Dodaj do ulubionych

Próg na AM Waw jaki obstawiacie?

11.07.06, 19:28
j.w.
Obserwuj wątek
    • szczesliwa_ana7777 Re: Próg na AM Waw jaki obstawiacie? 11.07.06, 19:38
      a ty?
      • Gość: lol Re: Próg na AM Waw jaki obstawiacie? IP: *.c158.petrotel.pl 11.07.06, 19:41
        nie wiem jak w wawie ale w lodzi dzwonilem do dziekana i mowil ze pierwszy prog
        bedzie ok. powyzej 200 punktow a pozniej pewnie i tak spadnie i wejda z rezerwowej,

mam 220:D

pozdrawiam:)
      • trypto-fan Re: Próg na AM Waw jaki obstawiacie? 11.07.06, 19:42
        210
        • Gość: szczekacz Re: Próg na AM Waw jaki obstawiacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 19:43
          244
          • Gość: patyczek Re: Próg na AM Waw jaki obstawiacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 19:44
            powtarza sie sytuacja z zeszlego roku :P
    • trypto-fan Re: Próg na AM Waw jaki obstawiacie? 11.07.06, 19:44
      mówimy o tym ostatecznym:)
      • Gość: lol Re: Próg na AM Waw jaki obstawiacie? IP: *.c158.petrotel.pl 11.07.06, 19:45
        mysle ze kolo 190 :) ale zobaczymy za 2 tygodnie:)
        • almukantarat1 Re: Próg na AM Waw jaki obstawiacie? 18.07.06, 00:18
          Ja strzelam, że około 205-210. Ten ostateczny. Wolałbym się mylić...
      • Gość: chemiczka Re: Próg na AM Waw jaki obstawiacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 19:46
        ja bardzo prosze..... niech prog na stomatologie bedzie 168 nawet ten ostatni
        ostatni :P
        • Gość: Karka z Marek Re: Próg na AM Waw jaki obstawiacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 21:08
          Wg mnie próg na lekarski w Warszawie wyniesie ostatecznie ok. 195 punktów.
          • Gość: loulie Re: Próg na AM Waw jaki obstawiacie? IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 11.07.06, 21:29
            Kochani mam 212. Waham sie medycyna czy stom. :/ naprawde nie wiem. czy na
            medycynie jest tak starsznie ciezko? Ja chce ŻYĆ a nie siedziec cale zycie w
            ksiazkach. Ale perspektywa zostania kardiochirurgiem strasznie mnie kreci...
            HELP!
            • Gość: do loulie Re: Próg na AM Waw jaki obstawiacie? IP: *.chello.pl 11.07.06, 21:35
              idz za marzeniami,a ciezka praca ku marzeniom nie straszna tym ktorzy naprawde wiedza czego chca od zycia;)
            • Gość: judyta Re: Próg na AM Waw jaki obstawiacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 21:36
              Medycyna też jest dla ludzi ;), jak masz taki wynik to na pewno sie duzo
              uczylas i jestes choc troche wprawiona do tego. Nauki jest duzo, ale jak ktos
              chce to i znajdzie czas dla siebie. pozdarwiam
              • Gość: chichot Re: Próg na AM Waw jaki obstawiacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 21:38
                244 bo wali na AM pełna recydywa złatwą biolą i chemią w zeszłym roku plus
                poprawianymi niektórymi przedmiotami. są to kompletne oszołomy ale imponują
                wynikiem
                • Gość: maturzysta Re: Próg na AM Waw jaki obstawiacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 00:11
                  Huje muje, dzikie węże
                  Aha jeszcze to:
                  Srali muchy, będzie wiosna (trawa będzie znowu rosła)
                  • Gość: Gina Re: Próg na AM Waw jaki obstawiacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 00:15
                    Tak ok 310, ale nie wiem czy sie dostane. Jak myslicie?....(ironia)
                    • Gość: maturzysta Re: Próg na AM Waw jaki obstawiacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 00:17
                      no, widzę że wreszczcie ktoś poważnie tutaj myśli o życiu....
                      • Gość: Gina Re: Próg na AM Waw jaki obstawiacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 00:19
                        No jasne. Jestem geniuszem;)
                        • Gość: maturzysta Re: Próg na AM Waw jaki obstawiacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 00:30
                          ... ja też
    • Gość: Dam Re: Próg na AM Waw jaki obstawiacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 00:24
      Koło 198.
      • Gość: Bunia Re: Próg na AM Waw jaki obstawiacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 00:26
        Koło za 198...zł? Do roweru?
        • Gość: Dam Re: Próg na AM Waw jaki obstawiacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 00:29
          To chyba do auta:P
          • Gość: maturzysta Re: Próg na AM Waw jaki obstawiacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 00:32
            ja bym wziął ale za 197 zł i do hulajnogi!
            • Gość: patyczek Re: Próg na AM Waw jaki obstawiacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 09:15
              hehehe ... dobre ....

kazdy bedzie obstawial taki zeby sie w nim zmieniescic ...
              • Gość: dudi Próg na AM Waw jaki obstawiacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 09:38
                mysle ze ebdzie koło 230
                • Gość: sala Re: Próg na AM Waw jaki obstawiacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 09:38
                  hej ja mysle zeebdzie cos tam koo 200 mam dzieje
                  • Gość: nucha Re: Próg na AM Waw jaki obstawiacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 09:39
                    hej ma mam 150 i mysle ze sie dostane
                    • Gość: skuter Re: Próg na AM Waw jaki obstawiacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 09:39
                      taaa dostaniesz sie .. w dupe chyba .. ja msye ze prog bedzie koło 186
                      • Gość: mistrz Re: Próg na AM Waw jaki obstawiacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 09:39
                        mówie wam bedzie 220
                        • Gość: żaba Re: Próg na AM Waw jaki obstawiacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 09:41
                          mówie wam bo mam pewne źródła ze prog nie przekorczy 170
                          • Gość: glutek Re: Próg na AM Waw jaki obstawiacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 09:41
                            taaaa nie przekroczy ..
                            • Gość: smyk Re: Próg na AM Waw jaki obstawiacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 09:43
                              ale wy jestescie durni
                              • Gość: dżodżo Re: Próg na AM Waw jaki obstawiacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 09:44
                                ej przstancie nagle 87 to same goeniusze tak???? ha ha ha
                                • Gość: ziuta Re: Próg na AM Waw jaki obstawiacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 09:45
                                  ja mysle ze prog bedzie tak kolło230
                                  • Gość: patyczek Re: Próg na AM Waw jaki obstawiacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 09:46
                                    a ja ze ok 300
                                    • Gość: mławianka Re: Próg na AM Waw jaki obstawiacie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.06, 09:51
                                      Mi maturka pozła słabo uważam ze normalnie sie nie dostane na farmacje na AM w
                                      wawie jednak slyszalm cos ze mozna studiowac za pieniadze okolo 15 tys zł
                                      rocznie i papier jest normalnie jak po ukonczeniu normalniej szkoly. z gory
                                      dziekuje za powazne odpowiedzi
                                      • real_am Re: Próg na AM Waw jaki obstawiacie? 12.07.06, 09:52
                                        matura nie poszła wcale słabo!!

jeśli chodzi o LO to wyniki są lepsze niz w ub roku
                                        • Gość: dudi Re: Próg na AM Waw jaki obstawiacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 12:12
                                          a gdzie masz tekie zestwienie, co do lo i technikow...chetnie zobacze jak to
                                          jest tylko w licech, prosze o linka!!!
                                          • Gość: jusi Re: Próg na AM Waw jaki obstawiacie? IP: *.is.net.pl 12.07.06, 12:13
                                            Ja mysle ze prog min. 220
                                            • Gość: dudi Re: Próg na AM Waw jaki obstawiacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 12:23
                                              jacys dziwni wszyscy jestescie, wakacje nie zwalniaja z myslenia!
                                        • Gość: salimali Re: Próg na AM Waw jaki obstawiacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 18:13
                                          sorry ze Ci to powiem ale głupi jestes!!!!!!!!!! wez Ty sobie popatrz na
                                          statystyki jaka jest średnia z biologii, chemii i fizyki a jaka była w tamtym
                                          roku !!!1 tylko fizyka poszła o pare % lepiej wiec nie pie..farmazonów bo
                                          wkurzaja mnie tacy jak Ty!!!!!tylko bys ludzi dołował pie..ł co Ci slina na
                                          jezyk przyniesie .. chcesz być lekarzem?? gwarantuje Ci ze pacjeci beda Cie
                                          omijać szerkim łukiem !!!!!!!
                                          • Gość: salimali Re: Próg na AM Waw jaki obstawiacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 18:14
                                            to bylło do real_am
                                            • real_am Re: Próg na AM Waw jaki obstawiacie? 17.07.06, 23:42
                                              wiec dupku ktora matura w LO poszla lepiej??

pa idioto
                                              • Gość: dedzior Re: Próg na AM Waw jaki obstawiacie? IP: *.19.165.15.osk.enformatic.pl 17.07.06, 23:56
                                                podales nizej linki do dwoch OKE. a OKE jest bodajze 9 lub 10. liczyles srednia
                                                z wszystkich?
                                                • Gość: dedzior Re: Próg na AM Waw jaki obstawiacie? IP: *.19.165.15.osk.enformatic.pl 17.07.06, 23:59
                                                  poza tym, po co przedwczesnie srac po gaciach? poczekajmy na listy, do 31.07
                                                  wszedzie juz bedzie wiadomo jakie byly progi. ja czuje sie wyru..y w dupsko z
                                                  biol ktora oceniono mi na 52%, a chemie na 88%, mimo, ze wyliczylem sobie 5 pkt
                                                  wiecej. fiz nawet dobrze, ale i tak wolalbym swoja prace objerzec...
                                                  • real_am Re: Próg na AM Waw jaki obstawiacie? 18.07.06, 00:07
                                                    niechodzi zeby "srac"

chodzi o to zeby zadac kłam powszechnemu pzrekonaniu ze matura poszła gozrej

ok, ale nie w LO

wkurzaja mnie wyzwiska
                                                • real_am Re: Próg na AM Waw jaki obstawiacie? 18.07.06, 00:01
                                                  tak..dokladnie dla wszystkich

podalem tylko te dwa poniewaz mam pliki pdf scigniete na kompa, a chcialem
                                                  udowodnic ze sa dane z rozbiciem na LO technika itd

• real_am Re: Próg na AM Waw jaki obstawiacie? 17.07.06, 23:40
                                            spier**
                                            chamie jeden..ty pojebie

zaraz ci zdziro udowodnie ze ja mam racje..tylko co taki gamon jak ty ktory
                                            wyzywac tylko potrafi o tym wie..

ROK 2005

SREDNIA OGOLNOPOLSKA

BIOL 50,9
                                            CHEM 51,1
                                            FIZ 32,5

co daje w sumie 134,5 pkt /1% =1pkt na AM/

dane te moga byc delikatnie rozne od calosciowych danych dostepnych na stronie
                                            oke w jednolitym raporcie, poniewaz liczylem je samodzielnie z raportow
                                            poszczegolnych OKE, blad max 3%

rok 2006

BIOL 45,2
                                            CHEM51,4
                                            FIZ45,1
                                            co daje w sumie 141,7 pkt /1% =1pkt na AM/

Srednia liczona TYLKO DLA LO !!!

linki do tych danych
                                            www.oke.waw.pl/assets/matura/2006/statystyki/mat_wyniki_2006.html
                                            www.oke.wroc.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=388&Itemid=109
                                            itd

i cipo na koniec podam ci srednie dla sesji zimowej 2006

BIOL-45,6
                                            CHEM-46,6
                                            FIZ-31,6
                                            co daje w sumie 123,9pkt /1% =1pkt na AM/

WIEC WIDZISZ salimali JAKI Z CIEBIE PZRYGLUP, INWEKTYWY ZOSTAW TAUSIOWI I MAmUSI
                                            doprawdy tzreba byc popierd^^ zeby naisac takie cuda jak ty..DOKTÓR buhahahha
                                            • Gość: dedzior Re: Próg na AM Waw jaki obstawiacie? IP: *.19.165.15.osk.enformatic.pl 17.07.06, 23:49
                                              do real_am:

przed wysuwaniem opinii na dany temat, najpierw dobrze sie zorientuj, co
                                              wypisujesz! podales dane procentowe dla OKE WARSZAWA, a nie jest to wynik na
                                              cala polske, wiec nie jest to porownanie miarodajne.
                                              • real_am Re: Próg na AM Waw jaki obstawiacie? 17.07.06, 23:51
                                                jeszce jeden?

prosze
                                                ktore dane

napisalempo dwoch linka ITD
                                                znajdz sobie reszte sam!!

ktore dane?
                                                prosze
                                                albo napisz maila wysle ci caly plik bo tutaj nie moge zmiescic poniewaz "za
                                                dzuo znakow bianrnych"
                                              • real_am Re: Próg na AM Waw jaki obstawiacie? 17.07.06, 23:52
                                                pomorsk kuj pom
                                                43,1 42,5
                                                56,7 57,7
                                                48,7 53,3
                                                • real_am 2 17.07.06, 23:53
                                                  jawo łomz lodz
                                                  46,2 47,2 47,2
                                                  49,2 50,3 48,6
                                                  43 43,1 44,5
                                                  • real_am Re: 2 17.07.06, 23:55
                                                    dane srednie dla LO !! matura 2006
                                                    BIOL
                                                    CHEM
                                                    FIZ
                                                    swiet wawa wroc
                                                    48,8 44,5 41,9
                                                    52,1 50,5 46,3
                                                    44,2 47,4 36,4
                                                • Gość: patyczek Re: Próg na AM Waw jaki obstawiacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 00:12
                                                  do real_am

małgośka idź do jasia to cię troche okiełzna :P
                                                  • real_am Re: Próg na AM Waw jaki obstawiacie? 18.07.06, 00:14
                                                    chodz ze mną..:)
                                                  • Gość: patyczek Re: Próg na AM Waw jaki obstawiacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 00:14
                                                    real_am napisał:

> chodz ze mną..:)

dopsze :)
                                                  • real_am Re: Próg na AM Waw jaki obstawiacie? 18.07.06, 00:15
                                                    Gość portalu: patyczek napisał(a):

> real_am napisał:
                                                    >
                                                    > > chodz ze mną..:)
                                                    >
                                                    >
                                                    > dopsze :)

i..idziesz na 1 ogień..
                                                  • Gość: patyczek Re: Próg na AM Waw jaki obstawiacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 00:16
                                                    dopsze.
                                                  • maly-patyczek Re: Próg na AM Waw jaki obstawiacie? 18.07.06, 00:17
                                                    małgośka nie podszywaj się pod mój nick :P
                                                  • Gość: patyczek Re: Próg na AM Waw jaki obstawiacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 00:18
                                                    Przeciez moje imie to Magda.
                                                    Zapominam juz.
                                                  • maly-patyczek Re: Próg na AM Waw jaki obstawiacie? 18.07.06, 00:19

> Przeciez moje imie to Magda.
                                                    > Zapominam juz.

magłosiu bo cię baba jaga do pieca wsadzi
                                                  • Gość: patyczek Re: Próg na AM Waw jaki obstawiacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 00:20
                                                    Musze przestac ogladac bajki.

Mowie juz do siebie:P
                                                  • maly-patyczek Re: Próg na AM Waw jaki obstawiacie? 18.07.06, 00:21

> Musze przestac ogladac bajki.
                                                    >
                                                    > Mowie juz do siebie:P

to napewno nie ja
                                                    bo ja wole otworzyc szafe i mowic do rzeczy
                                                  • Gość: patyczek Re: Próg na AM Waw jaki obstawiacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 00:24
                                                    Jestem chora.

Musicie mi wybaczyc.
                                                  • real_am Re: Próg na AM Waw jaki obstawiacie? 18.07.06, 00:18
                                                    super zabawe masz..pobaw się sama.. nie bede w tym uczestniczyc..
                                                  • Gość: patyczek Re: Próg na AM Waw jaki obstawiacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 00:19
                                                    Czasami tak mam.

Wybacz mi.:P
                                                  • maly-patyczek Re: Próg na AM Waw jaki obstawiacie? 18.07.06, 00:20
                                                    ehhh gusiu uspokuj się
                                                  • Gość: patyczek Re: Próg na AM Waw jaki obstawiacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 00:22
                                                    Magda jestem.

Nie zniose juz tej schizofreni:(
                                                  • maly-patyczek Re: Próg na AM Waw jaki obstawiacie? 18.07.06, 00:24

> Magda jestem.
                                                    >
                                                    > Nie zniose juz tej schizofreni:('

cierpie na psychoze
                                                  • Gość: patyczek Re: Próg na AM Waw jaki obstawiacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 00:25
                                                    I na psychoze tez.
                                              • real_am zreszta nie bede sie szarpal WY wiecie lepiej.. 17.07.06, 23:56
                                                ..
                                                • Gość: Qret Re: zreszta nie bede sie szarpal WY wiecie lepiej IP: 211.76.98.* / *.proxy.ebix.net.tw 18.07.06, 00:03
                                                  Real_am - jesteś dla mnie MEGA-trolem. Takiego trola to jak żyję (19 lat)
                                                  jeszcze na oczy nie widziałem. Możesz spokojnie ubiegać się o tytuł "Króla
                                                  troli" albo jeszcze lepie: "bachora neostrady". Jako najokazalszy okaz trola,
                                                  społniasz w 300% większość z wymagań na to miano:
                                                  * zakładanie tematów w złych działach i to po kilka na raz
                                                  * pisanie wielu bezsensownych wypowiedzi w krotkim czasie(!)
                                                  * używanie wykrzykników, znaków zapytania lub emotek w ilościach większych niz
                                                  to potrzebne(!)
                                                  * niestosowanie się do zasad interpunkcji, ortografii(!)
                                                  * "olewanie" uwag innych, nieliczenie sie z czyimś zdaniem(!)
                                                  * proszenie o cracki, seriale i nielegalne oprogramowanie
                                                  * agresywne odpowiedzi na zwrócenie uwagi(!!!!!!!!)
                                                  * nieużywanie wyszukiwarek dla rzeczy najbardziej nawet trywialnych oraz
                                                  zakładanie wątków przed sprawdzeniem czy już istnieją
                                                  #Wykrznykniki w nawiasach to punkty które MEGAtrol real_am spełnia.

I proszę ludzie: Nie dokarmiajcie tego TROLA!

Najbardziej co mnie denerwuje, to fakt, że na tym forum *wogóle* nie ma kogoś
                                                  takie jak moderator. To już tandetne czasty na onecie mają takie osoby, a tutaj
                                                  nic :(
                                                  • real_am Re: zreszta nie bede sie szarpal WY wiecie lepiej 18.07.06, 00:04
                                                    super

a ty suie powtarzasz baranie

merytorycznie sie ustosunkuj
                                                  • Gość: patyczek Re: zreszta nie bede sie szarpal WY wiecie lepiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 00:15
                                                    Real_am:

Jestes głupszy od mojej skarpetki:P
                                                  • maly-patyczek Re: zreszta nie bede sie szarpal WY wiecie lepiej 18.07.06, 00:16

> Real_am:
                                                    >
                                                    > Jestes głupszy od mojej skarpetki:P

i po co mnie prowokujesz??
                                                  • Gość: patyczek Re: zreszta nie bede sie szarpal WY wiecie lepiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 00:16
                                                    Zaczynam mowic do siebie:P
                                                  • maly-patyczek Re: zreszta nie bede sie szarpal WY wiecie lepiej 18.07.06, 00:17

> Zaczynam mowic do siebie:P

małgośka głodna jesteś??
                                                  • Gość: patyczek Re: zreszta nie bede sie szarpal WY wiecie lepiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 00:18
                                                    Magda jestem.
                                                    Jestemy.
                                                  • maly-patyczek Re: zreszta nie bede sie szarpal WY wiecie lepiej 18.07.06, 00:21
                                                    małgorzato bo kolacji nie dostaniesz
                                                  • Gość: patyczek Re: zreszta nie bede sie szarpal WY wiecie lepiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 00:22
                                                    Nie bede juz ze soba pisac.
                                                  • real_am to jest poziom dyskusji... gdzie ten fachowiec od 18.07.06, 00:16
                                                    troli?

to co wyzej jest ok?
                                                  • Gość: patyczek Re: to jest poziom dyskusji... gdzie ten fachowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 00:17
                                                    ok.
                                                  • maly-patyczek Re: to jest poziom dyskusji... gdzie ten fachowie 18.07.06, 00:18

> ok.

real_am i po co sie podszywasz??
                                                  • Gość: patyczek Re: to jest poziom dyskusji... gdzie ten fachowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 00:19
                                                    Jestem patyczkiem.
                                                  • maly-patyczek Re: to jest poziom dyskusji... gdzie ten fachowie 18.07.06, 00:20

> Jestem patyczkiem.

a ja miss world :)
                                                  • Gość: patyczek Re: to jest poziom dyskusji... gdzie ten fachowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 00:21
                                                    Jestem zielonooką blondynka:P

Wygladam jak miss world:D
                                                  • maly-patyczek Re: to jest poziom dyskusji... gdzie ten fachowie 18.07.06, 00:22

> Jestem zielonooką blondynka:P
                                                    >
                                                    > Wygladam jak miss world:D

to juz chyba wiem kto to pisze
                                                  • Gość: patyczek Re: to jest poziom dyskusji... gdzie ten fachowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 00:23
                                                    To ja patyczek.

• maly-patyczek Re: to jest poziom dyskusji... gdzie ten fachowie 18.07.06, 00:25

> To ja patyczek.
                                                    >'

oj masz przekichane
                                                  • Gość: patyczek Re: to jest poziom dyskusji... gdzie ten fachowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 00:26
                                                    Uderze siebie.

Musze walnąc sie w sciane. Moze to mi pomoze:P

• psychidae Re: to jest poziom dyskusji... gdzie ten fachowie 18.07.06, 00:28
                                                    przeciez wszyscy wiedza ze to nie ona :P
                                                  • maly-patyczek Re: to jest poziom dyskusji... gdzie ten fachowie 18.07.06, 00:44
                                                    i uciekl :)
                                                  • Gość: patyczek Re: to jest poziom dyskusji... gdzie ten fachowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 00:56
                                                    Zostałam:)
                                                  • maly-patyczek Re: to jest poziom dyskusji... gdzie ten fachowie 18.07.06, 01:03
                                                    o jak milo moze sie przedstawisz??
                                                  • Gość: patyczek Re: to jest poziom dyskusji... gdzie ten fachowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 01:05
                                                    Z wrażenia zapomniałam jak mam na imie:P

Magda.
                                                  • maly-patyczek Re: to jest poziom dyskusji... gdzie ten fachowie 18.07.06, 01:06
                                                    oj to dałeś się wkręcić :)

jestem Marta :)
                                                  • Gość: patyczek Re: to jest poziom dyskusji... gdzie ten fachowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 01:07
                                                    Magda Marta:)
                                                  • maly-patyczek Re: to jest poziom dyskusji... gdzie ten fachowie 18.07.06, 01:09
                                                    sie zblazniles udawaczu

i co myslisz ze na forum podam swoje prawdziwe dane ?? glupi jestes
                                                  • Gość: patyczek Re: to jest poziom dyskusji... gdzie ten fachowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 01:10
                                                    No wlasnie głupia jestem.

Patyczek wie, ze jest głupi:P
                                                  • maly-patyczek Re: to jest poziom dyskusji... gdzie ten fachowie 18.07.06, 01:11
                                                    > Patyczek wie, ze jest głupi:P

tak a kali byc głodny

ide spac pisz sobie co chcesz
                                                  • Gość: patyczek Re: to jest poziom dyskusji... gdzie ten fachowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 01:13
                                                    Ta moja podejrzliwosc.

Nie umiem zyc bez prowokacji i podejrzliwosci niewinnych ludzi.

Jestem głupsza nawet od swojej skarpetki:P
                                                  • maly-patyczek Re: to jest poziom dyskusji... gdzie ten fachowie 18.07.06, 01:16
                                                    > Jestem głupsza nawet od swojej skarpetki:P

nie mam skarpetek :P
                                                  • Gość: patyczek Re: to jest poziom dyskusji... gdzie ten fachowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 01:17
                                                    Mam mam. Kazdy ma skarpetki.

To ze stresu. Zapominam cos ostatnio:P
                                                  • real_am i jak cytujesz to ubierz to w "" 18.07.06, 00:05
                                                    ..
                                                  • Gość: dedzior Re: i jak cytujesz to ubierz to w "" IP: *.19.165.15.osk.enformatic.pl 18.07.06, 00:06
                                                    proponuje dac se siana z prognozowaniem jak to bedzie, bo po h.. to potrzebne?
                                                    wszyscy zlozyli juz podania, teraz czekamy na wyniki, juz nic nie da sie
                                                    zmienic. a takie prognozowanie mozna sobie o dupe rozbic.
                                                  • real_am Re: i jak cytujesz to ubierz to w "" 18.07.06, 00:08
                                                    ja tlko zareagowałem na inwektywy pod moim adresem

CYT
                                                    sorry ze Ci to powiem ale głupi jestes!!!!!!!!!! wez Ty sobie popatrz na
                                                    statystyki jaka jest średnia z biologii, chemii i fizyki a jaka była w tamtym
                                                    roku !!!1 tylko fizyka poszła o pare % lepiej wiec nie pie..farmazonów bo
                                                    wkurzaja mnie tacy jak Ty!!!!!tylko bys ludzi dołował pie..ł co Ci slina na
                                                    jezyk przyniesie .. chcesz być lekarzem?? gwarantuje Ci ze pacjeci beda Cie
                                                    omijać szerkim łukiem !!!!!!!
                                    • Gość: maturzysta Re: Próg na AM Waw jaki obstawiacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 12:29
                                      pewne źródło(mam przeciek (z rury w kuchni)): próg 310 pkt...
                                      • Gość: nana Re: Próg na AM Waw jaki obstawiacie? IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 12.07.06, 12:33
                                        średnio 202-218
    • Gość: vx Re: Próg na AM Waw jaki obstawiacie? IP: *.astra-net.com 15.07.06, 17:54
      Pierdu, pierdu.
    • Gość: vx Re: Próg na AM Waw jaki obstawiacie? IP: *.astra-net.com 15.07.06, 17:55
      P.i.erdu, p.i.erdu.
    • Gość: życzliwy Re: Próg na AM Waw jaki obstawiacie? IP: *.ust.tke.pl 16.07.06, 17:04
      Próg pewnie wyniesie 190-195 (lek), 170-180(stom). Pozdrawiam
      • Gość: X Re: Próg na AM Waw jaki obstawiacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.06, 17:34
        Ja bym chciała żeby na lekarski było od 180 a na stomę od 160 tak jak w tamtym
        roku, bo w takim wypadku z mojej szkoły dostałoby się ok. trzydziestu paru osób.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka