Dodaj do ulubionych

PsYcHoLoGiA

16.05.06, 23:00
Witam wszystkich... Wpisujcie się, kto składa na psychologię (dziennie) na
UW... W zeszłym roku był to najbardziej oblegany kierunek, myślę że w tym
roku nie będzie inaczej. Piszcie z jakimi wynikami z matury będziecie
startować.
na dobry początek napiszę swoje wyniki, obliczone na razie tak mniej więcej:
- podstawowy polski (rozsz nie jest liczony): licze na około 90% ale nie ma
jeszcze oficjalnego klucza
- rozszerzony angielski: około 80%
- podstawowa biologia: około 88%
- rozszrzona biologia: około 70%
Przeliczenie na punkty rekrutacyjne to średnia ważona. Biorą 0.25 wyniku z
polskiego, 0.25 wyniku z podstawowej biologii (lub matematyki), 0.1 wyniku z
rozszerzonej biologi lub matmy (nieobowiązkowe!) oraz aż 0.4 z rozszerzonego
angielskiego. Mi po tych przeliczeniach wyszło 84/100. Obawiam się, że to
słabiutko.

Obserwuj wątek
    • Gość: myosotis_ola Re: PsYcHoLoGiA IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.06, 10:53
      :( Kurcze, albo nikomu się nie chce pisać albo wśród gości portalu nie ma
      chętnych na psychologię na UW. Coż, w tym drugim przypadku to dobra
      wiadomość ;) Ale jakoś nie wierzę...
    • Gość: gosioolek Re: PsYcHoLoGiA IP: *.futuro.com.pl 17.05.06, 15:26
      polski 70% niemiecki 92% matma podst 95% matma rozsz 70% co daje razem 85.05 ( a
      wyniki jakie mam wiem bo w tamtym roku mature pisałam teraz tylko matme
      poprawiałam.
    • Gość: studentka Re: PsYcHoLoGiA IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.06, 15:28
      hej,
      ja jestem na pierwszym roku. Wydaje mi się, ze w tym roku będzie mniej
      chętnych - ludzie wystraszyli isę zeszłorocznej zawałnicy;)
      Powodzenia i do zobaczenia na Wydziale:-)
      • Gość: myosotis_ola Re: PsYcHoLoGiA IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.06, 19:55
        Hej, obyś miała rację ;) Obawiam się jednak, że nie do końca tak będzie bo w
        tym roku nie ma egzaminów :( a szkoda... to był moim zdaniem dobry pomysł. Idąc
        tym systemem co jest teraz kupujecie "kota w worku" - dobrze zdana matura o
        niczym jeszcze nie świadczy. Ktoś może się nie nadawać na studia... Ale jest
        jak jest. Obawiam się jednak, że się nie spotkamy bo 84punkty to raczej za
        mało :(
        • Gość: OLA Re: PsYcHoLoGiA IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.05.06, 13:29
          Ludzie!!! I nikt wiecej nie idzie na UW na psychologię? Jestem w szoku ;)
          • Gość: aka Re: PsYcHoLoGiA IP: *.noname.net.icm.edu.pl 23.05.06, 19:29
            chciałabym dodać, że sporo osób przenosi się też z wieczorowej psychologii(UW)
            na dzienną, a co za tym idzie (podobno) musi podejść do normalnej rekrutacji,
            czyli poprawiać wyniki matury (jesli wszystko dobrze wydedukowałam z tego co
            słyszałam od znajomych:) ). Poza tym, na pewno będzie dużo chetnych bo (jak
            wiadomo) psychologia na UW jest najlepszą psychologią w Polsce (biorąc pod
            uwagę szkoły państwowe - wg rankingów). SWPS podobno też niczego sobie:) żeby
            nie było że jakaś strasznie stronnicza jestem;)
            Pozdrawiam:)
    • Gość: :) Re: PsYcHoLoGiA IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.05.06, 22:43
      up
    • Gość: Ola Re: PsYcHoLoGiA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 00:06
      Ja wole UAM, jakos Warszawa mnie nie pociaga...no i tamtejsi ludzie tez nie!
      • Gość: myosotis_ola Re: PsYcHoLoGiA IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.05.06, 00:25
        No cóż, rozumiem... Ja mieszkam od urodzenia w Warszawie i pewnie dlatego nie
        mam wątpliwości co do uniwersytetu. Jakie są wymogi na UAM?
        • Gość: Ola Re: PsYcHoLoGiA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 00:44
          Nie wiem jakie są wymogi na UAM, poniewaz od kilku lat jestem szczesliwą
          studentką tej uczelni. Jestem bardzo zadowolona przede wszystkim poziomem
          nauczania a takze cała atmosfera panujaca na tej uczelni, na tym kierunku.
          • Gość: myosotis_ola Re: PsYcHoLoGiA IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.05.06, 00:55
            to świetnie :) zazdroszczę Ci bardzo... Psychologia to moje marzenie, które
            niestety ma ogromną szansę na nieziszczenie :(
            • Gość: Ola Re: PsYcHoLoGiA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 01:02
              Nie poddawaj sie, trzeba dązyc do tego czego sie pragnie:). Przyznam, ze za nic
              w świecie nie zamieniłabym psychologii na cokolwiek innego, choc miałam wiecej
              mozliwosci.
              • Gość: konwalia Re: PsYcHoLoGiA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 09:47
                Moim osobistym zdaniem 84/100 to bardzo duzo. Ja znam osoby, ktore beda mialy
                duzo mniej, a i tak probuja. Moze duzo chetnych, ale trzeba pamietac, ze nie
                wszyscy beda mieli 100/100! Glowa do gory!
                • Gość: myosotis_ola Re: PsYcHoLoGiA IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.05.06, 10:38
                  Dzięki :) Na pewno złożę, to nie ulega wątpliwości... Wkurza mnie tylko, że
                  składa sporo osób z zeszłoroczną maturą która była prostsza :( Ale cóż... tego
                  się nie zmieni ;)
                  • Gość: akne Re: PsYcHoLoGiA IP: *.telkonet.pl 20.05.06, 11:56
                    > Wkurza mnie tylko, że składa sporo osób z zeszłoroczną maturą która była prostsza :( Ale cóż... tego się nie zmieni ;)

1) Wkurza Cię? Hm... :)
                    2) Moim zdaniem matura rok temu wcale prostsza nie była.
                    • Gość: myosotis_ola Re: PsYcHoLoGiA IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.05.06, 12:02
                      Ok... to tylko moja subiektywna opinie. Rozwiązywałam zeszłoroczone matury z
                      różnych przedmiotów i dla mnie były dużo prostsze. Zwłaszcza mam na myśli
                      angielski rozszerzony i podstawową biologię. O innych przedmiotach się nie
                      wypowiadam :)
                      • akne1 Re: PsYcHoLoGiA 20.05.06, 12:10
                        Rozumiem :)
                        A, i nie złość się tak na biednych poprawiajacych maturę ;)
                        • Gość: myosotis_ola Re: PsYcHoLoGiA IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.05.06, 12:33
                          Ok, racja :) W końcu, kto wie? Może za rok sama będę poprawiać jak sie nigdzie
                          nie dostanę ;)
                          • Gość: akne Re: PsYcHoLoGiA IP: *.telkonet.pl 20.05.06, 14:10
                            > Ok, racja :) W końcu, kto wie? Może za rok sama będę poprawiać jak sie nigdzie
                            > nie dostanę ;)

Odpukać :)
                            • Gość: myosotis_ola Re: PsYcHoLoGiA IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.05.06, 14:48
                              z rozszerzonego angielskiego będę mieć tylko 80% - to najważniejsze kryterium
                              na psycholgie UW (cztery dziesiate wszystkich punktów rekrutacyjnych) - to
                              chyba jedyne co bym może poprawiała za rok....
                              • akne1 Re: PsYcHoLoGiA 20.05.06, 20:10
                                Tylko o UW myślisz?
                                • Gość: myosotis_ola Re: PsYcHoLoGiA IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.05.06, 02:36
                                  Tylko, bo mieszkam w Warszawie z Tatą i niebardzo wyobrażam sobie przeprowadzkę
                                  do innego miasta :) Jest oczywiście jeszcze Wyższa Szkoła Psychologii
                                  Społecznej w Warszwie ale to z kolei płatna uczelnia a ja się uparłam, że chcę
                                  studiować na dziennych bezpłatnych studiach :)
                                  • Gość: up Re: PsYcHoLoGiA IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.05.06, 13:49
                                    up
                                    • Gość: up Re: PsYcHoLoGiA IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.05.06, 22:29
                                      up
                                      • Gość: kaem Re: PsYcHoLoGiA IP: *.y.INTELINK.pl / *.f.INTELINK.pl 23.05.06, 23:30
                                        dlaczego język bocy jest najwazniejszym kryterium na psycholgie (0,4)? co ma
                                        język do psychologii?
                                        • Gość: myosotis_ola Re: PsYcHoLoGiA IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.05.06, 23:43
                                          To jest dobre pytanie... Sama się nad tym zastanawiałam. Najpierw przyszło mi
                                          do głowy, że sporo książek jest po angielsku. Ale maturę można zdawać równie
                                          dobrze z innych języków więc to odpada. W końcu doszłam do wniosku, że po
                                          prostu stawiają na umiędzynarodowienie i chcą mieć wśród swoich studentów ludzi
                                          którzy mówią biegle w obcym języku. W ogóle ciężko stworzyć kryteria na
                                          psychologię. Bo co ma na przykład matma? Biologia już prędzej... ;)
                                          • Gość: Aga Re: PsYcHoLoGiA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 22:46
                                            Jesli juz zaczniesz studiowac psychologie, to zobaczysz ze matma sie przydaje,
                                            głownie rachunek prawdopodobienstwa!
                                            • Gość: myosotis_ola Re: PsYcHoLoGiA Do Agi IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.05.06, 22:58
                                              Podejrzewam, że ponadto jeszcze statystyka ;) Nie mam nic przeciwko matmie
                                              tylko, że po prostu jakoś nie pasuje mi do tego kierunku. Biologię bardziej
                                              rozumiem, zwłaszcza podstawową, bo to nauka o człowieku, układach wewnętrznych
                                              itp - może się przydać
                                              • Gość: Aga Re: PsYcHoLoGiA Do Agi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.06, 00:01
                                                Metodologia ze statystyka jeden wydz:)-->jak juz przejdziesz egzamin z
                                                metodologii to juz chyba bedziesz w stanie wszystko przejsc:). Biologia do
                                                takich podstawowych na psychologii nie nalezy, niestety. Na dodatek jueszcze
                                                neuronauka, czyli cały mozg itp itd, wykanczajace ale bardzo ciekawe:)
                                                • Gość: myosotis_ola Re: PsYcHoLoGiA Do Agi IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.05.06, 00:30
                                                  Jestem humanistką, ale nie miałam nigdy jakichś strasznych problemów z matmą.
                                                  Boję się jednak, że się po prostu nie dostanę na UW na Psychologię :( Martwię
                                                  się, że zwyczajnie zabraknie mi tych kilku punktów rekrutacyjnych...
                                                  Ty sporo wiesz na temat tych studiów więc pewnie sama studiujesz psychologię,
                                                  mam rację? ;) Zazdroszczę ;)
                                                  • Gość: Aga Re: PsYcHoLoGiA Do Agi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.06, 13:40
                                                    Mam to szczescie studiowac psychologie i jestem bardzo zadowolona:)
                                                  • Gość: myosotis_ola Re: PsYcHoLoGiA Do Agi IP: *.chello.pl 26.05.06, 13:47
                                                    Może jeszcze mi powiesz,że na UW? ;) Jakie miałaś wyniki matury?:)
                                                  • Gość: Aga Re: PsYcHoLoGiA Do Agi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.06, 13:54
                                                    Nie nie, na UW nigdy nie chciałam isc, wolałam UAM:), poza tym jestem jeszcze z
                                                    pokolenia starej matury;)
                                                  • Gość: myosotis_ola Re: PsYcHoLoGiA Do Agi IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.05.06, 19:19
                                                    Aaaa, to inna rozmowa ;) Teraz dostać się na UW to wyzwanie. To najbardziej
                                                    oblegany wydział w kraju :( Dlatego nie mam złudzeń :(
                                                  • Gość: Aga Re: PsYcHoLoGiA Do Agi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.06, 00:29
                                                    Podobnie jak UAM, najwiecej chetnych głownie wlasnie na psychologie. Dostac sie
                                                    na UAM to dopiero wyzwanie. Ja jestem invincible, bo studiuje to co kocham i
                                                    tam gdzie zawsze chciałam:)
                                                  • Gość: myosotis_ola Re: PsYcHoLoGiA Do Agi IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.05.06, 10:59
                                                    To świetnie... Ja też od lat marzę o psychologii :) Myślę, że jeśli się nie uda
                                                    to może spróbują wziąć jako drugi fakultet albo spróbować się przenieść. Będę
                                                    kombinować ;)
    • Gość: up Re: PsYcHoLoGiA IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.05.06, 18:14
      up
      • Gość: up Re: PsYcHoLoGiA IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.05.06, 23:41
        up
        • Gość: Aga Re: PsYcHoLoGiA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.06, 00:29
          Przestan z tym up. Nudne sie to robi!
          • Gość: ^ Re: PsYcHoLoGiA IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.05.06, 18:54
            jak nudne to zmieniam ;)

^
            • Gość: Aga Re: PsYcHoLoGiA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.06, 18:55
              Dla Ciebie moze nudne, a dla innych ciekawe, wiec uszanuj to i przestan up-
              owac:)
              • Gość: ok Re: PsYcHoLoGiA IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.05.06, 20:47
                ok
                • Gość: Basia Re: PsYcHoLoGiA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.06, 23:04
                  A znacie progi? Ile było trzeba mieć w tamtym roku punktów aby się dostać?
                  • Gość: Aga Re: PsYcHoLoGiA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.06, 23:04
                    Na UAM 74 ptk
                    • Gość: myosotis_ola Re: PsYcHoLoGiA IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.05.06, 23:26
                      74? Ale jak to się liczy? Ja w pierwszy postcie podałam jak się liczy na UW...
                      • Gość: Aga Re: PsYcHoLoGiA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.06, 23:31
                        wejdz sobie na stronke www.psychologia.amu.edu.pl/forum tam sa podane
                        informacje jak sie liczy te procenty. Wiem tylko ze licza wszystko i poziom
                        podst i rozszerzony.
                        • Gość: myosotis_ola Re: PsYcHoLoGiA IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.05.06, 00:27
                          Bardzo fajne te zasady rekrutacji... Policzyłam sobie punkty i wyszło mi że
                          miałabym 92 :))) Szkoda że na UW nie ma takich zasad :(
                          • Gość: Aga Re: PsYcHoLoGiA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 00:30
                            To świetny miałabys wynik:), a dlaczego nie chcesz isc na UAM?
                            • Gość: myosotis_ola Re: PsYcHoLoGiA IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.05.06, 11:29
                              Bo mieszkam w Warszawie, tu mam rodzinę, przyjaciół, faceta :) Na UW będę mieć
                              84/100 :( Ale może dostanę się z jakiejś rezerwowej czy cuś ;)
                          • anialobuziara Re: PsYcHoLoGiA 31.05.06, 12:40
                            chyba niemożliwe żebys miala 92pkt - na uam liczą wynik z poziomu podst i rozsz
                            i dzielą na 2.. pozdrawiam
                            • Gość: Do przemówcy!!! Re: PsYcHoLoGiA IP: *.aster.pl 01.06.06, 14:15
                              Weszłam na link podany przez koleżankę wyżej i na tej podstawie policzyłam!!!
                              Tam było coś że dzieli się przez liczbę zdawanych przedmiotów. a wybiera się
                              ten poziom który lepiej poszedł. Ale może liczy się średnią z poziomu
                              podstawowego i rozszerzonego tak jak mówisz... To jeśli tak to miałabym min. 85
                              max 90 (w zależności od rozszerzone z polaka i podstawowego z ang z którego
                              stawiam na 100%;)
                              • anialobuziara Re: PsYcHoLoGiA 01.06.06, 20:49
                                tak czy siak - warszawka króluje;) i zasady rekrutacji na UW też. amen=)
                                • Gość: Ija Re: PsYcHoLoGiA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 21:15
                                  I dobrze. Niech sobie UW kroluje! Dla mnie i tak najlepszy jest UAM.
                                  • myosotis_ola Re: PsYcHoLoGiA 01.06.06, 23:30
                                    Ja się nie zagłębiałam jakoś bardzo w zasady rekrutacji na innych uczelniach...
                                    Składam tylko na UW :) Chociaż muszę powiedzieć, że w porównianiu z innymi
                                    uczelniami, zasady rekrutacji na UW są dość restrykcyjne (np. patrzą tylko na
                                    rozszerzony język!)...
                                    Tak czy inaczej UW króluje i marzę żeby się tam dostać na psychologię :)))
                                    • Gość: Aga Re: PsYcHoLoGiA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 23:37
                                      Nie wiem w czym kroluje.
                                      • myosotis_ola Re: PsYcHoLoGiA 02.06.06, 01:01
                                        To znaczy to nie jest moja opinia. Tak wychodzi z rankingów ;) A pewnie gdybym
                                        mieszkała gdzie indziej, to wcale bym nie poszła na UW...
                                        • Gość: Aga Re: PsYcHoLoGiA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 01:33
                                          Rankingi nie zawsze sa obiektywne, w zwiazku z czym niewarto sie nimi kierowac!
                                          • myosotis_ola Re: PsYcHoLoGiA 02.06.06, 11:55
                                            wierze ;)
                                            ja jak mówiłam składam bo mam najbliżej i nie chcę się przeprowadzać!!! ;)
    • Gość: bajka Re: PsYcHoLoGiA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 20:09
      A czy wie ktoś ile trzeba mieć punktów, aby dostać się na psychologię na
      Uniwerstytecie Wrocławskim?
      • Gość: myosotis_ola Re: PsYcHoLoGiA IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.05.06, 20:21
        W ogóle nie ma przecież czegoś takiego jak "progi"... Po prostu dostają się
        najlepsi w zalezności od liczby miejsc... Wszystko zależy od ogólnego poziomu
        zdawania matury :)
        • Gość: bajka Re: PsYcHoLoGiA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 20:27
          No tak. Więc ile trzeba było mieć minimum punktów, aby w ubiegłym roku dostać
          się na psychologię na Uniwersytet Wrocławski? Poziom zdawania matur pewnie dużo
          się nie rózni od zeszłorocznego.
          • Gość: myosotis_ola Re: PsYcHoLoGiA IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.05.06, 00:07
            Powiem Ci, że sama chciałabym wiedzieć ale jakoś zeszłoroczni maturzyści się
            nie objawiają ;) Ja skaładam na UW i jeśli ktoś to czyta to niech powie ile
            miał punktów rekrutacyjnych ;)
            Co do poziomu zdanej matury to uważam że w tym roku ogólny poziom będzie duuużo
            gorszy niż w zeszłym roku. Część zeszłorocznych maturzystów zajmie z pewnością
            miejsca na uczelniach w tym roku :(
    • Gość: ^ Re: PsYcHoLoGiA IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.05.06, 23:26

^
      • Gość: ^ Re: PsYcHoLoGiA IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.06.06, 11:00
        dołączę się
        ^^^
        • Gość: myosotis_ola Re: PsYcHoLoGiA IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.06.06, 10:22
          coś mało chętny na ten kierunek... Może w tym roku wydział psychologii UW nie
          będzie już najbardziej obleganym w Polsce :) Bardzo bym sobie tego życzyła ;)
          • Gość: Aga Re: PsYcHoLoGiA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 10:34
            A Ty myslisz ze wszyscy kandydaci wchodz na to forum? Nie rozsmieszaj mnie!
            • Gość: myosotis_ola Re: PsYcHoLoGiA IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.06.06, 14:07
              No nie :P Ale na innych tematach jest mnóstwo ludzi którzy deklaruję ze idą na
              przykład na prawa... Sądząć po popularności psychologii, spodziewałam się po
              prostu szerszego odzewu ;)
    • Gość: aniołek Uniwersytet Wrocławski IP: *.telkonet.pl 05.06.06, 10:49
      bajka, chętnych na UWr jest z pewnością mniej niż na UJ czy UW, ale... na studia dzienne przyjmują tylko ok. 45 osób (najmniej w Polsce?) więc moim zdaniem trudno się dostać. Za to rekordy UWr bije też w związku ze studiami wieczorowymi - ok. 180 miejsc (najwięcej w kraju, nie licząc uczelni prywatnych).
      • Gość: Ola Re: Uniwersytet Wrocławski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 11:14
        Mozliwe ze najwiecej na UAM na wieczorowych jest 160 osób!
        • Gość: myosotis_ola Re: Uniwersytet Wrocławski IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.06.06, 19:55
          W ogóle to moim zdaniem powinni uzależniać liczbę miejsc od liczby chętnych.
          Jeśli na psychologię jest tylu chętnych to 45 miejsc to za mało!!!. Za to są
          kierunki (na UW) na które jest na przykład niecała jedna osoba na miejsce - tu
          powinni zmniejszyć liczbę miejsc... Ale widocznie im się nie chce :/
          • Gość: bajka Re: Uniwersytet Wrocławski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 22:14
            Wiem że jest strasznie mało miejsc na UWr, dlatego wazne sa dla mnie progi,
            przeciez nie bede porywac sie z motyka na słonce. Czy szanse mają tylko osoby,
            które zdały wszystkie wymagane przedmioty na minimum 90%?
            • Gość: myosotis_ola Re: Uniwersytet Wrocławski IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.06.06, 22:45
              A jakie są te wymagane przedmioty?? Bo ja na przykład na UW jest rozszerzony
              język, poza tym polski i biologia lub matma to ciężko mieć ze wszystkiego po
              90% :/ Nikt nie jest aż tak świetny z tylu tak różnych dziedzin ;) Chyba, że
              jakiś geniusz :)
              • Gość: bajka Re: Uniwersytet Wrocławski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 21:41
                Na UWr poziom podstawowy i rozszerzony z: jezyka obcego, jezyka polskiego oraz z
                2 przedmiotow do wyboru: biologii,wiedzy o spoleczenstwie, historii, matematyki
                (no i chyba tyle).Podstawowy: Px0.25, rozszerzony:Rx0.5
                • Gość: myosotis_ola Re: Uniwersytet Wrocławski IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.06.06, 22:00
                  Extra przelicznik!!! Zazdroszczę bo mi nie liczą podstawowego angielskiego
                  (będę mieć 100%) ani rozszerzonego polskiego :( To są akurat rzeczy które mi
                  świetnie poszły :(((
    • Gość: up Re: PsYcHoLoGiA IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.06.06, 19:45
      up
    • omajgos Re: PsYcHoLoGiA 11.06.06, 23:33
      ja bede skladac na psychologie na uw, mam mature z zeszlego roku wyniki: polski
      podstawowy 87%, ang roz: 83%, matma podst.96% i roz. 50%, z przelicznikiem
      wychodzi 83,95.... niby sporo ale tez czuje ze to moze byc za malo;/
      na szczescie studiuje juz sobie zarzadzanie i psychologie bym chciala jako
      drugi kierunek, jak nie w tym roku to w przyszlym:) pozdrawiam!:)
      • Gość: myosotis_ola Re: PsYcHoLoGiA IP: *.dyn.optonline.net 12.06.06, 15:33
        To mamy bardzo podobny wynik :) byloby super gdybysmy sie obie dostaly... Ale
        ja powoli trace nadzieje :(
        • omajgos Re: PsYcHoLoGiA 12.06.06, 22:41
          jak to powiedzial pewien wieszcz "niechaj zywi nie traca nadziei";)oby sie
          udalo!:)
          • Gość: myosotis_ola Re: PsYcHoLoGiA IP: *.dyn.optonline.net 13.06.06, 02:53
            zycze tego sobie i Tobie :)
            ale w tym wierszu jest niestety "a kiedy trzeba na smierc ida po kolei ..." ;)
            hehe, ja chce zyc!!! :)))
    • Gość: up Re: PsYcHoLoGiA IP: *.dyn.optonline.net 16.06.06, 16:16
      up
      • Gość: up Re: PsYcHoLoGiA IP: *.dyn.optonline.net 21.06.06, 17:47
        up
    • myosotis_ola Re: PsYcHoLoGiA 26.06.06, 15:56
      up
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka