olenka-a-a 05.06.06, 21:02 ej ej. ile trzeba bylo miec w tamtym roku punktow na Ar na technologie zywienia, aby sie dostac????wie ktos???prosze bardzo za odpowiedz!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mysio Re: technologia zywienia wroclaw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 21:52 ja jestme na 1 orku technologii zywnosci i podoba mi sie ten kierunek. szczerze mowiac myslalem ze sie nei dostane, bo mailem z biolii: 78% i 60% a jednak sie udalo hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: technologia zywienia wroclaw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 22:06 Mysio, mam pytanie jak wygladaja te studia na AR we Wrocławiu? Czy jest tam specjalizacja zywienie człowieka? Mnie interesuje dietetyka, żywienie człowieka a nie sama technologia żywności. Pisałam do AR ale nie otrzymałam odp. A jak się Tobie studiuje? Podoba Ci sie kierunek? Jest ciekawy? Czy osoby, ktore maja na ta chwile bardzo malo wiedze z chemii maja szanse sie utrzymac na tych studiach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysio Re: technologia zywienia wroclaw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 22:15 to jest tak: masz wydział: TECHNOLOGIA ZYWNOSCI I ZYWIENIA CZLOWIEKA. i tam wybierasz sobie kierunek albo ta technologie zywnosci( i tu jest wiecej miejsc) albo zywienie czlowieka(bardziej tutaj jest o czlowieku, czyli wiecej biologii) . ja jestem na technologii zywnosci i podoba mi sie en kierunek, bo lubie nawet chemie, a w liceum tak nie lubilem(wiec polubisz jak co, a rade na pewno dasz) ale fiza- masakra normalnei wysoki poziom, duzo osob z roku wypadlo przez fize wlasnie. no wiec zachecam do pojscia tutaj, oprowadze cie po szkole , hehe. a na jakie wyniki liczysz tak okolo??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: technologia zywienia wroclaw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 22:29 Trudno powiedziec, mysle ze nie jest zle, i chyba mam szanse sie dostac. Ale matematyka, chemia i fizyka to dla mnie kosmos. Biologie lubie wiec dla mnie luz. A kiedy wybieram kierunek? Na 1 roku? Podobno są jakies zajecia z gotowania? To prawda? A z tym oprowadzaniem to zapamietam, i uwazaj bo moge skorzystać:) Odpowiedz Link Zgłoś
olenka-a-a Re: technologia zywienia wroclaw 06.06.06, 10:29 ej ej ej.a ile trzeba bylo miec punktow zeby sie dostac??nie wiem czy w tamtym roku tez byl brany pod uwage jezyk obcy...w tym roku trzeba jezyk obcy i jeden sposrod 4 przedmiotow do wyboru. jesli w tamtym roku brano to samo pod uwage, to prosze, niech ktos napisze jaki byl prog punktowy. bo nie wiem czy skaldac na to papiery czy nie. bo z chemii bede miala duzo punktow, zarowno z rozszerzonej jak i podstawowej, ale niestety z angielskiego rozszerzonego malo...a chemie uwielbiam, wiec te studia by byly chyba odpowiednie (choc i tak wole isc na stomatologie)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: technologia zywienia wroclaw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 11:37 A biora pod uwage poziom podstawowy, rozszerzony czy ten i ten? Odpowiedz Link Zgłoś
justysiek.w Re: technologia zywienia wroclaw 06.06.06, 11:38 chyba nie jakos bardzo duzo, bo mojej kuzynce srednio poszal matura, a sie dostala =) Odpowiedz Link Zgłoś