lilka_18 10.07.06, 14:02 hej mam troske dziwne pytanie..czy fakt iz pisalo sie tylko pol strony!!!tak ze w jedej linijce arkuszu dwie nasze wplywa na ocene pracy?prosze o konkretne inf a nie straszenia itp./... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: m Re: zle pisanie IP: *.elk.mm.pl 10.07.06, 14:24 Ale z jakiego przedmiotu te pół strony, bo jak z polskiego to mało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilka--- Re: zle pisanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 14:44 tak z polaka pol strony tak pisalam bo by mi nie starczylo miejsca a nie bylo ponoc wolno pisacw brudnopisie wiem ze troche juz na ten temat sie tu pisalo... Odpowiedz Link Zgłoś
emm.em Re: zle pisanie 10.07.06, 14:57 ludzie, czy wy nie rozumiecie po polsku?? pytałam się normalnie egzaminoatorów i praca powinna się zmieścić na 3 STRONACH!!!! nie powinno się przekraczać 3 stron ręcznych. a wy piszecie po brudnopisach albo na 5 stron. jeden egzaminator to oleje, a drugi zmniejszy pkt za styl. to juz zalezy na kogo trafisz. ustawowo są 3 strony. zawsze nam baba tak mówiła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kola1987 Re: zle pisanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.06, 15:30 ale to zalezy czy bylo tam ok 250 słów +/- 30 % Odpowiedz Link Zgłoś