wilek19 11.05.06, 08:36 Piscie tutaj swoje przewidywania co do matury z chemii... rozwazymy mniej wiecej jaka ona bedzie... Slyszalem ze ma byc trudna, no o rozszerzonej nie wspomne...ale czas pokaze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sonda Re: Matura z Chemii IP: *.centertel.pl 11.05.06, 10:28 oczywiście nic z takich przewidywań się nie sprawdzi...... Kto sie boi tak jak ja.....???:-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PoLdiNkA Re: Matura z Chemii IP: *.stg.pl 11.05.06, 10:30 Ja sie boje... dałam sobie 4 dni na powtórkę wszystkiego... Na szczęście to jest przedmiot dodatkowy... ale mam nadzieje ze na podstawie zdam, bo u mnie tylko to sie liczy na studia - chemia podstawowa i biola rozszerzona. pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Onno Re: Matura z Chemii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 10:33 ciekawe skad to slyszales ze niby ma buc trudna. chociaz osobiscie przypuszczam ze bedzie bardzo trudna, ale to tylko domysly. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia_nmc Re: Matura z Chemii IP: *.azartsat.pl / *.azartsat.pl 11.05.06, 10:58 A gdzie wybierasz się na studia? Pytam z ciekawości bo też zdaję biologię i chemię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia_nmc Re: Matura z Chemii IP: *.azartsat.pl / *.azartsat.pl 11.05.06, 10:59 to pytanie do POLdiNkI :) Odpowiedz Link Zgłoś