jjjaaa87 22.07.06, 14:40 Na co jeszcze składaliście poza AM? Czy w razie dostania się na AM zrezygnujecie z innych kierunków? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wrrrrrrrrrrrrr Re: Do kandydatów na AM LUBLIN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.06, 14:45 nie, beda studiowac w dwudziestu miastach jednoczesnie na piecdziesieciu kierunkach. boszzzzzz :/ Odpowiedz Link Zgłoś
janka41 Re: Do kandydatów na AM LUBLIN 22.07.06, 15:11 ja skladalam tylko do Lublina. No i nie mam duzo punktow, na stome - 165, Teraz jak widze ten wyscig, te bardzo wysokie progi to jestem przekonana nie znie mam szans. Ludzilam sie ze jednak moze sie dostane, biorac pod uwage progi z zeszlego roku. Nie poszla mi chemia, wlasciwie to najlepiej z niej bylam przygotowana i napisalam najslabiej. denerwuje mnie fakt ze dopiero w sierpniu cos bedziemy wiedziec, ale ja pewnie nie wytrzymam tego nacisku i zaniose orginal swiadectwa na akademie rolnicza , bo tam tez skladalam. Pozdrawiam wszystkich rozczarowanych i czekajacych z niecierpliwoscia na wyniki. Dziwie sie tylko po co ktos majac punkty powyzej 240 skladal na kilka uczelni przeciez wszedzie ma drzwi otwarte i dostanie sie tam gdzie marzyl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nata Re: Do kandydatów na AM LUBLIN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.06, 15:15 Ja startuję do Lublina i Wawy.Jak dostanę się do Wawki rezygnuję z Lublina.Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mira Re: Do kandydatów na AM LUBLIN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.06, 15:20 Dostań się do wawy Nata:) Odpowiedz Link Zgłoś
janka41 Re: Do kandydatów na AM LUBLIN 22.07.06, 15:29 trzymam za ciebie kciuki. Pewnie masz powyzej 190 p. W ubieglym roku to nawet ja ze swoja punktacja mialabym szanse w Warszawie, ale tam jest o 8 miejsc wiecej. Nie chce studiowac na AR bo kzdy rok jest dla mnie wazny, nie moge sobie pozwolic na ponowne proby w przyszlym roku. Bede wiec rolnikiem. A moze los taka droge mi zaplanowal. Trudno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lena Re: Do kandydatów na AM LUBLIN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.06, 15:45 Prawdopodobnie prog na lek 214 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hans Re: Do kandydatów na AM LUBLIN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.06, 16:46 214 are you sure??? bist du sicher??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eeee i gdzie te wyniki??jaki prog wie ktos?? IP: *.l / *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.06, 08:04 pewnie jeszcze nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś