ale ze uczciwosc jest dla mnie najwazniejsza wartoscia
                  mam dosc piep*****ch oszustow
                  niekompetentnych specjalistow
                  co sie z tym krajem dzieje??
                  • Gość: hanka Re: do Hani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 13:31
                    "niekompetentnych specjalistow" a po czym to poznajesz ze ktos taki jest?
                    • Gość: psychidae Re: do Hani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 13:33
                      jestem otoczona takimi ludzmi i mam tego dosyc
                      SM szerzyla sciaganie i oszustwo
                      ale na egzaminach wstepnych nie dalo sie sciagac!!
                      a NM jest egzaminem wstepnym
                      • Gość: Hanka Re: do Hani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 13:34
                        Na SM- sciaganie i oszustwo mowisz? hmm, swietne...
              • Gość: lol Re: do Hani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 13:23
                no i dobrze, ciesz sie z tego. tylko nie wjezdzaj na innch. bo oni i tak juz
                maja kare za to. i to im wystarczy.
                • Gość: Hanka Re: do Hani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 13:31
                  no wlasnie.
                  • Gość: lol Re: do Hani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 13:34
                    niktorym sprawia po prostu przyjemnosc jak sie wyzywaja na innych...
                    • Gość: psychidae Re: do Hani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 13:38
                      nie wyzywam sie na nikim
                      poprostu wpojono mi zasady ze sciaganie jest zle
                      a posadzenie u nas w szkole o sciaganie skreslalo cie w oczach nauczyciela
                      zawsze wolalam dostac honorowa pyte

a swoja droga czym dla was jest uczciwosc??
                      • Gość: Hanka Re: do Hani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 13:41
                        Mi tez przez całe zycie wpajano ze sciaganie jest okropne, ale to zawsze ja
                        wychodziłam na tym najgorzej, wiec tez zaczełam to robic, choc zawsze
                        wychodziło na jaw, natomiast teraz juz tego nir robie...
                        • Gość: psychidae Re: do Hani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 13:44
                          super postawa bo inni tez to ja tez
                          a jak beda wszyscy skakac w ogien??
                          • Gość: Hanka Re: do Hani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 13:45
                            Mnie odpowiada taka postawa...tzn taka ze sciagałam ale teraz tego nie
                            robie...a jak inni beda skakac w ogien?coz to za porownanie...
                            • Gość: psychidae Re: do Hani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 13:50
                              takie zeby udowodnic ze trzeba byc soba
                              a nbie biec za innymi z wywieszonym jezykiem
                        • Gość: psychidae Re: do Hani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 13:45
                          PS nie dowalaj sie do mojej polszczyzny bo "mi" jest po czasowniku "mnie" na
                          poczatku zdania :)
                          • Gość: Hanka Re: do Hani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 13:46
                            Słucham? Do czego sie dowalam?
                      • Gość: lol Re: do Hani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 13:43
                        daj juz spokoj. dobrze kazdy wie co to jest uczciwosc. powinnas wiedziec ze to o
                        "wyzywaniu" nie jest do Ciebie... jak juz wczesniej napisalam-ci co sciagali
                        maja swoja kare a niektorzy tego nie rozumieja.
                        • Gość: psychidae Re: do Hani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 13:45
                          no chyba nie kazdy
                          • Gość: Hanka Re: do Hani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 13:47
                            Uczciwi na pokaz tego nie zrozumieja.
                            • Gość: psychidae Re: do Hani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 13:54
                              ehhhh
                              nie widze sensu rozmowy z toba
                              masz swoje zdanie
                              ja mam swoje wartosci ktore sa dla mnie najwazniejsze
                              a coz?? zycze duzo zdrowia bo moge byc lekarzem i zaczne sciagac na egzaminach <lol>
                              • Gość: lol Re: do Hani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 14:11
                                daj juz spokoj.
                              • Gość: Hanka Re: do Hani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 14:19
                                No wlasnie nie widzisz sensu, bo mam swoje zdanie...nie wszyscy sie z Toba
                                zgadzaja...no ale jak ktos nie ma argumentow to woli powiedziec "nie widze
                                sensu rozmowy z toba ,masz swoje zdanie"
                                " ja mam swoje wartosci ktore sa dla mnie najwazniejsze" ja tez je mam.
                                • Gość: psychidae Re: do Hani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 14:26
                                  ehhh ... inteligencja mojej skarpetki
                                  no coz
                                  ja przedstwilam swoje argumenty a twoje w stylu bo wszysycy to ja tez sa ...
                                  GŁUPIE!!
                                  • Gość: Hanka Re: do Hani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 17:41
                                    To moze podasz mi jeszcze przedział mojej inteligencji...albo jakas konkretna
                                    liczbe...ciekawe ze przedmioty takie jak Twoja skarpetka moga
                                    miec "inteligencje"...dobre.."twoje w stylu bo wszysycy to ja tez sa ..GŁUPIE!!"
                                    dla Ciebie...
                                    • Gość: psychidae Re: do Hani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 17:55
                                      to byla taka ironia :) wiesz chyba co to :D
                                      • Gość: Hanka Re: do Hani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 17:59
                                        A dlaczego miałabym nie wiedziec...to ze nie mam nic przeciwko ściaganiu przez
                                        innych nie oznacza ze jestem "debilem"...zapamietaj to sobie.
                                        • Gość: psychidae Re: do Hani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 19:36
                                          skoro sciagalas to skad mam wiedziec jakie masz braki w edukacji :P
                                          • Gość: Hanka Re: do Hani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 20:01
                                            Gdzie sciagałam na maturze?Ja juz jestem kilka lat po maturze.
                            • Gość: gusia Re: do Hani IP: *.modelina.net / 80.53.157.* 07.05.06, 14:13
                              no bez przesady. nie mowie ze nigdy nie sciagalam , ale sciganie namaturze( tak
                              banalnej0 bylo i jest dla mnie nie do pomsylenia.mi by wogole do glowy nie
                              wpadlo zeby do kogos zerkac bo bym sie bala. jak ten wasz wielki stres nie
                              powoduje ze nie boicie sie ze was wywala a za to powoduje ze nie umiecie
                              rozwiazac sami tych zadan to nie powinniscie miec matury. nie uwazam sie za
                              osobe bez serca. bez przesady- co sie komus stanie jak matury nie zda albo
                              bedzie mial 60% zamist100 ktore chcial bezczelnie zerknac od kogos kto na nie
                              zapracowal?? to tak jakbys powiedziala terapeucie w poradni dla narkmanow ze nie
                              ma serca bo nie pozwala cpunom cpac.sorry ale tak to rozumiem.

• Gość: Hanka Re: do Hani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 14:20
                                Rozum to jak sobie chcesz, ja inaczej do tego podchodze.
                                • Gość: psychidae Re: do Hani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 14:26
                                  tak zazwalasz na nieuczciwosc
                                • Gość: gusia Re: do Hani IP: *.modelina.net / 80.53.157.* 07.05.06, 14:37
                                  uczciowosc to sprawiedliwosc. czesto ktos kto posiada serce musi zakzac czegos
                                  osobie ktorej chce pomoc , z punktu widzenia osoby ktorej sie tego zabrania jest
                                  to dla niej bez zserrca ale w rzeczywistosci jest to dla jej dobra.moze ta
                                  matura nauczy choc kilku ludzi ze nie na osustwach i sciaganiu polega zycie. i
                                  ze daleko bez wysilku nigdzie sie nie dojdzie.jesli dzieki tym "ludziom bez
                                  serca "choc kilka ludzi stanie sie ludzmi wartosciowymi to warto byc "bez serca".
                                  • Gość: psychidae Re: do Hani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 14:42
                                    i o to chodzi :)

piffo dla gusi ;)
                                    • Gość: gusia Re: do Hani IP: *.modelina.net / 80.53.157.* 07.05.06, 14:54
                                      dziekuje bardzo:)
                          • Gość: lol Re: do Hani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 13:48
                            no chyba kazdy, tylko ze nie kazdy sie do tego stosuje.
        • Gość: :) Re: do hanki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.06, 13:23
          psychidae uwielbiam cie za to co napisales :)
    • Gość: Squall Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.06, 13:51
      Niestety to nie ma sensu. Prawda jest ze powinni wszystkich uprzedzic, bo nie
      kazdy ma dostep do internetu. Ale poco sciagala?? Sciagac nie mozna wiec
      odpowiedz dostanie o takiej samej tresci.
    • kaja86 Re: WAŻNE!!! petycja do cke 07.05.06, 14:04
      Tak czyam sobie te Wasze wypowiedzi i trochę mnie dziwi cały ten szum. Prawda
      jest taka, że ściagać po prostu nie wolno. Oczywiście to teoria, bo wielu ludzi
      jednak ściąga, ale trzeba jasno powiedzieć, że każdy robi to tylko na własną
      odpowiedzialność. Jeżeli chodzi o grupy na maturze, to nie jest to nic
      wyjątkowego, bo grupy są nawet na egzaminie gimnazjalnym (przynajmniej w zeszłym
      roku były) więc, czemu nie miałoby ich być na maturze. W zasadzie to można się
      było domyślić, że kiedyś w końcu je dadzą.
      Więc teraz za bardzo nie wiem, co chcielibyście napisać w takiej petycji. Może
      to, że CKE przeszkadzała Wam w sciaganiu? Ale to raczej z góry skazane jest na
      porażkę, bo CKE o to własnie chodziło. Piszecie, że jakbyście wiedzieli o
      grupach, to nikt by nie sciągał. Bzdura, na kazdym szkolnym sprawdzianie są
      grupy, a jakoś ludzie sciągają. Po prostu wtedy zaczynają od zorientowania się,
      kto ma jaką grupę. To wygląda tak, jakbyście oczekiwali od CKE ułatwiania w
      ściąganiu, a to raczej zakrawa na absurd. Z tego, co tu czytam te grupy różniły
      się jedynie ukladem odpowiedzi, pytania były takie chyba takie same. Może z
      wyjątkiem tego pytania, gdzie jedni mieli August, a inni November. Moim zdaniem,
      jesli ktoś zna tylko jedno z tych słów raczej nie zasługuje na maturę z
      angielskiego.
      Ja nie chce nikogo oceniać, tylko może nauczcie się brać odpowiedzialność za
      własne czyny. Jeśli ktoś ściągał i przez te grupy ściągnął źle to jest to tylko
      i wyłącznie jego wina. nie próbujcie jej zwalać na CKE, OKE, nauczycieli w
      waszych szkołach ani na nikogo innego.
      Te słowa kieruję do tych oburzonych niecnym postępkiem CKE, na szczęście aż tak
      wielu ich tu nie ma ;)

pozdrawiam i zyczę powodzenia na następnych egzaminach, Kaja
      • Gość: gusia Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.modelina.net / 80.53.157.* 07.05.06, 14:14
        no bez przesady. nie mowie ze nigdy nie sciagalam , ale sciganie namaturze( tak
        banalnej0 bylo i jest dla mnie nie do pomsylenia.mi by wogole do glowy nie
        wpadlo zeby do kogos zerkac bo bym sie bala. jak ten wasz wielki stres nie
        powoduje ze nie boicie sie ze was wywala a za to powoduje ze nie umiecie
        rozwiazac sami tych zadan to nie powinniscie miec matury. nie uwazam sie za
        osobe bez serca. bez przesady- co sie komus stanie jak matury nie zda albo
        bedzie mial 60% zamist100 ktore chcial bezczelnie zerknac od kogos kto na nie
        zapracowal?? to tak jakbys powiedziala terapeucie w poradni dla narkmanow ze nie
        ma serca bo nie pozwala cpunom cpac.sorry ale tak to rozumiem.
        • karla25487 Re: WAŻNE!!! petycja do cke 07.05.06, 14:33
          calkowicie zgadzam sie z kaja86. Po prostu ludziom juz odbija :-) Niech pisza
          tylko sie osmiesza :-) Szkoda mi tych co sciagneli i przez ro slabo zdadza ale
          kazdy sciaga na swoja odpowiedzialnosc a jush zeby pisac do OKE.. :-)

Kolejny watek nt temat forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=157&w=41326201
          • Gość: xyz Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 14:35
            Proponuje , żeby przy pisaniu petycji podali też dane osobowe i nr PESEL, żeby
            było wiadomo komu unieważnić :)
            • Gość: de Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.06, 15:05
              nie zaszkodzi jeszcze podac adresu domowego to moze przyjada i osobiscie
              pogratuluja glupoty :)
              • Gość: zalamana Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 15:29
                ludzie jacy wy jetseście okrutni, przeciez nam się zawalił świat i zamiast
                wspomoc nas wypisyjecie jakies oszczerstwa, czytajac to łapie sie jeszcze
                gorszego doła, nie mówie zebyscie sie opowiedzieli po naszej stronie, jedynie
                tylko prosze o zrozumienie (a jak nie o to choc troche o wspolczucie),Zrozumcie
                ze w ciagu jednego dnia nasze marzenia tak poprostu prysly...:(((
                Ps.niewierze ze nikt w zyciu nie sciagal to jest dopiero absurd!! a ze my
                jestesmy kroliki doswiadczalne musialismy trafic na taka niespodzianke, choc to
                napewno nie koniec, cóz egzamniy sie jeszcze nie skonczyly :(((

• Gość: gusia Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.modelina.net / 80.53.157.* 07.05.06, 15:39
                  krolikiem doswiadczalnym to bylismy my 86 a nie wy.zrozum ze sciagajac
                  ryzykowalas , nie udalo sie pretensje do siebie miej,nie oczekuj wspolczucia to
                  tak jakby wspolczuc zlodziejowi. ja rozumiem ze sciagac na klasowce ale na
                  maturze sciagac to przesada.jak ktos chcial nieuczciwie dostac sie na studia i
                  zajac miejsce komus kto sie uczy , kto jest czlowiekiem ktory ma jakies ambicje
                  to jak moge mu wspolczuc?? dobrze ze tak sie stalo , dobrze ze na studiach beda
                  ludzie ktorzy uczciwie zdobyli indeksy.nie jestem kujonem ale ciesze sie ze choc
                  w tym roku docenieni zostali ludzie ktorzy cos robia. to dobrze wplynie na
                  postawe mlodszych rocznikow. beda wiedzieli ze sciaganie sie nie oplaca.jakby
                  wam sie udalo scignac to w Polsce roslaby liczba ludzi ktorszy by liczyli na
                  kombinacje i sciganie(choc i tak rosnie i pewnie na malo kim to zrobi wrazenie
                  ale jednak).
                  • Gość: zalamana Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 15:45
                    ja jestem rocznikiem 86, tylko ze po technikum. Przedemna jeszcze egzamin
                    zawodowy o ktorym tez nic niewiemy, wiec tak samo krolik doswiadczalny jak ty

Ps. ciekawi mnie tylko fakt co by bylo jakby wam rok temy taka niespodzianke
                    zrobili? a ty zapewne jestes jakims kujonem co wszytko wie , ale postaw sie w
                    sytuacji tych słabszych
                    • Gość: gusia Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.modelina.net / 80.53.157.* 07.05.06, 18:15
                      nie jestem kujonem co wszytsko wie. jakby nam takie cos zrobili to by mnie to
                      nie obeszlo bo ja nie sciagalam. do glowy mi nie przyszlo nawet zeby do kogos
                      zerkac .balabym sie ze mnie wywalai ze ten ktos moze miec zle. czytalas ty
                      wogole ta mature?? czy na slepo spisywalas?? jak czytalas to musialabys dojsc ze
                      tylko ta twoja odpowiedz jest dobra i albo ktos ma zle albo sa grupy.oczywiscie
                      jesli choc troche uczylas sie anglika w liceum.z angielskiego jestem precietna
                      ale poziom podstawowy to dla mnie banał.szczytem bezczelnosci jest dla mnie
                      sciagac na maturze i jeszcze potem jak cos nie wyjdzie miec do kogokolwiek
                      oprocz siebie pretensje!!
                      • Gość: Hanka Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 18:20
                        "do glowy mi nie przyszlo nawet zeby do kogos zerkac"- no ale niektorym
                        przyszło to do głowy, no i sciagali...jeszcze nigdy nie słyszałam takiego
                        oburzenia dotyczacego sciagania (tzn ogolnie, nie mam na mysli Twojego postu),
                        tyle lat ludzie sciagaja...
                        • Gość: gusia Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.modelina.net / 80.53.157.* 07.05.06, 18:30
                          sciagaja na klasowkach itd.i to jest normalne w Polsce , sama nie jestem osoba
                          ktora nigdy nie sciagala, ale na maturze to przesada.zeby jeszcze na starej to
                          by uszlo. ale na tak banalnym angielksim to wedlug mnie przesada.
                          • Gość: Hanka Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 18:31
                            No dobra moze masz i racje, ale tak juz jest...czasami nawet najlepsi sciagaja
                • ola_212 Re: WAŻNE!!! petycja do cke 07.05.06, 18:22
                  Nie, jakoś nie rozumiem. Nie rozumiem, ze mozna ryzykowac na tak waznym
                  egzaminie, ze można sie uciec do tak prymitywnego oszustwa.
                  Ale współczuję i życzę Ci, żebyś nie powtórzyła nigdy wiecej tego samego błędu
                  • Gość: Hanka Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 18:25
                    Jak widzisz mozna zaryzykowac i post ten dziewczyny jest tego dobrym
                    przykładem...
                    • Gość: gusia Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.modelina.net / 80.53.157.* 07.05.06, 18:37
                      no widzisz , sama to napisala , ona zaryzykowala , czyli liczyla sie z tym ze
                      moze przez to obnizyc swoj wynik albo nawet nie zdac matury. ja bym nie
                      zaryzykowala tak jak ktos powyzej mnie na tak waznym egzaminie.ufam tylko sobie
                      nawet jesli siedzi przede mna geniusz. przeciez ten geniusz to tez czlowiek ,
                      czasem matury nie zdaja osoby dobre z czegos , stresrobi swoje , roznie w zyciu
                      bywa.
                      • Gość: Hanka Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 18:43
                        Mozna nie wierzyc we wlasne mozliwosci dlatego niektorzy sciagaja.
                        • Gość: xyz Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 18:45
                          To czas uwierzyć albo przerzucić się na kopanie rowów..chociaż tam też trzeba
                          być pewnym, że się kopie w dobrym miejscu :D
                          • Gość: Hanka Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 18:47
                            Wiesz co skoro w taki sposb mowisz to widze ze nie ma o czym z Toba
                            rozmawiac...nie ma to sensu. A dlaczego nie szanujesz takich ludzi, ktorzy
                            faktycznie "kopią rowy"?
                            • Gość: xyz Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 18:49
                              Ależ szanuje..dlatego mówie, że jest alternatywa dla tych co nie nadają się do
                              pisania matury :) Kopacz rowów to też człowiek w końcu :)
                              • Gość: Hanka Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 18:52
                                "Ależ szanuje..dlatego mówie, że jest alternatywa dla tych co nie nadają się do
                                pisania matury :)"
                                jak mozna zauwazyc to ironia z Twojej strony, wiec gdzie tu szacunek?

• Gość: xyz Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 18:54
                                  No sorry, ale albo jesteś świadoma tego co piszesz i jesteś tego pewna albo
                                  nadajesz się do wariatkowa bo tam zamykają takich co nie wiedzą co robią:)
                                  • Gość: Hanka Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 18:55
                                    Słucham?
                                    • Gość: xyz Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 18:57
                                      No takich co nie wiedzą co robią i nie są tego pewni się izoluje bo są
                                      niebezpioeczni dla innych i dla samych siebie bo nigy nie iwadomo co im
                                      przyjdzie do głowy i co uznają za "dobre" ;)
                                      • Gość: Hanka Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 19:00
                                        A jaki to ma zwiazek z moja osoba?
                                        • Gość: xyz Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 19:08
                                          Z Twoją nie - ma to związek z tym, że pisałaś że są osoby które nie są pewne
                                          tego co piszą i wolą się "upewnić" u innych i w tym roku na tym wpadli..
                                          • Gość: Hanka Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 19:10
                                            Czasami tak jest co nie oznacza ze jest to choroba psychiczna, no chyba ze wg
                                            Ciebie niska samoocena nalezy do tej kategorii.
                                            • Gość: xyz Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 19:11
                                              niską samoocenę należy leczyć u psychoterapeuty (nie mylić z psychiatrą)
                                              • Gość: Hanka Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 19:13
                                                Nie trzeba tego leczyc...
                                                • Gość: xyz Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 19:15
                                                  ..no jak ktoś nie potrafi sam się "dowartościować" to musi mu w tym pomóc
                                                  specjalista... :) (oby nie taki co ściągał :) )
                                                  • Gość: Hanka Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 19:19
                                                    Słuchaj jesli nawet specjalista sciagał na studiach, to i tak moze byc
                                                    fantastycznym fachowcem...trzeba sie uczyc dla pasji, testy na studiach nic nie
                                                    daja...bo w jaki niby sposob sprawdzaja wiedze?
                                                  • Gość: trusia Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 19:25
                                                    Oczywiście, taki świetny fachowiec, co ściągał, w ogóle nie potrzebuje studiów.
                                                    Może sobie po prostu kupić dyplom. Na to samo wyjdzie, a pasjonatem swojej
                                                    pasji będzie. No nie?
                                                  • Gość: Hanka Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 19:27
                                                    a powiedz mi co Ci daja oceny na studiach?
                                                  • Gość: xyz Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 19:31
                                                    Jeśli trafiają do ciebie tylko argumenty materialne to np po to zeby miec
                                                    stypendium naukowe trzeba miećśrednią minimum 4,5 (nawet do 1tys zl/m-c)
                                                  • Gość: Hanka Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 19:46
                                                    4,2
                                                  • Gość: xyz Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 19:49
                                                    U mnie jest 4,5 - widocznie co uczelnia to obyczaj
                                                  • Gość: Hanka Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 20:00
                                                    Pewnie tak...
                        • Gość: gusia Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.modelina.net / 80.53.157.* 07.05.06, 18:51
                          jak sie nie wierzy to sie trzeba uczyc przed matura zeby uwierzyc. bo jak sie
                          nie wierz to moze rzeczywiscie sie nie ma tych mozliwosci. bo przypadki niskiej
                          samooceny raczej nie dotycza nauki tylko innych sfer zycia.jak ktos cale liceum
                          czy techniku scigal , do ksiazek nie zaglad wogole bo po co,to wcale sie mu nie
                          dziwie ze nie wierzy w swoje mozliwosci.
                          • Gość: Hanka Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 18:53
                            Tego nie wiesz...moze zagladał do ksiazek? niska samoocena moze rowniez wynikac
                            z powodu nauki...
        • Gość: HWDK Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.68.88.74.ustrzyki88.tnp.pl 07.05.06, 15:32
          piszecie ,że nie sciągacie bo przez to cała polska jest zła, łapówki układy
          itp. ,, a mnie wydaje sie ze łapówki biorą własnie tacy jak wy - przestraszone
          kujony którzy nie mają szacunku w swoim otoczeniu , a teraz gdy 1 raz w zyciu
          nie sciągnęli i im sie udało , to podniecają sie jacy to nie są uczciwi, ja
          zawsze sciągałęm i będe ściągał mimo iż tym razem nie wyszło mi to na dobre ,
          nie znaczy to ze będe w zyciu kradł brał łapówki itp. jestescie nikim , nie
          macie szacunku w swoim otoczeniu - nikt was za to nie lubi i nie szanuje , od
          małego kopano was w dupe i dalej będziemy tobić!!!!
          • Gość: HWDK Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.68.88.74.ustrzyki88.tnp.pl 07.05.06, 15:34
            ZAMKNĘŁO WAM W KONCU PARSZYWE MORDY??
            • Gość: hwdk Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.68.88.74.ustrzyki88.tnp.pl 07.05.06, 15:38
              IDE DO KOŚCIŁA POMODLIĆ ZA WASZE RYJKI..
            • Gość: ... Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.05.06, 15:42
              HWDK- jaki delikatny język i mądre słowa w Twojej wypowiedzi... tylko
              pozazdrościć...
              a z tą maturą było jak z kradzieżą w sklepie. jesteście dla mnie jak zwyczajni
              złodzieje, którzy najpierw chowają towary pod kurtką, a potem są oburzeni że
              nikt im nie powiedział, że w sklepie były zainstalowane kamery...
              • Gość: lordoftheflies Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.euro-net.pl 07.05.06, 17:11
                Watek po malych turbulencjach i zaliczeniu oslej lawki szczesliwie wrocil do
                glownego forum:-)
              • Gość: esnorquita Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.strong / *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.06, 18:19
                Tra-ge-dia.. "postawcie się w sytuacjitych słabszych".. buahahaha! No sorry -
                ale postawcie się w sytuacji tych "lepszych", "kujonów", którzy siedząc przed
                wami w ławce na maturze słusznie się boją, że - mimo, iż są znacznie lepsi -
                uzyskacie taki sam wynik. Czy TO jest sprawiedliwe waszym zdaniem? Może na SM,
                od której nic nie zależało, ale ta jest przepustką na studia i ma pokazac, kto
                coś umie a kto nie. Jesli ktoś tego nie rozumie, niech do niej nie przystępuje.
                • Gość: Hanka Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 18:22
                  Mozliwe, mozliwe ze masz racje...
    • Gość: nikolas Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 18:23
      Trzeba być naprawde idiotą żeby spisać od kogoś WSZYTSKIE ODPOWIEDZI
      Niczego niebyliście pewni na 100% że to jest dobrze?
      Ludzka głupota nie zna granic
      • Gość: Hanka Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 18:24
        "Trzeba być naprawde idiotą (...)"- nie kazdy, ktory sciaga jest idiota.
        • Gość: gusia Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.modelina.net / 80.53.157.* 07.05.06, 18:28
          ale kazdy kto bezmyslnie przepisuje od kogos odpowiedzi nim jest zapewne.
          • Gość: Hanka Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 18:30
            Coz nazywaj to jak chcesz, wg mnie nie jest idiota...
            • Gość: gusia Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.modelina.net / 80.53.157.* 07.05.06, 18:32
              wedlug ciebie ktos kto nawet nie czyta matuiry i przepisje ja od kogos nie jest
              idiota??albo ktos kto wypelni test , stwierdzi ze ktos ma inaczej i nie sprawdzi
              swoich odpowiedzi drugi raz tylko przepiesze tamte tez nim nie jest??no to coz
              twoja sprawa.
              • Gość: Hanka Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 18:34
                Tego nie powiedziałam, to są Twoje słowa.
                • Gość: gusia Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.modelina.net / 80.53.157.* 07.05.06, 18:35
                  no widzisz czyli jednak ktos taki jest dla ciebie idiota.albo cie zle zrozumialam.
                  • Gość: Hanka Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 18:37
                    Nie nie nigdy bym tego tak nie nazwała...
    • Gość: Hanka Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 18:36
      Nie rozumiem jedynie Was ludzi ktorzy sami kiedys sciagali, mowia ze sciaganie
      to oszustwo...
      • Gość: gusia Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.modelina.net / 80.53.157.* 07.05.06, 18:39
        sciaganie sciaganiu nierowne. jak sciagam na kartkowce ktora jest jedna z
        kilkunastu ocen na jekies tam durne swidectwo na ktore i tak malo kto popatrzy
        to chyba co innego co sciagac na egzaminie od ktorego zalezy nasza przyszlosc.
        • Gość: Hanka Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 18:41
          Ktos gdzie juz o tym pisał: kazde ściaganie jest oszustwem, co jest
          rownoznaczne z nieuczciwoscia.
          • Gość: gusia Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.modelina.net / 80.53.157.* 07.05.06, 18:47
            nie pisz co ktos pisal tylko co ty myslisz . bo o ile kojarze to ty jestes
            zdecydowana fanka sciagania.czyli oszukiwania.
            • Gość: Hanka Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 18:49
              Tak? Poczytaj dokładnie moje posty, a jesli juz je przeczytasz to napisz gdzie
              napisałam ze popieram ściaganie...
              • Gość: gusia Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.modelina.net / 80.53.157.* 07.05.06, 18:55
                nie chce mi sie wszytskiego czytac , widze ze ty sie tu z kazdym klocisz , wiec
                nie mam ochoty na to , tutaj przyklad:"A dlaczego miałabym nie wiedziec...to ze
                nie mam nic przeciwko ściaganiu przez
                innych nie oznacza ze jestem "debilem"...zapamietaj to sobie."
                • Gość: gusia Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.modelina.net / 80.53.157.* 07.05.06, 18:56
                  nie miec nic przeciwko to chyba popieranie bardziej niz potepianie.
                  • Gość: Hanka Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 18:59
                    Nie popieram ani nie potepiam/
                • Gość: Hanka Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 18:56
                  Ja sie nie kłóce ale skoro dla Ciebie fakt ze mam inne zdanie oznacza kłótnie,
                  to Twoj problem...nie kazdy musi miec takie samo zdanie jak Ty
                  • Gość: gusia Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.modelina.net / 80.53.157.* 07.05.06, 19:02
                    pisalas ze ci odpowiada ze kiedys sciagalas. ja nie mowie ze ty sie ze mna
                    klocisz. ale nie masz porzadnych argumentow na swoje zdanie , raz mowisz tak raz
                    tak. w koncu to ja juz nie wiem czy ty wogole masz jakies swoje zdanie. bo nie
                    wiem czy popierasz to sciaganie czy nie. jakby ci to bylo obojetne to bys sie
                    tak nie klocila o przepraszam nie wyrazala swojego zdania na ten temat.nie
                    bronilabys tak osob sciagajacych.
                    • Gość: Hanka Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 19:06
                      Po prostu mam uczucia i staram sie zrozumiec co teraz czuje taka osoba ktora
                      sciagała, tzn zle sciagała...Cały czas od samego poczatku pisałam ze nie
                      sciagam, ale nie neguje tego, gdyz sprawa sciagania jest sprawa indywidualna.
                      Kto chce niech sciaga, przyzwyczaiłam sie do tego, jak patrze ze ktos sciaga,
                      to trudno...
                      " ja nie mowie ze ty sie ze mna klocisz" a wczesniej nadmieniłas ze z kazdym
                      sie kłoce, wiec?mozna łatwo wywnioskowac ze chodzi rowniez o Ciebie.
                      • Gość: nie-sciągajacy Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: 217.153.162.* 07.05.06, 19:09
                        weźźźcie skończcie te dywagacje!!!.....jedno jest pewne...justice finally
                        won! :lol
                        • Gość: Hanka Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 19:11
                          Justice moze teraz wygrała, ale nic nie zmieni tego. Za rok i tak beda ściagac.
                          • Gość: justice Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: 217.153.162.* 07.05.06, 19:14
                            no i ???...wyplewic te typowo Polskie zachowania!
                            • Gość: Hanka Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 19:17
                              Nie dasz rady...to nic nie da ze powiesz iz sprawiedliwosc nareszcie wygrała.
                              • Gość: justice Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: 217.153.162.* 07.05.06, 19:25
                                o co Ci chodzi??..od czegos trzeba zaczac!
                                • Gość: Hanka Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 19:26
                                  O nic mi nie chodzi. Skoro myslisz ze od tego trzeba zaczac: powodzenia, ja
                                  mysle ze to nie wyjdzie.
                                  • Gość: justice Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: 217.153.162.* 07.05.06, 19:29
                                    Noo jak takie będzie podejście społeczeństwa to na pewno...Polacy tak właśnie
                                    mają -dużo gadania-mało robienia <jak np.Polski Rząd> :/ z samego siedzenia nic
                                    nie będzie, trzeba przejść do czynu! ii CKE to uczyniło ...tyle
                                    • Gość: Hanka Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 19:30
                                      CKE to uczyniło? I co dalej, myslisz ze młodzi ludzie nie beda ściagac?
                                      • Gość: xyz Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 19:33
                                        liczze, że szkoly zaczna wreszcie wywalać każdego kto chociaż na 5 sekund wklei
                                        wzrok w karte sąsiada i jak wywalą tak z 1/3 sali to pozostali zaczną pisać uczciwie
                                        • Gość: Hanka Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 19:35
                                          A tak w ogole to od jak dawna ludzie ściagaja?
                                        • Gość: trusia Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 19:36
                                          No pewnie! To się powinno zacząć już na opczątku - na każdym sprawdzianie czy
                                          kartkówce. Jeśli każdy nauczyciel będzie konsekwentnie wywalać ściagających z
                                          oceną niedostateczną, to podejście młodzieży do ściągania się zmieni.
                                          • Gość: Hanka Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 19:40
                                            Masz racje, ale nikt sie do tego nie stosuje...wiec daje przyzwolenie na
                                            sciaganie...ja uwazam ze jak ktos chce to niech sciaga, jego sprawa, bo tak
                                            mnie szkoła "wychowała", ze dawała na to przyzwolenie...dlatego nie jestem ani
                                            za ani przeciw.
                                      • Gość: justice Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: 217.153.162.* 07.05.06, 19:33
                                        myślę że tegoroczny przykład będzie dla wielu przestrogą...niech każdy robi co
                                        chce, zobaczymy jakt kto na swojej uczciwości wyjdzie
                                        • Gość: Hanka Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 19:35
                                          Wiesz co ja mysle ze czesto uczciwi , tacy z prawdziwego zdarzenia, płaca
                                          wiecej ...
                                      • Gość: gusia Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.modelina.net / 80.53.157.* 07.05.06, 19:35
                                        hanka slyszalas jak cie tu ktos podsumowal , tez tak uwazam , ze strasz sie
                                        udowodnic ze masz racje choc jej nie masz , na dodtake brakuje ci argumentow ,
                                        gubis sie , raz piszesz tak raz tak , nie masz swojego zdania.
                                        • Gość: Hanka Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 19:37
                                          Masz prawo do wlasnej opinii, ja wiem swoje i boli Was to ze mam inne zdanie.
                                          Ja tez nie usłyszałam porzadnego argumentu ktory przemawiałby za tym aby nie
                                          sciagac?
                                          • Gość: trusia Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 19:41
                                            Argumenty przeciw ściąganiu padają tu caly czas tylko ty ich uparcie nie
                                            rozumiesz. Poda choć jeden argument za ściąganiem, ale taki, który nie będzie
                                            brzmieć "jesteś głupi", "i tak tego nie zrozumiesz" czy "patrz na siebie".
                                            • maturzystka2oo6 Re: WAŻNE!!! petycja do cke 07.05.06, 19:42
                                              trusia dobrze gadasz!!!
                                            • Gość: Hanka Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 19:45
                                              Do mnie Wasze argumenty nie docieraja, porownywanie do złodziejstwa, nazywanie
                                              maturzystow oszustami...
                                              • Gość: trusia Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 19:49
                                                No widzisz? Nadal nie podałas ani jednego argumentu ZA ŚCIĄGANIEM. Ani takiego,
                                                który by do nas dotarł, ani takiego, który nie miałby szans dotrzeć. ŻADNEGO.
                                                • Gość: Hanka Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 19:51
                                                  Juz napisałam, moje argumenty nie trafiaja do Wasz, a Wasze do mnie i tyle/
                                                  • Gość: trusia Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 19:53
                                                    Twoje argumenty to:
                                                    -jesteś głupi
                                                    -i tak tego nie zrozumiesz
                                                    -nie rozumiecie mnie
                                                    -popatrzcie na siebie
                                                    -nie macie sumienia

To ma być ZA ŚCIĄGANIEM? Nie kompromituj się już dziewczyno. A już na pewno nie
                                                    przyznawaj się, że masz maturę. No, chyba że ściąganą, to jestem w stanie
                                                    uwierzyć.
                                                  • Gość: Hanka Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 19:55
                                                    "Twoje argumenty to:
                                                    -jesteś głupi
                                                    -i tak tego nie zrozumiesz
                                                    -nie rozumiecie mnie
                                                    -popatrzcie na siebie
                                                    -nie macie sumienia"
                                                    A skad Ty takie argumenty wytrzasnełas? Wg Ciebie to SĄ argumenty? Powodzenia.
                                                  • Gość: trusia Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 19:57
                                                    No własnie, hanko, nareszcie zrozumiałaś, że to nie są żadne argumenty. Dlatego
                                                    czekam na jakieś, które mnie przekonają, że warto lub należy ściągać.
                                                  • Gość: Hanka Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 20:05
                                                    Ja od zawsze to rozumiałam, ale u Was były z tym problemy:)
                              • maturzystka2oo6 Re: WAŻNE!!! petycja do cke 07.05.06, 19:28
                                nie przeczytalam wszystkich postow bo troche duzo tego, uwazam, ze jak ktos
                                chce sciagac niech sciaga robi to na wlasna odpowiedzialnosc, skoro stalo sie
                                jak sie stalo jedyna osoba do, ktorej powienien miec pretensje to do siebie,
                                nieraz sciagalam na jakis kartkowkach i jak mnie nauczyciel zlapal to nie
                                pisalam nigdzie ani nie wsciekalam sie na nigo tylko na siebie i w tym
                                przypadku tez tak powinno byc powinniscie byc zli na siebie, bo cke to taki
                                nauczyciel co was przylapal na sciaganiu.
                              • Gość: Gość Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.resetnet.pl 07.05.06, 19:31
                                Uff, dużo tych głosów. Jedyny pozytyw z tej dyskusji jest taki, że w końcu
                                dochodzicie do wniosku - niektórzy, ale i tak ich sporo - Ze ściąganie jest
                                jednak naganne i po prostu niemoralne. Z Hanką nie warto dyskutować, to typowa
                                pieniaczka, za wszelką cenę będzie starała się udowodnić, że ma rację. Jest
                                żałosna.
                                • Gość: Hanka Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 19:32
                                  "Z Hanką nie warto dyskutować, to typowa
                                  pieniaczka, za wszelką cenę będzie starała się udowodnić, że ma rację. Jest
                                  żałosna"---nie warto bo mam inne zdanie, tak? Jestem załosna bo sie nie zgadzam
                                  w 100% z Wami? i kim jestem? "pieniaczka"?
                      • Gość: gusia Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.modelina.net / 80.53.157.* 07.05.06, 19:32
                        mniejsza o to z kim sie klocisz a z kim nie , to niewazne. a wiesz ze morderca
                        tez ma uczucia?? tez mu wspolczujesz dozywocia??moze troche zbyt drastyczny
                        przyklad ale mniej wiecej o to chodzi.dla dobra osoby sciagajacej jest zeby
                        zrozumiala ze to co zrobila bylo zle , jesli bedziesz ja glaskac po glowce nie
                        pomozesz jej.a tak moze jeszcze ci sciagacze wyjda na ludzi.
                        • Gość: Hanka Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 19:34
                          A wiezienie człowieka myslisz ze zmieni? Podobnie jest z ta nieszczesna matura,
                          myslisz ze taka sytuacja jak teraz z tymi grupami na maturach oduczy młodziez
                          ściagac?
                          • Gość: gusia Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.modelina.net / 80.53.157.* 07.05.06, 19:41
                            nawet jesli jedna osoba sie czegos nauczy to to juz cos. nie wiem czy wiezenie
                            zmieni ale przynajmnie odsepereuje od reszty normalnego spoleczenstwa.mysle
                            jednak ze znajdzie sie jedna osoba ktora sie na tej maturze przejedzie na
                            sciaganiu i bedzie miala dosc oszukiwania . no chyba wiekszosc z tych
                            maturzystow jesli bedzie pisal poprawe tej matury nie bedzie sciagala na
                            poprawie bo sie bedzie bala ze sa grupy.poza tym jesli niczego ta matura nie
                            nauczy sciagaczy to nie choc pocierpia teraz , niech nikt im nie wspolczuje ,
                            niech placza , to moze sie czegos naucza,niech zrozumieja ze nikt ich nie bedzie
                            glskal po glowce z slowami " no szkoda aneczko ze ci sie nie udalo , moglas
                            sciganac, mialabys taka swietna mature , chcialas oszukac ale to nic , przeciez
                            ty jestes taka dobra ,k tobie tylko wspolczuc trzeba , bo to cale CKE cie
                            oszukalo , jak oni mogli zrobic grupy , to niedopuszczalne ijeszcze nic o tym
                            nie powiedziec , nie placz aneczko , dobrze zrobilas ze choc probowalas sciagac."
                            • Gość: Hanka Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 19:44
                              Mozliwe ze cos Ich to nauczy, nie sprzeczam sie ale uwazam ze to i tak nic nie
                              zmieni w naszy społeczenstwie...taka moja opinia, mam prawo do tego.
                              " nie wiem czy wiezenie zmieni ale przynajmnie odsepereuje od reszty normalnego
                              spoleczenstwa." dopoki nie ucieknie, poza tym nasze prawo tez nie jest za mądre.
                              • Gość: gusia Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.modelina.net / 80.53.157.* 07.05.06, 19:46
                                na pewno nic sie nie zmieni w spoleczenstwie jesli wszyscy beda tak jak ty
                                popierac sciaganie.
                                • Gość: Hanka Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 19:54
                                  No a Ty dalej swoje, nie czytasz moich postow...moze powinnas zrobic to
                                  bardziej rzetelnie?
                        • maturzystka2oo6 Re: WAŻNE!!! petycja do cke 07.05.06, 19:35
                          polowa posyow w tym temacie to hanki, jak uwazasz ze stala sie krzywda, zrob
                          cos z tym napisz gdzies, postaw sie a nie tylko bijesz piane i tyle, duzo
                          gadasz a nic nie robisz, co ci da ze poborazasz wszystkich na tym forum...
                          • maturzystka2oo6 Re: WAŻNE!!! petycja do cke 07.05.06, 19:36
                            ta sytuacja na maturze moze oduczy sciagania na maturze, bo to najwazniejsze
                          • Gość: Hanka Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 19:37
                            Czy ty w ogole czytałas moje posty? Co mam zrobic?
                            • maturzystka2oo6 Re: WAŻNE!!! petycja do cke 07.05.06, 19:39
                              no nie wiem co masz zrobic, ale skoro uwazasz,z e maturzysci zostali oszukani i
                              to ze sciagaja to nic tegiego- to powinnas cos zrobic no ja jakbym uwazala, ze
                              mam racje bym podjela walke, ale o to chodzi, ze ty wiesz, ze jestes przegrana
                              i glupio ci sie teraz poddac i przyznac do bledu!
                              • Gość: Hanka Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 19:41
                                Nie jestem przegrana, i nie mam zamiaru nic robic...nadal sie nie rozumiemy ale
                                widocznie juz taki Wasz rok 86 taki jest.
                                • maturzystka2oo6 Re: WAŻNE!!! petycja do cke 07.05.06, 19:43
                                  chyba sie nie rozumiemy jaki rok 86?
                                  • Gość: Hanka Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 19:44
                                    Dobra sory, pomyłka;)
                                • Gość: chingy Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: 217.153.162.* 07.05.06, 19:43
                                  hahaha ale pierd**** Hanka :lol
                            • Gość: gusia Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.modelina.net / 80.53.157.* 07.05.06, 19:44
                              wlasnie hanka , najwyrazniej sama doszlas do tego ze nie masz racji , nie chcesz
                              sie przyznac do tego i brniesz dalej ciagle szukajac nowych osob do konwersacji
                              bo brak ci juz argumentow.moze lepiej napisz jednak ta petycje do CKE:)
                              • maturzystka2oo6 Re: WAŻNE!!! petycja do cke 07.05.06, 19:45
                                nie sprzeczam sie - oto slowa hanki sprzed jakis 5 min dobre nie ONA SIE NIE
                                SPRZECZA- to wyjasnijcie mi co ona robi, bo ja juz sie gubie :P
                                • Gość: Hanka Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 19:47
                                  Wyrywasz moje słowa z kontekstu, wiec dlatego niewiele z tego rozumiesz.
                                  • Gość: minia Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.06, 19:49
                                    Hanka mozna wiedziec ile masz lat?
                                    • Gość: Hanka Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 19:52
                                      A ma to jakies znaczenie? Zaraz mnie pewnie obrazisz, wiec mysle ze nie ma to
                                      znaczenia:)
                                • Gość: gusia Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.modelina.net / 80.53.157.* 07.05.06, 19:49
                                  dokladnie . mi sie juz znudzila konwersacja z nia . na sile probuje sie klocic
                                  czasem gubiac to o co jej na poczatku chodzilo , jej pozniejsze klotnie maja na
                                  celu chyba tylko posiadanie innego zdania co osoba z ktora sie kloci.
                                  • Gość: Hanka Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 19:50
                                    Cały czas stoje przy swoim : NIE POPIERAM ALE TEZ NIE NEGUJE.
                                    • Gość: gusia Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.modelina.net / 80.53.157.* 07.05.06, 19:51
                                      jakby ci to bylo obojetne to bys nie robila wrzawy na 300 postow bo tu chyba
                                      tyle jest twoich.
                                      • Gość: Hanka Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 19:52
                                        Ktos pisze to odpisuje, logiczne, nie?
                                        • Gość: gusia Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.modelina.net / 80.53.157.* 07.05.06, 19:54
                                          chyba nielogiczne bo zauwaz ze kazdy tu tak robi , a jakos tylko ty masz tyle
                                          postow i sie z kazdym klocisz.
                                          • Gość: Hanka Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 19:58
                                            Bo skoro mam inne zdanie, a inni sie rzucaja na to co pisze, to chyba trzeba
                                            sie bronic, moze to znowu nielogiczne dla Ciebie, ale to juz mnie nie
                                            interesuje.
                              • Gość: Hanka Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 19:49
                                "najwyrazniej sama doszlas do tego ze nie masz racji"--nie nie doszłam do tego

"nie chcesz sie przyznac do tego " jak mam sie przyznac do czegos co nie jest
                                prawda?

"brak ci juz argumentow"-nie brak mi argumentów, po prostu na Was nie działaja
                                moje argumenty a Wasze na mnie...i tyle

"moze lepiej napisz jednak ta petycje do CKE:)" a po co mam ja pisac, nigdy nie
                                chciałam tego zrobic
                                • Gość: minia MAM POMYSL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.06, 19:51
                                  hania pisze, ze ma argumenty. Dajmy jej spokoj na chwilke, ale on niech nam je
                                  napisze moze wtedy nas przekona. Haniu tylko prosimy o inne argumenbty, nie
                                  typu jestes glupia :)
                                  • Gość: Hanka Re: MAM POMYSL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 19:53
                                    "jestes glupia :)" i Ty to uwazasz za argument? powodzenia.
                                    • Gość: minia Re: MAM POMYSL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.06, 19:54
                                      ciagle czekam na twoje argumenty jakos ich nie podajesz... hmm ciekawe czemu...
                                      • Gość: Hanka Re: MAM POMYSL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 19:56
                                        bo ja czekam na Wasze, i tez zastanawiam sie gdzie one sa?
                                    • Gość: gusia Re: MAM POMYSL IP: *.modelina.net / 80.53.157.* 07.05.06, 19:55
                                      tutaj nikt tego nie uwaza za argument ale twoje posty wlasnie przypominaja
                                      arguemnty w tym stylu.
                                      • Gość: Hanka Re: MAM POMYSL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 19:56
                                        To Wy je uwazacie za argumenty, a nie ja, wiec to juz nie moj problem.
                                        • Gość: minia Re: MAM POMYSL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.06, 19:57
                                          HANKA KRECISZ JAK MOZESZ ZEBY NIE NAPISAC TYCH ARGUMENTOW?!
                                          • Gość: Hanka Re: MAM POMYSL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 19:58
                                            Bo ja o Wasze od dawna prosze i nie moge sie doprosic, skoro Wy przeciagacie to
                                            ja tez bede.
                                      • Gość: minia Re: MAM POMYSL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.06, 19:57
                                        cos nie widac tych argumentow, stalo sie cos niemozliwego HANIA ZAMILKLA :P
                                        • Gość: gusia Re: MAM POMYSL IP: *.modelina.net / 80.53.157.* 07.05.06, 19:58
                                          jea. i o to chodzilo , ciekawe na jak dlugo , zawsze z predkoscia swiatla
                                          odpisuje kazdemu na jego post posiadajac calkiem odmienne zdanie na kazdy temat.
                                          • Gość: minia Re: MAM POMYSL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.06, 19:59
                                            Bo wiesz ona jest odmienicem ale ciii -nie mow nikomu :P
                                            • Gość: Hanka Re: MAM POMYSL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 20:02
                                              Tak, tak masz racje...z Wami sie trzeba tylko i wyłacznie zgadzac, bo a nuz
                                              ktos uwaza inaczej...to Cie zabija...
                                        • Gość: Hanka Re: MAM POMYSL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 19:59
                                          Specjalnie dla Ciebie, tak na 5 s:)
                                          • Gość: minia Re: MAM POMYSL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.06, 20:02
                                            Gusia mozesz mi wyjasnic czy hania jest uposledzona, chyba nie wie co to
                                            arguent bo ja czekam i czekam na nie o tu nic
                                            • Gość: Hanka Re: MAM POMYSL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 20:02
                                              tak tak
                                            • Gość: Hanka Trzeba sie zgadzac:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 20:04
                                              tak tak tylko Wy macie racje, wszyscy przeciwko sa uposledzeni, tak tak
                                              • Gość: minia Re: Trzeba sie zgadzac:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.06, 20:06
                                                nikt cie nie zmusza zeybys sie zgodzila z nami tylko chcemy zebys podala jakies
                                                argumenty, bo poki co mowisz nie macie racji bo nie- mniej wiecej tak to
                                                wyglada, wiec podaj jakies sensowne argumenty.
                                                • Gość: gratuluje!! Re: Trzeba sie zgadzac:) IP: *.lubin.dialog.net.pl 07.05.06, 22:16
                                                  MINIA przeczytaj sobie kretynko konstytucje RP a sie dowiesz ze kazdy ma prawo
                                                  do wlasnego zdania, a osoba o odmiennym pogladzie nie moze pozbawic jej
                                                  godnosci ztego powodu!!! kolejny artykul mowi o tym ze nikt nie ma prawa
                                                  zmuszac osoby o wyjawienie swojego zdania czy pogladu!!! jejku... Hania sadze
                                                  ze nawet nie powinnas sie przejmowac imbecylami!! masz swoje zanie -
                                                  gratuluje !! Kasia
                                                  • Gość: gosia Re: Trzeba sie zgadzac:) IP: *.68.65.76.kutno65.tnp.pl 08.05.06, 11:18
                                                    dobrz z ezdaje niemiecki bo kto wie czy bym sie nie pokusila o spisanie
                                                    odpowiedzi :) a jaki to sresik jak parzysz na odpowiedz innych i sie calkowicie
                                                    rozznia:/ wspolczuje...
                                              • Gość: gusia Re: Trzeba sie zgadzac:) IP: *.modelina.net / 80.53.157.* 07.05.06, 20:07
                                                haniu prosimy o jakies argumenty!na poparcie twojego zawsze odmiennego zdania.
                                                • Gość: minia Re: Trzeba sie zgadzac:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.06, 20:08
                                                  Gusia ja juz cie lubie, gadasz super :D
                                            • Gość: gusia Re: MAM POMYSL IP: *.modelina.net / 80.53.157.* 07.05.06, 20:05
                                              czy uposledzona to nie wiem , ale chyba ma powazne problemy z logicznym
                                              mysleniem . chyba juz sama nie wie co pisze byleby tylko inaczej niz inni.wiesz
                                              ona ma zawszde odmienne zdanie na kazdy temat i stad sie to wszytsko wzielo:)
                                              • Gość: minia Re: MAM POMYSL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.06, 20:07
                                                myslisz, ze psychoanalityk by pomogl, czy ona jest juz raczej stracona? bo to
                                                bardzo powazna sprawa... (ciagle czekam na argumenty-zaraz zakwitne :P)
                                                • Gość: gusia Re: MAM POMYSL IP: *.modelina.net / 80.53.157.* 07.05.06, 20:14
                                                  mysle ze potrzebna bylaby bardzo dluga psychoterapia .psychoterapie nie zawsze
                                                  odnosza skutki...
                                                • Gość: gusia Re: MAM POMYSL IP: *.modelina.net / 80.53.157.* 07.05.06, 20:15
                                                  mysle ze dluga psychoterapia jest jej potrzebna.ale psychoterapie nie zawsze
                                                  odnosza skutki ...
                                                  • Gość: Hanka Re: MAM POMYSL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 20:19
                                                    W Twoim przypadku na pewno nie odniosłyby skutku...
                                                • Gość: Hanka Re: MAM POMYSL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 20:17
                                                  Jesli mi powiesz gdzie popieram ściaganie to ja podam Ci argumenty...a
                                                  psychoanalityk?--zaraz mi powiesz ze Freud zyje, haha.
                                                  • Gość: gusia Re: MAM POMYSL IP: *.modelina.net / 80.53.157.* 07.05.06, 20:22
                                                    pokazywalam ci. podaj argumenty na to o co sie tu klocxisz dzis caly dzien!!
                                                  • Gość: Hanka Re: MAM POMYSL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 20:25
                                                    O nic sie nie kłoce, w sumie nazywaj to jak chcesz, przeciez zawsze "masz
                                                    racje"...
                                                  • Gość: gusia Re: MAM POMYSL IP: *.modelina.net / 80.53.157.* 07.05.06, 20:28
                                                    haniu ja nigdy nie twierdzilam ze zawsze mam racje.juz do nas wrocilas jak widze
                                                    pelna nowych "argumentow". to jak sie nie klicsz to jak nazwiesz to co tu
                                                    wyczyniasz cly dzien. mozna wiedziec kiedy sie kladziesz spac?? czy mozna liczyc
                                                    ze to kiedys nastapi?? czy ty juz zawsze bedziesz pisac w tym poscie??powiedz ze
                                                    to sie kiedys skonczy.
                                                  • Gość: minia Re: MAM POMYSL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.06, 20:34
                                                    Jak moglysmy na to wczesniej nie wpasc! haniu czy ty czasem oktesu nie masz
                                                    dosyac? pewnie jestes sama w domu i nie maz na kim sie wyzyc. Ja ciebie
                                                    rozumiem uzyj sobie :)
                                                  • Gość: Hanka Re: MAM POMYSL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 20:37
                                                    Pomyłka, jak zwykle mylne Twoje myslenie.
                                                  • Gość: Hanka Re: MAM POMYSL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 20:34
                                                    Mogłabym o to samo zapytac Ciebie:), no ale skoro juz Ty to zrobiłas to
                                                    przemilcze. "ja nigdy nie twierdzilam ze zawsze mam racje"- tak jak ja nigdy
                                                    nie twierdziłam ze popieram ściaganie, nie neguje tego...mozliwe ze dla Was
                                                    oznacza to popieranie ale nie dla mnie...
                                                  • Gość: Hanka Re: MAM POMYSL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 20:29
                                                    pozwalac to se mozesz...
                                              • Gość: minia Re: MAM POMYSL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.06, 20:10
                                                o moj boze, hania milczy od 5 min (moze szuka w slowniku co to jest argument)
                                                • Gość: trusia Re: MAM POMYSL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 20:11
                                                  hania milczała, bo była zajęta przeze mnie, przepraszam. Własnie była mowa o
                                                  tym, że hania nie rozumiem, że nie posługuje się argumentami, choć tak się jej
                                                  wydaje. Zaraz tu pewnie do Was wróci, szczerze Wam współczuję. ;)
                                                  • Gość: trusia Re: MAM POMYSL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 20:16
                                                    ups, miało być "nie rozumie" ;)
                                                  • Gość: Hanka Re: MAM POMYSL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 20:19
                                                    Wspołczuj sobie, ten tego....nie powiem bo zaraz powiedza : obraza Nas...haha
                                                • Gość: Hanka Re: MAM POMYSL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 20:18
                                                  nie musiałam szukac:)
                                              • Gość: Hanka Re: MAM POMYSL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 20:16
                                                Nie zawsze.
                                                • Gość: ssss Re: MAM POMYSL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.06, 20:29
                                                  hanka ile ty masz lat?
                                                  • Gość: Hanka Re: MAM POMYSL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 20:32
                                                    Juz odpowiadałam na to pytanie.
                                                  • Gość: gusia Re: MAM POMYSL IP: *.modelina.net / 80.53.157.* 07.05.06, 20:35
                                                    wlasnie haniu ile masz lat?? jestes juz pelnoletnia?? czy na swojej maturze tez
                                                    bedziesz sciagac??
                                                  • Gość: Hanka Re: MAM POMYSL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 20:37
                                                    Gusia, wlasnie utwierdziłas mnie w przekonaniu ze nie czytasz dokładnie postow:
                                                    J E S T E M J U Z P O M A T U R Z E!!!!!! A skoro jestem juz po
                                                    maturze to jest to jednoznaczne z faktem iz jestem pełnoletnia. Na swojej
                                                    maturze nie musiałam ściagac:)
                                                  • Gość: minia Re: MAM POMYSL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.06, 20:40
                                                    haniu, a gdzie tacy ludzie jak ty moga zdac mature to my tam pojedziemy to ze
                                                    150% wszyscy dostaniemy, bo jak ty zdalas to nie mam zadnych watpliwosci
                                                    JEDZIEMY TAM:)
                                                  • Gość: Hanka Re: MAM POMYSL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 20:42
                                                    Moze i dostaniecie ze 150% wszyscy...ja jedna moge tyle uzyskac:)
                                                  • Gość: gusia Re: MAM POMYSL IP: *.modelina.net / 80.53.157.* 07.05.06, 20:42
                                                    nie czytam , trudno spamietac taka ilosc twoich wypowiedzi.wybacz ale twoje
                                                    posty sa tutaj dosyc czeste w tym poscie.jestes po maturze ale ile masz lat bo
                                                    nie chce mi sie szukac.
                                                  • Gość: Hanka Re: MAM POMYSL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 20:45
                                                    Czy to istotne do Panskiej diagnozy>?
                                              • Gość: hania Re: MAM POMYSL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 21:29
                                                "wizyta u terapeuty, niedojrzałosc emocjonalna, problemy z logicznym mysleniem,
                                                nie wiem co pisze..."---coraz wiecej czasu na to poswiecasz, poza tym Twoja
                                                kolezaneczka mowiła cos o moim "uposledzeniu"....brawo, brawo
    • Gość: matura04 Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.ztpnet.pl 07.05.06, 19:58
      zobaczcie forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=157&w=41423442
    • Gość: minia Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.06, 20:43
      haniu, a co do czytania postow to po co je cztrac. twoich postow jast z 300 z
      czego w kazdym bronisz czegos ale nie wiesz czego
      • Gość: Hanka Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 20:45
        Niczego nie popieram, wyrazam jedynie swoja opinie:)
    • Gość: Hanka Gdzie popieram ściaganie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 20:43
      wiec gdzie napisałam ze JESTEM ZA ŚCIAGANIEM, no gdzie?
      • Gość: minia Re: Gdzie popieram ściaganie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.06, 20:45
        ONA SAMA NIE WIE CZEGO CHCE <HAHAHA> smiech na sali
        • Gość: Hania Re: Gdzie popieram ściaganie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 20:50
          Wiem:)
      • Gość: miniA Re: Gdzie popieram ściaganie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.06, 20:47
        haniu daleko zajdziesz- trafisz do ksiegi rekordow sa najwieksza ilosc postow
        juz ci moge pogratulowac-haniu osobo po maturze :D
        • Gość: Hania Re: Gdzie popieram ściaganie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 20:55
          Bez ironii prosze, podobno macie jakies uczucia, nie?
      • Gość: gusia Re: Gdzie popieram ściaganie? IP: *.modelina.net / 80.53.157.* 07.05.06, 20:47
        jak jestes przeciw to nie rozumiem o co sie pol dnia klocisz?? non stop to
        pisalas.wlasnie mnie utwierdzilas wprzekonaniu ze nie wiesz co piszesz.
        • Gość: Hania Re: Gdzie popieram ściaganie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 20:54
          Gusiu specjalnie dla Ciebie: NIE POPIERAM, ALE TEZ NIE NEGUJE!!!!!!!! Wyrazam
          opinie na ten temat i tyle, zastanawiam sie co czuje taka osoba, ktora
          ściagneła żle..to sprawa tego ktory sciaga, chciał sciagac to ON ponosi tego
          konsekwencje.
          • Gość: gusia Re: Gdzie popieram ściaganie? IP: *.modelina.net / 80.53.157.* 07.05.06, 21:10
            jak morderca idzie sidedziec tez sie zastanaiwasz co czuje?? mi takich ludzi
            jest nie zal!! maja za swoje! pomysl ile razy udalo sie im sciagnac i byli
            szczesliwi. to tylko jedna wpadka(pech ze na tak waznym egzaminie). juz bardziej
            mi zal alkoholika czy narkomana!
            • Gość: Hania Re: Gdzie popieram ściaganie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 21:17
              Posłuchaj, dla mnie przykłady przez Ciebie podawana i przez duzą czesc osob na
              forum, nie sa tożsame ze sciaganiem na egzaminie...naprawde nie popieram
              ściagania, ale kiedy ktos to robi, to tłumacze to tym, ze miał jakis cel, miał
              jakis powod, ze akurat ściagał, staram sie współczuc tym osobom, ze żle
              sciagneli, to głuppio brzmi, wiem, ale taki jest fakt...
      • Gość: Hania Re: Gdzie popieram ściaganie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 20:49
        No szukajcie, szukajcie...
      • Gość: gusia Re: Gdzie popieram ściaganie? IP: *.modelina.net / 80.53.157.* 07.05.06, 20:51
        anutor tego postu moze byc z siebie dumny. dzieki hanii jego watek to hit numer
        jeden na tym forum!
        • Gość: Hania Re: Gdzie popieram ściaganie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 20:54
          i see, nie pasi?
        • Gość: Hanka Re: Gdzie popieram ściaganie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 20:56
          No i see, nie pasi cos?
    • Gość: gusia Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.modelina.net / 80.53.157.* 07.05.06, 20:55
      haniu nie wiem ile masz lat ale jestem pewna ze nie doroslas emocjonalnie do
      tego wieku!!
      • Gość: Hania Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 20:58
        Do jakiego wieku?
        • Gość: Hanka Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 21:02
          I co przeszło Wam...wyżyłyscie sie?super, dzieci pora spac:)
        • Gość: gusia Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.modelina.net / 80.53.157.* 07.05.06, 21:07
          nie doroslas nawet do osiemnastki a pewnie masz wiecej!! jak z toba gadam czuje
          sie jakbym sie klocila z przedszkolakiem momentami! serio! wogole nie wiem po co
          ty sie odzywalas w tym temacie!
          • Gość: Hania Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 21:10
            "wogole nie wiem po co ty sie odzywalas w tym temacie!"-
            w ogole to chciałam, a przeciez mam do tego prawo, podobnie jak Ty:)

"nie doroslas nawet do osiemnastki"
            a to cos złego byc dłuzej dzieciekm?

"a pewnie masz wiecej!! "
            mam, mam wiecej

"jak z toba gadam czuje sie jakbym sie klocila z przedszkolakiem momentami"
            czyli juz sie kłociłas z przedszkolakiem?i co dałas Mu rade?
            • Gość: gusia Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.modelina.net / 80.53.157.* 07.05.06, 21:18
              nie , nie klocila sie z przedszklakiem bo wiem ze dzieciom sie ustepuje ,
              jakjestes na podobnym poziomie emocjonalnym to napisz , tez sobie z toba dam
              spokoj , ale niedlugo to nie bedziesz musiala pisac , sama do tego dojde ,
              jeszcze kilka twoich postow o niczym.
              • Gość: hania Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 21:22
                Spoko, ale jak widze do tej pory to zajmujesz sie obrazaniem mnie, wiec to
                kolejny " post o niczym."
                • Gość: gusia Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.modelina.net / 80.53.157.* 07.05.06, 21:24
                  nigdzie cie nie obrazilam , napisalam tylko co sadze o twoich wypowiedziach.to
                  roznica.krytyukje twoje posty a nie ciecie!
                  • Gość: hanka Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 21:32
                  • Gość: H Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 21:36

• Gość: gusia Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.modelina.net / 80.53.157.* 07.05.06, 21:35
                  oj hanka hanka , bez urazy ale ty sie z kazdym klocisz . to chyba z toba jest
                  cos nie tak a nie z wszytskimi tu obecnymi.twoj stosunek do uczciwosci jest
                  zabawny zeby nie powiedziec żałosny.
                  • Gość: hania Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 21:40
                    "oj hanka hanka , bez urazy ale ty sie z kazdym klocisz"
                    skoro odmienny poglad nazywasz kłótnia, oki, trzeba sie z Toba zgadzac abys
                    czuła sie dowartosciowana

"to chyba z toba jest cos nie tak a nie z wszytskimi tu obecnymi"
                    co rozumiesz pod tym stwierdzeniem "z Toba cos nie tak"

"twoj stosunek do uczciwosci jest zabawny zeby nie powiedziec żałosny."
                    alez oczywiscie, nie mozna sie z Toba nie zgodzic...zawsze przecoiez "masz
                    racje"
                    • Gość: gusia Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.modelina.net / 80.53.157.* 07.05.06, 21:46
                      gdzie pisalam ze zawsze mam racje? wymyslilas sobie to i w kolko to powtarzasz!!
                      to wlasnie z toba trzeba sie zawsze zgadzac bo przeciez to z toba sie wszyscy
                      kloca a nie ze mna wiec to ty sie w ten sposob dowartosciowujesz!!a pod pojeciem
                      ze z toba jest cos nie tak rozumiem dokladnie to , moze jestes uzalezniona od
                      kompa bo jak widac siedzisz tu juz dosc dlugo. i owszem uwazam ze jestes
                      niedojrala emocjonalnie . z czescia rzeczy o ktorych piszesz ze cie obrazilam
                      zartowalam ale z tym nie i z tym ze piszesz glupoty i nie wiesz co piszesz tez
                      nie!! odejdz od kompa , wyspij sie , moze rano spojrzysz na swiat inaczej!!
                      • Gość: hania Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 22:20
                        "gdzie pisalam ze zawsze mam racje? "
                        nigdzie ale tak sie zachowujesz

" to wlasnie z toba trzeba sie zawsze zgadzac bo przeciez to z toba sie wszyscy
                        kloca a nie ze mna"
                        nie trzeba sie ze mna zgadzac...

"moze jestes uzalezniona od kompa bo jak widac siedzisz tu juz dosc dlugo"
                        jasne, kolejna Twoja fantazja

"owszem uwazam ze jestes niedojrala emocjonalnie "
                        a to cos złego? Ty za to jestes nadmiernie dojrzała, hje hje.

"z czescia rzeczy o ktorych piszesz ze cie obrazilam zartowalam "
                        tak sie tłumacz, najpierw sie mysli a pozniej robi

"ale z tym nie i z tym ze piszesz glupoty i nie wiesz co piszesz tez nie!! "
                        wzajemnie, Twoje posty nic nie wnosza, piszesz o uczciwosci ale na na poł, bo
                        raz mozna sciagac a raz nie...jeszcze raz pomysl jaka jestes...

"odejdz od kompa"
                        bo co?

"wyspij sie"
                        wysypiam sie:)nie kazdy musi spac tyle co Ty

"moze rano spojrzysz na swiat inaczej!!"
                        zawsze patrze na swiat pozytywnie

• Gość: gusia Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.modelina.net / 80.53.157.* 07.05.06, 22:23
                          no tak. a juz myslalam ze jakiegos mojego posta nie skomentujesz. czy pod kazdym
                          moim postem juz zawsze bedzie sie pojawiala twoj komentarz??
                          • Gość: hania Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 22:32
                            jasne, "głpupich"trzeba tepic:)
                            • Gość: gusia Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.modelina.net / 80.53.157.* 08.05.06, 07:40
                              hania nie musisz rozkladac na czynniki pierwsze kazdego mojego posta! jak
                              widzisz nie kloce sie juz z toba wlasnie dlatego ze ustepuje sie glupszym.
                              rozmowa z toba nie ma dla mnie sensu , szkoda nerwow , czasu a ty i tak jestes
                              za glupia zeby cos zrozumiec!
    • Gość: Anka Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 21:36
      Jakbyście byli tacy zajebiści z angola to byście nie ściągali.Dla mnie
      angielski to bułka z masłem i po rozwiązaniu arkusz wiedziałam ,że na penwo sie
      nie pomyliłam.Nawet gdyby przede mna siedzial sam Tony albo krolowa Elzbieta to
      bym nie zmieniala wszystkich swoich odpwoeidzi bo to idiotyzm!!!!
    • Gość: Drona Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.05.06, 22:06
      chyba sobie zartujesz ???? jak ktos jest dobry to nie sprawdza odpowiedzi z
      innymi tylko wie ze moze polegac na swojej wiedzy. niby dlaczego ktos kto nie
      jest zbyt dobry z angielskiego ale robil sam ma stracic na tym, bo jakis leser
      spisal wszystko i teraz ma problem bo ma wszytsko zle. wiesz troche trodno bylo
      spanikowac na czesci podstawowej..
      • Gość: Gość Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.resetnet.pl 07.05.06, 23:21
        Do wszystkich adwersarzy Hanki.
        Ludzie, skończcie tę dyskusję i nie odpowiadajcie na jej posty, bo na pewno ona
        jeszcze się odezwie. Wyobraźcie sobie, jak siedzi przy komputerze i czeka, kogo
        tu jeszcze zaatakować. A tu nic. Nie ma kogo. Nikt nic nie pisze. I cała para
        Hanki idzie w gwizdek. No chyba, że będzie atakować samą siebie.
        Haniu, jesteś mądra, inteligentna, błyskotliwa, kulturalna i ...sama to
        wszystko wymyśliłaś.
    • Gość: EWA Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 23:35
      Nie rozumiem Was,dlaczego Wy tak na Nia naskakujecie? Powiedziała to co chciała
      powiedziec, Wy rowniez, ale czy to w porzadku prawie wszyscy na jedna?
    • Gość: an ojej! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.06, 23:49
      ludzie, w końcu matura to egzamin dojrzałości, czyż nie? tzreba polegać na własnej wiedzy, a nie ściągać, bo na dobre to raczej nie wychodzi, jak widać na załączonym obrazku.. a jezeli ktos ściąga i jeszcze wychodzi na tym tak jak wyszla owa dziewczynka , to tylko świadczy o braku tej dojrzałości, wiec miejmy nadzieje ze do przyszłego roku koleżanka dojrzeje i ściągać nie będzie.. Życze powodzenia za rok! ;P
    • Gość: czarna Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 00:06
      "SKRZYWDZILI"????????? Ludzie!!! Przecież to jest chore! dlaczego w naszym
      kraju ściąganie ma być dozwalane? i to jeszcze ściaganie na tak ważnym
      egzaminie, jakim jest matura? każdy z Was powinien miec choć trochę szacunku do
      Egzaminu Dojrzałości... to, że czujecie się "pokrzywdzeni" świadczy o Waszym
      poziomie! Bardzo dobrze, że tak się stało! Moze wreszcie otworzą sie oczy
      osobom, które oszukują i siebie i innych! W krajach Zachodu ściąganie jest
      największą karą, za kóra grozi zawieszenie w prawach ucznia, a nie tak, jak
      unas - jedynka, którą i tak czasami, wbrew zapewnień niektórych nauczycieli,
      można poprawiać. Trzeba mieć odwagę przyznać się do własnych błędów, a nie
      obwiniac teraz Komisję Egzaminacyjną...Moim zdaniem nikt nie powinien byc
      poinformowany o tym, że są grupy. Bo inaczej na co byłaby cała ta formuła
      mająca chronić przed ściaganiem? System edukacji został przecież zreformowany,
      a reforma ta miała na celu zbliżenie formuły egzaminu do tych, które odbywają
      się na Zachodzie. Dlaczego przy Nowej Maturze mają zalegać naleciałości ze
      starej, kedy to nauczyciele po ciuchu przyzwalali na ściąganie (a przynajmniej
      tak sie o tym mówi)? Ci, którzy przjechali sie na maturalnym ściągniu nie
      potrafią przyznać się do swojej głupoty, dlatego obwiniają teraz tych, którzy
      układali testy. Nie mam nic więcej do dodania poza... "to jest Polska
      właśnie..." ... a jeśli CKE informowała, że będą różne wersje, to pisanie
      petycji wybijcie sobie z głowy, bo i tak nie wygracie...a poza tym jak
      chcielibyście zatytułować ową petycję?! "Uniemożliwiliście nam ściągnie na
      maturze - niech Was piekło pochłonie!" ??? Przecież to nie jest oznaką zdrowego
      umysłu...
    • Gość: kasia971 Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.06, 00:10
      Nie chcę nikogo oceniać-ale ludzie macie po 19 lat i kłamiecie-no Wam się nie
      chciało uczyć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Trzeba było wziąść się do nauki -matura
      nnie jest z języka angielskiego taka trudna do zdania na 30%!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Jak Polska nie jst uczciwym krajem to Wy chociaż bądżcie!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Kamil Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: 82.160.111.* 08.05.06, 00:14
      Ja chciałbym tylko dodac ze gdyby cke chciało ukrucic "ściąganie" to o różnych
      grupach poinformowało by w ten sposób że każdy wiedział by o tym a nie "małymi
      literkami" w sposób niesprecyzowany i niejasny!Oni poprostu chcili poupie..*
      uczniów bo w tamtym roku za dobrze poszło i przecież nie każdy musi mić
      mature.Jeba* ceke! hehe
      • Gość: ! Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.resetnet.pl 08.05.06, 00:19
        Kamil, 4 byki ortograficzne w tak krótkim tekście. Wstyd.
        • Gość: Michał Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 00:31
          Dzieki ściaganiu wiele ludzi cos w zyciu osiagneło...
          • aduko Re: WAŻNE!!! petycja do cke 08.05.06, 00:48
            Wiecie co z tego jest najgorsze? Że gdy nauczyciel ten co poprawia daną "sale"
            (bo jeden nauczyciel dostaje jedną całą grupe) zobaczy, że ktoś ściągał, czyli
            na dwie wersje są te same odpowiedzi, TO MA PRAWO UNIEWAŻNIĆ WSZYSTKIM MATURE!
            wszystkim z danej sali gdzie pisał, ale będą jaja jak tam zrobią :)

A co do powyższego wątku, na cholere ściągaliście? Nawet jak ktoś lepszy miał
            inne odpowiedzi, to sobie trzeba było pomyśleć: "Co za krety, źle odpowiada" i
            sie cieszyć, że się ma dobrze :)
            • aduko Sory za literówki,ale już późno jest:) /bt 08.05.06, 00:53
              bt
            • Gość: gusia Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.modelina.net / 80.53.157.* 08.05.06, 08:45
              aduko. na pewno nie uniewaznia bo na te 2 osoby jedna scignela i łatwo
              wywnioskowac ktora - ta ktora ma zle bo sciagnela nie swoja grupe , ta ci nie
              sciagala ma dobrze , bo pisala odpowiedzi do swojej grupy , wlasnie po to CKE
              zrobilo grupy!zeby wykryc sciagaczy!
              • aduko No właśnie i tu ZONK...mogą całą klase... 08.05.06, 12:34
                ...unieważnić bo takie mają polecenie od CKE.
                • Gość: czuk Re: No właśnie i tu ZONK...mogą całą klase... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.06, 23:04
                  ale pamietaj ze sa przypadki na perytferiach - nie obrazajac nikogo - na wsi, ze
                  cala grupa ma przepisane od JEDNEJ osoby, wiem bo znam taki przypadek, i nie
                  sadze zeby tej 1/3 ktorym sie udalo trafic w swoja grupe podarowali, a reszta
                  oblala... nie wiem czy wiele jest takich przypadkow na cala polske (nie wiem tez
                  jak to wyglada w technikach), ja znam na pewno jeden i mysle ze takiej grupie
                  faktycznie uniewaznia w calosci
                  swoja droga ciekawe co ci nauczyciele robia na tych egzaminach jesli dochodzi do
                  takiej komedii...
                  • Gość: Beata Re: No właśnie i tu ZONK...mogą całą klase... IP: *.go-net.org 01.06.06, 20:28
                    uwazam ze na tej stronie nie powinni sie wypowiadac tacy ludzie co nie ściągali.
                    niech sie cieszą i nie wymądrzają bo nie kazdy moze byc idealny i wszystko umieć
                    swietnie
                    • Gość: Asnia Re: No właśnie i tu ZONK...mogą całą klase... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 21:18
                      Beatko masz racje.Nikt nie jest idealny! Nikt!Jesli ktos sciagał, trudno, jego
                      sprawa!
                      • Gość: grz ile procent obleje przez sciąganie? IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.06, 00:07
                        chyba jednak dużo..jak sądzicie? ja się boję...o te wyniki...
          • Gość: gusia Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.modelina.net / 80.53.157.* 08.05.06, 07:47
            to szkoda! i czas z tym skonczyc!bo to niesprawiedliwe!!
      • Gość: gusia Re: WAŻNE!!! petycja do cke IP: *.modelina.net / 80.53.157.* 08.05.06, 07:46
        no nie zartuj ze malymi literkami mieliscie to napisane! myslalam ze wogole nic
        nie pisalo.jak bylo napisane (niewazne jakimi) to jest po prostu szczytem ale to
        wilekim miec pretensje do kogokolwiek.wystarczylo doczytac.jak sciagaliscie z
        tych cudzych kartek to kazdy w miare przecietnie inteligentny by sie zorientowal
        ze on ma swoje odpowiedzi dobrze , zaczal by czytac wszytsko dokladnie(swoja
        mature)i nawet bez literek by sie kapl a z literkami tp juz nie mowie! szczyt
        bezmyslnosci , glupoty , lenstwa!! maturzysci ktorzy sa niedojrzali nie powinni
        miec egzaminu dojrzalosci! jak dojrzeja to moze zdadza.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka