Dodaj do ulubionych

Zapomnienie

08.06.12, 21:42
Moja przujaciolka Chodzila z takim chlopakiem byli ze soba misiac zakochalamsie na maksa tylko byl jeden problem byl z innego miasta ale to im nie przeszkadzalo... naobiecywal jej wiele i po miesiacu zerwal i mam do was wszystkich takie pytanie jak ma zapomniec o osobie ktora badzo kocha?? pomocy. ona musi zapomniec bo boje sie ze zrobi sb cos... pomuszcie. z gory dziekismile
Obserwuj wątek
    • jestemgimbusem_ Re: Zapomnienie 09.06.12, 12:42
      co?
    • mesajahforever Re: Zapomnienie 09.06.12, 16:10
      Po pierwsze <gramatyka i ortografia>.
      Po 2 ma łatwiej. Nie widuje go na codzień co jej pomoże. Mam teraz to samo tylko, ze on chodzi do tej samej klasy wiec mam bardzo trudno. Ale jest oke. Powoli o nim zapominam ale to już trwa bardzo długo. Potrzeba czasu wink Spokojnie .
      kiss
      • paciunia Re: Zapomnienie 09.06.12, 20:02
        tsa tylko ze on jej naobiecywal i zostawil bez slowa wyjasnienia. po prostu przestal dzwonic i odberac jej telefony a tydzien pozniej kazal jej usunac jego wszystki nr i zapomniec.... prawie 4 godz uspakajalam ja zeby nie plakala ze bd nastepny ale ona jest strasznie uparta i jak juz cos postanowi...
        • mesajahforever Re: Zapomnienie 11.06.12, 21:35
          Lipoza. Kurde. Bierz ją na lody i zakupy. Jak to nie pomoże niech zrobi sobie tarcze z jego zdjęciem i rzuca w nią.. Jak to tez nie pomoże to niech mu wszystko wygarnie.. smile
    • morfina Re: Zapomnienie 11.06.12, 19:51
      Hmmm , płacz razem z nią . Wyrwij gdzieś ją .
      • paciunia Re: Zapomnienie 15.06.12, 16:31
        dzieki za porady... to z zalupami nawet niezle ale to tylko na pare godzin nie na kilka dni;/ lody?? nie moze jadac bo czesto choruje na migdalki... ale to z tarcza zajebstesmilesmile
        • ladyy Re: Zapomnienie 17.06.12, 21:32
          może jeśli pozna kogoś nowego, w moim przypadku to nie podziałało bo swojego widywałam ciągle w szkole sad
          • paciunia Re: Zapomnienie 18.06.12, 20:52
            nie pomoze jej spotkanie kogos innego bo jak kogos pozna to od razu porownuje go z tym swoim bylym... wiec.., nie da rady poznac kogos innego!;/ ale dziekismile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka