Dodaj do ulubionych

technologia zywienia wroclaw

05.06.06, 21:02
ej ej. ile trzeba bylo miec w tamtym roku punktow na Ar na technologie
zywienia, aby sie dostac????wie ktos???prosze bardzo za odpowiedz!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: mysio Re: technologia zywienia wroclaw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 21:52
      ja jestme na 1 orku technologii zywnosci i podoba mi sie ten kierunek. szczerze
      mowiac myslalem ze sie nei dostane, bo mailem z biolii: 78% i 60% a jednak sie
      udalo hehe
      • Gość: Basia Re: technologia zywienia wroclaw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 22:06
        Mysio, mam pytanie jak wygladaja te studia na AR we Wrocławiu? Czy jest tam
        specjalizacja zywienie człowieka? Mnie interesuje dietetyka, żywienie człowieka
        a nie sama technologia żywności. Pisałam do AR ale nie otrzymałam odp. A jak się
        Tobie studiuje? Podoba Ci sie kierunek? Jest ciekawy? Czy osoby, ktore maja na
        ta chwile bardzo malo wiedze z chemii maja szanse sie utrzymac na tych studiach?
        • Gość: mysio Re: technologia zywienia wroclaw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 22:15
          to jest tak: masz wydział: TECHNOLOGIA ZYWNOSCI I ZYWIENIA CZLOWIEKA. i tam
          wybierasz sobie kierunek albo ta technologie zywnosci( i tu jest wiecej miejsc)
          albo zywienie czlowieka(bardziej tutaj jest o czlowieku, czyli wiecej
          biologii) . ja jestem na technologii zywnosci i podoba mi sie en kierunek, bo
          lubie nawet chemie, a w liceum tak nie lubilem(wiec polubisz jak co, a rade na
          pewno dasz) ale fiza- masakra normalnei wysoki poziom, duzo osob z roku
          wypadlo przez fize wlasnie. no wiec zachecam do pojscia tutaj, oprowadze cie
          po szkole , hehe. a na jakie wyniki liczysz tak okolo???
          • Gość: Basia Re: technologia zywienia wroclaw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 22:29
            Trudno powiedziec, mysle ze nie jest zle, i chyba mam szanse sie dostac. Ale
            matematyka, chemia i fizyka to dla mnie kosmos. Biologie lubie wiec dla mnie
            luz. A kiedy wybieram kierunek? Na 1 roku? Podobno są jakies zajecia z
            gotowania? To prawda? A z tym oprowadzaniem to zapamietam, i uwazaj bo moge
            skorzystać:)
            • olenka-a-a Re: technologia zywienia wroclaw 06.06.06, 10:29
              ej ej ej.a ile trzeba bylo miec punktow zeby sie dostac??nie wiem czy w tamtym
              roku tez byl brany pod uwage jezyk obcy...w tym roku trzeba jezyk obcy i jeden
              sposrod 4 przedmiotow do wyboru. jesli w tamtym roku brano to samo pod uwage,
              to prosze, niech ktos napisze jaki byl prog punktowy. bo nie wiem czy skaldac
              na to papiery czy nie. bo z chemii bede miala duzo punktow, zarowno z
              rozszerzonej jak i podstawowej, ale niestety z angielskiego rozszerzonego
              malo...a chemie uwielbiam, wiec te studia by byly chyba odpowiednie (choc i tak
              wole isc na stomatologie)...
              • Gość: Basia Re: technologia zywienia wroclaw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 11:37
                A biora pod uwage poziom podstawowy, rozszerzony czy ten i ten?
    • justysiek.w Re: technologia zywienia wroclaw 06.06.06, 11:38
      chyba nie jakos bardzo duzo, bo mojej kuzynce srednio poszal matura, a sie
      dostala =)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka