Dodaj do ulubionych

Biologia!!!

09.05.06, 18:16
Kto poisze jutro z biologi? Jak sie nastawiacie??Ja mam bardzo dobre ściągi
Obserwuj wątek
    • wilek19 Re: Biologia!!! 09.05.06, 18:29
      No coz, ja zdaje...rozszerzona...no a sciagi... nie lubie robic sciag, wole zaufac sobie i swoim mozliwosciom, zreszta mam zly humor bo po angolu juz mi sie odechcialo sciagania ;). Sciaga nie zawsze pomoze, a lepiej bys sie czula gdybys to wszystko umiala i wiesz ze niklt Ci tego nie zabierze co masz w glowie.
      • Gość: ono Re: Biologia!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 18:33
        ale sciagi na biole to sie raczej nie oplacaja, bo amtura nowa sprawdza tylko
        racjonalne myslenie malo wiedzy to sprawdza
    • wilek19 Re: Biologia!!! 09.05.06, 18:37
      Dokladnie tak
    • sun1986 Re: Biologia!!! 09.05.06, 20:14
      a jak z tymi ściagami?masz może coś ciekawego? chętnie bym na nie zerknęła.
      więc jeżeli byłbyś na tyle miły by je przesłac to proszę sun1986@wp.pl
      • Gość: PoLdiNkA Re: Biologia!!! IP: *.stg.pl 09.05.06, 20:17
        kurcze... tez nie mam ani jednej sciagi, w zyciu nie sciagalam... Boje sie
        strasznie... zwlaszcza ze matura probna mi beznadziejnie poszla - 56 %
        podstawowy i 52 % rozszerzenie:( ale to dlatego ze jeszcze wtedy ekologii nie
        robilismy wcale a jej bylo 2/3 calej probnej :-/ mam nadzieje ze tym razem
        lepiej pojdzie... POWODZENIA ŻYCZE WSZYSTKIM!!!!!!!! :) i sobie najbardziej hihi;)
        • Gość: meneva Re: Biologia!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 21:06
          jejkuuu jak ja sie strasznie boję tej biologii jutro...brrr...najgorasza jest
          ta presja, wiesz, że jak nie napiszesz podst na min.90% i roz na min 80% to
          mozesz sie ze studiami zegnać :( a ja szczerze wątpię, ze z roz powyzej 80 bede
          mieć...
          • Gość: agatka agacisko16@wp.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.06, 22:49
            błagam przeslij mi dzis jeszcze sciagi z biologii~!!!!!!!!!!! moj mail-
            agacisko16@wp.pl
    • Gość: p Re: Biologia!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 22:55
      ej, nie stresujcie się tak!:) wprawdzie umiarkowana dawka stresu dobrze robi na
      egzaminach, ale ja tu widzę, że u was tego stresu za dużo. biologia naprawdę nie
      jest taka straszna-wystarczy dwa razy czytac pytania, nie doszukiwac się w nich
      ukrytych sensów i nie wymyślać odpowiedzi z kosmosu, a wszystko będzie dobrze!
      pozdrawiam i życzę samych maturalnych sukcesów. zeszłoroczna maturzystka
      • Gość: olka Re: Biologia!!! IP: *.man.busko.pl 09.05.06, 23:22
        hehe

w ub riku to samo mowili

i zonk..

nie takie to proste
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka