arkisz 09.05.06, 18:16 Kto poisze jutro z biologi? Jak sie nastawiacie??Ja mam bardzo dobre ściągi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wilek19 Re: Biologia!!! 09.05.06, 18:29 No coz, ja zdaje...rozszerzona...no a sciagi... nie lubie robic sciag, wole zaufac sobie i swoim mozliwosciom, zreszta mam zly humor bo po angolu juz mi sie odechcialo sciagania ;). Sciaga nie zawsze pomoze, a lepiej bys sie czula gdybys to wszystko umiala i wiesz ze niklt Ci tego nie zabierze co masz w glowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ono Re: Biologia!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 18:33 ale sciagi na biole to sie raczej nie oplacaja, bo amtura nowa sprawdza tylko racjonalne myslenie malo wiedzy to sprawdza Odpowiedz Link Zgłoś
sun1986 Re: Biologia!!! 09.05.06, 20:14 a jak z tymi ściagami?masz może coś ciekawego? chętnie bym na nie zerknęła. więc jeżeli byłbyś na tyle miły by je przesłac to proszę sun1986@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PoLdiNkA Re: Biologia!!! IP: *.stg.pl 09.05.06, 20:17 kurcze... tez nie mam ani jednej sciagi, w zyciu nie sciagalam... Boje sie strasznie... zwlaszcza ze matura probna mi beznadziejnie poszla - 56 % podstawowy i 52 % rozszerzenie:( ale to dlatego ze jeszcze wtedy ekologii nie robilismy wcale a jej bylo 2/3 calej probnej :-/ mam nadzieje ze tym razem lepiej pojdzie... POWODZENIA ŻYCZE WSZYSTKIM!!!!!!!! :) i sobie najbardziej hihi;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meneva Re: Biologia!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 21:06 jejkuuu jak ja sie strasznie boję tej biologii jutro...brrr...najgorasza jest ta presja, wiesz, że jak nie napiszesz podst na min.90% i roz na min 80% to mozesz sie ze studiami zegnać :( a ja szczerze wątpię, ze z roz powyzej 80 bede mieć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agatka agacisko16@wp.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.06, 22:49 błagam przeslij mi dzis jeszcze sciagi z biologii~!!!!!!!!!!! moj mail- agacisko16@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: Biologia!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 22:55 ej, nie stresujcie się tak!:) wprawdzie umiarkowana dawka stresu dobrze robi na egzaminach, ale ja tu widzę, że u was tego stresu za dużo. biologia naprawdę nie jest taka straszna-wystarczy dwa razy czytac pytania, nie doszukiwac się w nich ukrytych sensów i nie wymyślać odpowiedzi z kosmosu, a wszystko będzie dobrze! pozdrawiam i życzę samych maturalnych sukcesów. zeszłoroczna maturzystka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: Biologia!!! IP: *.man.busko.pl 09.05.06, 23:22 hehe w ub riku to samo mowili i zonk.. nie takie to proste Odpowiedz Link Zgłoś