kocilapci4 21.07.06, 07:03 startuje do Łdozi i wiem juz ze zabraknie mi 8 punktów by się dostać... juz nie mam sily co do tego wszytskiego, te nerwy wykańczają... powiedzcie szczerze, czy da rade by próg sie później obniżył...? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ssew Re: no totalny odjazd co sie dzieje na tych AMach IP: *.futuro.kielce.msk.pl 21.07.06, 07:09 o 8 napewno sie obnizy mi potrzeba zeby o 27 sie obnizyl a to malo prawdopodobne:"( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kocilapci4 Re: no totalny odjazd co sie dzieje na tych AMach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 07:13 ale zobacz ile jest osob w tych 8 punktach, z tego co wiem musiałoby odejsć z listy oczekującej lub przyjętych 40 osób... a nie wiem czy to możliwe.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ssew Re: no totalny odjazd co sie dzieje na tych AMach IP: *.futuro.kielce.msk.pl 21.07.06, 07:47 mozliwe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gileneusz Re: no totalny odjazd co sie dzieje na tych AMach IP: *.merinet.pl 21.07.06, 08:53 wg. moich statystyk prog moze sie obnizyc maksymalnie do 198 lub (ojej! jak to mozliwe) do 196... Nizej juz nie bedzie. Zapewniam całka pod wykresem nie kłamie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrówka Re: no totalny odjazd co sie dzieje na tych AMach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 09:07 mam pytanko, czy sa juz oficjalne wyniki z Łodzi, a jezeli tak to jakie były progi? z gory dzieki za info :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emi Re: no totalny odjazd co sie dzieje na tych AMach IP: *.koba.pl / *.koba.pl 21.07.06, 09:07 ja chce do Bialegostoku i mam 194 punkty :( i pewnie w pierwszej rekrutacji sie nie dostane bo jak narazie to progi sa ponad 200, pracowalam nad calym rok i wszytskie moje plany tak poprostu moga legnac zeby nie to ze w tym roku mozna bylo skladac na wszytskie kierunki i na wszytskie akademie to pewnie na AMB juz bym sie dostala z taka punktacja a teraz to siedze jak na szpilkach i sie strasznie denerwuje ;( i pewnie takich osob jak ja jest mnostwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olinka Re: no totalny odjazd co sie dzieje na tych AMach IP: *.iig.pl / *.iig.pl 21.07.06, 09:12 ja też do białego, tylko że na farmę... 154 punkty ;( W ŚlAM i Gdańsku dostałabym się na styk przy pierwszej, ale w Białym mniej miejsc... płakać mi się chce. Czuję, że zostanę na lodzie ;(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gileneusz Re: no totalny odjazd co sie dzieje na tych AMach IP: *.merinet.pl 21.07.06, 09:13 masz racje wyniki pomiedzy 186-206 ma najwiecej osob i to logiczne ze wtedy prog urywa sie w pewnym miejscu (w ślamie na 200pkt) i nie ma sie zmiluj. 190 nie ma szans :| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spanikowana Re: no totalny odjazd co sie dzieje na tych AMach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 09:34 Kiedy będą wyniki w Białymstoku, ja mam 202, analizująć wyniki ze SLAMU i AMG to mamy z głowy próg będzie około 220. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olinka Re: no totalny odjazd co sie dzieje na tych AMach IP: *.iig.pl / *.iig.pl 21.07.06, 09:37 mają być ogłoszone 24 lipca (w moje urodziny, fajnie nie?:<)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga:) Re: no totalny odjazd co sie dzieje na tych AMach IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 09:39 w Białym wyniki będa 24 lipca:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tacoma200 Re: no totalny odjazd co sie dzieje na tych AMach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 09:40 no to mialam zajebiste szczęscie;] bo mam rózno 200 i złożyłam na slam <choć miom marzeniem byl wrocław> ..... ehhh... dzicz na tych amach... i szczerze to tez nie weirze zby prog ponizej 190 spadł:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: no totalny odjazd co sie dzieje na tych AMach IP: 194.146.128.* 21.07.06, 09:55 juz za rok matura? ://// nie chce znow przezywac tego koszmaru ://// Odpowiedz Link Zgłoś
vesemirus W czym problem? 21.07.06, 10:26 Wszyscy płaczą i sie zamartwiają. A bo próg wysoki, a bo bałagan, ale ja sie pytam, czy to w tym jest problem? A może w nieróbstwie nas, maturzystów (wiem, ze były przypadki gdzie ślepy los zadecydował o ilości punktów - choroby etc. etc.). Ja mam 242 punkty i nie pracowałem nad tym rok ale 6 lat, moim marzeniem juz w gimnazjum było zostanie lekarzem. Dlatego też przykładałem się do nauki i jestem prawie pewien, że z taka punktacją dostałbym się na kazdy AM (i UM) w Polsce. Dlatego prosze o nienażekanie i ciężką prace. P.S. Osób które miały powyżej 220 ptk jest tak naprawdę garść i przy drógiej rekrutacji progi zancząco sie obniżą, więc głowa do góry. Odpowiedz Link Zgłoś
ana7777 Re: W czym problem? 21.07.06, 10:27 jakmoze ich byc garsc jesli prog na amg byl 214. sama w to wierzylam ale teraz juz nie wierze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: habahaba Re: W czym problem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 11:15 ale coś do nauki języka polskiego się nie przyłożyłeś.... nienaŻekania? drÓgiej? Lekarz analfabeta? Odpowiedz Link Zgłoś
vesemirus Re: W czym problem? 21.07.06, 11:36 > ale coś do nauki języka polskiego się nie przyłożyłeś.... > nienaŻekania? drÓgiej? Lekarz analfabeta? Lepszy lekarz analfabeta (apropo czy wiesz co to znaczy?;) )niz niepotrafiący rozwiązać prostego testu biologicznego;p A co się tyczy ciebie habahaba "Animus aeger semper errat" i tyle;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olinka Re: W czym problem? IP: *.iig.pl / *.iig.pl 21.07.06, 11:49 A to zaszpanowałeś łaciną... Wiesz co? Lepiej oszczędź sobie i nie odzywaj się więcej, bo to co piszesz jest żałosne. Odpowiedz Link Zgłoś
vesemirus Re: W czym problem? 21.07.06, 11:51 Odezwała się niedouczona sflustrowana pannica która nie dostała się na AM... ehh szkoda gadać:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olinka Re: W czym problem? IP: *.iig.pl / *.iig.pl 21.07.06, 12:45 Po pierwsze wyniki rekrutacji na uczelniach, na które składałam dokumenty będą dopiero za kilka dni. A po drugie w ŚLAM i Gdańsku dostałabym się przy pierwszej rekrutacji. Szkoda mi takich ludzi jak ty - nie mają argumentów, więc od razu zarzucają innym "że zawistni, bo się nie dostali". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olinka Re: W czym problem? IP: *.iig.pl / *.iig.pl 21.07.06, 12:51 PS. Słowo "sfLustrowany" nie istnieje. "Sfrustrowany" to co innego... jedna litera, a taka różnica. Mam nadzieję że nie pomylisz się w ten sposób przy przypisywaniu leków, bo może się to skończyć nieciekawie, szanowny panie Lekarzu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do olinki Re: W czym problem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 13:05 olinka za to ty jak nie masz argumentow to sie czepiasz ortografii i literowek :P moze jednak polonistyka przynajmniej nie bedzie zagrozenia dla ludzi :P Odpowiedz Link Zgłoś
vesemirus Re: W czym problem? 21.07.06, 13:27 Olinko moze ty polonistka zostaniesz? AM nie dla ciebie z powołaniem się minęłaś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamila Re: W czym problem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 13:30 vesemirus napisał: > Olinko moze ty polonistka zostaniesz? AM nie dla ciebie z powołaniem się minęła > ś. to ona ma czuc powolanie, a nie tobie osadzac co jest dla niej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agulinka Re: W czym problem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 13:36 A TY vesemirusie umiesz tylko łacina rzucac, a o ile wiem lekarz powinien pomagac innym. Jesli rzucisz do pacjenta łacina, to uwierz mi nie zrozumie Cie i w ten sposob mozesz mu zaszkodzic:) Chyba jednak nie Ola, lecz Ty minałes sie z powołaniem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: habahaba Re: W czym problem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 12:36 Póki co dziecko to możesz mi mówić panie doktorze, bo w tym roku zdałem LEP, a ty się jeszcze na studia nie dostałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buahahha Re: W czym problem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 12:39 Gdybys zdał LEP to nie tutaj bys siedział, ćwoku:)) Ja tez moge napisac zdałam LEP i co myslisz, ze ktos mi uwierzy? To forum o maturze, a nie LEKARZE, buahha. Odpowiedz Link Zgłoś
vesemirus Re: W czym problem? 21.07.06, 12:45 Właśnie dziecko;) Nic tylko "Asinus asinorum in saecula saeculorum" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olinka Re: W czym problem? IP: *.iig.pl / *.iig.pl 21.07.06, 11:15 A nie przyszło ci do głowy, że nie wszyscy są obdarzeni takimi zdolnościami jak ty? Ja nie jestem zbyt zdolna, dużo się uczyłam, brałam korki i mam 154 punkty razem z biologii i chemii rozsz. Czy dlatego, że nie potrafię szybko rozwiązywać zadań i muszę dużo siedzieć nad książkami, żeby zapamiętać teorie, nie mogę się dostać na studia??! Bardzo dużo pracowalam i naprawdę się zdoluję, jak nie dostanę się na farmę. Więc odczep się, ok? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madi Re: W czym problem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 12:42 jesli juz teraz masz problemy z przyswojeniem wiedzy to nierozumiem gdzie ty sie dziewczyno wybierasz ?! nie dla Ciebie medycyna skoro nawet do matury nie bylas w stanie sie przygotowac jak trzeba!! ty myslisz ze na AM bys sobie poradzila?! a potem co zakuj, zdaj i jak trzeba wykorzystac wiedze to ty nie bedziesz pamietala prostych rzeczy i powiesz pacjentowi "przepraszam ale nie wiem co mam teraz zrobic bo nigdy nie potrafilam przyswajac wiedzy" ?! trzeba realnie oceniac swoje szanse ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gatuz Re: W czym problem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 12:47 154 pkt to dobry wynik zalezy teraz na ktory am chcesz isc bo jezli bedziesz za ambitna to moze cupa wyjsc z tego wszystkiego ale podbno w lulinie i bialmystoku to wystarczy takie plotki slyszalem :) powoedzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olinka Re: W czym problem? IP: *.iig.pl / *.iig.pl 21.07.06, 12:53 Właśnie dlatego tam składam, hehe. Thx wielkie, w koncu jakiś miły koment :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olinka Re: W czym problem? IP: *.iig.pl / *.iig.pl 21.07.06, 12:48 Składam na farmację, madi. Farmaceuci mają KLIENTÓW, a nie PACJENTÓW. Poza tym mimo moich mierntych - w twoim mniemaniu - umiejętności na SLAM i do Gdańska dstałabym się przy pierwszej rekrutacji. Więc realnie rzecz biorąc JAKIEŚ szanse mam, kochana. Dociera? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gatuz Re: W czym problem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 12:52 ale po co tyle krzyku ? dostaniesz sie to gratulacje skonczysz studia jeszcze wieksze gratulacje i tyle :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dawid Re: W czym problem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 12:51 to jak napisalo sie mature nie ma nic wspolnego z tym czy sie utrzyma na studiach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agulinka Re: W czym problem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 12:53 Czesciej jest tak ze ludzie majacy mnostwo pkt z matury nie wytrzymuja psychicznie i wylatuja, natomiast Ci "z nizszej połki" swietnie sobie radza. Odpowiedz Link Zgłoś
vesemirus Re: W czym problem? 21.07.06, 12:55 Droga Agulinko - Si tacuisses, philosophus mansisses Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agulinka Re: W czym problem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 13:02 Przykro mi vesemirusie, ale Jag forstar inte. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gatuz Re: W czym problem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 12:55 wiadome matura matura studia studiami ale dyskusja chyba jest na inny temat bo jedna szanowna kolezanka strasznie przezywa i w kazdym obok widzi potencjalnego kandydata ktory zajmie jej miejsce :) Odpowiedz Link Zgłoś
vesemirus Re: W czym problem? 21.07.06, 12:54 Z doświadczenia powiem Ci jedno Drogi Dawidzie;) użyje tutaj przykładu mojej klasy, ci uczniowie którzy dobrze zdali egzamin gimnazjalny radzili sobie w LO bez większych problemów, a ci kótrym ten egzamin nie poszedł zbyt dobrze zazwyczaj mieli spore trudności w nauce, wniosek nasówa się sam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dawid Re: W czym problem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 13:00 u mnie w klasie najnizszy wynik z egzaminu gimnazjalnego w klaise wynosil 89 punktow zreszta ja tez tyle mialem choc ksiezek prawie na oczy nie widzialem co roku ledwo przechodzilem z polskiego a na maturze mialem 87% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dawid Re: W czym problem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 13:01 a poza tym liceum to bajka i nierzadko zdarza sie ze lepiej radza sobie na medycynie ludzie ktorzy jechali na samych 3 a poza tym to co w jednym LO wymagaja na 5 w innym LO mize byc na 3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dawid Re: W czym problem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 13:06 a poza tym moze mi wytlumaczysz dlaczego w tym roku najlepsi na studiach byli z wieczorowych?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studentka Re: W czym problem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 13:01 ale Dawidzie tak sie sklada ze matura jest przepustka na studia!! i nie oszukujmy sie jej poziom w porownaniu z tym co jest na kierunkach medycznych jest zenujacy?! wiec nie mow mi ze jak ktos nie potrafil przyswoic tak malo wiedzy ile trzeba bylo wykorzystac na maturze to naprawde nie wiem jak sobie poradzi!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dawid Re: W czym problem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 13:03 a to zalezy w duzej mierze od szczescia, czyz nie?? matura jest na myslenia na medycynie nie myslisz przekonasz sie sam ja nie mam ochoty na ta bezsensowna dyskusje wspomnisz moje slowa pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: W czym problem? IP: 194.146.128.* 21.07.06, 13:05 teraz ta matura prawie nic nie znaczy....dzieki panu Giertychowi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gatuz Re: W czym problem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 13:11 porownanie bez sensu :) matura to wiedza ogolna z danych przedmiotow . studiow do tego nie mozna porownywac ale jednak nie mozna chyba stwierdzic ze jezeli ktos slabiej napisal mature to bedzie lepszy od tego co napisal lepiej to byloby nielogiczne :) oczywiscie studia takie watpliwoscie szybko weryfikuja pozdro dla was a tak po za tym dyskusja bez sensu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eh Re: W czym problem? IP: 194.146.128.* 21.07.06, 13:02 tak tylko nawet nie pomyslales ze ktos mogl ciezko pracowac tez przez 6 lat i na maturze nie wyszlo bo noga sie potknela. jedni maja z gorki inni nie np.nie kazdy jest mozgiem z fizyki moze uczyc sie i uczyc rozwiazywac zadania i co? wyniki nie sa super hiper i juz punkty leca. gratuluje ci tych punktow bo w koncu na nie zapracowales ale teraz popracuj troche nad ortografia Odpowiedz Link Zgłoś
vesemirus Re: W czym problem? 21.07.06, 16:57 I tak swoją przyszłość wiąże z zagranicą, poza tym zaznaczyłem, ze zdarzają się przypadki gdy ślepy los decydował o pomyślności egzaminu maturalnego. Co do tej pracy mam przyjaciółki w szkole które teraz pomstują "Że się uczyły" a przez cały rok jechały na rozwiązaniach zadań z fizyki które ode mnie pożyczyły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. Re: W czym problem? IP: 212.182.11.* 24.07.06, 13:47 vesemirus pytasz w czym problem?problem niestety jest w takich ludziach jak Ty,ktorzy nie potrafia sie powstrzymac przed patrzeniem z gory na ludzi ktorzy dostali pare pkt mniej. Tak sie sklada ze jestem na lekarskim w wawie i niestety z przykroscia musze jednak przyznac ze takich osob jak Ty jest dosc sporo.Siedza zazwyczaj same,same sie ucza,samotne wyklady i nieprzespane noce.Beda z nich swietni teoretycy,czy rownie dobrzy lekarze?Nie wiem. A co do matury.Studia jak sam zobaczysz to zupelnie inny swiat niz liceum,tutaj ludzie ktorych wyniki byly niepozorne potrafia mocno zaskoczyc a sa i takie ktore osiagajac te 280 pkt na maturze osiagnely apogeum swojej zdolnosci przyswajania wiedzy i dalej nie pojda. Tak ze pomijajac Twoje madre lacinskie sentencje z ktorej nie rozumiem ani jednej zycze Ci troche wiecej pokory,empatii i tego,zebys nie czul na pierwszym roku tej frustracji co bardzo wiele osob ktore u siebie w szkole byly prymusami a tu...no coz;]Mam nadzieje ze myle sie do Ciebie w kazdym razie powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. Re: W czym problem? IP: 212.182.11.* 24.07.06, 13:48 I bylbym zapomnial-jak AM Wawa to tylko II Wydzial;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: W czym problem? IP: *.adsl.inetia.pl 24.07.06, 14:31 a w jaki sposób przydzielane są te wydziały? losowo / według ilosci punktów? i ile osób jest na I i II wydział (oddzielnie)? z góry dziekuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. Re: W czym problem? IP: 212.182.11.* 24.07.06, 14:36 Jezeli nie zglosisz prosby na pismie o przydzielenie do I albo II wydzialu to jest losowo. na I jest 200 a na II 100 osob+English Division(jakies chyba 40) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: W czym problem? IP: *.adsl.inetia.pl 24.07.06, 14:40 a dlaczego akurat tu, na drugi, warto? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. Re: W czym problem? IP: *.umcs.lublin.pl 24.07.06, 16:17 Normalnie uznalbym to pytanie za retoryczne ale zwazajac na stres i upaly...;] Primo-po prostu jest lepszy w sumie jednak nie widze tu wiekszego pola do dyskusji;]to trzeba poczuc;] a powaznie to przed wyborem wydzialu polecam zorientowac sie co do przyszlych lat gdzie beda klinki(I wydzial glownie na Banacha II wydzial w Brodnowskim SK) i wybrac odpowiednio do miejsca zamieszkania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka jaki koszmar? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 10:37 Po pierwszej sesji będzie się z matury śmiać na cały głos. Przekonasz się, jak bardzo była prymitywna i że mozna się naprawdę duuużo nauczyć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ana7777 Re: jaki koszmar? 21.07.06, 10:40 ja jestem juz pewna ze matura jest prymitywna. szczegolnie egzaminatorzy sa prymitywni. nazwalam to koszmarem? nie pamieta. ale tak to koszmar. sesja bede sie martwic jak sie dostane. Odpowiedz Link Zgłoś
ana7777 Re: jaki koszmar? 21.07.06, 10:40 a przepraszam, to nie ja napisalam ze to koszmar. dobra jestem. juz nie pamietam co pisze. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka Re: jaki koszmar? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 13:35 Jestem lekarzem, moja córka pisała maturę w tym roku, stąd tu jestem. Trochę się denerwuję, bo wyniki po 25-tym, ale inna sprawa mnie tu zatrzymała.Niepotrzebnie się obrażacie nawzajem, choć język polski pewnego pana świadczy o słabej inteligencji i miernym wykształceniu ogólnym, co jest tym bardziej porażające, bo lekarz powinien jednak reprezentować jakiś przyzwoity poziom. Co do testów, to faktycznie, nie są najwyzszego lotu i nie sprawdzają prawdziwej wiedzy z tych przedmiotów, ale to też inna sprawa. A co do trudności na studiach? Darujcie sobie. Owszem, dużo pracy, ale trzeba wyczuć , kiedy , poza tym jest czas na wszystko: koleżanki, imprezy itd. Grunt to jako taka systematyczność, poważne potraktowanie studiów, brak zaległości.Każdy przez to może przejść.Znam środowisko i uwierzcie, są tam tacy, jak ten pan z błędami ortograficznymi.A że większość medyków to pospolite kujony, to prawda. Błyskotliwość jest w cenie, ale na uniwersytecie. Tak więc się nie martwcie, jak nie w tym roku , to w nastepnym, chyba że zapłacicie za studia- tu jest wyjście.Mam koleżankę, która dostała się za 5-tym podejściem i jest dobra w tym, co robi.Poza tym mam wrażenie, że pułap nabijają ci, którzy złozyli papiery w kilku miejscach. Tej możliwości nie było poprzednio, dlatego też może to wszystko troche spadnie. OK? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tyczka Re: jaki koszmar? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 13:37 A ja jestem lekarzem psychiatra i wysle Ci skierowanie do szpitala psychiatrycznego, majko;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: jaki koszmar? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 17:03 A ja jestem neurochirurgiem i chyba zrobię ci operacje powiekaszania mozgi, bo jakis zastoj masz czy cos tyczko :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tyczka Re: jaki koszmar? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 17:05 Nie mam zastoju. Po prostu wyprostowały mi sie połkule mozgowe;) Odpowiedz Link Zgłoś
insert_007 Re: jaki koszmar? 21.07.06, 17:05 a ja wam powiem tak: latwo mozna okreslic prog danej uczelni, wystrczy znac liczbe miejsc; potem porownajcie z lista ze slamu lub amg- dla przykladu: gdyby na slamie bylo 200 (jak w gdansku) a nie 365 miejsc to prog wynioslby dokladnie tyle samo; ta zbieznosc wynika stad ze kandydaci mogli skladac podania na kilka uczelni; poziom mniej iwecej ten sam; no moze jeszcze nalezy wziac troszke polozenie geograficzne czy prestiz ale to tylko gora 2, 3 pkt; i po sprawie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: jaki koszmar? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 17:07 insert -reszcie ktos powiedzial cos madrego Odpowiedz Link Zgłoś
insert_007 Re: jaki koszmar? 21.07.06, 17:09 ale to nietylko lekarski sie zgadza, stoma takze!!!!1111 Odpowiedz Link Zgłoś
vesemirus Re: jaki koszmar? 21.07.06, 17:08 Ech majko majko, to ze pisze z błędami to znaczy, że jestem niepełnowartościowym człowiekiem, o niskiej inteligencji? Błędy ortograficzne popełniam i to nierzadko, jestem dysortografem i jak sama widzisz popełnianie błędów jest moim chlebem powszednim;) Szkoda, że Ty jako wykształcona pani lekarz medycyny (doktor?) nie potrafisz zrozumieć, że tak naprawdę liczy się potęga umysłu i elastyczność w kojarzeniu faktów, czyli na pewno nie błędy ortograficzne. Jeśli uważasz, że te kilka błędów (popełnionych w ferworze walki;) ) świadczy o mojej inteligencji to znaczy, że po prostu nie wiesz, co znaczy słowo inteligencja, żałosne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: jaki koszmar? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 17:18 Dysgrafem jest osoba ktora pisze bardzo brzydko nie do odczytania, taka co popełnia błedy to dyslektyk ,wiec nie widze zwiazku miedzy bledami a dysgrafia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do lola Re: jaki koszmar? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 17:19 DYSORTOGRAF. CZYTAJ UWAZNIE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: jaki koszmar? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 17:22 heheheh to juz wogole pomieszane ,jakas ulomna dziewczyna same wady :D Ciekawe czy ,a jescze jakeis ciekawe ułomności heheeh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol-kol Re: jaki koszmar? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 17:24 Słucham? Przeciez to Ty zle napisałes a nie ja. Poprawiłem Ciebie, a Ty naskakujesz. Poza tym ja facet jestem a nie dziewczyna:). I facet z wadami jak kazdy, podobnie jak i Ty:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: jaki koszmar? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 17:47 Nie do ciebie wiec co sie wpieprzasz chamie wszedzie te wscipskie gnoje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol-kol Re: jaki koszmar? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 17:48 Pisałes tak jakby do mnie, wiec przestan mnie wyzywac. Jesli cops Ci sie nie podoba to nie wchodz tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś
vesemirus Re: jaki koszmar? 21.07.06, 18:21 Jestem DYSORTOGRAFEM przynajmniej tak pisze na orzeczeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: jaki koszmar? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 18:25 Wiem ciole. Odpowiedz Link Zgłoś
vesemirus Re: jaki koszmar? 21.07.06, 18:54 I kolejny zakompleksiony osobnik wyzywajacy innych, ehh.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: jaki koszmar? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 18:54 Jasne. Lubie chłopców:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dawid Re: jaki koszmar? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 19:01 a co takiego trudnego jest w nauczeniu sie kilku regulek z podstawowki, na lacinie nikt ci tego nie uzna dawniej 2 bledy ort i matura z polskiego nie zdana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: no totalny odjazd co sie dzieje na tych AMach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 17:52 to juz lepiej nie myśl bo widac ze za dobrez to ci to nie wychodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: no totalny odjazd co sie dzieje na tych AMach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 17:54 Juz nie bede myslał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: no totalny odjazd co sie dzieje na tych AMach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 17:56 nie podszywaj sie mierny czlowieku nie masz wlasnego nicku miałes chamei złoty róg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 17:58 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol-kol Re: no totalny odjazd co sie dzieje na tych AMach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 18:01 jestem gejem ,ale sie tego nie wsydze pochodze z patologicznej rodziny transwestyty i homoseksualistki. sory ze takie wyznaanie na forum ale tkwilo to we mnie musialem kiedys powiedziec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 18:03 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol-kol Re: no totalny odjazd co sie dzieje na tych AMach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 18:04 Tak, krecisz mnie masz fajny nick Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: no totalny odjazd co sie dzieje na tych AMach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 18:05 Ty mnie tez. Bedziemy sie krecic razem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? [...] IP: *.19.165.15.osk.enformatic.pl 21.07.06, 18:31 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
madziuuunia Re: no totalny odjazd co sie dzieje na tych AMach 21.07.06, 19:00 jak tu milo:) hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka Re: no totalny odjazd co sie dzieje na tych AMach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 19:35 Gratuluję poziomu!!! Tak trzymać, nie pomyliłam się jednak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pat Re: no totalny odjazd co sie dzieje na tych AMach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.06, 23:04 a ile masz 206? tjj;d Odpowiedz Link Zgłoś