wojtek199 21.07.06, 18:49 hej, był już ktoś z was w katowicach i sprawdzał listy, podobno wiszą one już na tablicy ogłoszeń na budynku A. jeśli tak napiszcie jakie były progi, pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Skad wiesz? Re: AE Katowice - WYNIKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 18:50 Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek199 Re: AE Katowice - WYNIKI 21.07.06, 18:52 przeczytałem to na stronie głównej AE, piszą też że wyniki będzie można 'WKRÓTCE' sprawdzić na profilach, ale ja już wytrzymać nie moge z tych nerwów:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddd Re: AE Katowice - WYNIKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 19:40 Na tablicy ogloszen byly tylko nazwiska i numer id. Kto sie wybiera na oboz adaptacyjny. Ktory lepszy ten z parlamentu studenckiego czy z NZS? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ha Re: AE Katowice - WYNIKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 19:47 a jakie były progi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddd Re: AE Katowice - WYNIKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 20:03 nie bylo nic napisane oprocz listy osob przyjetych. A wyniki beda dzisiaj wieczorem na necie, albo jutro rano. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddd progi punktowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 21:44 Finanse i Bankowosc: 142 Ekonomia: 133,5 inne: 103 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek199 Re: progi punktowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 21:45 no i jak, dostaliście się na wybrane kierunki?? bo ja tak na FiB :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddd Re: progi punktowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 21:53 Na Fib nie, ale na Zarządzanie przeniesli. Zostało mi jeszcze tylko napisać odwołanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek199 Re: progi punktowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 22:24 pewnie że pisz, na AE to podobno dużo daje, dziewczyna z I roku powiedziała mi że jak piszesz podanie to musisz dokładnie napisać co i gdzie bo cie mogą dać np do rybnika:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalka Re: progi punktowe IP: *.tomaszow.mm.pl 21.07.06, 22:25 :):):) ekonimia :):):) super tak jak chciałam... pozdrawiam młaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddd oboz adaptacyjny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 22:28 Jedzie ktoś z was na oboz adaptacyjny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalka Re: oboz adaptacyjny IP: *.tomaszow.mm.pl 21.07.06, 22:45 ja narazie się nad tym zastanawiam :) pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddd Re: oboz adaptacyjny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 22:48 Do Zakopanego, czy Szklarskiej Poręby? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalka Re: oboz adaptacyjny IP: *.tomaszow.mm.pl 21.07.06, 22:56 Szklarskiej Poręby, a ty wybierasz się?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddd Re: oboz adaptacyjny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.06, 01:10 Do Sudet raczej sie wybieram:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaRdoC Re: progi punktowe IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.06, 01:52 hehe jestem na FiB i pozdrawiam nowych znajomych prawodpodobnie :P NA SOUNDTROPOLIS opijam moje szczescie :P to co jedziemy na adapciaka?? :D Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hanover Re: AE Katowice - WYNIKI IP: *.softpro2.pl 22.07.06, 00:56 Dostalem sie na Fib :D slalalala :D i to ze sporym zapasem ;] Wlasnie to opilem...aaa juz cuzje ze bedzie srogo ..milego wszystkim wieczoru zycze ;D Odpowiedz Link Zgłoś
kasia11001 Re: AE Katowice - WYNIKI 22.07.06, 21:29 ja sie dostalam na licencjackie FiB specjalnosc ubezpieczenia. na oboz chyba pojade ale nie wiem jeszcze na ktory :P w ogole nikogo nie znam:P a przydalaoby sie. hmm a moze jest tu ktos w takiej sytuacji jak ja?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalka Re: AE Katowice - WYNIKI IP: *.tomaszow.mm.pl 22.07.06, 22:15 ja jestem w identycznej sytuacji... też nikogo nie znam aleee wierzę że będzie dobrze i poznam, mam nadzieje że ludzie będą otwarci:DD pozdro :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalka Re: AE Katowice - WYNIKI IP: *.tomaszow.mm.pl 22.07.06, 22:16 a tyle że ja jestem na ekonomię :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hanover Re: AE Katowice - WYNIKI IP: *.softpro2.pl 23.07.06, 09:59 A opowie mi ktos wiecej cos o tym obozie !?!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaRdoC Re: AE Katowice - WYNIKI IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.06, 12:16 na stronce AE sa odnosniki po prawej stronie ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddd Re: AE Katowice - WYNIKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.06, 13:17 Obóz NZS'u wydaje się lepszy. Szklarska Poręba, piękne miejscowość. No i wyjazd do Praghi. A ten drugi obóz z parlamentu - może jest fajny, ale Zakopane jak dla mnie jest zbyt oklepane, no i jest droższy bo kosztuje 399 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wahi Re: AE Katowice - WYNIKI IP: *.kotinet.com 31.07.06, 14:40 Jako student starszy o jeden rok i czlonek NZS serdecznie wszystkich zapraszam na oboz w Szklarskiej Porebie. Tak zupelnie szczerze jest to najlepsza mozliwa oferta, chwilowo jestem w Finlandii wiec na szczegoly odpowiem jak wroce. W kazdym razie pytania mozna kierowac na : wahi1@o2.pl lub gg:1483079 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaRdoC Re: AE Katowice - WYNIKI IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.06, 12:11 Odemnie dostalo sie z 8 znajomych ale narazie nikt sie nie wybiera na adapciaka a ja bym pojechal.. :) Odpowiedz Link Zgłoś