Dodaj do ulubionych

AE Katowice - WYNIKI

21.07.06, 18:49
hej, był już ktoś z was w katowicach i sprawdzał listy, podobno wiszą one już
na tablicy ogłoszeń na budynku A. jeśli tak napiszcie jakie były progi,
pozdrawiam:)
Obserwuj wątek
    • Gość: Skad wiesz? Re: AE Katowice - WYNIKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 18:50
      • wojtek199 Re: AE Katowice - WYNIKI 21.07.06, 18:52
        przeczytałem to na stronie głównej AE, piszą też że wyniki będzie można
        'WKRÓTCE' sprawdzić na profilach, ale ja już wytrzymać nie moge z tych nerwów:D
        • Gość: ddd Re: AE Katowice - WYNIKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 19:40
          Na tablicy ogloszen byly tylko nazwiska i numer id. Kto sie wybiera na oboz
          adaptacyjny. Ktory lepszy ten z parlamentu studenckiego czy z NZS?
          • Gość: ha Re: AE Katowice - WYNIKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 19:47
            a jakie były progi?
            • Gość: ddd Re: AE Katowice - WYNIKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 20:03
              nie bylo nic napisane oprocz listy osob przyjetych. A wyniki beda dzisiaj
              wieczorem na necie, albo jutro rano.
    • Gość: ddd progi punktowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 21:44
      Finanse i Bankowosc: 142
      Ekonomia: 133,5
      inne: 103
      • Gość: wojtek199 Re: progi punktowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 21:45
        no i jak, dostaliście się na wybrane kierunki?? bo ja tak na FiB :D
        • Gość: ddd Re: progi punktowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 21:53
          Na Fib nie, ale na Zarządzanie przeniesli. Zostało mi jeszcze tylko napisać
          odwołanie.
          • Gość: wojtek199 Re: progi punktowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 22:24
            pewnie że pisz, na AE to podobno dużo daje, dziewczyna z I roku powiedziała mi
            że jak piszesz podanie to musisz dokładnie napisać co i gdzie bo cie mogą dać np
            do rybnika:D
          • Gość: Natalka Re: progi punktowe IP: *.tomaszow.mm.pl 21.07.06, 22:25
            :):):) ekonimia :):):) super tak jak chciałam... pozdrawiam młaaa
            • Gość: ddd oboz adaptacyjny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 22:28
              Jedzie ktoś z was na oboz adaptacyjny?
              • Gość: Natalka Re: oboz adaptacyjny IP: *.tomaszow.mm.pl 21.07.06, 22:45
                ja narazie się nad tym zastanawiam :) pozdro
                • Gość: ddd Re: oboz adaptacyjny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 22:48
                  Do Zakopanego, czy Szklarskiej Poręby?
                  • Gość: Natalka Re: oboz adaptacyjny IP: *.tomaszow.mm.pl 21.07.06, 22:56
                    Szklarskiej Poręby, a ty wybierasz się??
                    • Gość: ddd Re: oboz adaptacyjny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.06, 01:10
                      Do Sudet raczej sie wybieram:))
      • Gość: MaRdoC Re: progi punktowe IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.06, 01:52
        hehe jestem na FiB i pozdrawiam nowych znajomych prawodpodobnie :P NA
        SOUNDTROPOLIS opijam moje szczescie :P to co jedziemy na adapciaka?? :D
        Pozdro
    • Gość: Hanover Re: AE Katowice - WYNIKI IP: *.softpro2.pl 22.07.06, 00:56
      Dostalem sie na Fib :D slalalala :D i to ze sporym zapasem ;] Wlasnie to
      opilem...aaa juz cuzje ze bedzie srogo ..milego wszystkim wieczoru zycze ;D
    • kasia11001 Re: AE Katowice - WYNIKI 22.07.06, 21:29
      ja sie dostalam na licencjackie FiB specjalnosc ubezpieczenia. na oboz chyba
      pojade ale nie wiem jeszcze na ktory :P w ogole nikogo nie znam:P a przydalaoby
      sie. hmm a moze jest tu ktos w takiej sytuacji jak ja??
      • Gość: Natalka Re: AE Katowice - WYNIKI IP: *.tomaszow.mm.pl 22.07.06, 22:15
        ja jestem w identycznej sytuacji... też nikogo nie znam aleee wierzę że będzie
        dobrze i poznam, mam nadzieje że ludzie będą otwarci:DD pozdro :)
        • Gość: Natalka Re: AE Katowice - WYNIKI IP: *.tomaszow.mm.pl 22.07.06, 22:16
          a tyle że ja jestem na ekonomię :)
          • Gość: Hanover Re: AE Katowice - WYNIKI IP: *.softpro2.pl 23.07.06, 09:59
            A opowie mi ktos wiecej cos o tym obozie !?!?
            • Gość: MaRdoC Re: AE Katowice - WYNIKI IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.06, 12:16
              na stronce AE sa odnosniki po prawej stronie ;]
              • Gość: ddd Re: AE Katowice - WYNIKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.06, 13:17
                Obóz NZS'u wydaje się lepszy. Szklarska Poręba, piękne miejscowość. No i wyjazd
                do Praghi. A ten drugi obóz z parlamentu - może jest fajny, ale Zakopane jak dla
                mnie jest zbyt oklepane, no i jest droższy bo kosztuje 399 zł.
            • Gość: Wahi Re: AE Katowice - WYNIKI IP: *.kotinet.com 31.07.06, 14:40
              Jako student starszy o jeden rok i czlonek NZS serdecznie wszystkich zapraszam
              na oboz w Szklarskiej Porebie.

Tak zupelnie szczerze jest to najlepsza mozliwa oferta, chwilowo jestem w
              Finlandii wiec na szczegoly odpowiem jak wroce. W kazdym razie pytania mozna
              kierowac na :
              wahi1@o2.pl

lub gg:1483079
      • Gość: MaRdoC Re: AE Katowice - WYNIKI IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.06, 12:11
        Odemnie dostalo sie z 8 znajomych ale narazie nikt sie nie wybiera na adapciaka
        a ja bym pojechal.. :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka