ffrrr 09.05.06, 22:08 czy ktoś z was zdaje tak jak ja francuski? :) przyznam się, że trochę go zaniedbałam przez ostatni miesiąc, teraz mam tydzień na nadrobienie strat... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ewela Re: Francuski! IP: *.slowianin.pl 09.05.06, 22:16 ja zdaje francuski!!!! aaaa boje sie;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: Francuski! IP: *.lubin.dialog.net.pl 09.05.06, 22:30 ja juz zdawalam ustny podstawowy. wiec jak cos to podaj maila to Ci napisze jakie tematy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ffrrr Re: Francuski! 09.05.06, 22:42 możesz napisać tutaj :-) powiedz mi tylko, czy bardzo się rozwijałaś w dialogach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karola Re: Francuski! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 17:29 hej ja juto zdaje ustny francuski...to jak z tymi zestawami?? trudne czy łatwe??i co dokladnie bylo?? boje sie jak diabli...:-( Jak ktos cos ma to wyslijcie na caroline18@tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: Francuski! IP: *.lubin.dialog.net.pl 10.05.06, 22:01 nie, mało mówiłam, tylko tyle co tam w tych punktach kazali i zaraz mi przerywali i zadawali pytanie, czy coś mówili :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a JaK Re: Francuski! IP: *.veo.pl 10.05.06, 23:22 ja też zdaję francuski naszczęście jeszcze troche czasu mam :) może napize ktoś jakiś przykładowy zestaw? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ThaoQuest Re: Francuski! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.06, 01:12 a ja zdaje francuski rozszerzony i ustnie i pisemnie. Angola zreszt tez. Frnacuski pisemny juz zobaczymy za tydzien czym nas zaskocza, a na ustny musze poczekac do 31 maja :( Odpowiedz Link Zgłoś
ffrrr Re: Francuski! 11.05.06, 08:43 ooo kolego.. to Cię pięknie załatwili.. a ja rozpaczałam, że mam 24! fakt, ciekawe czym nas zaskoczą na pisemnym.. może znowu genetyka i malaria? strach się bać! ale trzymajcie się mocno i nie puszczajcie :) Odpowiedz Link Zgłoś