Dodaj do ulubionych

Biologia !! co może być ?

09.05.06, 18:39
Yo, co waszym zdaniem może być jutro na biologi ? uczyć się szczegółowo ? dużo
może być genetyki ? a ile ekologi na postawowej ? układy nerwowe itp. też ? bo
ja już nie wiem ! lece wszystko od początku... i się boję że będą trudne
pytania (szczegółowe ) :(
Obserwuj wątek
    • kedivad-one Re: Biologia !! co może być ? 09.05.06, 18:40
      Stawiacie że będzie dość łatwo jak na próbnej ?
      • wilek19 Re: Biologia !! co może być ? 09.05.06, 18:41
        Nie ma mowy, nawet nie mysl ze bedzie jak na probnej, szykuj sie na cos trudniejszego bo probny to byl banal.
    • Gość: kobieta :D Re: Biologia !! co może być ? IP: 217.153.162.* 09.05.06, 18:49
      noo niekoniecznie musi byc duzo trudniejsza.Zobaczcie na mature z bilogii z
      tamtego roku.Pyatnie o roznice miedzy kobieta a mezczyzna mnie
      rozwalilo ..hahaha.Gegra probna byla latwa i ta tez trudna nie byla wiec...nic
      nie jest pewne:)
      • kedivad-one Re: Biologia !! co może być ? 09.05.06, 19:12
        ale na co zwrócić większą uwage...na GENETYKE ? Układ rozrodczy czy może
        pokarmowy ;/ ?
        • Gość: user Re: Biologia !! co może być ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 19:27
          Kobieta ma dłuższe włosy - tak mój qumpel napisał...
        • Gość: pete Re: Biologia !! co może być ? IP: 217.153.162.* 09.05.06, 19:27
          a kto to może wiedziec chłopie!!..genetyka na podst. mysle ze ajk juz to
          naprawde podstawy.Byc moze oddechowy,rozrodczy hormonalny...no nie
          wiem.Biologia jest tak rozlegla ze trudno cos wskazac.Ale nalezy sie orientowac
          we wszystkim!bo nigdy nie wiadomo co ,skad i po co.Powodzenia od tez zdajacego
          biologie:)
          • Gość: Justryna Ostrołeka Re: Biologia !! co może być ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 21:05
            3mam kciutki za nas jutro na biologii.. obstawiam ze sporo bedzie metabolizmu
            ktoprego niestety nei za bardzo umiem..;/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka