umbracara 13.07.06, 16:07 czy można zastąpić odpis xerem potwierdzonym u notariusza...? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jola Re: ODPIS=XERO potwierdzone u notariusza? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 16:26 nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: umbracara Re: ODPIS=XERO potwierdzone u notariusza? IP: *.uninet.net.pl / *.unipol.net.pl 13.07.06, 16:31 no tak, a jesli oryginał i odpis pójdą już w obieg to nie mogę złożyć xera? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: ODPIS=XERO potwierdzone u notariusza? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 16:33 Jak na Twoim wydziale przymują to możesz dać xero, ale nie zawsze przyjmują. A jak pisze odpis to odpis ma być. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ten111 Re: ODPIS=XERO potwierdzone u notariusza? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 16:32 jak to nie....kazdy tak robi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: ODPIS=XERO potwierdzone u notariusza? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 16:32 ale nie każda uczelnia to toleruje.. np AMy nie chcą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: ODPIS=XERO potwierdzone u notariusza? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 18:29 moja znajoma odeslali z kwitkiem jak cos takiego przyniosla a potem musiala latac (po obcym miescie) zeby znalesc notariusza. Liczyl sie tylko odpis notarialny chyba za 15 zl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: umbracara Re: ODPIS=XERO potwierdzone u notariusza? IP: *.uninet.net.pl / *.unipol.net.pl 13.07.06, 18:44 no tak... czyli xero potwierdzone u notariusza to nie to samo co odpis potwierdzony u notariusza? już nic nie rozumiem..:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciuwar Re: ODPIS=XERO potwierdzone u notariusza? IP: 217.153.80.* 13.07.06, 18:56 ja mam ksero potwierdzone u notariusza i to jest ważne! przeciez wszyscy tak mają! to jest właśnie odpis u notariusza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia_nmc Re: ODPIS=XERO potwierdzone u notariusza? IP: *.azartsat.pl / *.azartsat.pl 13.07.06, 19:07 Odpis notarialny to ksero wykonane przez notariusza z dołączoną kartką mówiącą o tym że kopia jest zgodna z oryginałem, z numerami odpowiednich rozporządzeń i ustaw, jest też podany adres biura notarialnego. Notariusz również wpisuje to, że dokanałaś u niego odpisu do specjalnego zeszytu, gdzie musisz się podpisać. Tak przynajmniej wszystko to przebiegało w moim przypadku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: umbracara Re: ODPIS=XERO potwierdzone u notariusza? IP: *.uninet.net.pl / *.unipol.net.pl 13.07.06, 19:27 aha... dzięki wielkie... szkoda tylko,że niektóre szkoły tak się unosza i nie chcą przyjmować xero natarialnych Odpowiedz Link Zgłoś