xxyyxx 14.07.06, 13:37 O co chodzi z tą teczką? wiem że trzeba wysłać opłate rekrutacyjną, podanie i jakąś teczke. Nie moge znaleźć na stronie jaka to ma być teczka;/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xxyyxx Re: teczka na uj? IP: *.euro-net.pl 14.07.06, 13:58 prosze powiedzcie bo mam zamiar zaraz iść na poczte i wysłać dokumenty!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakas Re: teczka na uj? IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 14.07.06, 14:04 no zwykla tekturowa teczka wiazana albo taka z gumka nie sadze zeby uj mial jakies szczegolne wymagania co do koloru czy zamkniecia no i powinna byc opisana po lewej imie nazwisko,adres,nr tel., po prawej albo na srodku wydzial,kierunek i studia dzienne albo zaoczne co prawda ja taka teczke skladalam na inna uczelnie ale chyba wszedzie jest tak samo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sld Re: teczka na uj? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 14:27 www.law.uj.edu.pl/wpia/teczka.html Przypuszczam, ze na innych wydzialach jest tak samo. Odpowiedz Link Zgłoś
oxygen18 Re: teczka na uj? 14.07.06, 15:33 ja zanosilem paipery na UJ osobiscie i zadnej teczki ode mnie nikt nie chcial... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: teczka na uj? IP: 193.24.198.* 14.07.06, 16:02 Hm moze zalezy od kierunku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k. Re: teczka na uj? IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 14.07.06, 16:55 na matmę chcieli tylko podanie i dowód wpłaty :) Odpowiedz Link Zgłoś