Dodaj do ulubionych

ODPIS=XERO potwierdzone u notariusza?

13.07.06, 16:07
czy można zastąpić odpis xerem potwierdzonym u notariusza...?
Obserwuj wątek
    • Gość: Jola Re: ODPIS=XERO potwierdzone u notariusza? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 16:26
      nie
      • Gość: umbracara Re: ODPIS=XERO potwierdzone u notariusza? IP: *.uninet.net.pl / *.unipol.net.pl 13.07.06, 16:31
        no tak, a jesli oryginał i odpis pójdą już w obieg to nie mogę złożyć xera?
        • Gość: Jola Re: ODPIS=XERO potwierdzone u notariusza? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 16:33
          Jak na Twoim wydziale przymują to możesz dać xero, ale nie zawsze przyjmują. A
          jak pisze odpis to odpis ma być.
    • Gość: ten111 Re: ODPIS=XERO potwierdzone u notariusza? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 16:32
      jak to nie....kazdy tak robi...
      • Gość: kasia Re: ODPIS=XERO potwierdzone u notariusza? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 16:32
        ale nie każda uczelnia to toleruje.. np AMy nie chcą
        • Gość: kiki Re: ODPIS=XERO potwierdzone u notariusza? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 18:29
          moja znajoma odeslali z kwitkiem jak cos takiego przyniosla a potem musiala
          latac (po obcym miescie) zeby znalesc notariusza. Liczyl sie tylko odpis
          notarialny chyba za 15 zl
          • Gość: umbracara Re: ODPIS=XERO potwierdzone u notariusza? IP: *.uninet.net.pl / *.unipol.net.pl 13.07.06, 18:44
            no tak... czyli xero potwierdzone u notariusza to nie to samo co odpis
            potwierdzony u notariusza? już nic nie rozumiem..:/
            • Gość: ciuwar Re: ODPIS=XERO potwierdzone u notariusza? IP: 217.153.80.* 13.07.06, 18:56
              ja mam ksero potwierdzone u notariusza i to jest ważne! przeciez wszyscy tak
              mają! to jest właśnie odpis u notariusza.
            • Gość: Asia_nmc Re: ODPIS=XERO potwierdzone u notariusza? IP: *.azartsat.pl / *.azartsat.pl 13.07.06, 19:07
              Odpis notarialny to ksero wykonane przez notariusza z dołączoną kartką mówiącą
              o tym że kopia jest zgodna z oryginałem, z numerami odpowiednich rozporządzeń i
              ustaw, jest też podany adres biura notarialnego. Notariusz również wpisuje to,
              że dokanałaś u niego odpisu do specjalnego zeszytu, gdzie musisz się podpisać.
              Tak przynajmniej wszystko to przebiegało w moim przypadku.
              • Gość: umbracara Re: ODPIS=XERO potwierdzone u notariusza? IP: *.uninet.net.pl / *.unipol.net.pl 13.07.06, 19:27
                aha... dzięki wielkie...
                szkoda tylko,że niektóre szkoły tak się unosza i nie chcą przyjmować xero
                natarialnych
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka