maciek974 11.05.06, 01:55 Wiecie moze ile osób w tamtym roku startowało na geoinformacje na UAM-ie w Poznaniu?? Jak coś to dajcie znac:)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: leon Re: Geoinformacja:)) IP: 217.197.74.* 11.05.06, 09:51 nie, ale sam jestem ciekawy bo tez bede tam skladal papiery :) wnioskujac z ilosci osob zdajacych geografie w tym roku to bedzie ich wpiz** :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leon Re: Geoinformacja:)) IP: *.nowyzwm.punkt.pl / 217.197.79.* 11.05.06, 11:10 dla zainteresowanych takie maila otrzymalem z dziekanatu wydziału nauk geograficznych i geologicznych uam: 'Proszę pana punkty z matury są przeliczane 2 razy rozszerzona plus raz podstawowa, nie liczy się żadnych procentów, można uzyskać maksymalnie 300 punktów. Kandydaci są przyjmowani według uzyskanej liczby punktów. Każdy maturzysta przez to iz uczelnie przyjmują nawet ksera świadectw (potwierdzone notarialnie) ma możliwość złożenia dokumentów na dowolną ilość kierunków tak więc ilość osób na jedno miejsce może niejednokrotnie dochodzić do liczby 20 osób na miejsce. W zeszłym roku ilość kandydatów na jedno miejsce przekroczyła najśmielsze oczekiwania.' czyli moze byc ciezko :P :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: animula Re: Geoinformacja:)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 20:12 jestem studentka I roku Geoinformacji i slyszalam ze w zeszlym roku o jedno miejsce walczylo ok 10 osob wiec "jeden z dziesieciu" jak mowil nasz wykladowca:))) pozdrawiam i zycze powodzenia:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Geoinformacja:)) IP: 194.146.128.* 11.05.06, 21:24 Napisz czy jesteś zadowolona ze studiów, jak tam jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leon Re: Geoinformacja:)) IP: *.nowyzwm.punkt.pl / 217.197.79.* 11.05.06, 21:34 animula a ile trzeba bylo miec ptk zeby sie dostac? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: animula Re: Geoinformacja:)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 22:59 trudno powiedziec w zeszlym roku byl przelicznik: pkt z podst+2xpkt z rozrz sa na pewno na roku ludzie ktorzy z tego przeliczenia mieli ok 250 pkt ale nie odpowiem ci na pytanie ile trzeba miec zeby sie dostac nie ma odp na takie pytanie chyba bo z kazdym rokiem to bedzie inaczej. A jesli chodzi o mnie to jak najbardziej jestem zadowolona czy ciezko I semestr dosyc ciezki, II light:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gróbel Re: Geoinformacja:)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 19:42 Równiż jestem na pierwszym roku geoinformacji (pozdrowionka dla Animuli! :)) Wydaje mi się, że wcale nie jest tak ciężko się dostać na ten kierunek. Wprawdzie było nas 10 osób na miejsce, to trzeba przyznać, że wiele z osób, które dostały się od razu, zrezygnowało. Tak więc dzieki temu wiele osób dostało się z odwołań. A poza tym warto próbować! Kierunek ciekawy, a atmosfera bardzo miła :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Geoinformacja:)) IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 12.05.06, 22:50 A ile osób sie dostaje?? Ilu jest Was na roku?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gróbel Re: Geoinformacja:)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 14:00 Z tego co pamiętam, to dostało się 68 osób. Z tym, że sporo zrezygnowało, no i część dostała się z odwołań, więc zaczęliśmy rok akademicki w 42 osoby. Teraz jest nas 36. Czyli 6 osób odpadło, ale raczej nie z powodu nadmiaru nauki, po prostu studiowanie im się znudziło, lub nie podołali studiować na kilku kierunkach. Odpowiedz Link Zgłoś