Dodaj do ulubionych

Wyniki na PW ?

24.07.06, 09:20
Czy sa juz wyniki na Politechnice Warszawskiej. jeśli tak to gdzie ? z góry
dzięki i pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: jay Re: Wyniki na PW ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 09:41
      jeszcze nie ma, słyszałem, że mają się ukazać po 14, pozdro
      • Gość: SIEMIAN87 Re: Wyniki na PW ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 09:52
        OKI DZIĘKI WIELKIE
    • Gość: bartek Re: Wyniki na PW ? IP: *.satfilm.net.pl 24.07.06, 13:34
      SA JUŻ WYNIKI na PW w necie????prosze o odpowiedz!
      • Gość: klops miesny Re: Wyniki na PW ? IP: *.chello.pl 24.07.06, 14:44
        chyba im strona padla.. u mnie jakis error
    • Gość: jay Re: Wyniki na PW ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 15:00
      ech daja ciała trzeba przyznać, nie dość, że mają spóźnienie, to jeszcze stronka im pada ;/
    • Gość: Kejti Re: Wyniki na PW ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 15:04
      A ludzie się tylko denerwuja...moze lepszym rozwiązaniem bylo tam jechać i
      zobaczyć na wlasne oczy bo chyba raczej wywieśili na gmachu liste choc w sumie
      nic nie wiadomo;/
      • Gość: jay Re: Wyniki na PW ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 15:09
        mieszkam 200km od stolicy, więc ;/
        • Gość: lol nieoficjalnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 15:53
          informa
          170 - pazdz
          156 - luty
          makro
          136 - pazdz
          126 - luty
          pozdro
          • Gość: lol nieoficjalnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 15:55
            oczywiscie EiTI
            • siemian87 Re: nieoficjalnie 24.07.06, 16:30
              a na transport jakie progi ?
              • Gość: lol Re: nieoficjalnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 16:55
                innych progow nie znam.....
                • Gość: alek Re: nieoficjalnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 17:08
                  A czy w tym roku nie ma rozgraniczenia makro na 2 potoki: tele i elektronike ?
                  • Gość: kaczors Re: nieoficjalnie IP: *.duna.pl / 83.151.32.* 24.07.06, 17:11
                    nie ma,
                    czy ktos moze potwierdzic progi?
                    • Gość: bartus Re: nieoficjalnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 18:01
                      mam 141 i jestem kurna na makrokierunku, od lutego :((( a chcialem od
                      pazdziernika......
                      • Gość: anka Re: nieoficjalnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 00:54
                        Odwolaj sie napisz podanie o to, ze jak by sie zwolnio miejsce to czy moga cie
                        przeniesc. Moj kolega tak mial(my mielismy egzaminy,zdawalismy stara mature)
                        tez sie dostal od lutego, ale pozniej dostal pisemko, ze owszem moze zaczac od
                        pazdziernika jesli chce. Sadze ze nie bedzie zbyt wiele osob z takim pomyslem.
                        Musisz sie dowiedziec na uczelni, czy z podaniem tym udac sie do uczelnianej
                        komisji rekrutacyjnej czy do dziekana wydzialu jak juz jestes przyjety.
                        Pozdrowki
                        Anka
    • Gość: bartus Re: Wyniki na PW ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 21:18
      Jaki jest prog na EiTI na makrokierunek od pazdziernika??
      • Gość: jay Re: Wyniki na PW ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 21:34
        157 pkt.
        • Gość: klops miesny Re: Wyniki na PW ? IP: *.chello.pl 24.07.06, 22:18
          A o co chodzi z tym od pazdziernika i od lutego? Prosze o wytlumaczenie!
          • Gość: Czuk Re: Wyniki na PW ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 22:36
            chodzi o to ze czesc studentow (na eiti na infie np 100) zaczyna studia w
            pazdzierniku, a drugie 100 w lutym, wynika to z tego ze studia trwaja 7
            semestrow, i jedni zaczynaja wczesniej (i koncza wczesniej?) a drudzy pozniej
            zaczynaja i pozniej koncza ;) ja sie dsotalem na eiti od lutego... wzialem to
            jako pierwsza preferencje, chcialem jutro dzwonic zeby sie jakos przebic na
            pazdziernik :P ale widze ze mi 3 pkt itak zabraklo na ten pazdziernik, to sie
            nie bede wyglupial, mam nadzieje ze mimo teoretycznie slabszych studentow,
            poziom nauczania bedzie taki sam i niczego nie strace swoim wyborem bezmyslnym ;)
            • Gość: klops miesny Re: Wyniki na PW ? IP: *.chello.pl 24.07.06, 22:45
              Ale tak nie jest na wszystkich wydzialach? Bo ja sie dostalam na Wydzial
              Inzynierii Produkcji i nic mi o takim podziale na pazdziernik i luty nie bylo
              wiadomo. To oznacza, ze u mnie nie ma? I zaczynam normalnie od pazdziernika? :)
              Dzieki za inf.
              • Gość: Czuk Re: Wyniki na PW ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 23:06
                oczywiscie, tylko na wybranych wydzialach (chyba nawet tylko na EITI)
                jesli w informacji po podaniu nr. zgloszenia i peselu nie ma nic o lutym to
                zaczynasz normalnie
        • smetlak Re: Wyniki na PW ? 24.07.06, 22:45
          ejjjjjjjjjjj no nie łykam
          prog na eiti na m akro od paż był aż 157 pkt.?
          a jakis kolo pisał ze dużo mniej pare post wzesniej
          • Gość: aissati Re: Wyniki na PW ? IP: *.olsztyn.mm.pl 24.07.06, 23:00
            Jaki był próg na budownictwo ?
          • Gość: Czuk Re: Wyniki na PW ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 23:04
            napisal ze mial 141 i sie dsotal na studia OD LUTEGO
            • smetlak Re: Wyniki na PW ? 24.07.06, 23:33
              umisz czytac???
              to przecytajn ktorys post na pocztaku i sie nie kloć
              tam jest nieoficjaslnie napisane jakie b yły progi, nie kumasz a sie klocisz!!!
              • Gość: bartus Re: Wyniki na PW ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 23:38
                no z informatyka to sie chyba zgadza, tylko z makro nie trafil.....:D
    • aissati Re: Wyniki na PW ? 25.07.06, 16:26
      Ponawiam swoje pytanie. Jaki był próg na budownictwo ?
    • Gość: bartus Re: Wyniki na PW ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 18:03
      moj kolega mial 129 i sie dostal, tyle wiem......
      • aissati Re: Wyniki na PW ? 25.07.06, 20:31
        Gość portalu: bartus napisał(a):

> moj kolega mial 129 i sie dostal, tyle wiem......
        to niewiele mi brakowało
    • Gość: bartus Re: Wyniki na PW ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 18:04
      jest takie cos jak druga/trzecia rekrutacja na pw? :p
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka