cichaasia 28.07.06, 18:46 Czy ktos juz ma jakies wyniki? Bo mi tu ktos nasciemniał ze na gospodarke przestrzena sa listy już i ze niedługo będą na resztę kierunków Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: janusz-ek Re: WNGiG UAM IP: *.eranet.pl 28.07.06, 20:34 ja czekam za geografia i turystyka i... nadal nic :( nawet nie wiem kiedy bedą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleblak Re: WNGiG UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 21:02 jak narazie nic nie ma ja też czekam na gospodarke przestrzenna, cholery juz dostaje czekając na te wyniki :/, nie wiesz mzoe czy w ten sam sposób co rok temu obliczają punkty?? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: WNGiG UAM IP: *.eranet.pl 28.07.06, 21:11 a jak w tamtym roku obliczali? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleblak Re: WNGiG UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 21:16 mówili ze rozszerzony mnożyli razy dwa i dodawali do tego jeszcze podstawe ... i jak wam wychodzi?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alutka Re: gospodarka przestrzenna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 22:01 A na gospodarke przestrzenna nie było jeszcze wyników? Kurde, myslałam ze juz były! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janusz-ek Re: gospodarka przestrzenna IP: *.eranet.pl 28.07.06, 22:15 są, ale na: Gospodarkę Przestrzenną spec. Rozwój i Rewitalizacja Miast i Obszarów Wiejskich (Słubice) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleblak Re: WNGiG UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 22:21 a wogóle to jakie mieliscie wyniki z geografii?? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś