sta_bob 11.05.06, 08:50 i jak? truuudna byla? czy raz-dwa wszystko rozwiazaliscie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rasta Re: matematyka :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 08:56 Latwa byla.. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matóżysta Re: matematyka :) IP: *.vlan63.nemes.lubman.net.pl 11.05.06, 09:12 jusz wyszedłem, łatwe było, tylko nieco trudniejsze z kąbinatoryki. Teras czekam na rosszeżony. Pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
asia_nmc Re: matematyka :) 11.05.06, 11:39 np nie mów :), naprawdę? Przecież jeszcze maturzysci o tej godzinie nawet pisać nie zaczeli... C Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orzech Re: matematyka :) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.05.06, 13:37 Bardzo łatwa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Re: matematyka :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 13:44 Ci, co tu piszą, że matematyka była łatwa to albo gimnazjaliści ;p albo osoby o wiele starsze, którzy mają maturę już za sobą. Ja dzisiaj też nie pisałem matematyki a mógłbym już o 8 rano napisać, ze była banalna. Niektórzy z tego forum powinni sie leczyć, bo mają nierówno pod sufitem !!! :D :D :D :D :D D Hahahahahahaha- wybaczcie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k#b Re: matematyka :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.06, 13:53 Napisz mi ktore zadanie wg Ciebie bylo trudne ? BO ja sie zadnego nie doliczylem takiego :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: matematyka :) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.05.06, 13:59 Sam napisał, że ma nierówno pod sufitem, więc nie odpowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jery Re: matematyka :) banał IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.06, 14:19 banalnie prosta. w tamtym roku byla o trudniejsza. wogole w tym roku wszystkie egzaminy sa latwiejsze :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerry Re: matematyka :) banał IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.06, 14:21 przynajmniej poziom podstawowy, bo rozszerzonego jeszcze nie widzialem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppp Re: matematyka :) banał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 14:23 nie ma żadnego trudnego ani kontrowersyjnego (nawet) zadania! to skandal, teraz wyniki nie będą świadczyć o NICZYM Odpowiedz Link Zgłoś
asia_nmc Re: matematyka :) 11.05.06, 14:45 Gdzie się podziali wszyscy Ci co zdawali podstawową matematykę? Jak wam poszło? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula ;] Re: matematyka :) IP: *.wro.vectranet.pl / 213.199.196.* 11.05.06, 15:41 Zdawalam podstawowy poziom i nie wiem może jestem nie zabardzo mądra skoro dla innych ona była banałem... :/ Ale ja naliczylam u siebie,że zdałam na ok 75% - 80% i powiem szczerze,że wynik ten mnie satysfakcjonuje :) Nawet jak ktoś mi napisze,że jestem głupią dziewucha i na studia się nie dostane ;] Ważne jest to,że zdałam maturke i neiwazne czy na 30% czy na 90% . Sam fakt zdania matury już o czymś świadczy przynajmniej dla mnie ;] Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rosa Re: matematyka :) IP: *.acn.waw.pl 11.05.06, 14:47 I to sie nazywa maturą? Przecież stopień trudności podstawowej byl żenująco niski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baq Re: matematyka :) IP: *.multicon.pl 11.05.06, 15:15 trudna zle, latwa niedobrze :) W mojej opinii matura jesli ma byc egzaminem wstepnym to powinna trzymac poziom (niektore uczelnie wymagaja tylko podstawowej matematyki). Jesli bylo latwo to moze sie okazac, ze nawet wysoki procentowo wynik nie da maturzyscie tego czego oczekuje, a jak ktos jest nawet dobry a zrobi pare glupich bledow (tracac pojedyncze punkty nawet) moze za to drogo zaplacic. Ale chociaz wiecej osob zda matme :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tech Matematyka banał ciekawe dla kogo? IP: *.pt / 62.7.244.* 11.05.06, 19:09 Ci co piszą że była łatwa to są poje..e kujeony chodzące na dodatek pewnie na mat-fiz do ogulniaka gdzie mieli po 6 godzin w tygodniu. Przy takiej ilości godzin to nawet debil by się nauczył. Ciekawe czy gdyby chodzili do technikum i mieli łącznie w ciągu 4 lat te 6 godzin a nie 18 godz. na 3 lat to też by mówili że łatwe!!! Odpowiedz Link Zgłoś
natalara Re: Matematyka banał ciekawe dla kogo? 11.05.06, 20:20 nikt ci nie kazal isc do technikum, bylo trzeba isc do liceum na mat - fiz tak jak ja i rzeczywiscie dla mnie byla prosciutka;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: /.../ Re: Matematyka banał ciekawe dla kogo? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.06, 22:02 no wiesz tu akurat nie ma tlumaczenia "trzeba bylo isc do liceum"... nie wiem jaki jest poziom w technikum ale jesli matura z matematyki byla trudna dla kogos po technikum tzn ze poziom nauki w szkole sredniej powinni podniesc... no bo przeciez technikum jest po to zeby uczyli sie tam ludzie z technicznymi zainteresowaniami - rowniez matematycznymi... tak mi sie przynajmniej wydaje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: /.../ Re: matematyka :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.06, 19:57 bedzie tak ze osoby slabe z matmy a ktorym udalo sie zdac mature wlasnie dlatego ze poziom byl tak niski wyleca jeszcze przed pierwsza sesja... no chyba ze pojda na studia gdzie nie ma matematyki... zdawalam w zeszlym roku i nie powiem zeby byla jakas super trudna... ale to co dzis zobaczylam to po prostu nizej sie nie dalo... rozumiem matematyka podstawowa moze byc latwa bo to w koncu podstawy jak sama nazwa mowi... ale na rozszerzonej powinno sie czegos wymagac... polowa z tych zadan z poziomu rozszerzonego spokojnie moglaby byc na podstawowym... a jak ktos sie nie czuje na silach to sa przeciez inne przedmioty do wyboru... korzystajcie poki mozecie bo za 3 lata matura z matematyki bedzie obowiazkowa... i co poziom wtedy spadnie do zera tylko dlatego ze kazdy musi zdawac? zdolny i slaby? no wybaczcie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sw Re: matematyka :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.06, 10:06 matma powinna być prosta i taka była,rozszerzony jest od tego zeby sprawdzić i pokazać coś więcej.prawdą jest ze tecznika,z wyhątkiem elektronicznych, mają za mało godzin matmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pszek Re: matematyka :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 22:28 Całkowicie sie z Toba zgodzę. Maturkę oceniam na nawet niezbyt trudną, na pewno łatwiejszą niz w zeszłym roku, a tu kurde wskoczyło troche głupich błedów i niewiadomo jak bedzie. Uważam sibie za doś dobrego z matmy i po przeczytaniu wszystkich opisów wspaniałych polskich matematyków na tym forum,że mój wynik może nie wystarczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
honkerek Re: matematyka :) 11.05.06, 19:35 ja bede miał ok 80% podst i 80% rozsz, wystarczy na politechnikę krakowską na konstrukcje budowlane?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bomberman Re: matematyka :) IP: *.compower.pl 11.05.06, 22:16 Patrząc pod kątem poprzedniego roku to spokojnie wystarczy. Teraz czytam, że matura była łatwa, więc trzeba liczyć, że ogólnie będą lepsze wyniki niż w tamtym roku, ale na 99% wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blaz Re: matematyka :) IP: 195.182.20.* 12.05.06, 09:43 Jeszcze nie zdążyłem się zorientować wśród kolegów, którzy niby są dobrzy z matmy, ale myślicie, że 49p z podst i 40 z rozsz to w ogóle jeszcze dobry wynik, na AE w Poznaniu może wystarczyć? Bo wiem, że popełniłem parę głupich na rozsz i teraz mam wątpliwości:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michu pytanie o studia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 23:14 Czy może mi ktoś podać linka gdzie jest widoczny limit punktowy na uczelnie w Poznaniu? UAM, AE i Akademia Rolnicza. Z góry dziex !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: pytanie o studia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 05:45 sądząc po poziomie matury podstawowej to pewnie 98% :) Odpowiedz Link Zgłoś