proroczka Re: progi na medycynę 19.07.06, 22:08 nie mogę się przyznać, bo za mój nieprzeciętny fach będą mnie prześladować! Odpowiedz Link Zgłoś
insert_007 Re: progi na medycynę 19.07.06, 22:09 przesladowcy, o wy niewdzieczni!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wierzący Re: progi na medycynę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 00:38 a ja wam mówię, że w wawie będzie 209 (pierwsza lista), bo ja mam 210 i tam bym chciał, a dłużej nie mogę czekać (czyt.ryzykować), przez posiadanie indeksiku na ślamie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisek do wierzącego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 00:46 A czy mógłbyś się wypisać za ŚLAMU jadnak w razie jakby cię przyjęli jednak w II rekrutacji do Warszawy? Bardzo byłabym wdzięczna (wtedy ja bym mogła z odwołania na Twoje miejsce wejść) :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olga Re: do wierzącego IP: *.crowley.pl 21.07.06, 09:54 nie ma żadnych odwołań biorą wszystkich po kolei odwołania zaczynają się dopiero kiedy cała rekrutacja jest zakończona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: do wierzącego IP: *.bsk.vectranet.pl 28.07.06, 19:31 a Proroczka zaczyna miec racje do tych progów ostatecznych :) poczekajmy jeszcze ale jak zobaczyłam dzisiejszy próg na AMG to zabrzmiało mi to znajomo, choc watpie zeby był tak niski co na niektórych akademiach typy białystok czy bydgoszcz ale w tym roku wszytsko jest mozliwe :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ph_lady Re: Nie zartuj juz sobie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.06, 22:29 A macie może jakieś przecieki odnośnie progu przyjęć na lekarski na AMB w drudiej rekrutacji? jestem tuż pod kreską...:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Nie zartuj juz sobie! IP: *.bumc.bu.edu 29.07.06, 00:44 popatrz jak spadly progi na AMG i od razu poczujesz sie pewniej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wierzący Re: do wierzącego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.06, 14:10 no nie wiem czy sie uda ale wiara czyni cuda więc tak może się jednak uda tylko wspieraj mnie w mej wierze, a po rekrutacji ja z Tobą chętnie na kocyku po leże, czekajmy cierpliwie, z nadzieją :) ps. niestety marnie to widzę, a więc na pocieszenie :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc192 Re: do wierzącego IP: *.sanetja.pl 31.07.06, 08:48 dzisiaj kolejne wyniki na ślamie.zobaczymy czy sprawdza sie proroctwa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magdaam Re: do wierzącego IP: *.crowley.pl 31.07.06, 16:07 ja już nie do końca jestem w temacie ale z tego co widze na slamie to próg nowy jest 192 pkt na lekarski:) gratulacje wsyztskim! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goscss Re: do wierzącego IP: *.sanetja.pl 31.07.06, 16:18 tak jest 192!!!!!!! suuuperowo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ph_lady Re: do wierzącego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.06, 16:38 A macie jakieś przecieki odnośnie progu na lekarskim w Białymstoku?? p.s. gratuluję wszystkim przyszłym lekarzom:) Odpowiedz Link Zgłoś