Dodaj do ulubionych

Gratuluje !!!!

19.07.06, 19:33
Chcialem pogratulowac wszystkim ktorym udalo sie dostac na SLAM :) Teraz
czekamy my :D kandydaci na AMG, stres jest straszny szczegolnie ze mam 200
pkt a chcialbym w 1 rekrutacji sie zalapac :) Jeszcze raz chcialem
pogratulowac wszystkim ' slamowcom ' ;) pozdro
Obserwuj wątek
    • Gość: NoNo Re: Skasowac post! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 19:36
      • Gość: .......... Re: Skasowac post! IP: *.i24.pl 19.07.06, 19:40
        dlaczego?
        • Gość: NoNo Re: Skasowac post! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 19:42
          Bo kazdy zakłada nowe watki jak mu sie podoba. I w ten sposob zasmieca forum.
          Wejdz sobie w jakis watek dot. Ślam i tam złóz im gratulacje, a nie w nowym!
          • jj38 Re: Skasowac post! 19.07.06, 19:43
            shhhhh... sie nei dostalas ? :> moge zalozyc drugi z kondolencjami a jezeli Cie
            to nei dotyczy to nie pisz tu....
            • Gość: NoNo Re: Skasowac post! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 19:46
              Bede pisal.Bo nie mozna Was juz czytac. Ciagle to samo. Idiotyczny rocznik 87!
              Wiecej szumu wokoł siebie robi niz to wszystko warte.

Nie zdawałem, bo juz studiuje jeden kierunek:)
              • jj38 Re: Skasowac post! 19.07.06, 19:48
                no i gratuluje :) i postaraj sie zrozumiec ze cale zycie pracowalismy na to :)
                wiec nei dziw sie ze ludzie pisza milion postow dziennie, Ciebie to juz nie
                dotyczy wiec nei rozumiem pretensji... ps. i moj piekny watek z gratulacjami
                nie jest juz taki piekny :/ heheh pozdro i tak ;)
                • Gość: .......... Re: Skasowac post! IP: *.i24.pl 19.07.06, 19:51
                  A ja rozumiem i Ciebie i Ciebie.
                  Pozdro dla was!
                • Gość: NoNo Re: Skasowac post! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 19:52
                  Posłuchaj jj38, nie pracowaliscie na to całe zycie, lecz jedynie gora 3 lata.
                  Moze zdarzaja sie jednostki, ktore pracowały na to dłuzej, ale to sa jednostki.
                  powtarzam jednostki, osoby ktore dostaja sie na medycyne z powołania, a nie ze
                  =wzgledu na mode:)

Mam pretensje, bo fajnie sie czytało te wszystkie watki, ale przez Was, przez
                  tych co zdawali mature, głownie rocznik 87, juz patrzec na to forum nie mozna.
                  Obrzydzacie wszsytkim wszystko.

pozdr.
                  • jj38 Re: Skasowac post! 19.07.06, 19:58
                    Ty obrzydzsz moj watek :) wiec wypad nie rozumiem skoro tak Ci zbrzydlo to
                    forum to po co tu w ogole zagladasz ?? rocznik 87 pisal mature i chyba nic
                    dziwnego ze sie tu wypowiada...
                    • Gość: NoNo Re: Skasowac post! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 20:00
                      Lubie obrzydzac Twoj wątek:)
                      Zagladam i zagladac bede, teraz chociaz mam wylew z tego rocznika:)
                      Oczywiscie, ze nic dziwnego ze sie wypowiada, ale ma ono pewne granice.
                      Ile mozna czytac TE SAME watki?
                      • jj38 Re: Skasowac post! 19.07.06, 20:02
                        tak dlugo az sie nie zobaczy swojego nazwiska na liscie :) hehe a tak na prawde
                        to wsze;lkiego rodzaju klotnie na forum takim jak tym sa bezsensowne ;p
                        niedawno wrocilem z plazy :D mam do 21 ( kolejna imprezka) czas i zaloze
                        jeszcze penwie kilka watkow o am heheh a 21 (piatek) gdy bedzie lista na
                        amg :D nie zobaczycie mnie juz tu wiecej
    • Gość: Kasia Re: Gratuluje !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 19:51
      też gratuluję ;-)

no naprawdę super uczucie mieć już to za sobą.
      Ja miałam wyniki już w sobotę (PWr).

Gratuluję przyszłym medykom ;-)
    • Gość: xxx.xxx Re: Gratuluje !!!! IP: *.man.busko.pl 19.07.06, 19:59
      droga panno..

uwazaj bo beda jaja..

• Gość: ;) Re: Gratuluje !!!! IP: *.astra-net.com 19.07.06, 20:37
        Mam pytanie. Czy wyniki w Gdańsku już w piątek? Czy to pewne?
        • michal_doktor87 Re: Gratuluje !!!! 19.07.06, 20:56
          Tak, wyniki są na pewno w piatek... :)) Ja też czekam..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka