Dodaj do ulubionych

pieprzony rocznik 86!!!!

19.07.06, 17:34
przez was się nie dostałam na studia. każdy jak by poprawiał grugi raz maturę
to by miał po 260. liczą się wam testy z tamtego roku i z tego który wypadnie
wam lepiej to sie liczy, to nie sprawiedliwe ciężko pracowałam przez cały rok
a przez takich jak wy nasz rocznik 87 nie ma miejsc na AM kij wam w oko
Obserwuj wątek
    • dedzior Re: pieprzony rocznik 86!!!! 19.07.06, 17:36
      poczekja na druga liste! mi brakuje 10/300 pktow, to jest ku.. 3% a mam 100
      osob przed soba, i jakbym sie mial nie dostac nawet z odwolania to rozpie..
      cke i zobacze swoja prace z biol z ktorej h..e mi polowe pktow naliczyli, o 5
      za malo, a mialbym te pie..ne 200. uff troche mi ulyzlo, ale i tak jestem
      zdenerwowany :/
    • Gość: m3lm4k Re: pieprzony rocznik 86!!!! IP: *.opticom.pl 19.07.06, 17:38
      Wprawdzie nie skladalem na AM i nigdzie w tym roku :)
      To tak w ramach riposty powiem Ci , ze moze te osoby z '86 nie dostaly sie w
      tamtym roku przez osoby z '85 i tak moznaby w nieskoncznosc...

Polecam poszukanie mimo wszystko winy we wlasnych wynikach a nie w otaczajacym
      swiecie, bo zwykle nic konstruktywnego z tego nie wynika.

Pozdrawiam :)
      • dzieweczka_z_laseczka Re: pieprzony rocznik 86!!!! 19.07.06, 17:44
        a ja wprawdzie nie mam nic przeciwko rocznikowi 86,ale osoby z rocznika 85 nie
        mialy mozliwosci poprawiania 3-krotnie swoich wynikow
        • Gość: Kasia Re: pieprzony rocznik 86!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 19:42
          ale mogły wielokrotnie zdawać egzamin wstępny...
          • Gość: stara Re: pieprzony rocznik 86!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 19:43
            I na szczescie dalej moga zdawac:))
            Mam nadzieje, ze tak bedzie zawsze!
            Poza tym egzamin wstepny nie jest tak samo łatwy jak NM:)
        • Gość: 1986! Re: pieprzony rocznik 86!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 10:40
          hehehe
          Dokładnie, a osoby z 86 nie dostały się przez rocznik 85:)

Stara amtura miała dużo korzystniejsze przeliczniki, czasami nawet jeśli mieli
          gorszą ocenę ze starej matury to brali im lepszą z ocen z końca szkoły średniej

Były wydziały, gdzie na kilkaset osób były tylko 3 z NM:P a ostatecznie
          kilkanaście:)

Więc nie narzekajcie, tylko próbować za rok:P

P.S.1. Za rok ktoś z rocznika 88 założy temat "Pip**** rocznik 87"
          P.S.2. Do autora wątku: dobrze, że się nie dostałaś, bo nie należy obrażać
          innych (tymbardziej publicznie), używająć brzydkich słów, bo to świadczy o
          poziomie człowieka. Mama Cię nie nauczyła?:)

PEACE nowomaturzyści!:)
    • Gość: . Re: pieprzony rocznik 86!!!! IP: *.net.euron.pl 19.07.06, 17:43
      ciarna_87 myślę, że powinnaś mieć pretensje do samej siebie, ja też ciężko pracowałam przez ostatni rok mam 270 punktów i dzięki temu nie musze się przejmować rocznikiem 86, mogłaś się bardziej postarać 200 punktów to nie jest tak dużo jesli spojrzeć na poziom trudności tegorocznych egzaminów
      • Gość: gosc Re: pieprzony rocznik 86!!!! IP: *.pikonet.pl / *.pikonet.pl 19.07.06, 17:48
        270? przykro mi, nie ma cię na liście.
        • Gość: . Re: pieprzony rocznik 86!!!! IP: *.net.euron.pl 19.07.06, 19:48
          bo zdaje do łodzi :>
    • n_nicky Re: pieprzony rocznik 86!!!! 19.07.06, 17:46
      w takim razie ja mogę powiedzieć pieprzony rocznik 85 i staromaturzyści, bo na
      niektórych kierunkach w zeszłym roku zablokowali 90% miejsc...
    • esta33 Re: pieprzony rocznik 86!!!! 19.07.06, 17:47
      Powiem ci jedno - z takim wrednym jadem na ustach - to dobrze , żesię nigdzie
      nie dostałaś
      • ciarna_87 Re: pieprzony rocznik 86!!!! 19.07.06, 17:51
        a ja też ci coś powiem jad to mi teraz wychodzi przez usta nos uszy i nawet nim
        sikam!!!
        • Gość: aaaaaaaaaa Re: pieprzony rocznik 86!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.06, 17:52
          tez sie nie dostalam 3/4 osob to 86' JAK MILO ;/
          • Gość: Rocznik 86 Re: pieprzony rocznik 86!!!! IP: *.srem.net 21.07.06, 00:59
            To nie moja wina ze jestes za glupi na studia!
    • Gość: ana Re: pieprzony rocznik 86!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 17:52
      a skad wiesz ze to 86 sie dostali, przeciez tam nie ma peseli?
      • Gość: OBURZONY Re: pieprzony rocznik 86!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 17:54
        włsnei skad wiesz oprocz tego ze jest wiecej niz 16 osob ktore dostaly sie
        na stome i lekarski jednoczesnie to nic innego takiego szkoujacego nei
        zauwazylem
        • dzieweczka_z_laseczka Re: pieprzony rocznik 86!!!! 19.07.06, 17:56
          heh,ja policzyłam dokladniej,jest ok 20 osob na leku i stomie :P
      • Gość: trux bawi mnie to lekko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.06, 17:56
        Nie składałem na medycynę, ale pisałem nową maturę rok temu i w tym roku
        ponownie (dla satysfakcji bo studiuje dziennie to co chciałem) i rzeczywiście
        bez dodatkowej nauki poprawiłem rozszerzenie o 24% z interesującego mnie
        przedmiotu (historia)
        Po prostu rok czasu dłużej dużo - ale przypominam, że rocznik 85 dał nam się we
        znaki - przykład ? Sposób przeliczania NM był tak zły na UMCSie, że na
        Dziennikarstwo nie dostał się nikt a na Politologię 4osoby z NM

TY PRZYNAJMNIEJ MIAŁAŚ SZANSĘ ! A niektórzy znajomi niestety nie :(
        • Gość: Lukasz Re: bawi mnie to lekko IP: *.prenet.pl 19.07.06, 18:04
          W zeszlym roku rocznik 85 mial bardzo uprzywilejowana pozycje,na prawie kazdy
          kierunek mieli wieksze szanse,dlatego rocznik 86 wykozystal szanse i poprawial
          mature,zeby wogole myslec o studiach dziennych,taka jest juz kolej rzeczy i to
          jest tylko i wylonczie wina systemu,bo przeciez chyba kazdy chce isc na studia
          dzienne i zrobi wszystko by ten cel osiagnac!Niestety przekonalas sie o tym na
          wlasnym przykladzie i ja tez w roku obieglym,ale teraz tez bedziesz miala
          mozliwosc pisana w styczniu czy w maju,a jak poprawisz i bedziesz startowala w
          roku przyszlym to"zjedzie" Cie rocznik 88,i zatacza sie kolo:/
    • Gość: Łukasz Re: pieprzony rocznik 86!!!! IP: *.is.net.pl 19.07.06, 17:57
      Dziewczyno to są studia a nie liceum, że wszyscy w grupie są z tego samego
      rocznika-takie rzeczy są normlane dzieciaku. Na każdym roku ZAWSZE są ludzie z
      różnych roczników- bo to są STUDIA !!!!!!!! To co napisałaś jest śmieszne-
      zmądrzej trochę.
      • Gość: robot5 Re: pieprzony rocznik 86!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 18:03
        mó bratorok temu ledwo dostał się na rolnictwo, później olał to, poprawił
        maturę na 212 punktów i pewnie będzie na AM. Radzę wam ciołki zrobić tak samo,
        to dobra strategia, an obleganych silnie kierunkach.
      • ciarna_87 dzieciakiem nie jestem kobietą tak 19.07.06, 18:07
        nie ty mi będziesz prawił morały
        • Gość: '86 raczej dzieciakiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 18:15
          Moja droga! Nie dostałaś się tylko i wyłącznie ze swojej winy! I nie zwalaj
          teraz winy na innych. Było trzeba się do nauki przyłożyć. Tyle.
        • Gość: do ciarnej Re: dzieciakiem nie jestem kobietą tak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 18:16
          Przepraszam, ale nie masz juz rodziców, ze mowisz iz dzieckiem nie jestes?
          Ja mam 23 lata, mam rodziców i jestem dzieckiem:)
    • Gość: Ja Re: pieprzony rocznik 86!!!! IP: *.lubin.dialog.net.pl 19.07.06, 18:22
      co za temat ja cie nie moge. winy to sobie szukajcie w swoich maturalnych
      'osiagnieciach', a nie w starszym roczniku. parodia, dlaczego ktos kto lepiej
      napisze od was maturke, nawet jak ja poprawia, nie ma sie dostac na studia
      zamiast was, czyli tych co to im slabiej poszlo. logiczne i sprawiedliwe. roman
      i tak musi odejsc...
    • Gość: Toska Re: pieprzony rocznik 86!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 18:24
      Ciarna ma problem. Jesli w takiej sytuacji jak ta , tak reacguje to znaczy ze
      bardzo dobrze sie stało iz nie bedzie studiowac na tym kierunku.
      • Gość: adi Re: pieprzony rocznik 86!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 18:27
        wiecie co ... studia ma prawo rozpoczynac kazdy. pierwszy rok nie jest
        przeznaczony dla danego rocznika. To nie podstawowka ani liceum. Autorka tematu
        chyba jeszcze nie wie ze nie zycie to loteria... nie zawsze najlepszy
        wygrywa... pozdrawiam
      • ciarna_87 oj będę będę 19.07.06, 18:37
        i ręczę ci głową że dostanę się na medycynę--> juz za rok matura :)
    • ciarna_87 wiem wiem 19.07.06, 18:26
      jestem wredna, niesprawiedliwa w osądach. Jestem też rozżalona normalnie mi
      smutno jesteście przynajmniej chyba to w stanie zrozumieć, jak się nie dostałam
      do katowic to gdzie pójdę:/ ehh no wiem że nieładnie z mojej strony oskarżać
      rocznik 86 ale to było pierwsze co mi przyszło do głowy buuuu jestem wredną
      głupią gó..arą która się nie dostała na studia tak tak to ja :(

kończ waś wstydu oszczędź <--
      • Gość: maniek Re: wiem wiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 18:29
        dostaniesz sie z 2 listy spokojnie
        • Gość: adi Re: wiem wiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 18:37
          spokojnie... to właśnie jeszcze nie koniec rekrutacji, zawsze jest szansa...
          wazne zeby sie gdzies zahaczyć, za rok tez mozna probowac ;)
          • Gość: aaaaaaaaaa Re: wiem wiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.06, 18:40
            u mnie na uczelni peselami byly wypisane osoby ktore sie dostaly. STAD WIEM!
    • Gość: alina Re: pieprzony rocznik 86!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 19.07.06, 18:56
      wydaje mi sie ze pretensje mozesz miec tylko do siebie, trzeba bylo sie lepiej
      starac nie obwiniej nas za swoje niepowodzenie ty tez mozesz startowac za rok
    • Gość: Ania.k Re: pieprzony rocznik 86!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.06, 19:09
      Ja też jestem strasznie rozżalona już teraz, bo choć nie składałam na ślam to i
      tak by mi tam zabrakło paru pkt! CO bedzie z innymi uczelniami, ąż mnie ciarki
      przechodzą.A tak naprawdę to jestem rozżalona na cały nasz jeb.... system!!!
      Wynik matury jest niepodważalny, Giertych prowadz samowolkę, a czy ktoś wogóle
      zastanawia się co my o tym myslimy???!!!Doceniam zapewne dwuletni trud 86', ale
      jak ja nie dostanę sie na studia, to TEŻ chcę TRZY razy pisać sobie maturke!!!!
      Za przeproszeniem gów...o mnie obchodzi,że nie ma kasy na sprawdzanie matur,
      oni jakoś dla siebie mają wystarczająco pieniędzy na wszystko!!!Przepraszam za
      tą złośc, wierzę jeszcze jednak ,że mi się uda, bo nie mam zamiaru siedzieć rok
      w domu, ani iść na płatne(Bo to juz niejest dla mnie spełnienie marzeń)i zycze
      wszystkim wytrwałosci w dązeniu do celu!!
      • Gość: mi Re: pieprzony rocznik 86!!!! IP: *.icpnet.pl 19.07.06, 19:30
        A ja dziewczynę rozumiem(od razu uprzedzam ataki, że pewnie mam mało pkt. otóż
        nie-mam dużo).Mówiłam o tym już dawno. Jasne, każdy powinien mieć możliwość
        poprawienia matury, ale niech się liczy wynik bieżący, tak jak było kiedyś, a
        nie najlepszy. Tylko wtedy szanse będą równe.
        • Gość: ee Re: pieprzony rocznik 86!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 19:44
          a kogo obchodzą równe szanse? liczą się najlepsi kandydaci
          • Gość: ee Re: pieprzony rocznik 86!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 19:45
            studia medyczne to nie jest zabawa dla rozwydrzonych dzieciaków, tylko poważna
            sprawa społeczna bo ci luzdie będą odpowiadali za cudze życie. może to i lepiej
            że trafiają tam starsi czyli rozważniejsi.
            • Gość: karolll Re: pieprzony rocznik 86!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.06, 19:47
              Chyba wiekszego smuta to nie słyszałem
            • Gość: Aga Re: pieprzony rocznik 86!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 19:48
              Masz racje ee:).
              Niestety taka jest prawda, nie kazdy sie nadaje do tego zawodu. Osoby z
              rocznika 86, 85 sa bardziej wyciszone i mysle(choc tego nie moge generalizowac)
              bardziej bystre:).
              • Gość: paola Re: pieprzony rocznik 86!!!! IP: 217.153.162.* 19.07.06, 21:19
                bez sensu to co napisałaś, nie można przecież szufladkować ludzi z
                poszczególnych roczników. Ja jestem rocznik 87 i wcale nie uważam się za nie-
                bystrą.
                • Gość: kapo Re: pieprzony rocznik 86!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 21:21
                  o sobie każdy może mieć różne mniemanie, co nie znaczy że za bystrą uważają cię
                  inni.
                  • Gość: paola Re: pieprzony rocznik 86!!!! IP: 217.153.162.* 19.07.06, 21:23
                    hahaha a wyobraź sobie, że uważają;)
                    • Gość: kaś. Re: pieprzony rocznik 86!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 21:24
                      widać nie wszyscy
                      • Gość: paola Re: pieprzony rocznik 86!!!! IP: 217.153.162.* 19.07.06, 21:28
                        o co Wam chodzi?? Napisałam tylko, że nie należy dzielić ludzi na takich i
                        innych ze wzgl. na roczniki, bo każdy jest inny i po tym, że jedna osoba jest
                        krzykaczem nie można powiedzieć że cały rocznik jest beznadziejny. 87 taki
                        nienormalny a Wy to co? Nawet nie potraficie uszanować czyjegoś zdania ;]
                        • Gość: Kaś. Re: pieprzony rocznik 86!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 21:32
                          a skad wiesz ktory ja rocznik jestem?
                          • Gość: paola Re: pieprzony rocznik 86!!!! IP: 217.153.162.* 19.07.06, 21:38
                            nie wiem, ale tak rzuciliście się, że podejrzewam, że nie '87;]]
                            • insert_007 Re: pieprzony rocznik 86!!!! 19.07.06, 21:42
                              a ja nie mam do Was pretensji, tylko nie generalizujcie tak:)
                              • Gość: paola Re: pieprzony rocznik 86!!!! IP: 217.153.162.* 19.07.06, 21:45
                                no i zgadzam się z przedmówcą;) NIE generalizujcie;))
                    • Gość: kapo Re: pieprzony rocznik 86!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 21:25
                      najlepiej aby to ocenić prosiłbym o dowód
                      • Gość: hehhe Re: pieprzony rocznik 86!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 21:26
                        Dowod to ona nosi w portfelu:)
              • Gość: mass chyba sobie zarty robisz :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.06, 11:31
                śmieszna jestes naprawde... rocznik `86 jest bardzo bystry, a `88 jest bardzo
                wesoły, a ci z `85 to ludzie bardzo impulsywni, z kolei nas `87 okresla sie jako
                "stracone pokolenie"...
                • Gość: hehe Re: chyba sobie zarty robisz :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 11:33
                  Pierwszy raz słysze o tym co tam sobie pod nosem gadasz:)
                  Troszku Ci sie pomyliło:
                  85--> bardzo inteligentni
                  86--> inteligentni(niewiele im brakuje do 85)\
                  87--> ludzie agresywni, chamscy, egoisci:) i mniej inteligentni
                  • Gość: mass jaasne:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.06, 11:41
                    czyli smutny wniosek, ze coraz głupsi sie stajemy, juz sie boje o moja siostre z
                    `97 (a tak btw to predzej mi kaktus na dloni wyrosni niz sie zgodze ze ci z 85
                    to byli tacy geniusze)
                    • Gość: hehe Re: jaasne:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 11:43
                      Oczywiscie, ze nie wszyscy. Zdarzaja sie wyjatki, jak w kazdej grupie. Jednak
                      rocznik 85 jest bardziej inteligentny niz 85 i bardziej spokojny, natomiast 87
                      to rocznik strasznie agresywny!no i egoistyczny !
                      • Gość: kejt Re: jaasne:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 16:43
                        bo 87 to już w calości skażony Czarnobylem ;p
                        • Gość: hehe Re: jaasne:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 16:44
                          Bałam sie to napisac:)
                          • Gość: ja Re: jaasne:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 16:47
                            Cóż padlo na mnie....
                            Ja jeszcze sprzed Czarnobyla ;p się jakoś uchroniłam

Ale fakt z roku na rok jest coraz gorzej...
                            Aż strach pomysleć co bedzie za rok
                          • Gość: ja=kejt Re: jaasne:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 16:48
                            ja czyli kejt
            • jj38 Re: pieprzony rocznik 86!!!! 19.07.06, 19:50
              Gość portalu: ee napisał(a):

> studia medyczne to nie jest zabawa dla rozwydrzonych dzieciaków, tylko
              poważna
              > sprawa społeczna bo ci luzdie będą odpowiadali za cudze życie. może to i
              lepiej
              >
              > że trafiają tam starsi czyli rozważniejsi.
              buhehehehe teraz to sie popisalas hehe zanim skonczy sie lekarski to 6 lat
              czyli bedzie juz blisko 30 czlowiek :) hehe o ile skonczy i o ile zostanie
              lekarzem hehe
            • Gość: ciarna_87 Re: pieprzony rocznik 86!!!! IP: *.sistbg.net / 80.51.159.* 19.07.06, 20:44
              starszy nie znaczy rozważniejszy

jak są tacy inteligentni to czemu bie dostali sie za pierwszym razem
              • Gość: Agatkunia Re: ciarna! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 21:21
                Ciarna---> z tego co tutaj czytam, głownie co Ty piszesz moge stwierdzic, ze
                jednak osoby rocznika 85 i 86 sa rozważniejsze i to zdecydowanie.
                Jesli Ty sie teraz nie dostałas, to mozemy jedynie polemizowac nad Twoja
                inteligencja, skoro Ty juz to poruszasz:)
          • Gość: mi Re: pieprzony rocznik 86!!!! IP: *.icpnet.pl 19.07.06, 20:00
            To dlaczego ci najlepsi nie dostali się w tamtym roku:)
            • Gość: lol Re: pieprzony rocznik 86!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 20:02
              Bo się przez ten rok douczyli i doksztalcili i są lepsi niz rok temu
              • Gość: krasnoludd Re: pieprzony rocznik 86!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 20:06
                np właśnie, nie powinni dopuszczać do zdawania tylko jednego przedmiotu tylko
                od razu kazać zdać całą maturę. założę się że ludziom którzy poprawiali w tym
                roku np. fizykę cała wiedza z bioli wy.jeb.ała w las przez ten rok.
                • Gość: lol Re: pieprzony rocznik 86!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 20:10
                  to się nauczą od nowa.
                  jeśli wy bedziecie zdawać za rok (czego wam nie życzę) to wam też nie będzie
                  miło jak ktoś bedzie ciagle krytykował wasz rocznik.
                  Takie jest życie. studia nie są obowiązkowe i nie trzeba na nie isc zaraz po
                  maturze...
        • Gość: 86 Re: pieprzony rocznik 86!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 19:53
          Kij to sobie w dupę wsadź:)Mogłabym Cię tu powyzywać,ale tego nie zrobię,bo
          trochę Cię rozumiem.Ja też w zeszłym roku nie dostałam się na wymarzony
          kierunek i musiałam poprawiać maturę.Wtedy też było pełno kandydatów z
          wcześniejszych roczników,ale jakoś nie pomyślałam sobie,że nie dostałam się na
          studia przez nich.Studia to nie podstawówka,nie musisz studiować.Ok dostać się
          jest ciężko i nieraz jest to bardziej kwestia szczęścia niż punktów na maturze
          etc.Ale tak już jest.Jeżeli chcesz studiować musisz się pogodzić z tym,że
          zawsze znajdą się wcześniejsze roczniki albo,że nie zawsze będzie sprawiedliwie.
          Mnie dzisiaj zabrakło setnych pkt na uksw.Podane były pesele,wsród nich wiele
          roczników wcześniejszych,w tym nawet 81 (uparciuchy:P).Ale trudno mam
          nadzieję,że gdzieś indziej mi się uda.
          Pozdrawiam i życzę powodzenia :)
          • Gość: ciarna_87 Re: pieprzony rocznik 86!!!! IP: *.sistbg.net / 80.51.159.* 19.07.06, 20:42
            kija sobie w dupę nie wsadze nie mam zapędów sadomaso

dziękuje że chociaż po mnie nie pojechałaś jak na łysej kobyle

żałuję że ci zabrakło tych pkt

serdecznie pozdrawiam
      • Gość: r86! do ANi K IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 10:52
        "TEŻ chcę TRZY razy pisać sobie maturke!!!!"

I termin był w maju
        II poprawka z zimie
        III poprawka na wiosne

Nie należy dyskutować o czymś o czym się nie ma się zielonego pojęcia. Na
        poprawki zapisywało się do końca czerwca lub lipca (nie pamiętam dokładnie) I
        WTEDY deklarowało się czy poprawia się na zime czy na wiosne (albo wybierało
        oba terminy jak ktoś był zdesperowany). Więc to nie było tak, że jak ktoś
        poprawił jakiś przedmiot i nadal uważał, że to było mało mógł zapisać się na
        wionsę:P Wątpie czy znaleźli się tacy zapaleńcy korzy poprawiali ten sam
        przedmiot w obu terminach.

I żeby nie było, jestem neutralna. Nie poprawiałam matury. Jestem wśród
        szczęśliwców, którym udało się w zeszlym roku dostać na docelowy kierunek.
    • Gość: rybka Re: pieprzony rocznik 86!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.06, 19:47
      weź sie bura suko ogarnij, spie..las mature i szukasz winnych
      • Gość: buahahaa Re: pieprzony rocznik 86!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 19:53
        hehehehehee ladny wrzut hehehehehe
      • Gość: . Re: pieprzony rocznik 86!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.06, 19:53
        ty za to ,,bura suko''ciesz sie ze nie ,,spier....''Masz kulture, trzeba
        przyznąc, już leć leczyć ludzi...współczucie
        • Gość: ee Re: pieprzony rocznik 86!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 19:54
          dziwni ludzie ten rocznik '87
          rok temu te forum było jakoś bardziej cywilizowane.
          • Gość: k Re: pieprzony rocznik 86!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 19:57
            Jaki minister edukacji - taka młodzież.

Gratuluje girtychowym maturzystom dostania się. Nowa matura była tylko dwa
            razy... 2002 i 2005....
          • Gość: ciarna Re: pieprzony rocznik 86!!!! IP: *.sistbg.net / 80.51.159.* 19.07.06, 20:33
            no przepraszam ale te przeklęstwa to jednak nie my mówimy kij w oko jest
            znacznie łagodniejsze od burej suki:|
      • Gość: chłopak Re: pieprzony rocznik 86!!!! IP: *.sistbg.net / 80.51.159.* 19.07.06, 20:40
        matko dziewczyno pohamuj się trochę, ładne masz słownictwo nie powiem widac że
        ty za to jestes święta
    • Gość: e-m :) pieprzony rocznik 87!!!! IP: *.telkonet.pl 19.07.06, 20:27
      pieprzony rocznik 87!!!!

Bo się zachować nie umie. Bo się nie uczy i potem płacze.
      Mój post odnosi się do autorki wątku. Heh, wredna jestem ale cieszy mnie że takie niedostosowane społecznie osoby nie dostają się na studia!
      • Gość: kasia Re: pieprzony rocznik 87!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 20:29
        A tam wredna. Masz racje i tyle.
        Rok temu jakoś nikt tak nie płakał, że 85 blokuje miejsca
    • ettelie Re: pieprzony rocznik 86!!!! 19.07.06, 20:58
      do ciarna_87:

Napisałabym, że mi przykro, że się nie dostałaś na wymarzone studia, ale tym
      razem to by było kłamstwo, NIE jest mi przykro. Po tym co napisałaś to
      stwierdzam jedynie, że na razie to ty na dostanie się na studia nie zasługujesz.
      Mogę zrozumieć jeszcze rozżalenie, ale to już przesada. Sama nie dostałam się w
      zeszłym roku na psychologię (zabrakło mi aż 3 punktów) i jakoś nie przypominam
      sobie żebym o to obwiniała wcześniejsze roczniki (ten z maturą sprzed roku i ten
      sprzed 5 lat). Nie dostałaś się - trudno, znaczy, że miałaś za mało punktów i
      nie jest to wina nikogo innego niż ty. Pouczysz się przez rok, dojrzejesz (mam
      nadzieję) to zdanie zmienisz i zauważysz, że nie cały świat się kręci wokół
      ciebie i, że każdy ma prawo startować na uczelnię ile razy będzie chciał, choćby
      miał to robić do trzydziestki.

Pozdrawiam i życzę trochę opanowania

Maturzystka 86
      • Gość: fall Reposta IP: 217.153.252.* 19.07.06, 21:24
        Nie czytalem tych wszystkich wypocin ale ten temet przypomina mi troche wzmianke
        jednej osoby ktora nie obronila swojej pracy magisterskiej na 5. Ludzie, trzeba
        uczyc sie pokory od zycia, slabe jednostki musza odpasc ...nie ma to jak
        obwiniac caly swiat a tak na prawde to co ci to da?jak Pani czarna skonczy
        plakac to niech sie wezmie w garsc i zacznie kombinowac bo przez cale zycie
        bedzie podobnie funkcjonowac.mozesz probowac za rok mzoesz sie przebranzowic,
        ale narzekanie na caly swiat to powaznie komedia i swaidczy tylko o desperacji
        oraz braku innych form reakcji:)
    • Gość: ZŁY `86 Re: pieprzony rocznik 86!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.06, 22:13
      WIĘC STRAĆ ROK TAK JAK MY `86 I TEŻ ZDAWAJ JESZCZE RAZ!
      WTEDY JEDNAK `88 BĘDZIE MÓWIŁ TO SAMO O TWOIM ROCZNIKU!

CO ZA EGOIZM, AŻ WIERZYĆ SIE NIE CHCE... I TY NA SUDIA DZIEWCZYNO!?
      • Gość: emi86 Re: pieprzony rocznik 86!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 00:05
        dokładnie, zatem przestań się tak frustrować, posiedź sobie przez rok w domu, w
        maju pójdź do liceum, które powinnaś odwiedzać już jako studentka, razem z
        młodszymi, lustrującymi Cię wzrokiem kolegami podejdź drugi raz do matury, a
        zobaczymy jak wtedy przedstawi Ci się cała sytuacja. A i nie zapomnij przez ten
        rok popracować nad kulturą słowa.
    • Gość: mili Re: pieprzony rocznik 86!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 23:43
      > przez was się nie dostałam na studia. każdy jak by poprawiał grugi raz maturę
      > to by miał po 260

Też masz szanse poprawiac amture i dostać się za rok, więc nie wiem o co masz
      pretensje.
      • Gość: MMM*** Re: pieprzony rocznik 86!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 00:25
        A co niby, rocznik 86 opier***** się cały rok na Hawajach a teraz biednej
        dziewczynce zabierają miejsce :D:D Ja osobiście podziwiam ludzi, którzy są
        gotowi mieć rok, dwa a może nawet więcej w plecy, włożyc wiele wysiłku,żeby w
        końcu dostać się na wymarzone studia.Kto pracuje ten ma:))) Kto się obijał,ten
        teraz jęczy:D:D Lepiej się poświęcić niż później zakładać tematy w
        stylu: "gdzie moge pójść z takimi wynikami albo na co najłatwiej się dostać na
        uw" Żenujące.....
    • Gość: 123 Re: pieprzony rocznik 86!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 08:19
      ty pierdo.... rozpuszczona smarkaro!!! nikomu nie życze zle, ale ciekawe jak ty
      bys sie nie dostala i rok musiala siedziec w domu ... a jak bym sie z toba
      spotkala twarza w twarz to bym ci chyba zaje.... rodzice ci za malo czasu
      poswiecali, że jestes taka malpa? puknij sie w dekiel rozwydrzony bachorze. i
      ty sie wybierasz na takie studia ... wspolczuje twoim przyszlym pacjentom.
      wyzyj sie na sobie. a poza tym bedzie druga lista
      • Gość: karolka865 Re: pieprzony rocznik 86!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 09:06
        No nie ludzie dajcie na luz ... ja w zeszłym roku pisałam NM zdawałam na studia i co niedostałam sie ..ale nie obwiniam nikogo za to faktem jest ,że było mnustwo osób przyjętych z SM napewno dużo więcej niz osób z NM ,ale pewne było,że ich i tak bedzie więcej w końcu to nasz rocznik 86 a nie 87 był królikami doświadczalnymi.Poszłam na inny kirunek jakoś przeżyłam ten rok .Poprawiłam mature i składam w końcu na wymarzony kierunek.Wogóle nie rozumię waszej flustracji ... Chyba nie pamiętacie ,że w Gdańsku w zeszłym roku na jakiś profil lingwistyczny dostało się ok.95% ludzi z SM a z NM sami się domyślcie ...i co ??
        Pozatym jak zdawałam w tym roku to wcale nie jest tak dużo osób z rocznika 86 zaledwie 1/6 przynajmniej tyle jest na awf są też starsze rocznik ok 1/8 a reszta to rocznik 85 więc błagam nie bluzgajcie na nas ...bo my i tak mieliśmy dość przeżyć od ukończenia podstawówki ,a prestenje miejcie tylko do siebie ...
        • Gość: NM2002 Re: pieprzony rocznik 86!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 10:44
          Wybacz ale to my bylismy królikami doswiadczlanymi, jak to nazywasz. Rocznik
          2002 pisał pierwszy raz nowa mature a nie Wy 86.

• Gość: kasia Re: pieprzony rocznik 86!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 10:57
            Ale to nie wy szliście do gimnazjum. to nie wy chodziliście do 3 letniego
            liceum. i nasza nowa matura sie róznila trochę od waszej.

I kto byl królikiem doświadczalnym?
            • Gość: NM2002 Re: pieprzony rocznik 86!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 11:03
              Jesli lubisz siebie tak nazywac , oki. Moezsz nim byc. Jednak nowa matura była
              juz w roku 2002 i to na nas sprawdzano, a nie na was.
              • Gość: Kasia Re: pieprzony rocznik 86!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 11:51
                na nas sprawdzano bo u nas była obowiązkowa. U was każdy miał wybór. My nie. I
                od 2002 zmieniła ona trochę swoją formę.
                Bycie rocznikiem doświadczalnym to nie tylko nowa matura. to szereg całych
                zmian, które miały być lepsze a takie nie są...
                • Gość: NM2002 Re: pieprzony rocznik 86!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 11:53
                  Juz pisałam na ten temat!Nie bede sie drugi raz powtarzac.
                  Poza tym, juz tak nie narzekajcie. Jestescie w bardzo korzystnej sytuacji bez
                  egzaminów wstepnych(niektorzy chcieliby je miec- mysle ze jesli ktos tego chce
                  to po prostu kłamie).
                  • Gość: rekrutka Re: pieprzony rocznik 86!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 16:40
                    > Poza tym, juz tak nie narzekajcie. Jestescie w bardzo korzystnej sytuacji bez
                    > egzaminów wstepnych(niektorzy chcieliby je miec- mysle ze jesli ktos tego
                    chce
                    > to po prostu kłamie).

To źle myślisz. Tam gdzie ja składalam papiery zarówno w tym roku jak i w
                    zeszłym osoby mające starą maturę mogły pisać egzaminy wstępne lub przeliczać
                    ocenę z matury. I co ciekawsze wybierany był lepszy wynik.
                    Nowa matura takiej możliwości nie miała już.
                    Dlatego wolałabym móc pisać egzaminy wstępne i też sobie wybierać lepszy wynik
                    • Gość: NM2002 Re: pieprzony rocznik 86!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 16:41
                      JAsne. To pisz sobie egzaminy wstepne ktore sa 2 razy trudniejsze od NM:)
                      • Gość: rekrutka Re: pieprzony rocznik 86!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 16:46
                        wcale nie były 2 razy trudniejsze od nowej matury
                        • Gość: NM2002 Re: pieprzony rocznik 86!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 16:51
                          rekrutko, niestety wstepne sa trudniejsze od NM. Wstepne to testy na
                          inteligencje, a ktos kto nie jest w nich obeznany po prostu odpada!
                          • Gość: rekrutka Re: pieprzony rocznik 86!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 16:53
                            A pisałaś wszelkie możliwe wstępne, że wiesz o jakich ja mówie?
                            Z reszta te wstępne o których mówię były nieobowiązkowe, mógł je pisać kto
                            chciał i w dodatku wybrać lepszy wynik.
                            Więc prosze nie wciskaj mi kitu, że wstępne takie trudne i w ogole...
                            • Gość: NM2002 Re: pieprzony rocznik 86!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 16:59
                              Ja generalizuje podobnie jak i TY. Nie wiesz o jakich ja wstepnych mowie, a ja
                              nie wiem o jakich TY. Wiem jak było na UW i UAM, tam sa typowe testy na
                              inteligencje! Wiec teraz Ty mi wciskasz kit.
                              Moze na UR czy UZ wybierali lepsza ocene, ale na dobrych uczelniach jest
                              inaczej niz Ty myslisz:)
                              • Gość: rekrutka Re: pieprzony rocznik 86!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 17:06
                                Ja akurat mówię o bardzo dobrej uczelni. I ja nie generalizowalam. Od poczatku
                                pisałam że na uczelnię którą ja składam papiery.
                                A mówię moja droga o PWr. Wiesz w ogóle że takie coś jak politechniki istnieje?
                                • Gość: NM2002 Re: pieprzony rocznik 86!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 22:22
                                  Podobnie jak ja generalizowałas. Dopiero teraz napisałas o jaka uczelnie Tobie
                                  chodzi. Wiec nie probuj mi czegos wmowic, bo potrafie czytac ze zrozumieniem:))
                                  Poza tym wiem ze istnieje takie cos jak politechnika, ale mam pytanie czy Ty
                                  wiesz co to jest uniwersytet czy AM?
                                  • Gość: rekrutka Re: pieprzony rocznik 86!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 11:50
                                    zanim powiedziałam, o jaką uczelnię mi chodzi, dwa razy zaznaczałam, że nie
                                    mówię o wszystkich egzaminach tylko tych które ja chciałabym pisać.
                                    Ty pisałaś ogolnie egzaminy, tak więc to była Twoja teza. A żeby obalić ją
                                    wystarczy podać JEDEN KONTRPRZYKŁAD tak jak ja to zrobiłam.
                                    A swoja drogą wiem co to uniwersytety. Studiuję na jednym.
          • akne1 Re: pieprzony rocznik 86!!!! 20.07.06, 10:59
            -> NM2002

wy mogliście wybierać: nowa czy stara

To był wybór, a nie konieczność!
            • Gość: NM2002 Re: pieprzony rocznik 86!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 11:03
              Moglismy i co z tego, ale na nas juz sprawdzano!
              • Gość: ja Re: pieprzony rocznik 86!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 11:52
                Czy Ty masz z tego powodu jakiś kompleks?
                • Gość: NM2002 Re: pieprzony rocznik 86!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 11:54
                  A czy piszac na temat nowej matury trzeba miec kompleks? Nie zapominaj, ze
                  kompleks ma strone nie tylko negatywna ale i pozytywna. Ale skad Ty mozesz to
                  wiedziec.
    • Gość: kaśka Re: pieprzony rocznik 86!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 09:51
      przegięłaś kobito...rozumiem rozżalenie, ale to niepoważne "oskarżenie"

dobra, bo wiele zostało tu już napisane z tego co mama na myśli, więc nie
      strzępię klawiatury.

trochę pokory!

kaśka(rocznik 1987)
    • Gość: wazka86 Re: pieprzony rocznik 86!!!! IP: *.pl 20.07.06, 10:22
      jak to sie mówi dostaja sie lepsi. Nie ma znaczenia czy '85, '86, '87.
      Wiekszość ciężko pracowała, żeby dostać sie na studia. Co roku jest podobna
      sytuacja i wielu osobom nie udaje się dostać za pierwszym podejściem. Na
      szczęście jeżeli tylko chcą to mogą próbować dalej.
    • Gość: pp Re: pieprzony rocznik 86!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 10:41
      tak Cię boli, że ktoś był lepszy? ludzie poprawiają maturę bo chcą być lepsi, bo im też się nie udało wcześniej, zamiast marudzić weź się do nauki i też popraw
      • jj38 Re: pieprzony rocznik 86!!!! 20.07.06, 10:43
        nie bede pisal kto jest lepszy a kto gorszy, mi chodzi o to ze jezeli nie ma
        juz egzaminow wstepnych na studia to to jest bez sensu, kiedys kazdy pisal ten
        sam test zeby sie dostac, a teraz 86 pisalo w styczniu 87 w maju moze dla
        kogos byla latwiejsza ta w styczniu lub na odwrot, to sie wszystko nie trzyma
        kupy...
    • Gość: maadzix Pieprzona stara matura IP: *.as15444.net 20.07.06, 12:37
      wiedzisz ja moge to samo powiedziec o starej maturze:-)
      • Gość: Angela Re: Pieprzony rocznik 87 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 12:38
        A ja sobie tak moge!
        • Gość: dadada Pieprzony rocznik 88 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 16:05
          a ja też sobie coś powiem
    • Gość: asd Re: pieprzony rocznik 86!!!! IP: *.acn.waw.pl 20.07.06, 17:11
      trzeba było się uczyc do matury 87, a nie teraz lamentowac i swoją flustrację
      wylewac
      • fal_len Re: pieprzony rocznik 86!!!! 20.07.06, 21:59
        rok temu zdawałam na psychologię na UJ... z nowej matury dostało się wtedy ok 30
        os na 85 miejsc z czego chyba 5 osób było z rocznika 87 :). Najstarsza pani,
        która dostała się na tę psychologię miała 32 lata :) więc ogólnie nie masz na co
        narzekać dziewczynko...w tym roku pewnie znów się nie dostanę, bo nie
        poprawiałam matury(w tamtym roku rekrutacja była na podstawie egzaminu, więc nie
        widziałam potrzeby, poza tym nie miałabym czasu uczyć się do matury, bo
        studiuję na innym kierunku, który również lubię, ale jest czasochłonny). Więc
        bez stresu ludzie... z różnych powodów ludzie mają rok w plecy..niektórzy się
        dostają i sami rezygnują inni odpadają...więc spokojniej...
        pozdrawiam
        • Gość: xxx rocznik 86 Re: pieprzony rocznik 86!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 22:47
          Jeżeli jest się debilem to własnie zakłada się takie tematy, tylko, że to
          własnie idealny rocznik 87 ma zaliczoną maturę choć jej nie zdał no ale to jest
          ten bardzo mądry rocznik 87... idelna rasa hahah smiac mi się chce zabrakło Ci
          miejsc?? mogłeś się wiecej uczyć albo proboj za rok bo rocznik 86 Ci, którzy
          nie dostali się w tamtym roku musieli rok przekiblować i uczyć się dniami i
          nocami więc droga ootwarta możesz tak samo zrobić ...
          • Gość: lol Re: pieprzony rocznik 86!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 22:54
            no coś Ty. rocznik 87 nie jest mądry tylko mondry ;p
            • Gość: asia Re: pieprzony rocznik 86!!!! IP: *.mtvk.pl 20.07.06, 23:17
              cholera uczyć się dniami i nocami a co myśmy tego nie robili!!! tylko wy
              mieliście 2 podejścia TO JEST NIESPRAWIEDLIWE 2 podejścia w sesji zimowej
              maturkę sobie na luzie pisaliście bo jak coś możemy przecież poprawić w sesji
              letniej!!! a my co nie mamy tej mozliwości!! ja też chce mieć 2 podejścia!!!
              zawsze mowili ze biedny rocznik 86 takie kroliki doświadczalne a to nieprawda
              najgorzej się mial 87 ci z 88 nie mają juz co narzekać bo my zdajemy razem z
              nimi poprawę a wy co kurde cholerna sesja zimowa przez to to wszystko
              • Gość: Anitka Re: pieprzony rocznik 86!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 23:25
                Asiu, ja napisze tak: life is brutal! Oni mieli dwa podejscia, Wam-tym co nie
                zdali anulowano niezdanie matury. Jest remis. Ludzie w tamtym roku musieli
                czekac, aby ja poprawic. Wielu z nich z pewnoscia nie poszło na studia.
                Nie rozumiem Twojego podejscia. Rocznik 88, bedzie miał Wam za złe, ze matura
                niezdana zostało anulowana i w koncu ludzie zdali.
                Rocznik 86 był zły na 85, i tak w kołko.
                Twoje narzekanie i tak nic nie zmieni. No chyba ze TWoim wujkiem jest Giertych!
                Nasz narodowy inteligent;)
              • Gość: asia Re: pieprzony rocznik 86!!!! IP: *.mtvk.pl 20.07.06, 23:27
                no ale coz zycie jest brutalne nie będę lekarzem tylko farmaceutą będę babcią
                doradzać jakia maść jest najlepsza na odciski;(;(;( przerazająca wizja ://
                • Gość: Anitka Re: pieprzony rocznik 86!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 23:35
                  Nie rozumiem Cie. Teraz bedziesz studiowac farmacje, a za rok mozesz sprobowac
                  znowu zdawac na lekarski. Wiesz prog w tym roku był kolosalny, wiec nie
                  powinnas sie przejmowac. Przyznam szczerze, ze zazdroszcze Ci troszeczke tej
                  farmacji. Przeciez to rowniez Akademia Medyczna. Bedac juz po roku farmacji,
                  jesli dostaniesz sie na lekarski, moze zalicza Ci jakies przedmioty. Głowa do
                  gory, dziewucho. Powinnas sie naprawde cieszyc.
                  Ja Tobie gratuluje:)
                  • Gość: asia Re: pieprzony rocznik 86!!!! IP: *.mtvk.pl 20.07.06, 23:45
                    no dzięki:) za rok na pewno będę próbować:D
                    • Gość: ja Re: pieprzony rocznik 86!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 11:43
                      widzisz Ty bedziesz probowac za rok tam samo jak teraz probuje 86...
    • Gość: fgf Re: pieprzony rocznik 86!!!! IP: *.sedziszow.com / 213.199.202.* 21.07.06, 00:23
      za rok to ty bedziesz w grupie jek to określiłeś człowieku <<pieprzonego
      rocznika>> i ciekawe jakie wtedy bedziesz miał o sobie zdanie. gdybyś był na
      prawde dobry to byś sie dostał, nie obwiniaj kogoś za swoją porażke. ludzie tacy
      jak ty nie dorośloi do studjowania
      • Gość: Anitka Re: pieprzony rocznik 86!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 00:26
        A nie zauwazyłes fgf ze autokra watku to kobieta?
        A to takie proste sie wydaje:)
        • Gość: fgf Re: pieprzony rocznik 86!!!! IP: *.sedziszow.com / 213.199.202.* 21.07.06, 00:31
          wyobraź sobie ze tak
          • Gość: Anitka Re: pieprzony rocznik 86!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 00:38
            Nie musze sobie wyobrazac, bo to zbedne.
            Odniosłam wrazenie, ze piszesz do niej jak do faceta.
            • Gość: ktosia86 Re: pieprzony rocznik 86!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 09:53
              Ech tam... Mam nadzieję, że eszyscy którzy trochę bluzgają na rocznik 86
              popatrzyli sobie na wyniki na tych uczelniach, na których już są wywieszone
              listy, szczególnie na AMG. To nieprawda, że rocznik 86 pozajmował wszystkie
              miejsca, bo jak dobrze obliczyłam jedynie 2 na stome... Więc nie wiem skąd
              wzięła się ta nagonka. Może powinniśmy założyć temat pt. "piprzony rocznik 88"
              bo z tego rocznika dostały się trzy osoby... buahahahahahahaha
              • Gość: ktosia86 Re: pieprzony rocznik 86!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 09:58
                Ech... miał być pieprzony... No dobra to był dowcip, mam nadzieję że wszyscy
                zajarzyli. Ja nie miałam wcale pretensji do rocznika 85 o to, że startowali.
                Tylko nie podoba mi się ten bałagan jaki się wytworzył na AM, bo teraz listy
                rankingowe bedą się wszędzie zmieniać, bo np. na stome i lek w AMG aż 27
                nazwisk powtórzyło się na listach przyjętych. To jest niepokojące. I wydaje mi
                się, że na większości uczelni tak będzie, czyli się zrobi jeszcze większy
                bałagan (rocznik 86 niech sobie przypomni jaka batalia była podczas przyjęć do
                liceum- bardzo podobna sytuacja)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka