Gość: xyz Re: CMUJ ile os/miejsce?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 14:58 Przypuszczam ze duzo:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia346 Re: CMUJ ile os/miejsce?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 15:00 ile punktow posiadasz ?? jak myslisz jaki prog moze byc?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kochanica5 Re: CMUJ ile os/miejsce?? IP: *.telnet.krakow.pl 20.07.06, 15:26 no niestety nie mam magicznej dwójki na początku. interesuje mnie stoma, a progi sądząc po innuych Amach bedą masakryczne więc czekam na jakaś 15 rekrutację Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kochanica5 Re: CMUJ ile os/miejsce?? IP: *.telnet.krakow.pl 20.07.06, 15:27 niestety nie posiadam magicznej dwójki na początku. czekam na jakąś 15 rekrutację na stomę i wierzę że bedzie ok Odpowiedz Link Zgłoś
insert_007 Re: CMUJ ile os/miejsce?? 20.07.06, 15:30 a ja mam magiczna dwojke tj( liczba setek:P ) i cala reszta taz jest magiczna:> - na stome; ale z gory mowie, ze rezygnuje;to juz jedno miejsce bedziecie mieli... chce ktos????:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kochanica5 Re: CMUJ ile os/miejsce?? IP: *.telnet.krakow.pl 20.07.06, 16:04 biorę w ciemno:) jak bedziesz rezygnowac to powiedz ze zostawiasz je dla mnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
insert_007 Re: CMUJ ile os/miejsce?? 20.07.06, 17:18 zadne w ciemno, bo to wynik jest uczciwy:) ok; to musmi sie dogadac co i jak:) zeby nie bylo niedomowien,:PPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: CMUJ ile os/miejsce?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 18:21 Nie orientujecie sie w jakich okolicach mogą oscylowac progi na CMUJ? Dzwonił może ktoś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezadowolony Re: CMUJ ile os/miejsce?? IP: 212.244.6.* 20.07.06, 19:47 Ja Ci odpowiem... próg na cmuj będzie w granicach 230p. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: CMUJ ile os/miejsce?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 19:51 ale pytanie dotyczyło statystyki a nie progu FGS! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezadowolony Re: CMUJ ile os/miejsce?? IP: 212.244.6.* 20.07.06, 19:56 do mnie ten komentarz? ucz sie czytać "medyku" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: CMUJ ile os/miejsce?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 20:17 sfrustrowane dziecko neostrady:D tak się składa ze ja juz studiuje medycyne a ty sie chyba nie dostałes biedaczku:D ze tez takim dupkom jak ty zezwalaja na korzystanie z internetu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezadowolony Re: CMUJ ile os/miejsce?? IP: 212.244.6.* 20.07.06, 20:38 Mam nadzieję, że sobie poprawiłeś humor, obrażając mnie. Nim zaczniesz osądzać innych, osądź siebie. Śmiech z tego, że się nie dostałem, zachowaj na czas przyszły, bowiem nie znam jeszcze swoich wyników. Pamiętaj, że jedno jest się dostać na studia, drugie sie utrzymać. Nie życzę Ci, aby Twoja "historia wesoła, nie okazała się smutną". PS. Nie posiadam neostrady, a dupkiem jest każdy, tyle że wiele osób nie zdaje sobie z tego sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezadowolony Re: CMUJ ile os/miejsce?? IP: 212.244.6.* 20.07.06, 20:42 Bardzo przepraszam, ale źle napisałem. Miało być: "nie życze Ci, aby Twoja historia wesoła, okazała sie smutną". Nie jestem obłudnikiem i nikomu nie życzę źle. Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: CMUJ ile os/miejsce?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 22:27 każdy nowy dzień rodzi nowe paranoje...ech...pożyjemy, zobaczymy hardcore się straszny szykuje na CMUJ... Aha...chłopaki nie kąsajcie sie tak na tym forum...nie zbyt to elegancko:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: CMUJ ile os/miejsce?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 22:29 Aha jeszcze jedno skąd `Nieznajomy` masz informacje nt progu? Dzwoniłeś czy to tylko intuicja? Hm? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dedzior Re: CMUJ ile os/miejsce?? IP: *.19.165.15.osk.enformatic.pl 20.07.06, 23:51 no tak... dostales sie, to jestes gość. te smiecie co sie nie dostaly niech spie..ja do kata. kiedy polacy przestana byc zawistni? coraz bardziej nienawidze tego kraju.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezadowolony Re: CMUJ ile os/miejsce?? IP: 212.244.6.* 21.07.06, 10:28 Tak przypuszczam... znając wyniki z amg i ślamu mozna zauważyć że są one o ok. 20 pkt. wyższe niż rok temu. Na cmuj w ubiegłym roku próg wyniósł 209 (chyba). Stąd moje domysły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dedzior Re: CMUJ ile os/miejsce?? IP: *.19.165.15.osk.enformatic.pl 20.07.06, 23:53 typowe myslenie - JA sie nie dostalem to dopie.. temu gnojowi co sie dostal, niech sie tez nie dostanie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tacho Re: CMUJ ile os/miejsce?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 00:02 Oczywiscie nie mam oficjlanych informacji, ale rozmawialem przez telefon z kims z komisji rekrutacyjnej, nie powiedziala oczywiscie jaki próg, ale powiedziala, ze jest juz duzo (czytaj wiecej niz miejsc) osob z wynikami powyzej 200, dotyczy to stomy. lekarski nie wiem bo nie jestem zainteresowany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mycha Re: CMUJ ile os/miejsce?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 10:57 zauwazcie, ze gdybyscie na slamie ucieli liste na 200 kandydatach (tyle ile przyjmuja na AMG) to prog wynosilby...UWAGA UWAGA! -> 214 :) To sa Ci sami ludzie (albo dokladnie Ci sami, albo ten tym, w sensie ta sama ilosc punktow) z tego mozna wnioskowac, iz, do Wrocka prog bedzie wynosil 211 np. nie wiem ile przyjmuja na CMUJ, ale "utnijcie" sobie i wszystko sie wyjasni, i tak w 2 rekrutacji tak naprawde wszystko obroci sie do gory nogami, tylko szkoda wakacji:( pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula Re: CMUJ ile os/miejsce?? IP: *.pikonet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 11:12 też w ten sposób to analizowałam. ale wzięłam pod uwage również fakt, może błędny, że na CMUJ składają najlepsi. Będzie statystycznie więcej osób z wysokimi wynikami, pewnie także tą uczelnię oblegają olimpijczycy. Ale mogę sie mylić.. Bo przecież na CMUJ jest zawsze najwyższy próg tylko przez to, że liczba miejsc jest tam najmniejsza.. Nie oznacza to zatem, że poziom jest tam najwyższy. Poza tym nie wszystkim odpowiada panująca tam atmosfera... Także 220-230 i oby nie więcej ;-) PS. Wczoraj rano było 6 os / na jedno miejsce. Ale podania jeszcze spływały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drugoroczny Re: CMUJ ile os/miejsce?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 11:18 poziom jest najwyższy, atmosfera paskudna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dawid Re: CMUJ ile os/miejsce?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 11:20 oj nie przesadzajmy cmuj jest dobry ale nie najlepszy!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kropka Re: CMUJ ile os/miejsce?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 12:17 wystarczy poczytac jakikolwiek raport CMUJ jest najlepsza uczelnia medyczna w Polsce, ale odsiew jest ogromny, w tym roku nie ma juz 30% I roku, szczegolnie stomatologii, ktora w wiekszosci zostala niedopuszczona do sesji. Jak ktos chce normalnie zyc-CMUJ odradzam, jest tyle inny zdrowszych dla psyche uczelni;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dawid Re: CMUJ ile os/miejsce?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 12:20 taaaaa moj kolega studiowal na cmuj a pozniej na ligocie cmuj to pryszcz przy katowicach zobacz jak tam lep pisza jako 5 w polsce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dawid Re: CMUJ ile os/miejsce?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 12:21 a poza tym warszawa i tak jest najlepsza :) Odpowiedz Link Zgłoś
aerial.dream Re: CMUJ ile os/miejsce?? 21.07.06, 11:24 możecie cos więcej napisac o tej atomosferze? słyszałem, że były przypadki tam ludzi, którzy sobie nie radzili i rzucali się z okien akademików na prokocimiu. to nie żart! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: CMUJ ile os/miejsce?? IP: *.telpol.net.pl 21.07.06, 11:25 to sobie pomnoz razy 10 i otrzyamc ilosc tkaich przypadkow na ligocie Odpowiedz Link Zgłoś
aerial.dream Re: CMUJ ile os/miejsce?? 21.07.06, 11:28 straszne to :/ i smutne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała CMUJ nie jest tego warte!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 12:32 Gdybym miała drugi raz wybierac nigdy nie poszłabym na tą uczelnie. Większosc mojego roku pozostaje w przeświadczeniu zmarnowanego życia i nabrała niechęci do zawodu, który tak chcieli wykonywac. Sporo ludzi poprzenosiło się na inne uczelnie i są bardzo zadowoleni. Na CMUJ wykładowcy wiecznie udowadniają ci jakim jesteś tumanem i śmieciem w ich oczach. Można się uczyc dniami i nocami a i tak potem obleja na sesji:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: CMUJ nie jest tego warte!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 12:39 buuuuuuuuuuuuuu to brzmi przerażająco...w sumie wszyscy znajomi (lekarze) odradzają mi CMUJ, ale z drugiej strony znam ludzi, którzy tam studiują i są bardzo zadowoleni z uczelni, twierdzą że te wszystkie historie o medycynie na uj można włożyć między bajki.........ech i kto tu ma rację??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: CMUJ nie jest tego warte!!! IP: 80.51.55.* 21.07.06, 23:15 rację mają ci, którzy mówią, że to mity. Studiuję na CMUJ i jestem bardzo zadowolona, a te mity tworzą ludzie, którzy mają kompleks Krakowa; spotykam takich wielu; mowią mi jak to w Krakowie jest okropnie (podobno), niski poziom, wredni asystenci itp, po czym okazuje się, że np chcieli kiedyś studiować w Krakowie, ale sie nie dostali. Ani ja ani moi znajomi nie udowadniamy nikomu, że na cmuj jest lepiej, a nam przy każdej okazji ktoś wmawia (po innych am-ach lub na innych am-ach studiując), że Kraków to dno. Takie dziecinne przepychanki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mycha Re: CMUJ ile os/miejsce?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 11:16 nie mozna myślec w ten sposob, ze wszyscy wybiora CMUJ i Wawe! ja np. gdybym dostala sie na CMUJ i do Wawy i do Wrocka, to wybiore Wroclaw!:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka jedna Re: CMUJ ile os/miejsce?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 14:34 bardzo dobrze:P ja chcem CMUJ!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada.. Re: CMUJ ile os/miejsce?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 21:48 Czy ktoś może potwierdzić? U nas po Krakowie chodzi wiadomość, że na stome jest 23 osoby/miejsce i próg będzie ok. 250. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: optymistka Re: CMUJ ile os/miejsce?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 22:20 Nie panikuj to jakaś pie... plotka podobno jest tylko 16 a pr 232. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: CMUJ ile os/miejsce?? IP: *.telpol.net.pl 21.07.06, 22:36 nie tworzmy historii 27 bedzie wszystko jasne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaśka Re: CMUJ ile os/miejsce?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 22:58 amen i mam nadzieję, żę do zobaczenia w październiku:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pa pa cm Re: CMUJ ile os/miejsce?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 00:54 Do zobaczenia w październiku ale w Lublinie. Na stomę praktycznie jest 49 miejsc, 11 olimpijczyków pogieło ich nie mieli gdzie składać. Próg strach pomyśleć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: CMUJ ile os/miejsce?? IP: *.telpol.net.pl 23.07.06, 10:05 ja nie chce nic mowic ale caly czas jedna osoba straszy to wysokimi progami to zla atmosfera na stomie na cmuj, dziwne.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spoko Re: CMUJ ile os/miejsce?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 11:52 Nie wiem czy tos zmieni ale to nie jest ta sama osoba drugoroczny i ada to kompy z roznych miast ada nie jest z krakowa tylko prawdopodobnie z lublina lub kielc optymistka i papacm to kompy z samej sieci ale twoje przypuszczenie jakby sie potwierdzilo to i tak to nie obnizy progow Ja juz sie dostalem na lekarski do zabrza i nigdzie inndziej sie nie wybieram u nas (jezeli tak moge mowic)przed ogloszeniem wynikow tez tak bylo i ci co tak najglosniej krzyszeli po ogloszeniu wynikow znikli zmalaly ich magiczne wyniki jak przebite balony przepraszam za pisownie ale ten komp ma sypniety system i nie chodzi 214 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: CMUJ ile os/miejsce?? IP: *.telpol.net.pl 23.07.06, 12:45 mnie tam sepcjalnie nie zalezy na forumowych opiniach i sie nimi po prostu nie przejmuje tez dostalam sie do katowic i teraz czekam na krk:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: CMUJ ile os/miejsce?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 12:47 a ile masz pkt jesli mozna zapytać? Odpowiedz Link Zgłoś