madziik4 08.09.06, 16:42 POwiedzcie mi czy mozna jako TRZECI przedmiot wziasc WOS (na podstawie) ?czy tylko jako czwarty i na rozszerzeniu .... ?? Bo kazdy mi mowi co innego i teraz sama nie wime... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iza_1988 Re: MATURA ! - WOS 08.09.06, 17:18 Ja biore WOS jako 3 przedmiot a jako 4 historie. Ale tak czy owak zdaje oba rozszerzone. Histe jednak jako 4 bo w razie jakby mi nie poszła.... Ale WOS mozna na postawie miec na 3 miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: MATURA ! - WOS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.06, 17:19 Dzieki wielkie Odpowiedz Link Zgłoś
vidocq_ney Re: MATURA ! - WOS 16.09.06, 14:24 No, ale wiecie- 3ba to dokładnie sprawdzic bo ponoć takie rzedmioty jak wok wos czy przedsiebiorczosc lub wiedz ao tancu odpadaja z rubryki: przedmiot obowiazkowy w tym roku... wszystkiego sie dowiecie w szkole;) Odpowiedz Link Zgłoś
rabbani Re: MATURA ! - WOS 16.09.06, 17:07 WOS można i w tym i w kolejnych latach zdawać jako przedmiot obowiązkowy (tzw. trzeci) - wynika to wyraźnie z nowego rozporządzenia, niedwano podpisanego. Odpowiedz Link Zgłoś
robertas7 Re: MATURA ! - WOS 17.09.06, 09:26 dokładnie ... WOS ma zniknąć z listy przedmiotów w 2009 roku czyli dla tegorocznych pierwszoklasistów w LO. Odpowiedz Link Zgłoś
emoticonka Re: MATURA ! - WOS 17.09.06, 12:46 słowem zakończenia: przedsiębiorczości na maturze nie ma i o ile dobrze się orientuję, nigdy nie było ;) Odpowiedz Link Zgłoś