Dodaj do ulubionych

brak potwierdzenia na UJ

18.07.06, 16:49
w sobote wplacilam kase i wyslalam wszystkie dokumenty poleconym priorytetem
do krakowa i do dzis nie mam potwierdzonej rejestracji. nie wiem co zrobic bo
przeciez rejestracja trwa do jutra a u mnie brak potwierdzenia. wezma mnie
pod uwage w rekrutacji?? jest ktos jeszcze w takiej sytuacji??
pozdrawiam
ewelina
Obserwuj wątek
    • Gość: Niki Re: brak potwierdzenia na UJ IP: *.i24.pl 18.07.06, 17:01
      Nie martw się. Ja wysłałam w czwartek poleconym priorytetem. Pewnie dawno
      doszło, ale mają dużo podań i nie wyrabiają. W tym tyg. powinni potwiedzić.
      • locca1 Re: brak potwierdzenia na UJ 18.07.06, 18:07
        ja wyslalam w piątek i nic
        • Gość: amikort Re: brak potwierdzenia na UJ IP: 83.168.106.* 18.07.06, 18:17
          Wysłałem w piątek 2 podania, w sobotę następne (jedno). Na jeden kierunek
          potwierdzili w poniedziałek, na drugi dopiero dzisiaj około 13-tej, na trzeci
          jeszcze nie. Nie denerwujcie się, jesli macie potwierdzoną wysyłkę-zawsze da
          się coś z tym zrobić. Ja niepotrzebnie wykonałem kilka telefonów do Krakowa.
          Sprawa (przynajmniej częściowo) się wyjasniła, a kasę niepotrzebnie wydam (za
          telefon). Czekajcie, będzie o.k
          • Gość: asi_isa Re: brak potwierdzenia na UJ IP: 195.116.246.* 18.07.06, 18:43
            ja wyslalam jedno podanie w srode i jedno w piatek - zero potwierdzen ;/
            dzwonilam, pytalam - po prostu wolno u nich to trwa <sciana>
            • Gość: asi_isa Re: brak potwierdzenia na UJ IP: 195.116.246.* 18.07.06, 18:50
              wlasnie potwierdzili:P:P <jupi>
              • marcelka_87 Re: brak potwierdzenia na UJ 18.07.06, 18:53
                a ja wyslalam wczoraj i dzis dostalam potwierdzenie:) a nawet sie nie spodziewalam:) don't worry, na pewno przyjdzie kolej i na WAS:>
              • Gość: Niki Re: brak potwierdzenia na UJ IP: *.i24.pl 18.07.06, 18:54
                A na co składałaś?
                • marcelka_87 Re: brak potwierdzenia na UJ 18.07.06, 18:54
                  na stomatologie, a TY?
                  • Gość: Niki Re: brak potwierdzenia na UJ IP: *.i24.pl 18.07.06, 18:56
                    na geografię i potwierdzenia nie widać :( wysłałam w czw...
                    • marcelka_87 Re: brak potwierdzenia na UJ 18.07.06, 18:59
                      wiesz, wydaje mi sie ze jest to kwestia kierunku... widocznie na geografie duzo chetnych....albo kadra sobie nie radzi za dobrze....:P
                  • Gość: ewela1987sc Re: brak potwierdzenia na UJ IP: *.crowley.pl 18.07.06, 18:58
                    dzikei za pocieszenie. moze u mnie tez wkrotce potwierdza. jakas pani z
                    sekretariatu napisala ze poprostu maja duzo zgloszen. ale mimo to chcialam sie
                    dowiedziec jak to jest u innych.przynajmniej wiem ze nie jestem jedyna osoba
                    ktora tyle czeka
                    pozdrawiam wszystkich kandydatow na UJ
                    • Gość: bolek Re: brak potwierdzenia na UJ IP: 80.54.168.* 18.07.06, 19:31
                      mnie potwierdzili na administracji dzisiaj a na prawie jeszcze nie!;/ wysłałem
                      w czwartek! myśle, że jutro potwierdzą mi na prawie i będzie okej! pozdrawiam!
                    • Gość: aisog Re: brak potwierdzenia na UJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.06, 20:16
                      A na co złożyłaś, ewelka1987sc? :)
                      Wiem, że trochę to trwało m.in. na prawo (duuużo zgłoszeń).
                      Ja na fil.hiszp. i mi od razu w tym samym dniu potwierdzili.
                      Pozdrawiam.
                      • Gość: ewela1987sc Re: brak potwierdzenia na UJ IP: *.crowley.pl 18.07.06, 20:22
                        na własnie zlozylam na filologie hiszpanska i nadal nie mam potwierdzenia.
                        martwie sie czy to wszystko zostanie potwierdzone, bo inaczej musialabym jechac
                        do krakowa ( a to 1,5 godziny pociagiem). pani niby mi w mailu napisala ze maja
                        duzo kandydatow ale przeciez rejestracja jest do jutra a ja nie mam jeszcze
                        potwierdzenia. pozostaje mi czekac .
                        • Gość: Niki Re: brak potwierdzenia na UJ IP: *.i24.pl 18.07.06, 20:27
                          Ale jak ktoś wysłał w tamtym tyg., a rejestracja do jutra to co to oznacza?
                          Mogą np. nam za 3 dni potwierdzić bo nie wyrabiają czy obowiązkowo do jutra?
                          • Gość: ewela1987sc Re: brak potwierdzenia na UJ IP: *.crowley.pl 18.07.06, 20:35
                            mam nadzieje ze nie bedzie problemow z tym ze nam pozniej potwierdza. gdzies
                            przeczytalam ze moze sie tak zdarzyc ze pozniej bedzie widoczne potwierdzenie.
                            • Gość: aisog Re: brak potwierdzenia na UJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.06, 23:00
                              Też fil.hiszp.? :)
                              A...jakie masz wyniki?
                              Nie martw się, na pewno Ci to potwierdzą. Liczy się data stempla.
                            • Gość: aisog Re: brak potwierdzenia na UJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.06, 18:10
                              I co, Ewelka? Masz już to potwierdzenie?
                              Pozdro.
                              • Gość: ewela1987sc Re: brak potwierdzenia na UJ IP: *.crowley.pl 19.07.06, 18:17
                                nie mam jeszcze i troche sie tym denerwuje. rozumiem ze mpoga miec duzo
                                chetnych ale mogliby sie postarac i potwierdzic te rejestracje. kurcze. kiedy
                                bede miala to potwierdzenie ??
                                • Gość: Niki Re: brak potwierdzenia na UJ IP: *.i24.pl 19.07.06, 18:53
                                  Potwierdzili!!!! Jupi :)))
                                  • Gość: ewela1987sc Re: brak potwierdzenia na UJ IP: *.crowley.pl 19.07.06, 19:02
                                    mi tez w koncu potwierdzili. przynajmniej wiem ze wszystko doszlo . a tak z
                                    ciekawosci zapytam co wybraliscie jako druga filologie a jaka trzecia. ja jako
                                    druga- francuska a jako trzecia wloska.
                                    pozdrawiam :-)
                                  • Gość: ewela1987sc Re: brak potwierdzenia na UJ IP: *.crowley.pl 19.07.06, 19:16
                                    a wiesz moze kiedy zostana ogloszone listy przyjetych ?? i czy beda ona tzn czy
                                    napisza nam czy sie dostalismy na naszych kontach ??
                                    pozdrawiam
                                    • Gość: Niki Re: brak potwierdzenia na UJ IP: *.i24.pl 19.07.06, 19:21
                                      Będzie na naszych kontach ERK ale pewnie listy będą swoją drogą.
                                      W tamtym roku, nie wiem czy na wszystkich kierunkach, ale były.
                                      • Gość: ewela1987sc Re: brak potwierdzenia na UJ IP: *.crowley.pl 19.07.06, 19:28
                                        a wiesz moze ktorego ?? tzn znasz date ??
                                        • Gość: Niki Re: brak potwierdzenia na UJ IP: *.i24.pl 19.07.06, 19:33
                                          Termin kwalifikacji to 26-31. I teraz zależy jak to trzeba rozumieć.
                                          Czy będą 26 lipca a przez te 5 dni ludzie mogą rezygnować czy też w tych dniach
                                          obradować będzie szanowna komisja a listy będą 1 sierpnia. Nie wiem.
                                          • Gość: ewela1987sc Re: brak potwierdzenia na UJ IP: *.crowley.pl 19.07.06, 19:55
                                            dziekuje za informacje
                                            • Gość: aisog Re: brak potwierdzenia na UJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.06, 21:12
                                              Wyniki, listy będą 31 lipca na naszych kontach ERK 31 lipca, niedługo potem
                                              przyjdą listy polecone. Czekajmy zatem cierpliwie...
                                              Ja wybrałam 1. hiszpańska 2. włoska 3. francuska. A jakie masz wyniki z języka
                                              obcego i polskiego?
                                              Pozdrawiam.
                                              • Gość: adriana Re: brak potwierdzenia na UJ 15 osob na 1 miejsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 21:19
                                                zalamka, 15 osob na prawo, jeszcz enigdy tyle nie mieli
                                                • Gość: aisog Re: brak potwierdzenia na UJ 15 osob na 1 miejsc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.06, 09:51
                                                  A skąd wiesz?
                                                  Jak można się dowiedzieć, ilu jest chętnych na dany kierunek?
                                                  • Gość: adriana Re: brak potwierdzenia na UJ 15 osob na 1 miejsc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 10:20
                                                    to sa przecieki...ale ostatnio w gazecie pisali o 10 osobach na prawo...a to
                                                    bylo w poniedzialek...do tego czasu dostalwali nadal setki podan, wiec
                                                    podskoczylo do 15 osob
                                              • Gość: ewela1987sc Re: brak potwierdzenia na UJ IP: *.crowley.pl 20.07.06, 12:49
                                                powiem tak moje wyniki nie sa zbyt piekne, nie do konca jestem z nich
                                                zadowolona. to brat i jego zona namawiali mnie zebym sprobowala do Krakowa i
                                                ewentualnie (zobaczymy czy sie dostane) odciela od rodzicow. zobaczymy jak to
                                                bedzie
                                                • Gość: aisog Re: brak potwierdzenia na UJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.06, 13:36
                                                  "Odcięła"? Kurczę, brzmi groźnie.. :-(
                                                  Ja myślę, że się dostaniesz :-) I mam nadzieję, że ja też ;-)
                                                  Pula punktów = 200. Chyba - 100 polski + 100 język obcy. Ciekawe, jaki może byc
                                                  próg...
                                                  Powodzenia!!! Napisz, jak poszło :-)
                                                  • Gość: ewela1987sc Re: brak potwierdzenia na UJ IP: *.crowley.pl 20.07.06, 13:42
                                                    Im poprostu chodzi o to zeby stac sie samodzielnym. wiesz zmiana miejsca
                                                    zamieszkania to dziala bo w codziennych sprawach musisz sobie sama radzic.
                                                    wiadomo ze czasami rodzice pomagaja np finansowo ale to nie to samo co byc z
                                                    nimi codziennie. mam nadzieje ze sie dostaniemy i studia beda dla nas fajnym
                                                    okresem w zyciu.
                                                    p.s. jestes z krakowa ? gdzie skladalas jeszcze papiery
                                                  • Gość: aisog Re: brak potwierdzenia na UJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.06, 15:55
                                                    Nie, jestem z Krakowa. Ale składam tylko tam. Rożne takie mniej i bardziej
                                                    osobiste sympatie ;-) Składam 2 podania na UJ i jeszcze na AP.
                                • Gość: boy Re: brak potwierdzenia na UJ IP: 83.168.106.* 19.07.06, 23:03
                                  Wysłałem w piątek 3 podania na Uj-pierwsze potwierdzili w poniedziałek, drugie
                                  we wtorek, trzecie dzisiaj-denerwowałem się trochę, więc wysłałem maila z
                                  zapytaniem do Działu Nauczania- i chyba niepotrzebnie zawracałem głowę (niemniej
                                  otrzymałem bardzo szybką i uprzejmą odpowiedź)- dowiedziałem się, że mają dużo
                                  podań, dlatego to tak długo trwa. W końcu doczekałem się potwierdzenia. Nie
                                  martwcie się, moje podania szły z Zachodniopomorskiego i doszły, wasze też nie
                                  zginą.
    • Gość: kaśka Re: brak potwierdzenia na UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 21:07
      spokojnie!!!
      mnie na CM UJ powiedzieli, że mogę czekać do 5 dni, a byłam wczoraj...
      tłok jest i komisje sięnie wyrabiają..

pozdrawiam wszystkich przyszłych ujotowców:)
    • Gość: gf Re: brak potwierdzenia na UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 22:52

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka