Dodaj do ulubionych

Do kandydatów na AM LUBLIN

22.07.06, 14:40
Na co jeszcze składaliście poza AM? Czy w razie dostania się na AM
zrezygnujecie z innych kierunków?
Obserwuj wątek
    • Gość: wrrrrrrrrrrrrr Re: Do kandydatów na AM LUBLIN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.06, 14:45
      nie, beda studiowac w dwudziestu miastach jednoczesnie na piecdziesieciu
      kierunkach. boszzzzzz :/
    • janka41 Re: Do kandydatów na AM LUBLIN 22.07.06, 15:11
      ja skladalam tylko do Lublina. No i nie mam duzo punktow, na stome - 165, Teraz
      jak widze ten wyscig, te bardzo wysokie progi to jestem przekonana nie znie mam
      szans. Ludzilam sie ze jednak moze sie dostane, biorac pod uwage progi z
      zeszlego roku. Nie poszla mi chemia, wlasciwie to najlepiej z niej bylam
      przygotowana i napisalam najslabiej. denerwuje mnie fakt ze dopiero w sierpniu
      cos bedziemy wiedziec, ale ja pewnie nie wytrzymam tego nacisku i zaniose
      orginal swiadectwa na akademie rolnicza , bo tam tez skladalam. Pozdrawiam
      wszystkich rozczarowanych i czekajacych z niecierpliwoscia na wyniki. Dziwie
      sie tylko po co ktos majac punkty powyzej 240 skladal na kilka uczelni przeciez
      wszedzie ma drzwi otwarte i dostanie sie tam gdzie marzyl.
      • Gość: nata Re: Do kandydatów na AM LUBLIN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.06, 15:15
        Ja startuję do Lublina i Wawy.Jak dostanę się do Wawki rezygnuję z
        Lublina.Powodzenia
        • Gość: mira Re: Do kandydatów na AM LUBLIN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.06, 15:20
          Dostań się do wawy Nata:)
        • janka41 Re: Do kandydatów na AM LUBLIN 22.07.06, 15:29
          trzymam za ciebie kciuki. Pewnie masz powyzej 190 p. W ubieglym roku to nawet
          ja ze swoja punktacja mialabym szanse w Warszawie, ale tam jest o 8 miejsc
          wiecej. Nie chce studiowac na AR bo kzdy rok jest dla mnie wazny, nie moge
          sobie pozwolic na ponowne proby w przyszlym roku. Bede wiec rolnikiem. A moze
          los taka droge mi zaplanowal. Trudno.
    • Gość: lena Re: Do kandydatów na AM LUBLIN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.06, 15:45
      Prawdopodobnie prog na lek 214
      • Gość: hans Re: Do kandydatów na AM LUBLIN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.06, 16:46
        214 are you sure??? bist du sicher???
    • Gość: eeee i gdzie te wyniki??jaki prog wie ktos?? IP: *.l / *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.06, 08:04
      pewnie jeszcze nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka