Dodaj do ulubionych

progi na medycynę

• proroczka Re: progi na medycynę 19.07.06, 22:08
      nie mogę się przyznać, bo za mój nieprzeciętny fach będą mnie prześladować!
      • insert_007 Re: progi na medycynę 19.07.06, 22:09
        przesladowcy, o wy niewdzieczni!!!!!
    • Gość: wierzący Re: progi na medycynę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 00:38
      a ja wam mówię, że w wawie będzie 209 (pierwsza lista), bo ja mam 210 i tam bym
      chciał, a dłużej nie mogę czekać (czyt.ryzykować), przez posiadanie indeksiku
      na ślamie
      • Gość: Lisek do wierzącego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 00:46
        A czy mógłbyś się wypisać za ŚLAMU jadnak w razie jakby cię przyjęli jednak w
        II rekrutacji do Warszawy? Bardzo byłabym wdzięczna (wtedy ja bym mogła z
        odwołania na Twoje miejsce wejść) :*
        • Gość: Olga Re: do wierzącego IP: *.crowley.pl 21.07.06, 09:54
          nie ma żadnych odwołań biorą wszystkich po kolei odwołania zaczynają się
          dopiero kiedy cała rekrutacja jest zakończona.
          • Gość: kama Re: do wierzącego IP: *.bsk.vectranet.pl 28.07.06, 19:31
            a Proroczka zaczyna miec racje do tych progów ostatecznych :) poczekajmy jeszcze
            ale jak zobaczyłam dzisiejszy próg na AMG to zabrzmiało mi to znajomo, choc
            watpie zeby był tak niski co na niektórych akademiach typy białystok czy
            bydgoszcz ale w tym roku wszytsko jest mozliwe :)
            • Gość: J Nie zartuj juz sobie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 19:33
              • Gość: ph_lady Re: Nie zartuj juz sobie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.06, 22:29
                A macie może jakieś przecieki odnośnie progu przyjęć na lekarski na AMB w
                drudiej rekrutacji? jestem tuż pod kreską...:/
                • Gość: gosc Re: Nie zartuj juz sobie! IP: *.bumc.bu.edu 29.07.06, 00:44
                  popatrz jak spadly progi na AMG i od razu poczujesz sie pewniej!
        • Gość: wierzący Re: do wierzącego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.06, 14:10
          no nie wiem czy sie uda ale wiara czyni cuda więc tak może się jednak uda tylko
          wspieraj mnie w mej wierze, a po rekrutacji ja z Tobą chętnie na kocyku po
          leże, czekajmy cierpliwie, z nadzieją :)
          ps. niestety marnie to widzę, a więc na pocieszenie :*
          • Gość: gosc192 Re: do wierzącego IP: *.sanetja.pl 31.07.06, 08:48
            dzisiaj kolejne wyniki na ślamie.zobaczymy czy sprawdza sie proroctwa!
            • Gość: magdaam Re: do wierzącego IP: *.crowley.pl 31.07.06, 16:07
              ja już nie do końca jestem w temacie ale z tego co widze na slamie to próg nowy
              jest 192 pkt na lekarski:) gratulacje wsyztskim!
              • Gość: goscss Re: do wierzącego IP: *.sanetja.pl 31.07.06, 16:18
                tak jest 192!!!!!!! suuuperowo
                • Gość: ph_lady Re: do wierzącego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.06, 16:38
                  A macie jakieś przecieki odnośnie progu na lekarskim w Białymstoku??
                  p.s. gratuluję wszystkim przyszłym lekarzom:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka